Company of Heroes 2

poruka: 1.259
|
čitano: 268.598
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Ajd ko igra nek šalje steam imena u PM, automatch radi katastrofa pa da ovako odigramo koju...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Meni je nick na steamu isti kao i ovdje, pa ako neko hoće igrati može me dodati na friends list.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

ja sam također skinuo , ali jos nisam probao igrati... Nick na steamu je ubermice .. mozemo bacit koju

0 0 hvala 0
17 godina
Company of Heroes 2

Dodajte me na stim tr4nc3oon pa da odigramo koju večeras

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Company of Heroes 2

Daj mi recite kako ekipa na početku uspije nagomilati pješadije več

mi se nekoliko mečeva dešava da ekipa na početku ima puno pješadije i morter timova

ili da pak sredinom meča nogomilaju tenkova skoro na svim točkama makar držimo jednak broj točaka

a da negovorim da su tenkovi užasno skupi.

Ako neko želi nabaciti koji match nick: Crna bandera

ovaj automatch je čista katastrofa

BF3:crna_bandera
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 22:43 (Wolf88).
13 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Daj mi recite kako ekipa na početku uspije nagomilati pješadije več

mi se nekoliko mečeva dešava da ekipa na početku ima puno pješadije i morter timova

ili da pak sredinom meča nogomilaju tenkova skoro na svim točkama makar držimo jednak broj točaka

a da negovorim da su tenkovi užasno skupi.

Ako neko želi nabaciti koji match nick: Crna bandera

ovaj automatch je čista katastrofa

dobro automatch je katastrofa jer je ipak ograničen broj ljudi pa bi im tu dao benefit of a doubt.

A sad kako nakote tolko jedinica je vjerovatno stvar taktike i vještine.

14 godina
Company of Heroes 2

Svaki game mi crasha nakon minutu-5 min igranja...

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
KiCo77 kaže...

Svaki game mi crasha nakon minutu-5 min igranja...

mom bratu isto, sve smo probali, ne vrijedi.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Kupujem tutorial za igranje sa rusima! 

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Pozdrav, imam pitanje, kako mogu stavit igru u fullscreen (COH1 i sad ova beta mi nisu u fullscreenu nego vidim taskbar i sve ostalo)?

Pa ak netko moze pomoc bio bih zahvalan!

limboLIVE98
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

Pozdrav, imam pitanje, kako mogu stavit igru u fullscreen (COH1 i sad ova beta mi nisu u fullscreenu nego vidim taskbar i sve ostalo)?

Pa ak netko moze pomoc bio bih zahvalan!

Alt + Enter ili lijevi dvoklik na gornju granicu prozora od igre.

Something witty.
15 godina
Company of Heroes 2

Dal je ikako moguće dobit beta key, pa da probam? Interesira me taj multi-play kako funkcionira, jer baš bi volio prije probat igru neg pljunut lovu za nju (kao npr. za SImCity, mislim katastrofa za 300kn{#}).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probo, ne radi :(, na sekundu ude u fullscreen i opet se vrati u taj windowed mode

limboLIVE98
13 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

Probo, ne radi :(, na sekundu ude u fullscreen i opet se vrati u taj windowed mode

meni se dogodi to kad alt tabam ali klik na "maximize" (znači između minimize i close :-) ) riješi stvar. nekad su jednostavna riješanja ona prava pa ako nisi probo to

15 godina
Company of Heroes 2

{#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
zagi55 kaže...

{#}

lol, davno je to bilo kada je piospam funkcionirao i kada su rangeri bili OP. ipak zanimljiv video ;)

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
Company of Heroes 2

Ma kakvi probao opet igrat, nakon nekog vremena neigrivo postane, tako loše radi da ne vjerujem,

Proc nikad ne ide preko 85, bit će da je onda nekako do grafe koja može gurati i bf3, ali ne može coh2, kul.

Ugl. igrao sniježnu mapu, fora je ovo sa blizzardom i to, ali svjedno ekipa šalje jedinice i one me pucaj bez obzira šta su kao smrznute. Jedan epic trenutak kad sam uspio sa dvamlight tenka sybeat panetu zadržat je na ledu dok nije potunula lol, prejako.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
fila2208 kaže...
Ugl. igrao sniježnu mapu, fora je ovo sa blizzardom i to, ali svjedno ekipa šalje jedinice i one me pucaj bez obzira šta su kao smrznute.

Meni sve više izgleda da će blizzard biti katastrofa za multiplayer, trebalo se što više držati gameplayu klasičnog CoH-a. A izbacivati situacije o kojoj sreća ovisi, samo će rušiti tempo igre...

Iako na papiru sve lijepo zvuči... A mogli bi i ostaviti blizzard da vidljivost bude još gora a da ne utječe na zdravlje vojnika, i da oluja djeluje kao "dimna zavjesa" u CoH1, odnosno da vojnici teško pogađaju metu, to bi već bilo zanimljivo...

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 16:45 (Et_Tu_Brute?).
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
fila2208 kaže...
Ugl. igrao sniježnu mapu, fora je ovo sa blizzardom i to, ali svjedno ekipa šalje jedinice i one me pucaj bez obzira šta su kao smrznute.

Meni sve više izgleda da će blizzard biti katastrofa za multiplayer, trebalo se što više držati gameplayu klasičnog CoH-a. A izbacivati situacije o kojoj sreća ovisi, samo će rušiti tempo igre...

Iako na papiru sve lijepo zvuči... A mogli bi i ostaviti blizzard da vidljivost bude još gora a da ne utječe na zdravlje vojnika, i da oluja djeluje kao "dimna zavjesa" u CoH1, odnosno da vojnici teško pogađaju metu, to bi već bilo zanimljivo...

Smrzvanje je fora ali ga treba doraditi i popraviti.

Led je super i propadanje tenkova je fora

Tenkovi su papirnati, barem moji, za njihove neam takav osjećaj. Mortari su pinpoint. Snajper ne kužim kad puca, nema onaj trace više pa ni ne znam di je i spor je jako ne znam.

Vojnici su beskorisni, ono, ne znam kad ikog ikad ubiju iako ih microam. Drukčije su se ponašali i oni blesavi riflemani a ovi ovdje su bez nadzora i samo ginu.

15 godina
Company of Heroes 2

Company of Heroes 2: Motherland Mini-Series Episode 1

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Upravo to šta je kolega naveo, igram trenutno Bioshock Infinite koji je rađen u Unreal engineu ako se ne varam

i iskorištava mi grafičku 99% konstantno, procesor nisam siguran koliko ali svakako idu sve četiri jezgre preko 50%.

Igram također recimo BF 3 na pristojnim high postavkama (medium ponešto zbog konfiguriranja glatke izvedbe i izbjegavanje framedroppova)

te mi isto tako grafu opterećuje maksimalno, procesor također.

Tu mogu dodati još dobrih 10ak igara koje imam na disku trenutno, od novog Tomb Raidera i Far Cry-a 3 pa do freakin' Alan Wake-a itd..

Znači, dobro optimizirane igre koje su grafički i procesorski zahtjevne u Full HD-u na mojoj mašini idu sasvim pristojno

i iscijede zadnju kap snage iz mojih komponenti dok se Copany Of Heroes vuče kao krepani mačak i trza sve u 16.

Trenutna optimizacija - fail.

Something witty.
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Jesam ja lud ili? AT sa 0 ljudi nasred mape udara po tenkovima, arty mu ništa ne može, granate, 3 squada ljudi oko njega i dalje...{#} 

edit: sad kolko se vidi...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 23:30 (SebaOS).

2 0 hvala 0
15 godina
forzzuk kaže...

Upravo to šta je kolega naveo, igram trenutno Bioshock Infinite koji je rađen u Unreal engineu ako se ne varam

i iskorištava mi grafičku 99% konstantno, procesor nisam siguran koliko ali svakako idu sve četiri jezgre preko 50%.

Igram također recimo BF 3 na pristojnim high postavkama (medium ponešto zbog konfiguriranja glatke izvedbe i izbjegavanje framedroppova)

Tu mogu dodati još dobrih 10ak igara koje imam na disku trenutno, od novog Tomb Raidera i Far Cry-a 3 pa do freakin' Alan Wake-a itd..

Znači, dobro optimizirane igre koje su grafički i procesorski zahtjevne u Full HD-u na mojoj mašini idu sasvim pristojno

i iscijede zadnju kap snage iz mojih komponenti dok se Copany Of Heroes vuče kao krepani mačak i trza sve u 16.

Ma e, ne vjerujem. Imam postariji laptop, ali nisam imao problema sa nijednom igrom dosad. Ajde ovo je 2013. igra, kao, nije, to je složeno već odavno, ali ne razumiem čemu tako loše radi. Znam da je beta, ali toliko loše? Mislim stvarno.

15 godina
SebaOS kaže...

Jesam ja lud ili? AT sa 0 ljudi nasred mape udara po tenkovima, arty mu ništa ne može, granate, 3 squada ljudi oko njega i dalje...{#} 

edit: sad kolko se vidi...

Kaj se sekiras pa toga je bilo i u jedinici {#}

16 godina
forzzuk kaže...

ovo je beta tako da.....

a i cpu ti je lagano pojelo vrijeme baš kao i mog a coh je oduvijek poznat kao vrlo cpu "teška" igra

e da.meni igra uopće ne radi tako loše.furam na max

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 23:44 (Kill Frenzy).
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

a i cpu ti je lagano pojelo vrijeme baš kao i mog

Pojelo vrijeme, Phenom II X4 955 @ 4.0GHz?

Stari, mislim da ti ova izjava stvarno ne stoji, u bilo kojem smislu ili kontekstu.

Ovo je donedavni best buy, (praktički) flagship AMD-ove četverojezgrene ponude.

Što imaš jače od ovog - šeterojezgrene Phenome na istom taktu i nakon toga sasvim novi socket

koji je kao što svi znamo, debelo podbacio.

Po toj logici i i7 je 'vrijeme lagano pojelo' jer je već godinama tu.

Ne znam, nek mi netko malo više 'technologicaly savvy' ovo prokomentira.

Something witty.
14 godina
Scarfaceee kaže...
forzzuk kaže...
Scarfaceee kaže...

Daj nek mi neko posalje link za torrent

Moram pitat, jesi ti dijete sa posebnim potrebama?

To me i mater koji put pita.. ja samo kazem ma jok bre tak se cesljam

tako se to kod nas kaze daj link za torrent znaci daj link zaigricu  jer mi se desava da ne radi pa da mi neko posalje redovan link{#}

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#} ....{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#} ...

Peace!
Moj PC  
3 1 hvala 1
16 godina
forzzuk kaže...

Pojelo vrijeme, Phenom II X4 955 @ 4.0GHz?

Stari, mislim da ti ova izjava stvarno ne stoji, u bilo kojem smislu ili kontekstu.

Ovo je donedavni best buy, (praktički) flagship AMD-ove četverojezgrene ponude.

Što imaš jače od ovog - šeterojezgrene Phenome na istom taktu i nakon toga sasvim novi socket

koji je kao što svi znamo, debelo podbacio.

Po toj logici i i7 je 'vrijeme lagano pojelo' jer je već godinama tu.

Ne znam, nek mi netko malo više 'technologicaly savvy' ovo prokomentira.

imamo istu cpu ,cpu kojeg sam ja kupio prije sto godina još u vemilu{#}.cpu koji se nemože nosit sa najjačim karticama.vjeruj mi.imam 7950 i u nekim igrama mi je kartica na 70% a cpu na 100% tako da to dosta loše izgleda.i u onima kojima je kartica na 100% dogadjaju se frame dropovi baš zbog slabog cpu-a.to što su oni među jačim amdovim procesorima ništa ne znači{#}.on tebi vjerujem i je dobar s tom karticom ali da imaš nešto jače uvjerio bi se u ovo tako da je za mene on već pomalo zagrožen tj pojelo ga vrijeme,polagano {#}

btw coh jedinicu sam počeo igrat na starom 6000+ x2 amdu i igra se rušila mrza i sve ostalo.uglavom išla je loše.kada sam kupio ovaj igra je poletila i baš nikakvih problema nije bilo.fps se udvostručio toliko da sam se ja zaprepastio.nisam poslje sa novom graf karticom dobio ni približno isti boost kao sa ovim cpuom tada

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 9:30 (Kill Frenzy).
16 godina
Company of Heroes 2

Igra će vjerojatno ići bolje kada izađu novi driveri

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Također imam 955be koji na gtx460 radi taman. Već na GTX 660 se bodovi u 3dmark povećavaju kako se clock diže tako da je ipak malo preslab tu. Nisam probao na 4.0, ali se sjećam da je između 3.2 i 3.6 skor dosta skočio. 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice