ahhahahah sad sam bas igrao i neki tip mi dode s leda i tuce me s puskom,ja gledam koji K ko me sad ubija okrenem i vidim tipa i strusim mu 5 metaka u celo hahahah
fail
ahhahahah sad sam bas igrao i neki tip mi dode s leda i tuce me s puskom,ja gledam koji K ko me sad ubija okrenem i vidim tipa i strusim mu 5 metaka u celo hahahah
fail
Cloack i nanovision (po mogucnosti skupa) = pobjeda.
Ma da samo što užasno kratko traje, napraviš korak-dva i potoši se sva energija.
Malko mi smeta to neizbalansirano trčanje. Ako hodam bez speed moda onda mi presporo, a u suprotnom se troši energija. Šteta što nema treće opcije ala original kada je shift služio za sprint, a uz to je bio i poseban speed mode kod nanosuita.
Ma da samo što užasno kratko traje, napraviš korak-dva i potoši se sva energija.
Malko mi smeta to neizbalansirano trčanje. Ako hodam bez speed moda onda mi presporo, a u suprotnom se troši energija. Šteta što nema treće opcije ala original kada je shift služio za sprint, a uz to je bio i poseban speed mode kod nanosuita.
Bu u alfa verziji
Bolje im je...
Ima ko Steam verziju?Opet imam problem da mi kaže :Could not access CrySystem.dll(check working directory) :(
Sve opcije iz Jedinice nisu stale na kontroler za konzole, pa su ih malo "skratili" :))
Da vas pitam: jeli hardcore ili advanced najvise detalja?
Osobno mislim da bi igra puno bolja bila bez nanovisiona. On samo upropaštava igru i oči.
Bilo bi super da se ti moraš malo pomučiti da nađeš cloackanog neprijatelja, a i on nas.
Ekipa da li ste upoznati s tim hoće li nam trenutni rank ostati ako se kada izađe full verzija logiramo sa ovim podacima na MP? to bi bilo lijepo ;)
Mislim hardcore...a opet možda se varam
GAMER (LOW)
ADVANCED (MEDIUM)
HARDCORE (HIGH)
GAMER (LOW)
ADVANCED (MEDIUM)
HARDCORE (HIGH)
Zasto onda u config-ima piše da kad je na hardcore, onda u configu je medium, kad se u configu stavi high onda pod postavke stavi -/-
Zasto onda u config-ima piše da kad je na hardcore, onda u configu je medium, kad se u configu stavi high onda pod postavke stavi -/-
Kakav config?
Ovo je official i nema druge.
Kakav config?
Ovo je official i nema druge.
Config za betu, game.log za demo.
Ima ko Steam verziju?Opet imam problem da mi kaže :Could not access CrySystem.dll(check working directory) :(
Probaj ugasit antivirusni.
Izbrisal sam ga :D i ne radi :(
Na ikonu od Demo-a u Steamu odi na properties ->local files -> Verify Integrity of Game Cache
Imam problem. Pokušao sam ono shranje od configa i za posljedicu sam dobio sporo okretanje mišem tj. trebam par puta pomaknut miš da se on malo okrene. To prije nisam imao.
Pobrisao sam config no problem i dalje ostaje FFS. Jel ima koji način da se to riješi?
Reinstall igre možda?
Na ikonu od Demo-a u Steamu odi na properties ->local files -> Verify Integrity of Game Cache
Hvala,radi
Nije pomoglo -_-
Nije pomoglo -_-
System restore možda
Nije pomoglo -_-
kakav je taj tvoj sharkoon miš?
meni je ovaj katastrofa mx518,još uvijek nikako mi ne radi glatko miš,kao da preskače...postavio sam na maximum 1800dpi ali valjda nije dovoljno
nebi pogodio glavu da ga hebeš,uvijek mi ide prema sredini
treba mi neki koji nije zaobljen kao mx518,tj. da ima dvije glavne tipke koje su visoke i da ga ne moram držat u cijeloj ruci već više sa strane....da li postoji takav?
Nije pomoglo -_-
meni je ovaj katastrofa mx518,još uvijek nikako mi ne radi glatko miš,kao da preskače...postavio sam na maximum 1800dpi ali valjda nije dovoljno
treba mi neki koji nije zaobljen kao mx518,tj. da ima dvije glavne tipke koje su visoke i da ga ne moram držat u cijeloj ruci već više sa strane....da li postoji takav?
malo offtopic...al evo razer imperator..sad dosta ajmo na temu:D
decki evo vam moj cfg (ajmo to nazvat cfg :) )
"C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Crytek\Crysis 2 Demo\bin32\Crysis2Demo.exe" +cl_fov=90 +r_DrawNearFoV=90 +pl_movement.power_sprint_targetFov=90 +r_MotionBlur=0 +g_skipIntro=1 +cl_crouchtoggle=0 +cl_zoomtoggle=0 +i_mouse_accel=0 +i_mouse_smooth=0 +cl_sensitivity=3 +r_glow=0
pise vam kako se to ubacuje na stranici ili 2 iza mozda vam pomogne :)
Meni je ovaj sharkoon super, 3600dpi i nikakvih problema osim tog sa sporošću okretanja nišana. No to sam djelomično riješio postavljanjem sensitivity-a.
Sa nvidijine stranice sam skinuo.
A meni je sa onim configom sve ok samo sam sensitivity sa 0 stavio na 10.
Dosta sam brzi i nema toliko odsjaja kao prije, lakse mi je za igrat.
Nije pomoglo -_-
Omg logitech MX 518 je najbolji miš koji postoji ja ga imam vec 3 god i igram fps igre kao sto su csss cod 2 4 i black ops i nema problema hedove djelim ko lud miš je bolestan :) a sta tebe zaje.... to ne znam :(