Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 927.637
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Crysis 2
Frenkyca kaže...
M4X kaže...
Hyperion kaže...

Nije pomoglo -_-

kakav je taj tvoj sharkoon miš?

meni je ovaj katastrofa mx518,još uvijek nikako mi ne radi glatko miš,kao da preskače...postavio sam na maximum 1800dpi ali valjda nije dovoljno

nebi pogodio glavu da ga hebeš,uvijek mi ide prema sredini

treba mi neki koji nije zaobljen kao mx518,tj. da ima dvije glavne tipke koje su visoke i da ga ne moram držat u cijeloj ruci već više sa strane....da li postoji takav?

Omg logitech MX 518 je najbolji miš koji postoji ja ga imam vec 3 god i igram fps igre kao sto su csss cod 2 4 i black ops i nema problema hedove djelim ko lud miš je bolestan :) a sta tebe zaje.... to ne znam :(

To jednostavno nije istina sto je tebi najbolje nekom drugome je smece...ako me razumijes...slazem se da je dobar mis ali opet je daleko od najboljeg

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
17 godina
CroVandal kaže...
Frenkyca kaže...
M4X kaže...
Hyperion kaže...

Nije pomoglo -_-

kakav je taj tvoj sharkoon miš?

meni je ovaj katastrofa mx518,još uvijek nikako mi ne radi glatko miš,kao da preskače...postavio sam na maximum 1800dpi ali valjda nije dovoljno

nebi pogodio glavu da ga hebeš,uvijek mi ide prema sredini

treba mi neki koji nije zaobljen kao mx518,tj. da ima dvije glavne tipke koje su visoke i da ga ne moram držat u cijeloj ruci već više sa strane....da li postoji takav?

Omg logitech MX 518 je najbolji miš koji postoji ja ga imam vec 3 god i igram fps igre kao sto su csss cod 2 4 i black ops i nema problema hedove djelim ko lud miš je bolestan :) a sta tebe zaje.... to ne znam :(

To jednostavno nije istina sto je tebi najbolje nekom drugome je smece...ako me razumijes...slazem se da je dobar mis ali opet je daleko od najboljeg

Hehe ne bi baš reko miš je dobio extra dobre bodove na testovima i sve i kad su ga u Bugu testirali isto je pre dobar.... e da jedino ako imas neku glupu podlogu onda shvacam zasto ti nije dobro... jer meni miš leti dpi in game uvijek 1800 i samo ako je pre brz onda smanji u igri sensitivity ili povecam sta mi vec treba ali vecinom samnjim i to je to..... i evo ti ako te zeza imas tu za njega program i drivere samo si izaberi koji OS imas i download..... http://www.logitech.com/en-us/428/4259?section=downloads&WT.ac=sc|downloads||dd

15 godina

prvo nauci citirat :-)

Nekazem da nije dobar nego to je vec stariji mis kojeg su zamjenili noviji i bolji znam da se neki i dan danas kunu da je najbolji ali meni osobno to nije istina! moj frend je isto tako mislio dok nije nabavio rat 7 sad njega dize u nebesa! Svako si treba kupiti misa koji mu najbolje lezi u ruci i koji mu najbolje odg. zato je najgore nekome preporuciti nekog misa najbolje je da probas sam onda ces najbolje znati...

17 godina
CroVandal kaže...

prvo nauci citirat :-)

Nekazem da nije dobar nego to je vec stariji mis kojeg su zamjenili noviji i bolji znam da se neki i dan danas kunu da je najbolji ali meni osobno to nije istina! moj frend je isto tako mislio dok nije nabavio rat 7 sad njega dize u nebesa! Svako si treba kupiti misa koji mu najbolje lezi u ruci i koji mu najbolje odg. zato je najgore nekome preporuciti nekog misa najbolje je da probas sam onda ces najbolje znati...

Da to je istina ja nisam ni reko da je to najbolji miš koji postoji jer da je ne bi radili druge... naravno da su ovi noviji neki danas bolji ofc... ali da taj miš nije dobar to nije istina imam dosta frendova koji ga imaju i svi su jako jako zadovoljni tako da ocito samo tebi ne paše :D

15 godina

jooj kazem da je dobar al po meni daleko od najboljeg i previse smo otisli u {#}

14 godina
neaktivan
Crysis 2

nasa sam negdje na netu neki video, crengine-ov physx, nije lose :)

link:

marko88

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
marko88 kaže...

nasa sam negdje na netu neki video, crengine-ov physx, nije lose :)

link:

Ček, koliko znam, Crysis 2 nema podršku za nVidia Physx. Ako govoriš o fizici - ok, ali to su dvije različite stvari, nemojmo to brkati. A btw. to s mecima i nije neka impresivna fizika...

3D Designer
16 godina
protjeran
Crysis 2

sta je tu impresivno ?

http://protocol4.animehr.com/
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Ček, koliko znam, Crysis 2 nema podršku za nVidia Physx. Ako govoriš o fizici - ok, ali to su dvije različite stvari, nemojmo to brkati. A btw. to s mecima i nije neka impresivna fizika...

i ne govorim od physixu od nvidie, nego opcenito o fizici, "rasipanju" i slicno:D

marko88
15 godina
Crysis 2

je li jos neko probao onaj config, ja sam sad duplo  brzi, puno veci fov imam itd.

Manji odsjaj i puno mi je lakse za igrati sve u svemu.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1776333

Sensitivity treba povecati nakon configa u igri na 10 npr.

Ide se u mouse sensitivity

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 16:42 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

je li jos neko probao onaj config, ja sam sad duplo  brzi, puno veci fov imam itd.

Manji odsjaj i puno mi je lakse za igrati sve u svemu.

aj daj link, ili je to ovaj na ovoj stranici?

Oce li mjesec ikad shvatit da ga zemlja samo vrti oko svoje osi!?
15 godina
neaktivan
Crysis 2

1680x1050, hardcore settings ide mi bez problema ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

e, znate što me stvarno živcira?

dok uđem u game lobby i onda se čeka a 12 nas je.....

ne kužim zašto se čeka....!!??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fic1994 kaže...

e, znate što me stvarno živcira?

dok uđem u game lobby i onda se čeka a 12 nas je.....

ne kužim zašto se čeka....!!??

odi na servere di pise koliki im je ping,a ne na one koji imaju ping 0

meni je svaki put tako uslo u roku minute

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
Crysis 2

dobro kazes uvijek ulazite u servere s pingom oni s pingom 0 ne rade!!!!

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Killcam je u banani ili je hitbox u pitanju?

npr. Lik s ~4m puca na mene.Ja skocim prema njemu s air stompom i jos u zraku gledam hocu li ga moci pogoditi i...mrtav.

Killcam pokazuje da lik uopce nije digao nisan gore, nego je pucao po praznom (zadnjoj mojoj poziciji na zemlji) i ubio me dok sam ja bio 2m iznad njega. gg

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
metju kaže...

Killcam je u banani ili je hitbox u pitanju?

npr. Lik s ~4m puca na mene.Ja skocim prema njemu s air stompom i jos u zraku gledam hocu li ga moci pogoditi i...mrtav.

Killcam pokazuje da lik uopce nije digao nisan gore, nego je pucao po praznom (zadnjoj mojoj poziciji na zemlji) i ubio me dok sam ja bio 2m iznad njega. gg

neznam tako se i meni dogodi

i nemam pojma da li se može oružje kako nadogradit,meni treba 100 metaka da ubijem a mene killaju sa 2-3 metka i to još ne koriste armor...kako je to moguće?

ovi croatia serveri su izgleda sa 50% chitera

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
17 godina
M4X kaže...

i nemam pojma da li se može oružje kako nadogradit,meni treba 100 metaka da ubijem a mene killaju sa 2-3 metka i to još ne koriste armor...kako je to moguće?

Nisu cheateri jednostavno te dobro naciljaju. Mene 50% puta ubiju tako da me pogode u glavu i tu nepomaže nikakav armor.

Uostalom neki koriste one teške pljuce s kojima te stvarno sa 2-3 metka ubiju, no zato se jako sporo kreću i laka su meta.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Takodjer sam igrao protiv lika koji ima 470 ping i 37/4 omjer. Dakle,ima cheatera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Hyperion kaže...
M4X kaže...

Nisu cheateri jednostavno te dobro naciljaju. Mene 50% puta ubiju tako da me pogode u glavu i tu nepomaže nikakav armor.

Uostalom neki koriste one teške pljuce s kojima te stvarno sa 2-3 metka ubiju, no zato se jako sporo kreću i laka su meta.

pa kako me uspiju naciljat,skoro 90% ja prvi zapucam i svaki put me skinu...vidim u kill cam...stvarno mi je to jako čudno...ja pucam ko lud i ništa a oni me skidaju sa par metaka

igrao sam i ja sa teškim pljucama,igrao sam sa svim puškama i svaki put isto..

koji ti je k/d ratio?

edit:koja je tipka za hologram,nisam nikako skužio...i šta znači kad se pojavljuju u mapi tijekom igre one prekrižene glave a šta kad su oni neki zeleni znakići

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 18:44 (M4X).
14 godina
neaktivan
Crysis 2

l2 aim i imali bude k/d po 4.0 :D

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Crysis 2

Kada izlazi?(ako vec nije izasao)

I da li ce raditi na mom kompu?

Procesor: AMD ATHLON II X3 450 3.2GHz
Graficka: ATI RADEON HD 5670 1GB GDDR5
RAM: 4 GB DDR3 1333MHz

Dr Djuksil na vezi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

doktore ne zaje***aji {#}

naravno da će radit

Oce li mjesec ikad shvatit da ga zemlja samo vrti oko svoje osi!?
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 18:56 (EraserHead).
15 godina
neaktivan
Dr Djuksil kaže...

Kada izlazi?(ako vec nije izasao)

I da li ce raditi na mom kompu?

Procesor: AMD ATHLON II X3 450 3.2GHz
Graficka: ATI RADEON HD 5670 1GB GDDR5
RAM: 4 GB DDR3 1333MHz

http://lmgtfy.com/?q=crysis+2+relase+date

i radit će na tvom kopmu bez frke na advanced tj. medium i na 1280*1024 i sl. rezama

15 godina

skini demo i probaj :-) radit ce bez problema...

14 godina
protjeran
CroVandal kaže...

skini demo i probaj :-) radit ce bez problema...

mrzi me :D

Dr Djuksil na vezi.
17 godina
Crysis 2

k/d ratio mi je 1.27

Hebiga znam povest 7 0 1 , pa me onda ukokaju par puta pa bude npr. 7 0 6.

Ja uglavnom vidim u kill camu da ja dosta kasnije počnem pucat nego protivnik, kao da ping imam 200ms, a piše da imam 13-15ms.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moj je 1.9 i ide sve veci

17 godina
odjavljen
Crysis 2

a neznam,meni je 0.75, valjda neznam igrat

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M4X kaže...

a neznam,meni je 0.75, valjda neznam igrat

Jel ti možda pokušavaš sprejati? Tak ne možeš nikog ubiti. Čak ni na pola metra. Ja sam to ispočetka radio pa je bilo problema. Onda sam počeo obavezno koristiti ADS, i od tad je KD uvijek bio u pozitivi. Naravno, kao i u svakoj igri, također uvijek gađati u glavu.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 20:33 (ZC_Someone).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice