Call of Duty 2

poruka: 426
|
čitano: 187.467
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 2
SuperDox kaže...

pozz.. na laptop sam instaliro cod2 (windows xp je) nakon par sekundi što uđem u server kika me pb.. org key nema...ev kaj kaže.. 

Server disconected-MeXxuSx kiked punkbuster player "MeXxuSx" (for 0 minutes) RESTRICTION Service Communication Failure:PnkBstra.exe

update sam pb i nista... nezz kaj da radim..a na kompu radi normalno..bez ikakvih poteškoča... pls help

BUMP! help plsss

http://www.youtube.com/user/matijamc?feature=mhee Here I'm! :D
15 godina
neaktivan

Skini pb svc i reinstall servise....u cfg dodaj pb_sytem 0 ako to ne pomaze izbrisi cijeli pb folder i pokreni pb setup i on ce sam skinit novi pb folder.

14 godina
neaktivan
traktorista kaže...

Skini pb svc i reinstall servise....u cfg dodaj pb_sytem 0 ako to ne pomaze izbrisi cijeli pb folder i pokreni pb setup i on ce sam skinit novi pb folder.

izbrio sam taj folder pb i dalje zeza..sad cu probat s pb svc pa ti javim.. hvala

14 godina
neaktivan
Call of Duty 2

radi.. hvala puno..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Call of Duty 2

Pozdrav, ovako imam problema u zadnje vrijeme sa COD2 MP, igram igru normalno, ping se mijenja između 31 i 35  ništa drastično, najedamput pojavi se poruka tipa Loosing Key Packets ili Connection Interupted, sada izađem van iz igre, kliknem na xfire i vidim da više nisam logiran nego moram kliknut logon, ali ako kliknem na firefox internet radi normalno i sve lampice na modemu rade znači da veza nije pukla. Koristim modem Thomson 782i (t-com) a na kompu imam instaliran XP SP2, sada ne znam jel nešto sa igrom (probal sam i reinstall), napravil sam punkbuster update i check i sve je zeleno, usluge PunkBstrA i B su dodane u firewall, ne znam kaj više da napravim i probam, koliko mi se čini to mi se počelo događat kad su mi uključili MAXTV.

Testovi su na slici 1 i 2. A slika 3 jesu podaci o liniji iz modema.

U cod2 konzolu sam upisal komande cl_maxpackets 100 i cl_packetdup 2.

EDIT: Jel bi to moglo bit zbog servera na kojem igram nisam siguran. Da napomenem maxtv radi normalno, nikakvih problema, čak se i brzo kreće kroz menu ili epeg, tko bi rekao.

Slika 1 Slika 1
Slika 2 Slika 2
Slika 3 Slika 3
Valentin

0 0 hvala 0
14 godina
Valentin17 kaže...

Pozdrav, ovako imam problema u zadnje vrijeme sa COD2 MP, igram igru normalno, ping se mijenja između 31 i 35  ništa drastično, najedamput pojavi se poruka tipa Loosing Key Packets ili Connection Interupted, sada izađem van iz igre, kliknem na xfire i vidim da više nisam logiran nego moram kliknut logon, ali ako kliknem na firefox internet radi normalno i sve lampice na modemu rade znači da veza nije pukla. Koristim modem Thomson 782i (t-com) a na kompu imam instaliran XP SP2, sada ne znam jel nešto sa igrom (probal sam i reinstall), napravil sam punkbuster update i check i sve je zeleno, usluge PunkBstrA i B su dodane u firewall, ne znam kaj više da napravim i probam, koliko mi se čini to mi se počelo događat kad su mi uključili MAXTV.

Testovi su na slici 1 i 2. A slika 3 jesu podaci o liniji iz modema.

U cod2 konzolu sam upisal komande cl_maxpackets 100 i cl_packetdup 2.

EDIT: Jel bi to moglo bit zbog servera na kojem igram nisam siguran. Da napomenem maxtv radi normalno, nikakvih problema, čak se i brzo kreće kroz menu ili epeg, tko bi rekao.

To isto ti se događa i meni al šta možeš nebi ni ja znao neki kažu da jeto ako ti je spojen internat sa telefonom onda dok se razgovara cinnection interupted

Shot first, ask later!!! XFire:al3xan3r Steam:jackass2056
15 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

Pozdrav, ovako imam problema u zadnje vrijeme sa COD2 MP, igram igru normalno, ping se mijenja između 31 i 35  ništa drastično, najedamput pojavi se poruka tipa Loosing Key Packets ili Connection Interupted, sada izađem van iz igre, kliknem na xfire.

Losing key packets je greska u punkbusteru te ce ama bas svakog kikat.Nemora te kikat danas ni sutra al za X dana moze i oce.

Connection interupted ti samo ime govori tj. da gubis konekciju sa serverom sto moze bit 100 razloga.

15 godina
neaktivan
Ivkosich kaže...

Prije mi je bilo u postavkama da agasim zvuk na "M" a palim na "N"..i sada sam nesto poremetio i neradi mi to vise,,kako da to vratim zna li itko ?

Ovako u consolu upisi ove dvije commande:

/bind m snd_volume 0 /bind n snd_volume 1

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters
14 godina
Call of Duty 2

Imam još jedan problem koji mi se pojavil danas, izgleda da mi igra ne pamti postavke, recimo uključim opciju smooth mouse i igram, sada kad opet uđem u igru vidim da je ta opcija isključena, recimo upišem u konzolu /cl_maxpackets 100, kad zađem u igru ono piše /cl_maxpackets 60, znači nije ni to zapamtilo, ako neko zna pomagajte.

Valentin

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

Imam još jedan problem koji mi se pojavil danas, izgleda da mi igra ne pamti postavke, recimo uključim opciju smooth mouse i igram, sada kad opet uđem u igru vidim da je ta opcija isključena, recimo upišem u konzolu /cl_maxpackets 100, kad zađem u igru ono piše /cl_maxpackets 60, znači nije ni to zapamtilo, ako neko zna pomagajte.

probaj otici na properties of .cfg i makni kvačicu sa read only

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...Member of Brotherhood
14 godina
Call of Duty 2

Ma to sam pogledal, nema kvačice, zato mi i je čudno.

EDIT: Stvarno ne znam zašto ne radi, u konzolu upišem /cl_maxpackets 100, pogledam u cfg file i tamo piše 30 koliko je default.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 19:13 (Valentin17).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

EDIT: Stvarno ne znam zašto ne radi, u konzolu upišem /cl_maxpackets 100, pogledam u cfg file i tamo piše 30 koliko je default.

pa onda u cfgu stavi na 100 i gotovo

Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina
dmanz kaže...
Valentin17 kaže...

A dobro to se da tako znam, ali recimo kako uključit u cfgu one postavke tipa smooth mouse, jel u opcijama igre to uključim i kad zađem drugi put u igru opet je isključeno, ništa ne pamti ni rezoluciju, ni AA, ni kontrole, svaki put kad zađem u igru moram sve podešavat ponovo.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 10:14 (Valentin17).
15 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
dmanz kaže...
Valentin17 kaže...

A dobro to se da tako znam, ali recimo kako uključit u cfgu one postavke tipa smooth mouse, jel u opcijama igre to uključim i kad zađem drugi put u igru opet je isključeno, ništa ne pamti ni rezoluciju, ni AA, ni kontrole, svaki put kad zađem u igru moram sve podešavat ponovo.

mozda pokreces preko xfirea i ides na server, mozda zato ti ne sejva

idi u mapu od coda i pokreni cod2_mp i slozi opcije i ugasi igru i ako te pita dok ulazis neka pitanja uvijek stavi "no"

Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina
Call of Duty 2

Pokrećem preko Xfire, može bit da da zato ne sprema, budem probal.

EDIT: E ne možeš vjerovat, probal sam pokrenut ovaj file za pokretanje MPa i podesil i onda probal ući preko xfire i radi.

Hvala.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 10:20 (Valentin17).

0 0 hvala 0
14 godina
Call of Duty 2

Jel zna ko kako ono kad puknem i onako zamjenis oruzje i ne nategne ono. Da pojasnim. Imam kar98k i gun,sad puknem sa karom i mora mi ono nategnit da mogu opet puknut,e a neko onako pukne nes zamjeni oruzje i ne nategne mu. Molim pomoc! :D Mozda je glupo pitanje ali pls pomoc

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Black kaže...

Jel zna ko kako ono kad puknem i onako zamjenis oruzje i ne nategne ono. Da pojasnim. Imam kar98k i gun,sad puknem sa karom i mora mi ono nategnit da mogu opet puknut,e a neko onako pukne nes zamjeni oruzje i ne nategne mu. Molim pomoc! :D Mozda je glupo pitanje ali pls pomoc

stisnes reload i onda kada animacija dođe do djela di onako vec stavi metke,brzo promjenis oruzje.ali to ti bas ne sluzi skoro nis,jer ti uopce nije puno brze,mozda koja desetinka..

15 godina

E jel mi ko može ubacit link za skinut cod2 mod tools, da ne skinem neki hebeni virus ko maloprije?!

14 godina
neaktivan
Call of Duty 2

Igra jos ko mp? :D

Bolje džaba lezat,nego dzaba radit! xD
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
donator_bubrega kaže...

ja ga jučer obrisao :)

nisam bio igrao od 12 mjeseca i prije 2 tjedna opet instaliram,i sad ga opet obrišem.Nije više zanimljivo igrati,ima puno haxora

14 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
donator_bubrega kaže...

nisam bio igrao od 12 mjeseca i prije 2 tjedna opet instaliram,i sad ga opet obrišem.Nije više zanimljivo igrati,ima puno haxora

Kad odđem na neki hax server upalim i ja aimbot/wh i derem,pa nek vide kako je

14 godina
donator_bubrega kaže...

Igram ja 1.0 i 1.3 add me petar2404. Koju ti verziju igras?

14 godina
Jack Black kaže...
donator_bubrega kaže...

Kako to napraviš?

Jel patch 1.5?

Bilo bi potrebno, al' nije zgodno...
16 godina
neaktivan
Call of Duty 2

Igram i ja, 1.3, xf imaš u potpisu ako me želiš dodati...

xfire: triplex667 |||||||||||||||||||||| EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Black kaže...
donator_bubrega kaže...

Obe.

Komunist Izet kaže...
Jack Black kaže...
donator_bubrega kaže...

Kako to napraviš?

Jel patch 1.5?

Patch switcher.

Fićo_CoD 5 kaže...

Igram i ja, 1.3, xf imaš u potpisu ako me želiš dodati...

Vec te imam,javi se na donatorbubrega da bacimo jednu :D

15 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
sstrmi kaže...
donator_bubrega kaže...

Kad odđem na neki hax server upalim i ja aimbot/wh i derem,pa nek vide kako je

i usput pokoljes desetak nevinih igraca. upravo zbog mamlaza poput tebe koji prije instalacije igre skinu hack, uniste sasvim funcionalnu igru

14 godina
Call of Duty 2

ne radi mi switcher!!!

Bilo bi potrebno, al' nije zgodno...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 2

Jumping {#}

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 19:04 (donator_bubrega).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Jumping {#}

FPS?

xfire: triplex667 • steam: tripleks334 • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • Batina je izašla iz raja. Jer da je tamo ostala, to više ne bi bio raj.
14 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
donator_bubrega kaže...

Jumping {#}

FPS?

Ovo mi je bilo na frendovom kompu,FPS 333 :D

EDIT:Dodano još slika :)

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 19:04 (donator_bubrega).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice