Kako upaliti taj link?
kopiraš ga u browser i stisneš enter, otvorit će ti CS:GO i zatim skinut u pokrenut demo
Progugla mi to umjesto da otvori cs..
Otvori CS, otvori steam in-game, otvori web browser, paste kao link u taj browser.
Kako upaliti taj link?
kopiraš ga u browser i stisneš enter, otvorit će ti CS:GO i zatim skinut u pokrenut demo
Otvori CS, otvori steam in-game, otvori web browser, paste kao link u taj browser.
Kako upaliti taj link?
eh taj browser
Meni na Chromu radi normalno, stavim link i pokrene mi najnormalnije... Kako inspectaš skinove sa csgostash? Isti je princip.
Meni na Chromu radi normalno, stavim link i pokrene mi najnormalnije... Kako inspectaš skinove sa csgostash? Isti je princip.
pasteo sam u browser i nista ne dela... dali sam stvarno tolika nubina? sto krivo radim?
pasteo sam u browser i nista ne dela... dali sam stvarno tolika nubina? sto krivo radim?
Koji browser? Pita li te išta kad to napraviš? Prvi put kad ideš moraš dat dozvolu Chromu da otvori aplikaciju
Koji browser? Pita li te išta kad to napraviš? Prvi put kad ideš moraš dat dozvolu Chromu da otvori aplikaciju
Ma prošljakalo sve 6, hvala
To su neke teske silveraje i lik sto je snimao sa 9000$ nema kevlara gg
To su neke teske silveraje i lik sto je snimao sa 9000$ nema kevlara gg
Oprosti PRO ako sam te uvrijedio. Stvarno ti nisam htio zgaditi život sa gledanjem nekog silver rank YT videa. Dali prihvaćaš moju ispriku? I zapravo je ovo DMG rank, al nema veze.
Mamina maza.
gg
Ne znam sto se osjecas prozvanim ali ako imas 9000$ AK bez kevlara, ti si teski silver. Plain and simple.
P.S. rank apsolutno nista ne znaci, jer globala kupis za 25eur, tako da...
Oj.
Danas kreće stream u CS, nakon nekog vremena stanke idem na competitive.
Deprimirao me bio prosinački derank sa onim patchom.
GN 3 rank trenutno...užas znam.
Ako je netko zainteresiran za premade, nek me doda (ddoxy na steamu).
Krećem live oko 17:30
Morao sam ubiti stream, klao mi FPS manijakalno.
Trebao bi ti uzet neki fx 8300,ako mislis streamat
Jesi streamo preko OBS-a ili Shadowplaya ili nećeg trećeg?
Jesi streamo preko OBS-a ili Shadowplaya ili nećeg trećeg?
OBS.
Mislim da je proc bottleneck.
OBS.
Mislim da je proc bottleneck.
ne bih rekao da je bn od procesora tu, ali problem je sto to nije dovoljno, cak ni i3 koji je znatno jaci nije za stream.
Vise jezgri za veci kvalitet
Napravio sam neku mapu za zengaming.co sajt za određeni contest pa ako biste mogli ući i ocijeniti sa 5 zvijezdica tj udariti ovaj "rate" button bio bih vam zahvalan,ništa drugo :) link:http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=619499548
Imam pitanje ljudi. Gledam da si kupim danas neku podlogu i htio bi uzet ovu neku razer i sad ima control i speed verzija. Koja je bolja za CS GO?
Imam pitanje ljudi. Gledam da si kupim danas neku podlogu i htio bi uzet ovu neku razer i sad ima control i speed verzija. Koja je bolja za CS GO?
Steelseries qck
Ili Cm Storm Speed Rx, ovisi tko sto preferira (ja imam obje i svakako bih ti preporucio qck, osim ako ti je stol jako hrapav, grbav, jer je RX deblja).
EDIT Izvukoh staru RX i nije tracking sad baš da ne radi pri malo bržim pokretima, ali nije na razini qck+ sigurno.
RX podloga je nest najgore sto mozes kupiti tracking uzasan, mis prestane pratit nakon malo brzeg pokreta.Rađe uzmi qck+ ,qck heavy ili roccat taito.
IMO QCK varijante. Kao sto leoncropro Cm Storm Speed Rx treba izbjegavati.
Nego... da li je netko primjetio kolko ima cheatera ovih dana? Jučer iz zajebancije malo DM i Casual, u 90% njih je bilo po 1 ili 2 cheatera koji su si dizali rank.
Imam storm large i meni je odlicna,uostalom najvaznije je zdravlje.Gledaj sto deblju zbog ruke..
Moja preporuka je za rx jer svaki ciga hvali svoga konja ;)
Nego... da li je netko primjetio kolko ima cheatera ovih dana? Jučer iz zajebancije malo DM i Casual, u 90% njih je bilo po 1 ili 2 cheatera koji su si dizali rank.
To sad jer je opet bip na popustu.
Ipak ću ići sa streamom i bez novog proca.
Bacio sam encoding na NVENC, nek se grafa muči, ionako je jedva napola iskorištena u igri.
Stream kreće kroz koju minutu pa bacite oko i komentar.
ova igra j epostala neigriva
opet je CS na akciji i za 6eur se dobiju svi CS-ovi i naravno danas odigram match i bude cheater, izvučemo 15-15 nekako...
odem DM igrat jer sam popizdio više sa MM, i od 5 DM mečeva 4 puta budu cheateri ahahhaha...ja nisam mogao vjerovat, dakle lik ima tek 4h na accountu i očigledan WH i AIM bot (HS je imao 99% sa scorom 77-3) hahaha presmješno. Onda ga naravno reportam i kažem drugima da pogledaju njegove killove, na onom feedu i naravno skužili i ostali da cheata...votali ga off umjesto da ga reportaju...dakle likovi nisu niti sakrivali nevjerojatno....dao Bog da vam odmah acc maknuli i IP adresu VAC-ali.
Naprosto neigrivo