Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.991
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Crysis 2
maggotmaster kaže...
Antraks kaže...

Znaš onu staru poslovicu: "lošem ku*cu i dlaka smeta"

Pa i ja sam po njemu bio čiter kad smo prvi put igrali {#}

Sorry stari, sad si kamper ... isprichavam se....

To bi trebala biti uvreda??

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 12:31 (Antraks).
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Ja sam samo u jednom matchu naišao na sigurne cheatere. Od početka matcha netko je spamao onaj Airstrike killstreak. Nisi se mogao mrdnuti sa spawna XD

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 12:43 (gringo88).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

e decki imam pitanje kako koristiti killstrikove sto trebam stisnuti(pc)..i da kako funkcionira proximity alarm??

0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Kada skupiš dovoljno dog tagova(minimum 3 za radar) po defaultu pritisneš "P" da ga aktiviraš, u slučaju orbital strike-a još moraš na mapi odrediti di i u kojem smjeru da ga baciš.

Proximity alarm funkcionira da kada ti je protivnik u blizini dole oko radara ti se rub crveni, kada ga upgrade-aš onda uz to ti i zvučno alarmira koliko je netko blizu(što bliže to glasnije) za snajpere po meni must have modul da nema iznenađenja kada netko pokuša stealth kill napraviti.

Također onaj stealth modul što stišava korake, na prvom upgrade-u dobivate i bonus zaštitu protiv ceph gunshipa, zvuči korisno{#}

Prošlu partiju sam se samo šorao, prvo metak sa snajperom i onda udarac u glavu i padaju ko kruške{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stoja kaže...

Kada skupiš dovoljno dog tagova(minimum 3 za radar) po defaultu pritisneš "P" da ga aktiviraš, u slučaju orbital strike-a još moraš na mapi odrediti di i u kojem smjeru da ga baciš.

Proximity alarm funkcionira da kada ti je protivnik u blizini dole oko radara ti se rub crveni, kada ga upgrade-aš onda uz to ti i zvučno alarmira koliko je netko blizu(što bliže to glasnije) za snajpere po meni must have modul da nema iznenađenja kada netko pokuša stealth kill napraviti.

Također onaj stealth modul što stišava korake, na prvom upgrade-u dobivate i bonus zaštitu protiv ceph gunshipa, zvuči korisno{#}

Prošlu partiju sam se samo šorao, prvo metak sa snajperom i onda udarac u glavu i padaju ko kruške{#}

ahh , imao sam sad 13 kill streak i nisam znao kao zvat airstrike , hvala na informaciji.

14 godina
protjeran
Antraks kaže...
maggotmaster kaže...
Antraks kaže...

Znaš onu staru poslovicu: "lošem ku*cu i dlaka smeta"

Pa i ja sam po njemu bio čiter kad smo prvi put igrali {#}

Sorry stari, sad si kamper ... isprichavam se....

To bi trebala biti uvreda??

nije uvreda, konstatacija je :)

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!
17 godina
Crysis 2

Super mi je multi. Samo treba još puno vježbanja XD

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Crysis 2

miš logitech mx518,kako najbolje podesit?

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2
Znaci ja kad nekog ubijem trebam s poda pokupit njegov dogtag ? Kako ?
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
M4X kaže...

miš logitech mx518,kako najbolje podesit?

Onako kako tebi odgovara.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Koja vam je bolja mapa,meni Skyline iako je i Pier dobra

16 Skyline
3 Pier 17
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Kad je nesto besplatno to onda ovako ispadne. 1) Trebali su demo dati samo za on koji su napravili pre-order!

Ista stvar je sa besplatnim FPS-om CrossFire.Igru unistise cheateri!

2) Toga u finalnoj verziji nece biti jer ko je lud da riskira ban?!

BTW jesu sta govorili o zastiti?!

1)

Lol, po kojoj logici si to zaključio? Znači trebaju dozvoliti da isprobaju igru samo oni koji su im već dali pare?

A onima koji još nisu, hebeš njih i njihovu lovu. Zašto bi reklamirali igru onima koji još nisu kupili. Ne daj bože da se demo svidi i takvima, pa da se i oni možda odluče kupiti igru. Mislim pa demo uopće tome ni ne služi.

:P

2) Da, nema šanse da u finalnoj verziji bude cheetera. Svi se previše boje banova. Kao primjer možemo uzeti da ni u jednoj finalnoj verziji neke druge igre također nema cheetera.

:P

EDIT.

Btw. kaj zbilja nitko više ne misli da je ovo CoD s nano odjelima? Samo što je napravljen kako spada.

Ja osobno bi rađe igrao nešto više u stilu Crysisa, a ne CoDa.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 14:39 (ZC_Someone).
16 godina
perkoxcar kaže...
Znaci ja kad nekog ubijem trebam s poda pokupit njegov dogtag ? Kako ?

Obično pored tijela stoji dog tag(nešto kao da lagano svjetluca) kada prođeš preko toga i donjem lijevom kutu se pojavi da si pokupio dogtag i piše ti koliko ih imaš(i koliko ti treba do idućeg bonusa) I čuješ nekakav zvuk zveckanja metala kada ga pokupiš...

Stoja
15 godina
neaktivan

Dog tag ostane na podu pored tijela i iz njega prema gore svijetli bijela zraka oko metar visine, tak da ga nije problem skuzit.

14 godina
protjeran
Crysis 2

ekipa ima nano vision i nevidljivost i koristi čit omgggggggggggg ja nemrem vjerovat koji debili low skillerski treba ima zapalit pc {#}

Kaj Dinamo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Btw. kaj zbilja nitko više ne misli da je ovo CoD s nano odjelima? 

Nažalost surova istina.

I'll be back
16 godina
neaktivan
Crysis 2

De mi recite kak da vidim fps?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2
Fraps !
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

Neznam jel tu ima konzola u multy-u no trebalo bi raditi i ovako:

pritisneš tildu

utipkaš "r_displayinfo = 1"

i trebalo bi ti pisat koliko zauzima sistemske memorije, koliko fps-a imaš i još par informacija. Inače to imaš i u Crysis 1 te warhead. Često to koristim.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 15:05 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da nitko nije komentirao glazbu u demou. Meni je predobra. Podjeća me malo na glazbu iz filma The Dark Knight. Baš me nabrije na početku meča. I glas od nano odijela je full nabrijavajuć.

17 godina
FLes kaže...

Mislim da nitko nije komentirao glazbu u demou. Meni je predobra. Podjeća me malo na glazbu iz filma The Dark Knight. Baš me nabrije na početku meča. I glas od nano odijela je full nabrijavajuć.

Meni je ova u menu dobra, bila i u predzadnjem traileru (onom najboljem). Bila je i u beti.

16 godina
Crysis 2

Meni je isto muzika super volim takvu ambijentalnu muziku u igrama, ali ne i u toku igre{#} glas od nanosuita kao i prije predobar ali je dosta tih, rjetko kad uspijem čuti maximum armorm ili cloak engaged, ali zato kada kaže nano vision enabled imam feeling da svi igraći na serveru znaju da ga koristim{#}

Stoja
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

Našao sam na google-u da je Hans Zimmer skladao jedan dio crysisovih (2) pjesama.

Hans Zimmer - gladiator, inception, crimsom tide...

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 15:14 (Hyperion).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Koja je najbolja vrijednost fov-a za 1600x900 tu, ima li neka formula, metoda za vidjeti?

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

kako da nadem hrvatske servere?

0 0 hvala 0
15 godina

napisi croatia u igri tamo gdje trazis server i naci ces

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Koja je najbolja vrijednost fov-a za 1600x900 tu, ima li neka formula, metoda za vidjeti?

Sam si nađi koji ti paše. Bolje da je veći, al ak je prevelik slika izgleda razvučeno po rubovima. Meni na 1920x1080 paše fov 85, probo sam i više al onda mi previše dolazi do izražaja taj efekt ribljeg oka što mi se ne sviđa. Neznam koji je zadani fov, mislim da nekih 60.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 15:23 (FLes).
16 godina
Hyperion kaže...

Našao sam na google-u da je Hans Zimmer skladao jedan dio crysisovih (2) pjesama.

Hans Zimmer - gladiator, inception, crimsom tide...

vjerovatno ova uvodna kad se upali igrica vuče mi na onu iz inceptiona

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
17 godina
Crysis 2

Igrao sam danas na diabolic serverima, hrvatskom i na njemačkom. No nisam vidio nijednog od vas.

Gdje vi igrate uopće?

BTW: moram spomenut da mi se igra jednom crashala i da sam jednom izgubio connection.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

pod šta je najbolja kvaliteta grafike... advanced, gamer ili hardcore?

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice