Ne neradi mi taj slot.
Ali...
Recimo kupovanje kill streakova me košta točno 1/2 navedene cifre, ajmo reći 2 za jedan ?...
Kada odem na workbench igra me uredno diskonekta, evo treći puta u 2 sata sada.
Ponekad igra ima lag, govorim ujutro ne u 20 h navečer.
Sa 50 cal sa Patrol boata ne mogu ubit mobove, ispraznim 2 punjenja u glavu 0 poena.
Sa snajperom, ovaj novi, trebam četiri (4 ) shota da nekoga downam, sa time da (primjer) lik se penje na tower ja ga 3 puta pogodim, 3 puta mi pokaže oznaku armora, tek 4 puta padne (nije imao kako se ponovno napuniti armorom na stepenicama).
Jako jako , jako , puno glitcheva i stvari koje su uredno do prije par dana u sezoni 2 radile.
Očito nisu imali dovoljno vremena pošteno napravit toliko izmjena kolko su u DMZ utrpali, pa još pay to win drek. Dobro su to sakrili iza bete pa se nemaš kaj ni žalit, jer će odgovor bit da je beta. Ja eto imam problema s bodovanjem, ali ne i sa hit regom.
Hehehe, btw. Za vikend spreman! bez pay to win pizdarija.
Ne znam kako su uspjeli OPET sjebati spawn pointove?
Spawna me dvije partije jednu za drugom na istom pointu , istočno od Sariff Bay a, i prvi puta odmah, 1 shot odoše plejtovi, i onda čujem tihe osice , tpa Taq56 sa silencerom već su na meni , nisam preživio 10 tak sekundi.
Nakon 3 min spawn , snajper sa iste negdje gore pozicije, 1 shot, game over.
Rekoh ma daj zajebi, došlo mi je sve doma razbiti...
Zakaj su dirali ono kaj je radilo? Da naguraju više ljudi na mapu pa im treba manje servera?
Nije da igru igra isto ljudi kao u sezoni 1.
Od zadnjih 5 partija, ekipa nije napala vlak u 2...