Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 927.199
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Crysis 2
ZC_Someone kaže...

Neki tu žive u iluziji vlastitih nada i želja. Kad se to finalni proizvod tolko promjenio u odnosu na demo? Nikad.

A Crytek je za PC prodana duša. Da igra izlazi samo za PC ovaj demo bi bio DX11 only i grafika bi bila tako realna da bi oni manje informirani mislili da gledaju kroz prozor, a ne u ekran.

Da i onda bi svega 5% populacije moglo pokrenuti tu igru pa bi sada svi pljuvali kako neoptimizirano smeće rade jer je igra neigriva, pa to je crytek već jednom doživio i ne želi se ponovo na to opeći. Jer njima su pare u glavi a ne da zadovolje 5% korisnika koji imaju bjesne konfiguracije kući koji će uživati u fotorealističnoj grafi...grafika je čak i po ovome trenutno(što se navodi kao medium) vrlo lijepa, jedino što destrukcije fali a važno je da ga puno ljudi ovdje igra i svi su iznenađeni kako lijepo se igra vrti. Meni igra na advanced postavkama ne pada ispod 45 frama nikako, a kompjuter 3 i pol godine star, mislim da je to uspjeh za crytek

Stoja
15 godina
Hyperion kaže...
Jonja kaže...

Uzmi snip i popenji se na najveci staklenik na skylineu, ja asm imao 21-1 score jer si u cloacku i nanovision, samo opalis ubijes ga i vratis se i tako ponovno i jako te tesko ubit

Nedavno me jedan snajp na mapi PIER 17 derao iz one kućice na vodi. Nego sljedeći put na toj mapi opet protiv njega sam igrao (area64 se zvao) i ovaj put sam znao kako lik igra stalno je u toj hebenoj kućici i snajpa ko ped**čić. Pa sam tako sada ga svaki put čekao u toj kućici i ubio ga jedno 6 puta.

Vengeance is SWEET!!!

Snajperi i kamperi općenito uništavaju igru. Neznam u čemu je tu zadovoljstvo stajat na jednom mjestu i snajpat ili čekat u kutku nekom da netko naiđe.

po meni je jako glupo quickscopat sa snipom ,a ko si uzeo snip lijepo se  kempa i dere ,osobno mi je najveci gust bio u cod2 modificirane mape ( ogromne) sa super snip spotovima i onda bi satima lezao i kokao okolo.

16 godina
Crysis 2

Eventualno ako se sniperom uzme prigušivać+reflex site, pa se dobije nekakva jača pljuca koja oni koji imaju dobar aim može biti odlična jer u 2 metka padaju svi(čak i sa armorom) ali meni kada frajer iskoči ruka podivlja sama od sebe pa nemogu to primjeniti{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
ZC_Someone kaže...

Neki tu žive u iluziji vlastitih nada i želja. Kad se to finalni proizvod tolko promjenio u odnosu na demo? Nikad.

A Crytek je za PC prodana duša. Da igra izlazi samo za PC ovaj demo bi bio DX11 only i grafika bi bila tako realna da bi oni manje informirani mislili da gledaju kroz prozor, a ne u ekran.

Da i onda bi svega 5% populacije moglo pokrenuti tu igru pa bi sada svi pljuvali kako neoptimizirano smeće rade jer je igra neigriva, pa to je crytek već jednom doživio i ne želi se ponovo na to opeći. Jer njima su pare u glavi a ne da zadovolje 5% korisnika koji imaju bjesne konfiguracije kući koji će uživati u fotorealističnoj grafi...grafika je čak i po ovome trenutno(što se navodi kao medium) vrlo lijepa, jedino što destrukcije fali a važno je da ga puno ljudi ovdje igra i svi su iznenađeni kako lijepo se igra vrti. Meni igra na advanced postavkama ne pada ispod 45 frama nikako, a kompjuter 3 i pol godine star, mislim da je to uspjeh za crytek

Slažem se. Na svojoj konfiguraciji koja već ima koju godinicu vrtim gamer postavke na 1680x1050, i radi bez trzaja.

14 godina
protjeran
Stoja kaže...
ZC_Someone kaže...

Nabacali su ovaj blur i odsjaj kao da je igra za 10-ogodishnjake ... igra nema veze sa Crysisom osim tog odijela kojeg su sjebali jer automatski koristi speed i strenght... normalno je da se svima dobro vrti, kao shto sam rekao negdje na pochetku ove teme: ako ide na konzole svi ce moci igrati. Vazno je da 40 stranica ove teme izgleda ovako: "E, imam ovu grafu, ovaj proc, jel ČU moČ igrat???" Slazem se da je uspjeh za Crytek 3 da svi imaju eye candy grafiku ali mislim da to nije ni 20 posto iskorishteni engine. O destrukciji necu ni pricat... mosh slomit staklo... wow!!! Kupujem zbog sp-a (bez open space-a, linearan) kad padne na 3 eura.... i to samo zato shto imam prvi. A poshto sam se multija napljuvao, evo i pohvale... dobra mjuza :D

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!
15 godina
maggotmaster kaže...
Stoja kaže...
ZC_Someone kaže...

Nabacali su ovaj blur i odsjaj kao da je igra za 10-ogodishnjake ... igra nema veze sa Crysisom osim tog odijela kojeg su sjebali jer automatski koristi speed i strenght... normalno je da se svima dobro vrti, kao shto sam rekao negdje na pochetku ove teme: ako ide na konzole svi ce moci igrati. Vazno je da 40 stranica ove teme izgleda ovako: "E, imam ovu grafu, ovaj proc, jel ČU moČ igrat???" Slazem se da je uspjeh za Crytek 3 da svi imaju eye candy grafiku ali mislim da to nije ni 20 posto iskorishteni engine. O destrukciji necu ni pricat... mosh slomit staklo... wow!!! Kupujem zbog sp-a (bez open space-a, linearan) kad padne na 3 eura.... i to samo zato shto imam prvi. A poshto sam se multija napljuvao, evo i pohvale... dobra mjuza :D

kliko sam ja shvatio ovo u demou na hardoce nije ni priblizno max grafika? mislim dobro izgleda ali losije od crysis 1 na max postavkama , a da ne govorim o fizici koje opce nema , to ce sve doc s punom verzijom , i naravno mogucnost detaljnog diranja postavki a ne 3 opcije LOL.

16 godina
Crysis 2

Meni osobno je nanosuit jako dobro izveden to što su stavili zajedno strenght i speed je puno bolje jer imaš nove mogućnosti ali pretpostavljam da ih ti nisi stigao otkriti nisi puno vremena igrao. Ali recimi da li si prije mogao u cloaku preskočiti kakvih 30 metara udaljenosti? Mogao si vraga jer bi se  cloak na pola puta istrošio. Jesi mogao pasti sa visine od 30+ metara i preživjeti? U multiplayeru jako rjetko, i to bi onda bio na minimumu sa healtom. Sada sa armorom ako ga imaš barem 30% nemožeš od visokog pada poginuti. Jedino su sjebali sprint koji je sada sporiji a troši isto energiju kao i u warsu, ali zato barem sada ljudi ne zuje ko muhe bez glave po mapi nego se kreću sporije i to je dobro da se mrvicu uspori relativno brzi gameplay.

Stoja
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
moderator
athlon64 kaže...

kliko sam ja shvatio ovo u demou na hardoce nije ni priblizno max grafika? mislim dobro izgleda ali losije od crysis 1 na max postavkama , a da ne govorim o fizici koje opce nema , to ce sve doc s punom verzijom , i naravno mogucnost detaljnog diranja postavki a ne 3 opcije LOL.

Samo se nadaj...

سمندری ڈاکو
14 godina
protjeran
Crysis 2

Sve to stoji ali recite gdje se moze za 0 kunića naći bolja PC zabava?

Dobro ajd nema dragon age demo-a.A i on nije bolji{#}

eee...kuda ovaj svijet ide...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

ma meni je igra super...to ovi ultra super hardcore gameri nijedna igra im nije dobra...igram je samo da izgubim vrijeme nači da nekih mjesec dana imam šta radit kad mi je dosadno...a ne da tražim sr**a u igri...

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...
athlon64 kaže...

Samo se nadaj...

ako je tako onda je to sramota , mislim igra je super , multi je zakon ali s obzirom sta se od crysis ocekivalo ovo je sramota onda , iako se ne slazem s tobom , kad sam gledao oa prva gameplay videa peije nego je igra izasla fizika je bila toliko brutalna da sam svrsavao gledajuci.

15 godina
Crysis 2

mislim samo pgoeldaj od 0:50 , nema to veze s ovim sta sad igramo 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
athlon64 kaže...
pirat kaže...
athlon64 kaže...

Samo se nadaj...

ako je tako onda je to sramota , mislim igra je super , multi je zakon ali s obzirom sta se od crysis ocekivalo ovo je sramota onda , iako se ne slazem s tobom , kad sam gledao oa prva gameplay videa peije nego je igra izasla fizika je bila toliko brutalna da sam svrsavao gledajuci.

a oni u te gameplay videe mogu svašta stavit...baš ih briga samo da prodaju...

15 godina

Svi samo nagadate cekajte finalnu verziju igre pa onda komentirajte ovako jednostavno nema smisla i sve su nagadanja!

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina
CroVandal kaže...

Svi samo nagadate cekajte finalnu verziju igre pa onda komentirajte ovako jednostavno nema smisla i sve su nagadanja!

istina :D

17 godina
neaktivan
Crysis 2

Zašto nanosuit troši energiju kada trčim. Ako je ovo nanosuit speed onda je stvarno jadno. Ne trči ništa brže od bilo kojeg sprinta u bilo kojoj drugoj igri.

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

da bezveze...tip trči i troši mu se energija..wtf??...i to može trčat manje nego normalan čovjek...pa jbt obični vojnik može u šprintu barem 400-500 metara pretrčat..a još nanosuit još više a tu normalni šprint i troši se energija..bezveze...valjda ce to malo porihtat u finalnoj

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis 2

nisam bas zadovoljan
previse mi smrdi na cod.....totalno neiskoristene mogucnosti cryengine-a :(

mislim da cu i na ovom crysisu 10x vise vremena provest na njegovom sandbox editoru neg u samoj igri

http://protocol4.animehr.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
gjurki kaže...

da bezveze...tip trči i troši mu se energija..wtf??...i to može trčat manje nego normalan čovjek...pa jbt obični vojnik može u šprintu barem 400-500 metara pretrčat..a još nanosuit još više a tu normalni šprint i troši se energija..bezveze...valjda ce to malo porihtat u finalnoj

a jesi možda razmišljao da to odjelo koje nosi ima možda neku veliku kilažu, pa se radi toga sporo kreće?

16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
gjurki kaže...

a jesi možda razmišljao da to odjelo koje nosi ima možda neku veliku kilažu, pa se radi toga sporo kreće?

pa na crysis 1 je bio brz ko munja,a tu se vuce ko puz

15 godina
protjeran
Crysis 2

jesam..ali opet ako je to neko ultra super odjelo bog te pitaj šta pa valjda onda u njemu možeš trčat??...jesi na to pomislio..a ne nakon 2 metra se umori...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

To su napravili radi balansa. Jel znate šta su ljudi u warsu prije radili? Trčali smo ko luđaci a energija sa praktički nije trošila i onda je debilno kada možeš cijelu mapu brzo običi a ništa energije potrošiti. Sada će biti zato modula koji će ubrzati šprintanje, ili smanjiti potrošnju energije, ali je dobro jer ljudi malo trče. Jer mrzim kada svi samo šprintaju pa se svodi na to  tko prvi koga zapazi, stane i upuca, pa nije to UT da je samo refleks najvažniji{#}

Stoja
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

ja mislim da vi svi s*rete bezveze po igri i crytek-u bez uvrede al daj malo pazite kaj govorite kog briga jel igra lici na cod??ako je dobra i svida ti se boli te ona stvar na koju igru slici??o.0

ak vam se ne svida nemojte je igrati i gotovo..

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

meni je igra odlična...i da to trčanje mi je razumljivo u mp, ali ako tako bude u singlu..to je ku**c onda...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Matk044 kaže...

ja mislim da vi svi s*rete bezveze po igri i crytek-u bez uvrede al daj malo pazite kaj govorite kog briga jel igra lici na cod??ako je dobra i svida ti se boli te ona stvar na koju igru slici??o.0

ak vam se ne svida nemojte je igrati i gotovo..

nit ne igram :) obrisao sam demo

igram se sa tenkicima na crysis 1 i helicima :)

14 godina
protjeran

Da bi usporili gameplay?

A usput nebrini se 100% sam vidio da ce u finalnoj verziji biti cloak,armor,speed i strenght skupa(to nema,tj nije pravi speed,u pravom ce se puno brze trositi energija),inteligence i jos nesto nezz sta nisam skuzio.

EDIT: sry ovo je odgovor na zadnju poruku sa prosle strane.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 20:43 (Granny).
17 godina
Crysis 2

Šta se u warsu netroši energija pri trčanju? Hmm u singleplayeru ti se energija potroši pri trčanju za 0.9 sec što je jadno.

Ja dosta trčim, samo me živcira što je moram nekad čekat da se energija počne regenerirat pa onda stojim u kutu pol sata, dođe mi netko iza leđa i upuca me XD

Danas na pier 17 mapi par snajpera se smjestilo u kućicu i dere sve oko sebe, zderali su nas samo tako 50 naprema 27 mislim.

Neznam za vas, ali meni je već malo dosadilo...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 20:44 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Granny kaže...

Da bi usporili gameplay?

A usput nebrini se 100% sam vidio da ce u finalnoj verziji biti cloak,armor,speed i strenght skupa(to nema,tj nije pravi speed,u pravom ce se puno brze trositi energija),inteligence i jos nesto nezz sta nisam skuzio.

ako ce to sve skupa bit onda nije nanosuit nego arkadna pucacina i to 100% nece bit osim mozda (neznam sta cu glup sam) ti si vidovit pa si vidio

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Crysis 2

super ak je tebi bolji crysis 1 onda ga igraj al nemoj pricati gluposti o drugim igrama.svatko igra ono kaj mu se svida.

a kaj se tice ovog šprintanja mislim da je dovoljno brzo i da nebi trebalo biti brze..

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Hyperion kaže...

Šta se u warsu netroši energija pri trčanju? Hmm u singleplayeru ti se energija potroši pri trčanju za 0.9 sec što je jadno.

Ja dosta trčim, samo me živcira što je moram nekad čekat da se energija počne regenerirat pa onda stojim u kutu pol sata, dođe mi netko iza leđa i upuca me XD

Doje ti neko iza ledja dok stojis u kutu,xDD.{#}

Slazem se da je jadno sto se odma potrosi, u dvici ja trcim po 12-15 sec ko bolt na 100m.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice