Call of Juarez: Bound in Blood

poruka: 401
|
čitano: 130.685
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Juarez 2
17 godina
neaktivan
Call of Juarez Bound in blood

lol, ja sam u 4 actu izgubio zvuk na desnom zvučniku, na ljevom još uvijek radi

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Juarez Bound in blood
ZC_Someone kaže...

lol, ja sam u 4 actu izgubio zvuk na desnom zvučniku, na ljevom još uvijek radi

Pogodio te metak u desno uho! ;D

16 godina
neaktivan

moze tip kako igrati preko hamachi-a?

16 godina
protjeran

igra je odlična, te se barem po mojoj procjeni može igrati i na računaru starom  2-3 godine

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ova igra je jednaka igri call of duty samo smještena u vrijeme kauboja i indijanaca.

da bogdom hoće napraviti više ovakvih igara,

drugi svj.rat je odavno isfuran,kao i irak i afganistan.

ja bih volio da naprave CoD na temu vijetnama ili recimo prvog svj. rata

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CAPETAN PRICE kaže...

ova igra je jednaka igri call of duty samo smještena u vrijeme kauboja i indijanaca.

Ma to šta se tiče 1. svjetskog rata mislim da ne bi bilo nešto predobro jer nakon šta smo u 4.tj mw-u ostjetili moderno oružje teško se bilo vratit na 2. svjetski rat a kamoli prvi

Pitan se šta će sad bit novi cod budući da se mw odvojia

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
17 godina

Danas nabavio i igra mi je fenomenalna. Jedinicu sam također prešao sa guštom (je da su misije sa Billyem bile ponekad poprilično dosadne, ali sve u svemu igra sa dušom). Djeluje mi zanimljivo i brzo... Igram na najvećoj težini, pomalo uživajući u atmosferi (koja je po mom mišljenju odlična za razliku od mnogih drugih "hitova") i za prve tri misije mi je bilo potrebno oko sat i pol šta je u redu...

Od mene petica za trud i ideju (još nastalu u originalu), te kako su se potrudili optimizirat engine (za razliku od pvog dijela, koji doduše na današnjim konfiguracijama leti)...

dotore1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...
CAPETAN PRICE kaže...

Ma to šta se tiče 1. svjetskog rata mislim da ne bi bilo nešto predobro jer nakon šta smo u 4.tj mw-u ostjetili moderno oružje teško se bilo vratit na 2. svjetski rat a kamoli prvi

Pitan se šta će sad bit novi cod budući da se mw odvojia

ne bi bila problem oružja već taktike koje su korištene, najnaprednija taktika koju su koristili u 1.svj. ratu je bila čekati jutro, artiljerija počne pucati i pomicati polagano paljbu prema naprjed, pješadija ide 100m iza linije po kojoj puca artiljerija, a tenkovi idu iza pješadije (jer im je max brzina 5km/h) i čiste zabunkirane strojnice, to bi bila jako dosadna igra

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
16 godina
protjeran

ma dobro , predlažem nesto za promjenu, ali bi jako volio CoD vietnam posto mi se sviđa vietcong igra,koju sam prešao 3-4 puta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Presao sam igru i ona me TOTALNO odusevila. Graifka i gameplay su awsome. I primjetio sam, ako netko zna onaj crtic avatar the last air bender i ako ga gleda(ja sam prije ali vise ne) znat ce da je glas onog jednog lika(zuko) tocno isti kao u onog indijanca seeking father. xD 100% sam siguran.

Number 1 Zombie!!! Braiiiiinssss!!!

0 0 hvala 0
17 godina

Danas prešao!  Preći ću ju opet na very hard (ta težina se otključa kad se pređe igra prvi put), jer lakoća prelaženja je jedan od glavnih razloga kratke igre....

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kolko vidim igra je odlicna, jedva cekam da dode u Algoritam da je zaigram. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grim The Reaper kaže...

Kolko vidim igra je odlicna, jedva cekam da dode u Algoritam da je zaigram. 

Zašto Algoritmu 420, ako možeš GAME-u 50% te cifre? www.game.co.uk

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan

Vidim da ju svi hvalite ali meni nije baš najbolje sjela, a glavni razlog je prvi dio. Iako imam 2 lika na izbor premala je razlika u gameplayu. Znam da su to napravili zato jer su prvom dijelu ljudi više voljeli igrat s Rayem pa su namirisali više love i napravili dva revolveraša (osim one 2 minute kad baš moram rabiti noževe). Uglavnom meni to sve postane pred kraj malo premonotono jer se cijelo vrijeme napucavam, pa imam showdown s bosom, pa opet napucavanje i tako to traje 6-7 sati.

Dok se u jedinici obično prvo trebalo dobro pomučiti i prošuljati se pokraj neprijatelja, pažljivo planirati najbolji trenutak za napad i jako štediti municiju, a nakon toga se s Rayem i kišom metaka iskaliti na istim tim neprijateljima kojih si malo prije bojao i bježao od njih kao od vraga. Zato je onaj neki osijećaj nagrade i zadovoljstva bio puno jači. Također s konsantnim napucavanjem se izgubila atmosfera i osjećaj da igram neki malo drugačiji i orginalniji FPS od hrpe drugih, a koji je prvi dio imao. I još jedna stvar koju im ne mogu ne zamjeriti su dvije lokacije onih  trgovca oružjem. Baš čekaju mene da dođem ispred napuštenog grada i pred vratima utvrde največeg kriminalca u okolici. Takve nelogičnosti me sprečavaju da se uživim u igru i uništavaju doživljaj igre i njezinu atmosferu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iskreno, jedva čekam da nabavim igru. Nisam igrao prvi dio, ali igra mi je zapela za oko nedavno, pogotovo što sam jednim dobrim djelom odrastao na stripovima te tematike. A i nikad nisam igrao igre tog žanra. Živi bili pa vidjeli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam Hamachi,ali problem je sto ne znam kako igrati preko hamachija...znam kako join network...ALI KAKO DA IGRAM??? pls pomozi.......

17 godina
ZC_Someone kaže...

Vidim da ju svi hvalite ali meni nije baš najbolje sjela, a glavni razlog je prvi dio. Iako imam 2 lika na izbor premala je razlika u gameplayu. Znam da su to napravili zato jer su prvom dijelu ljudi više voljeli igrat s Rayem pa su namirisali više love i napravili dva revolveraša (osim one 2 minute kad baš moram rabiti noževe). Uglavnom meni to sve postane pred kraj malo premonotono jer se cijelo vrijeme napucavam, pa imam showdown s bosom, pa opet napucavanje i tako to traje 6-7 sati.

Dok se u jedinici obično prvo trebalo dobro pomučiti i prošuljati se pokraj neprijatelja, pažljivo planirati najbolji trenutak za napad i jako štediti municiju, a nakon toga se s Rayem i kišom metaka iskaliti na istim tim neprijateljima kojih si malo prije bojao i bježao od njih kao od vraga. Zato je onaj neki osijećaj nagrade i zadovoljstva bio puno jači. Također s konsantnim napucavanjem se izgubila atmosfera i osjećaj da igram neki malo drugačiji i orginalniji FPS od hrpe drugih, a koji je prvi dio imao. I još jedna stvar koju im ne mogu ne zamjeriti su dvije lokacije onih  trgovca oružjem. Baš čekaju mene da dođem ispred napuštenog grada i pred vratima utvrde največeg kriminalca u okolici. Takve nelogičnosti me sprečavaju da se uživim u igru i uništavaju doživljaj igre i njezinu atmosferu.

Da...  žao mi je što su izbacili stealth elemente koji su po meni bili odlični u prvom dijelu.    A onaj trgovac oružjem ipred ghost towna usred magle di je samo lik s kojim igraš i neprijatelji....   L   O   L!

Inače mislim da likovi i nisu toliko slični, kad se igra s Thomasom onda koristim luk i strijelu i rifle puuno češće, dobro je i što se može penjati na stvari tipa vodeni toranj na kojima su često secreti ili pare ili municija... naravno kad je neka low-range misija uzmem raya i slijedi beskrajno napucavanje dvama superb quickshooterima.  Osmijeh

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R.
16 godina
protjeran

ma igra nije loša

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Ne ja samo slušam turbo folk koji dolazi sa bliskoga istoka,jer ja ako nisam slušo
16 godina
protjeran

E oču li je moći pokrenuti ako sam mogao Cod 4Neodlučan

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "jump fagots jump!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo "nabavio" sam igru, navečer dojmovi, čini se odlična

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo igru nabavio, igrao i uživao

Igra mi je jako dobra i nije istina da se ne vidi razlika među likovima

Bogata sadržajem i zanimljiva

Puno bolja od asa po meni

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

E oču li je moći pokrenuti ako sam mogao Cod 4Neodlučan

svakako, na nekoj nižoj rezoluciji i sniženim detaljima

17 godina
neaktivan

Napokon sam i ja zaigrao. Prije svega moram pohvaliti kako je igra optimizirana jer ja bez problema igram na 1024x768 i High detaljima (na 7300GT). Što se same igre tiče dosad sam završio 2 chaptera i igra mi je odlična. Kada završim budem  otipkao neku opsežniju usporedbu s prvim dijelom.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Inače neigran baš igrice , al ovo san proba na prijedlog prijatelja, i moj dojam je da je ovo pravi primjer ostalim tvrtkama koje rade igre..Priča samo takva o optimiziranosti da ne govorim , doživljaj samo igranja strašan svaka čast na ovome !!!

poz!

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Odlicno sto da kazem vise,iako nisam neki okorjeli gamer,dosta je vise i komunista,terorista i kojeg cega,stvarno odlicna igra .....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

buhuuu,ja sam sada "nabavio" igru ali nece mi raditi,nema zvuka,buhuuu,molim pomoc,onaj ko mi pomogne dobiva kolacic!

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,2.71 ghz,3.5 gb RAM,ATI radeon HD 4800 graf.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Looka kaže...

buhuuu,ja sam sada "nabavio" igru ali nece mi raditi,nema zvuka,buhuuu,molim pomoc,onaj ko mi pomogne dobiva kolacic!

Probaj ponovo instalirati igru. Nekima je to pomoglo...

Pročitaj ostale stranice u ovoj temi, i ostali su imali sličnih problema.

16 godina
neaktivan

probao sam,ali nema pomoci,buhuuuu

16 godina
neaktivan

mozes mi ti pomoci ovo sa zvukom?? nemam pojma zasto mi se to dogada,buhuuuuPlač

16 godina
neaktivan

Može li se isključiti crossair na oružju da bude realnije?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 15:27 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Juarez 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice