Igro sam ravno 1h i poso sve u K...uzas, ovakvo vise recikliranje mi ide na zivce...Apsolutno nista novo, grafika prosjek, prica dosadna i prozvakana, sve djeluje nekako mlako neznam, meni nije sjela nikako
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam za vas , al meni odgovara igra. Grafika je solidna zar bi trebala bit bolja, grafika mi je najmanje važna! I svaka misija donosi nešta novo za čim vrijedi igrat i priča je solidna. Neznam kakvu bi vi priču, ljudi su radili igru po uzoru na 2. svjetski rat, jesul trebali onda nešta izmišljat nešta novo što nije bili u tom ratu....
neko nešta voli tako i ovo....
zna li ko kako proči ono sa snajperima kraj ono kill general neki tamo gdje se sljedi neki rusi su to ali ima tamo i nacističkih zastava HITNO plizz
več sam to zaboravio
je izaso krek za v1.1
Neznam za vas , al meni odgovara igra. Grafika je solidna zar bi trebala bit bolja, grafika mi je najmanje važna! I svaka misija donosi nešta novo za čim vrijedi igrat i priča je solidna. Neznam kakvu bi vi priču, ljudi su radili igru po uzoru na 2. svjetski rat, jesul trebali onda nešta izmišljat nešta novo što nije bili u tom ratu....
neko nešta voli tako i ovo....
Evo 2 cracked servera, nisam provjerio, ali trebali i bit sa patchem 1.1
99.239.19.179:28960
99.239.19.179:28961
Vidim da većina vas kritizira igricu.. pa imam pitanje, je li to finalna verzija?
Jeste finalna verzija igre. U dućane dolazi za par dana, a već su pale i prve recenzije. IGN: 9.2/10 , Gametrailers: 8.7/10
Znači recenzije su vrlo dobre i ja se slažem jer je igra i više nego zadovoljavajuća.
Ljudi, dok serete po igri, dajte naglasite da serete po singleplayu, da nebi zbunili potencijalno zainteresirane za cod-ww. Grafika je zakon, kao prvo i prvo. Ko vam je kriv kaj nemate konfu kak spada. Ak vam se ne svidja tematika, meni je igra super, a ja sam inače zagriženi COD4 gamer, dok COD2 sam malo igral... Singleplay, priznajem, ne nosi niš posebno novo, osim mogućnosti igranja Co-op moda (2-4 igrača zajedno prolaze campaign iz singleplaya), koji je osvježavajuća novost. Jučer smo probali u LAN-u i prezarazno je. Pored toga postoji i Nazi Zombie Co-Op gdje 2-4 igrača brane kuću od najezde spomenutih "Untoten" (nemrtvih) naci vojnika koji ulaze kroz prozore. Čisto klanje!!! Multiplay nudi sve opcije koje nudi i Modern warfare, uz povratak Capture the flag i novost War! U War-u morate zauzeti jednu po jednu zastavu, ali tu istu zauzima i protivnik, igrajući jučer 3 na 3 i mučenja oko jedne jedine zastave zaključak je - mnogo zabave (zamislite situaciju kad nas troje pokušamo osvojit zastavu u kućici, a protivniku dozlogrdi pucanje Thompsonom, pa nam gurne cijev od tenka kroz prozor... mi unutra se nismo snašli na vrijeme XD!!!). Da, može se vozit i tenkić u koji stanu 2 igrača! Sve u svemu multiplay je puni pogodak, stavimo li na stranu klasičnu singleplay campaign. Ne želim ni spomenut kak me je žena doma dočekala dok sam došel iz frendove igraone posle 2 ujutro!!! Jedino vam za igranje u LAN-u za co-op treba patch
link: http://rapidshare.com/files/162158990/Call.of.Duty.5.LANFiX.by.Banny.rar
Te za multiplay već izlaze podosta servera koje možete potražit na http://www.gametracker.com/search/codww/?sort=players&order=desc .
Igranje na serverima online većinom treba i 316 MB veliki 1.1 patch - http://www.gamershell.com/news_64272.html
Nadam se da sam bar nekome pomogel... Mnogo zabave želim!
IMA LI CRACK ZA VERZIJU 1.1
Imam problem u vezi COD5 singleplayer, prešo sam 7 misija i sad kad sam upalio ponovo igru nema ni jedna, bio sam čačko nešto oko profila gdje se uopce snimaju na komp profili i staze... igra je skinita s neta nije original..
pomažite razbit cu komp ak moradnem sve ispocetka preso sam neki 10 misija, zadnja misija mi je bila kad sam s rusima tjerao njemce iz nekog grada.... HELP....
Probaj sa system restore vratiti na jučerašnji datum, možda pomogne... Inače mislim da ćeš morati ispočetka hehe! Znaš za ubuduće sada da ne petljaš po profilima
Nije ni to pomoglo, kako su to glupo napravili, mogli su kao u cod4 napravit da se snima u profiles.. neznam vrijedili igrat ispočetka htjeo bi al čisto mi se neda ponovo igrat 10 misija...
Vjerovatno si iskoristio onaj serial što se vrtio na netu i sad pod profiles imaš hrpu imena koja neznaš! Savjet. Kad igraš single igraj offline!! Meni je pomoglo!!
Evo ga, gotovo :( .Opet kratko...Ovo bu sad zvucalo malo cudno, al svaki COD kaj sam igro do sad (a igro sam ih sve) su bili nekak prekratki...Jednostavno se uzivis u igru i nemres prestat igrat, i na kraju igrica ispadne da je prekratka :) .Al sve u svemu je ockey...Sad kad sam ju proso mogu rec da je cisto ockey...Kao COD2 na steroidima :) .Jedina stvar kaj mi je zasmetala je bilo pri kraju, kad mi je AI kao malo "popustila" .Ne znam dal je to zbog toga kaj nemam originalnu igru ili zbog cega...Zadnje dvije misije protivnici su bili jedva pomicni :( ,skoro da su stajali na mjestu :( .Ne znam zake, al nadam da se da bude to rjeseno sa nekim patchom u buducnosti
Koliko ima misija? nemoj rec nešta blizu 10..... :)
: Jel doso Cod5(original) kod nas u Hrvatsku? I jel vrijedi kupit ili se isto toliko mogu zabavit na crackovanim serverima i za te pare sebi kupit neki bolji miš ?
Koliko ima misija? nemoj rec nešta blizu 10..... :)
@ skandalouz
pogledaj u C: /Docs and settings / user/ local settings / application data/ activision
imaš folder cod waw, mislim da ti se u njega sprema profil, nis siguran
Nevjerojatno kamo idu danas ovi "reciklirani nastavci", nije vani niti tjedan dana a vec ima za igru patch od 350MB...
Ali barem je smještaj igre "nov i uzbudljiv"... jer ipak WW2... kad smo to zadnji put igrali.
Stvarno me zanima na koliko još načina možeš napravit igru na temu WW2??
Steta, jer mi je COD4 bio jedna od boljih igara... općenito ne samo prosle godine.
@ skandalouz
pogledaj u C: /Docs and settings / user/ local settings / application data/ activision
imaš folder cod waw, mislim da ti se u njega sprema profil, nis siguran

Mora li se imat org za igrat mp?
i ja sam instalirao patch 1.1 ali kad ocu u server kaze mi da moram instalirat patch novi...a vec ga imam instaliranog..
help
Zašto mi je igra totalno usporena?!!?
Imam 2gb rama i Gforce 8400 sa 512memorije.
Smanjim rezoluciju i opet isto.
Imam cijelu verziju igre.Zašt mi igra neradi ?Uđem u single player ili multi-player i pojavi se crni ekran...
ak neko zna nek mi pomogne..
Imam cijelu verziju igre.Zašt mi igra neradi ?Uđem u single player ili multi-player i pojavi se crni ekran...
ak neko zna nek mi pomogne..
Ma Call of Duty nikad i nije zivio od SP, neznam koja bi naivcina platila org 300-tinjak kunica i onda nakon 5 sati ostavila isti u ormar! Multy je ono zasto imam orginalni CoD 2 i CoD4, multy je razlog zasto palim komp, konektujem se palim TS i spremam se za nadmudrivanje s jednako mudrim pravim, zivim protivnicima a ne natezanje s nekim "jedva pomicinim botovima u single playeru" Single dodje samo za privikavanje na kontrole i oruzja a tek onda dolaze mjeseci i mejseci a u nekim slucajevima i godine zabave. Dali bi se tko i sjetio Call of Duty-a 2 da nije imao multy komponentu!!! Tako da ljudi komentirajte malo multy, kakav je balans oruzja kakve su mape koliko ih ima itd!
Zna li neko zasto mi se igra nece pokrenut.
Kliknem na ikonu od singleplayera,pojavi mi se crni ekran i izbaci me van uz neku gresku.
Iz console:
Setting initial state...
DirectX reports 512 MB of video memory and 553 MB of available texture memory.
Using video memory size to cap used texture memory at 496 MB.
Texture detail is set automatically.
Using picmip 0 on most textures, 0 on normal maps, and 0 on specular maps
Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".
Loading fastfile 'ui'
used 39.48 MB memory in DB alloc
------- sound system initialization -------
Waiting for $init to finish. There may be assets missing from code_post_gfx.
Error during initialization:
Unhandled exception caught