Malo sam se dao u pretraživanje foruma i nisam naišao na ovakvu ili sličnu temu ovdje na forumu.
Ako nekome nije jasno o čemu se radi, tema je posvećena city building i sličnim igrama (city manager i sl.). Primjer igre je fenomenalni Sim City serijal. Ako znate neku ovakvu igru raspravljajte slobodbno o njoj.
Temi sam namjerno dao ime City Building jer je malo ljudi koji igraju ovakve igre i kada bi napravili temu za svaku od ovih igara, bilo bi ih nešto i sve bi bile slabo posjećene. Ovako su sve na jednom mjestu.
Ja sam inače fan ovakvih igara, i igra koje se nikako ne mogu riješiti je Sim City 4: Rush Hour. Ako Vas zanima više, posjetite stranicu www.simtropolis.com . Nisam dao link na oficijalnu stranicu jer je ova daleko bolja i imate milijun i jedan plug-in za ovu igru.
Drugi razlog ovoj temi je igra koja tek treba izaći: CitiesXL ( http://www.citiesxl.com/component/option,com_community/Itemid,131/task,home/?lang=en ) Za mene, ova igra izgleda predobro, pa me zanima vaše mišljenje i zanima me koliko će Vas igrati tu igru. Da znam na koliko kolega iz HR mogu vidjeti. Ono što je zanimljivo u ovoj igri jest to da ima i online komponentu, i to pravu ovaj put. Demo možete nabaviti na njihovim stranicama (btw, demo je poprilično...slobodan koliko vidim).
Toliko za početnu poruku. Vi ste na redu.