Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.403.272
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
chaselol kaže...
Nickname1 kaže...
Nakon dvadesetak sati igranja mogu zakljuciti da mi je zaradu omogucilo samo otvaranje casea.Od dropova sam u tih 20 sati dobio cca 0,20 $.
Kako je generirana drop chance? Brojem odigranih partija (pa bi puno kracih bilo bolje od DM-a) ili vremenom koje se igra?

Imao si vise srece nego pameti s otvaranjem kutija. Ako mislis da ces igrajuci zaraditi nesto puno, tesko ali je moguce kad je operacija tu. Ako imas neki budzet vec od bar 5 kljuceva mozes zaradjivati a bez toga ide teze.

1 item sedmicno je limit tj kad nabijes lvl

Kako od 5 ključeva mogu zarađivati. Objasni što si mislio?

15 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Padoše ovi gift paketi dobro, a ja ih ne proda kad su bili 2.70€...Potrajat će dosta vremena dok opet ne budu preko 2€

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
www.csadria.org | www.facebook.com/csadriaorg

1 0 hvala 1
13 godina
Nickname1 kaže...

Kako od 5 ključeva mogu zarađivati. Objasni što si mislio?

Kupis za 2 prodas za 3 ili kad dodje operacija svi skinovi padnu cca 20-40% prvi dan, tad uganjas par skinova koji ce ici nazad tipa redline/asiimov i prodas za 2-3 dana

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan
Sad mi je malo jasnije.A gdje mogu vidjeti kad pocinju te Operations i kakve one donose promjene da cijene zbog njih toliko padaju? Sad je key 2,50 $.
17 godina
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
2 8 hvala 0
11 godina

^^

nisam osjetljiv ili što ja znam kaj...ali malo degutantno stavljati ovako nešto ovdje

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
13 godina
neaktivan

Ako je netko zainteresiran za WoT account u vrijednosti od 250e mjenjao bi za par skinova  ili nož neki :) Navuka sam se na ovi j CS hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Croatian gaming headquarters u subotu 30.1. u 17 sati organizira treći CroHQ CS:GO FACEIT kup. Detalje saznajte linku

• Knock-out cup - bo1

• 32 tima

• nagrade: 5000 Faceit bodova + 5 CS:GO case ključeva (za najbolji team) + 5000 CroHQ bodova.

• stream na twitch.tv/crohq

Vaš,

CroHQ.org

CroHQ.org - mutligaming community
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Mislim da nije nitko spomenuo, u zadnjem update je dosla opcije za community server za dropat noz mp_drop_knife_enable 1.... Pa mislim ako je netko admin nekog servera, mozda bi bilo zanjimljivo stavit to... eto nista posebno, samo napominjem ;)

www.youtube.com/MikadiN

0 0 hvala 0
14 godina

Nije da sam neki igrač,ali ono,niš posebno,igram iz zabave. Uglavnom,ostali smo na 2 bota nakon halftime-a. 15-8 gubimo,2 tipa iz moje ekipe nisu ni gledali rundu kad su poginuli,jer su mislili sve gotovo. 

Da ne duljim evo video  :

Na kraju uspijeli draw match izvući,sa 2 bota i puno sreće .

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Izvinjavam se... Predpostavljam da su vas mnogi spamali oko fps-a, ali ja konstatno imam problem sa tim.. Ne igram nesto preterano cs-go, ali kada zelim da igram moj fps mi je od 30 do 60.. Inace igram na laptopu.. I ne znam sta trebam da namesim ili da stavim da bi mi normalno radilo.. Moja konfiguracija je

Intel core i5 3210 3.1gh i nvidia gt 620 i ne moguce je da fps bude toliko nizak.. Da li mozda neko zna resenje oko ovog problema

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
ledutron kaže...

Izvinjavam se... Predpostavljam da su vas mnogi spamali oko fps-a, ali ja konstatno imam problem sa tim.. Ne igram nesto preterano cs-go, ali kada zelim da igram moj fps mi je od 30 do 60.. Inace igram na laptopu.. I ne znam sta trebam da namesim ili da stavim da bi mi normalno radilo.. Moja konfiguracija je

Intel core i5 3210 3.1gh i nvidia gt 620 i ne moguce je da fps bude toliko nizak.. Da li mozda neko zna resenje oko ovog problema

cuj ne moguce,grafa ti smece tesko

pa u mene na laptopu GTX 760M OC na 765M

pa u smoku mi poslije ovog revolver updatea padne na 40 fpsa

moras znat da je csgo neoptimizovano sr.anje

BF4 sa 64 playera mi radi bolje od kantera haha

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
14 godina

Ja kad vidim laptop, zgrozim se, ali sta je tu je, pokusat cemo barem malo boostat FPS.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=586234273

Sretno i javi jel ista pomoglo ;)

www.youtube.com/MikadiN

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jučer sam pogledao finale adria cupa i dečki iz giantsa su stvarno odlični! svaka čast 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina

Ajde da se i ja okoristim malo od ove igre, dopizdili mi skinovi pa sam odlucio nesto zaraditi. Kompletno sam do sada u igru ulozio 35 eura (na kladenju sam sve skupa dogurao do 600 eura ali ponesto se i izgubilo  :D), a upravo sada sam prodao M9 Fade fn za 280 dolara na bitskinsu i nakon svih naknada mi je ostalo 255 dolara cistog. :D   U svakom slucaju sam u plusu... ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2016 20:21 (deepshitcro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
deepshitcro kaže...

Ajde da se i ja okoristim malo od ove igre, dopizdili mi skinovi pa sam odlucio nesto zaraditi. Kompletno sam do sada u igru ulozio 35 eura (na kladenju sam sve skupa dogurao do 600 eura ali ponesto se i izgubilo  :D), a upravo sada sam prodao M9 Fade fn za 280 dolara na bitskinsu i nakon svih naknada mi je ostalo 255 dolara cistog. :D   U svakom slucaju sam u plusu... ;)

I sad odeš proslavit i popiješ to sve u jednoj večeri

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
9 godina

ma ne kolega, mobitel je vec rezerviran, xperia z3 u svakom slucaju bolja od skina u igri :D

13 godina
deepshitcro kaže...

ma ne kolega, mobitel je vec rezerviran, xperia z3 u svakom slucaju bolja od skina u igri :D

Filthy casual.
Svi znaju da kad imas bolje skinove, bolje igras, zato AWP dragon lore daje  +1000 accuracy skill i penetration 

17 godina
neaktivan
chaselol kaže...
deepshitcro kaže...

Filthy casual.
Svi znaju da kad imas bolje skinove, bolje igras, zato AWP dragon lore daje  +1000 accuracy skill i penetration 

Dragon lore ti daje imunitnet na flame i kickanje. Nije bitno koliko lose igras dok god ga povremeno dropas dobrodosao si clan tima .

11 godina

ajde netko pametniji ak može pogledat ovaj demo i procijeni dal Delta cheata...dakle timing i aim spot on, ima par wall bangova koji su presumnjivi, ima par praćenja kroz zidove, al ok možda naletilo i ima par no scopea ko od šale...negdje mi se čak čini da se pravi da nema ništa i onda kao baš uspori kad treba da  bude tiši, ZNA kad može trčat kad ne i kad je long clear a kad ne, baš ima flick shot kad ga netko iznenadi...ma svašta, a sa BOT-ovima je još nenormalnije igrao.

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-3ZcEG-ONc5N-GJdvQ-APTob-otB3J

14 godina
neaktivan
MasterG kaže...

ajde netko pametniji ak može pogledat ovaj demo i procijeni dal Delta cheata...dakle timing i aim spot on, ima par wall bangova koji su presumnjivi, ima par praćenja kroz zidove, al ok možda naletilo i ima par no scopea ko od šale...negdje mi se čak čini da se pravi da nema ništa i onda kao baš uspori kad treba da  bude tiši, ZNA kad može trčat kad ne i kad je long clear a kad ne, baš ima flick shot kad ga netko iznenadi...ma svašta, a sa BOT-ovima je još nenormalnije igrao.

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-3ZcEG-ONc5N-GJdvQ-APTob-otB3J

Pogledo sam do negdje 15-te runde, pa to nije normalno kako je ocito hahahaha... em sta prati kroz zidove da vidi di ste, em sta kad ide pushat i ( u prvom halfu uvijek kad je pushao tunel a nikog od vas nije bilo tamo) uvijek je ciljao u zid, tj nije bio pripremljen da mu netko izleti, jer da mu je izletio netko odmah bi dobio hs.. neke runde je odigro ko botina a neke je radio  tempirane smoke shotove dok ste sneakali (prvi half kad ste isli kod pilara koj je bio smokan na b do planta, ceko je da krenete i ondaje ubio prvog...
koj si rank?

13 godina
MasterG kaže...

Odigrao veceras tri gejma, strasno na sta lici public scena CSGO jbte svaki treci gejm imas cheatera to je 100%

Nije cudo sto na ownedcore pisu ljudi da svi public cheatovi su undetectable by VAC :D

11 godina

Dakle ok, nije da sam lud i "igra bolje od mene pa mora da je cheater" XD

puknuli smo mu svi report pa valjda nešto bude...žalosno je što lik ima 400h i da nije prije primjećen i lik je LEM :/

i da...Delta je na sve naše upite kako??? samo govorio "I heard you" haha

@chaselol evo jučer imao 6 winova za redom, nevjerojatno...danas točno sam imao feeling da će bit katastrofa...i naravno:

- prvi gejm bila teška borba na DD2 završilo 16-14 u korist neprijatelja, sve regularno i pošteno

- drugi gejm Mirage 16-11 u korist neprijatelja, sve regularno, jednostavno u protivničkom timu bio lik koji nije fula sa AWP kad god je puknuo

- treći gejm naš bude afk prve 4 runde i onda BOT na Mirage,a naš jedan lik imao 7 killova u 23 runde, odma možeš pakirat kofere, 16-7 u korist neprijatelja

- četvrti dobimo konačno 16-12 iako je prvi u protivničkom timu bio kud i kamo sumnjiv, svako malo izađe od nekud i HS one tap, ali kao da je stao kad smo došli na CT stranu (možda je shvatio da je pretjerao)

- peti je bio ovaj gore gejm završi 15-15, sami ste vidli na što je to ličilo, nemam komentara

@Goddish taman sam trebao rankup na LE i naravno dogodi se današnji dan...tako da sam i dalje DMG

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 1:53 (MasterG).
13 godina
neaktivan

Delta čisti wallhack, vidiš kako se kreće i kako baca granate da je očajan igrač, dao bih mu gold najviše. Praćenje kroz zidove, ne provjerava štekove, očajan crosshair placement i ogroman sensitivity. Pokušava prikrit al mu ne ide. U 10. rundi wallbang, preočito. Ne mogu vjerovat da ih nije uspio carryjat, to pokazuje koliko je loš lik čak i sa wallhackom

0 0 hvala 0
14 godina

Kako upaliti taj link?

sup bro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strm kaže...

Kako upaliti taj link?

kopiraš ga u browser i stisneš enter, otvorit će ti CS:GO i zatim skinut u pokrenut demo

14 godina

Report button works!! 

14 godina
Roko567 kaže...
Strm kaže...

Kako upaliti taj link?

kopiraš ga u browser i stisneš enter, otvorit će ti CS:GO i zatim skinut u pokrenut demo

Progugla mi to umjesto da otvori cs..

sup bro?
12 godina
Strm kaže...
Roko567 kaže...
Strm kaže...

...

Progugla mi to umjesto da otvori cs..

upali cs,otvori steam overlay pa zatim steam browser i onda zalijepi link.

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice