dodajte me na steam da pucamo zajdeno alokin987
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako se namjesti fov jel je slika odvratno "debela i velika" .. j.ble ih silne bete ako to nisu stavili u opcije.
kako se namjesti fov jel je slika odvratno "debela i velika" .. j.ble ih silne bete ako to nisu stavili u opcije.
Ne znam jel i na to misliš, ali Viewmodel možeš promijeniti na Classic pod Options pa će ti bar ruke i puška zauzimati manje "ekrana".
Kaj se tiče fps igara vidim da je gore bilo razno raznih prepucavanja koja je teža,lakša,bla,bla,bla.Stvar je u tome ko igra a ne dal je igra prelagana i ne zahtjeva skill pa cfg. postavke pa dpi i da ne nabrajam.Znači poanta je u tome da ako se na serveru nađe više dobrih ili odličnih igrača nečeš baš tako lako završiti na prvom mjestu.Sve je u tome ko je s druge strane tipkovnice.Hbga kad se igra onako random po serverima ima različitih tipova igrača pa je lako ownati u igri ali svaka igra ima svoje čari,mane i nedostatke.Vidim i da se ljudi muče s postavkama rezolucije i dpi miša i slično.Onako kako se naučiš tako češ najbolje napredovati u nekoj igri a to znači da se ne mijenjaju svako malo postavke ovoga onoga i sl.Jbga mene su npr. ownale na cod 4 tri žene a mislio sam da sam dosta dobar a ove su me rokale ko prasca,poljakinje su bile mislim i što sad da se plačem,bile su bolje u cod4.CS mi je naprimjer bio dobra škola da sam se naučio s hip fire-a rokati tako da sam u večini igara gdje postoji ADS iz neke pristojne udaljenosti šamarao protivnike iz hipa ko pljevu.Svaka igra je za sebe posebna i teško ih je uspoređivati,u principu je to slično ali igra je teška toliko koliko su dobri protivnici s druge strane bilo to CS,CCOD serijal ili BF serijal ili ostalo.
Pokušavam složiti neku malu ekipu da igramo nekad, dakle kompletni noobovi, početnici, povratnici u igru i to. Imam ts na kojem se lako nađemo, zasad igram sa još jednim dečkom.
Ako nemate sa kime igrati, dodajte me, tu i tamo se skompamo i bacimo koji casual, malo da nas drugi buše :)
avion2208
hvala
"budem došao da me se guzi"
"da nas drugi buše"
"za sad igram s još jednim dečkom"
Igrao sam jako puno CS:S na starom Steam accountu i nešto malo na novom (ukupno oko 600 sati), probao sam GO Betu i mogu reći da mi se svidjela, a i popravili su neke stvari koliko vidim i igra me jako privlači tako da poslije maturalnog putovanja uzimam :)
"budem došao da me se guzi"
"da nas drugi buše"
"za sad igram s još jednim dečkom"
Ajde zvijeri tebi ću posebno dati da me rasturaš.
Očito ne znaš šta su igre. U QuakeLive je bitno samo kretati se, steći sposobnost mijenjanja oružja (u pravo vrijeme na pravo oružje), dobar miš, pucanje u prazno. Ovo zadnje sam odgonetnuo tek kasnije a vrlo je bitno, od 50 ispaljenih bar 5 ubije protivnika na sljepo kad ispališ u neka vrata ili slično (rocket la). Sposobnost mijenjanja oružja je najbitnija te kad se ovo nauči (može se za mjesec dana savladat) onda igra postaje lagana. Normalno da je nemoguće da igrač sa 2 mjeseca igre igra bolje od tebe ali u CS razlika igrača koji igra 2 mjeseca i 5 godina je nebo i zemlja.
Btw GO maxedout 1440x900 fps lock na 75 i super. Više mi ne treba bitno je samo da ne pada ispod tih 75...
Ne znam šta su igre? Pucanje u prazno? Lupetaš naveliko (jer si kao i većina igrao samo CA, o duel-u i TDM-u pojma nemaš).
TDM jedino i igram, CA ponekad jer rođak neće da igra TDM pa i mene tjera u CA. Mrzi što ka ubija njegov rocket (LOL). E da pucanje u prazno, onako kad nekog vidiš a low hp si i kreneš u nazad i ispališ raketu i netom prođena vrata iako nisi siguran da protivnik tuda ide. Dosta puta tako pokupiš frag, nemoj mi reć da to ne radiš.
(Zna se desit i da svog pogodim ali vrlo rijetko )
.......
.......
Pa nije potpuni . Raspravljali smo šta je teže, CS ili QL (ne treba tu raspravljat puno).
Igrao sam jako puno CS:S na starom Steam accountu i nešto malo na novom (ukupno oko 600 sati), probao sam GO Betu i mogu reći da mi se svidjela, a i popravili su neke stvari koliko vidim i igra me jako privlači tako da poslije maturalnog putovanja uzimam :)
Fali par mapa iz Sourcea, al inače je igra super. Valjda će dodat još mapa sa patchom.
Fali par mapa iz Sourcea, al inače je igra super. Valjda će dodat još mapa sa patchom.
Ekipa je tu, to je glavno ;)
(Zna se desit i da svog pogodim ali vrlo rijetko )
Da, u timskim igrama možeš tako pokupit frag ali takvi fragovi nisu česti pogotovo ne u TDM-u jer ,kao što i sam znaš, riskiraš pogodit svoga i rijetko kad si možeš priuštit takav spam jer municije nema u izobilju. Neka rasprava ostane na ovome jer smo već debelo u OT-u (nastavit ćemo nekom drugom prilikom).
Evo jedan Hrvatski server. Jedan moj poznanik je vlasnik istog, pa na njemu je isključivo HR Ekipa.
IP: 178.63.97.68:27032
Ajde na ovaj server da se malo punimo(olovom) :D
Poslje rasprave o Quakeu vratimo se na Global Offensive.
Riješio sam server na lokaciji Beograd, dakle pingovi će biti 25-45 a po vaporovu naputku server će biti 24 slota. Nadam se da će se ekipica sa buga skupit :)
IP vam dajem kroz ova dva dana.
Ja više ne znam što bi od sebe. Čučenm popušim head, stanem dok pucam ne pogađam, walkam dok pucam opet džabe. Jedino kad pogađam je na neku slučajnu sreću. Pa koji je to qurac, 1m od lika sam i rafaliram ga i racku, pa mislim stvarno....jel toliko smeta ako se krećeš dok pucaš?
kako onda ekipa masovno strafrea i rastura hedare.
Hajd da s riječi prijeđemo na djela.
Evo za ekipu 217.26.75.26:28028.
Amo prijedloge za ime servera i za mapcycle.
Možda danas bude restarta servera zbog postavki a i bit će mi teže namjestit budući da još nisam kupio igru (trebao bi kroz ova dva dana).
Ako netko ima karticu neka mi kupi kupi GO a ja mu dadem BF3 Limited Edition ključ, sadrži i Back to Karkand DLC.
Može i ova solucija dam mu steam acc sa ovim igrama da mi kupi GO
Counter-Strike
Counter-Strike: Condition Zero
Counter-Strike: Condition Zero Deleted Scenes
Counter-Strike: Source
Dark Messiah Might and Magic™
Day of Defeat
Deathmatch Classic
Half-Life 2
Half-Life 2: Deathmatch
Half-Life 2: Lost Coast
Ricochet
Ime servera je na tebi, jer si ipak ti uzeo server.
Osim ako zelis da bude bas BUG community server?
Map cycle standardne mape: d2, inf, nuke, train, aztec, dust, office, italy.
To i jesu sve mape koje trenutno imaju u igri za casual servere.
ma po 30-60
ma p.izdim jer ne znam što da radim, kako se puca, više ne kužim.
Štzo se tiče servera, mix mode i sve mape, najbolje.
Ne znam jel i na to misliš, ali Viewmodel možeš promijeniti na Classic pod Options pa će ti bar ruke i puška zauzimati manje "ekrana".
DA to je to!!! nez zasto na def nistu stavili da to normalnije izgleda..
Ako ima Xboxaša ovdje, od danas vam je dostupan CS:GO. Ima i demo: http://t.co/t6FCoByr
Ja više ne znam što bi od sebe. Čučenm popušim head, stanem dok pucam ne pogađam, walkam dok pucam opet džabe. Jedino kad pogađam je na neku slučajnu sreću. Pa koji je to qurac, 1m od lika sam i rafaliram ga i racku, pa mislim stvarno....jel toliko smeta ako se krećeš dok pucaš?
Ako ti je ping mali kao sto si rekao onda nema nista drugo nego da ti kazem di si Noob
Ime servera je na tebi, jer si ipak ti uzeo server.
Osim ako zelis da bude bas BUG community server?
Map cycle standardne mape: d2, inf, nuke, train, aztec, dust, office, italy.
To i jesu sve mape koje trenutno imaju u igri za casual servere.
Uredu, mislio sam na redosljed kojim se mijenjaju mape.
Za ime ću se obratit na pisma@bug.hr za dopuštenje da ime bude Bug.hr Competitive by e-Sport.hr
e-Sport.hr je zajednica koja je omogućila server.
Ako ti je ping mali kao sto si rekao onda nema nista drugo nego da ti kazem di si Noob
Pa da, najbolje je tako, njub si i bok umjesto da kažeš e pa tu griješiš gel probaj ovo...klasika, hvala.
sta igranje samo prek steam'a?
Pa da, najbolje je tako, njub si i bok umjesto da kažeš e pa tu griješiš gel probaj ovo...klasika, hvala.
Pa ocito jesi kad koliko vidim sve si metode isprobao ne znam sad sa kojom puskom ali sa ak ili m4 sigurno bi trebao pogađati lako... znaci smiris se stanes i nisanis i pucas ali par metaka ili metak po metak ako je protivnik dalje od tebe... ako je blizu naravno rafal deres... a najbolje ti je kada pucas iz jako velike daljine cucnut jer najmanje puska trza i najlakse ces ubiti lika ali isto tako metak po metak.... ali na kraju sve ti ovisi do oruzja ali ovo sto sam ti sad napisao za ak i m4 vrijedi 100% pa eto nadam se da ce ti dobro doci
Nemoj pucat rafale, ispali po 3-4 metka od jednom pa staneš na moment da se smiri puška. Kad ideš prema igraču pa ćućneš to ti je smrt garantirana, umjesto da to napraviš probaj ići ljevo/desno staneš, 3-4 metka ispališ, ljevo/desno, staneš... Ako vidiš da je pogodno uz to micanje ljevo desno kad staješ možeš i ćućnut ponekad i bit će te jako teško pogodit. Ako si jako blizu protivniku onda ideš rafal ali na istu šemu i stalno vuci miš prema dolje da ti ne pobjegne crosshair. Dok hodaš ne možeš pucat (osim sa deaglom). I zašto bi pobogu walkao ako te protivnik vidio. Ako si iza leđa protivniku walkaš, STANEŠ pa pucaš.