Call of Duty 2

poruka: 426
|
čitano: 187.482
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Call of Duty 2

el znadete neki dobar i smješan mod za cod 2 mp da mi preporučite..hoću ga stavit na svoj server ali nezz koji mod da stavim

=)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Call of Duty 2

Ljudi ja instaliram CoD 2 crackiram ga instaliram patch 1.3 i 1.2 updatam ga u pb udjem u igru normalno se skinut modovi odabarem oruzije i gleda mi u nebo i nemogu to pomaknut....a nekada mi dodje neka greska sa mainom...neam pojima sto treba napravit?? moze pomoc u sto kracem roku...

legenda.nino@gmail.com

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 2

Trenutno sam pokrenuo svoj klan.Igra se CoD2.Čekam da se skupi 4-5 boljih igrača.Ako bude nešto iz toga igrat ćemo CB,uzet ću server i TS,web........PP! ili xfire:pausebrake

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 2

za sve ljude koji hoce malo dobre igre dodite na ovaj server 46.4.19.83:28955 server je pub i war ... na serveru se igra sve al najcesce TDM,DM i SD .... hvala :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 2

Pozdrav ljudi, zanima me da li postoji neki mod za COD2 u kojem se automatski puste pjesme između mapa (dok se prikazuje score koji traje oko 10-ak sekundi) i ako ne postoji da li se to može napraviti?

Mrzim rasizam i crnce! /// Android FTW /// A.K.A. *TR1PLEX.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 2

ko hoce igrati multiplay callofduty to jest cod2

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 2

Prije mi je bilo u postavkama da agasim zvuk na "M" a palim na "N"..i sada sam nesto poremetio i neradi mi to vise,,kako da to vratim zna li itko ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Call of Duty 2
Ivkosich kaže...

Prije mi je bilo u postavkama da agasim zvuk na "M" a palim na "N"..i sada sam nesto poremetio i neradi mi to vise,,kako da to vratim zna li itko ?

Pa odi u opcije i stavi natrag na te tipke.

Možda si promjenio cfg pa nije više na tim tipkama.

Tu sam i kad misliš da nisam!!
14 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Ivkosich kaže...

Pa odi u opcije i stavi natrag na te tipke.

Možda si promjenio cfg pa nije više na tim tipkama.

Pa gdje u oopcijama se nalazi ta ocija,to pitammm ... lol

14 godina
neaktivan
Call of Duty 2

Options->Set default controls(tak nekak)

=)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 2

need cod2 clan.. 250h,low/med skill, hedset,ts.. xifre:superdox123

=)
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
bigboy98 kaže...

sa 250h nisi niti M od med skilla

add me xf:bobbyz666
14 godina
neaktivan
BobbyZ kaže...
bigboy98 kaže...

sa 250h nisi niti M od med skilla

siguran? imam 650h cod4 i 290h i nkj cod2.. pa to nije med skill..omg (govorim za sebe)

15 godina
neaktivan
Call of Duty 2

1000h nije med skill

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 2

Bez uvrede ikome al' stvarno mi je zabavno gledat mulariju kako priča o skillovima i računa ih po satima igre. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
9 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Bez uvrede ikome al' stvarno mi je zabavno gledat mulariju kako priča o skillovima i računa ih po satima igre. {#}

+1

Pa ja imam prijatelja koji ima 1500h cod2 {#} pa je igrao za repku cod2 na ESL u i CB u ...... Sati nemaju veze sa igrom mozes napuniti 5000h i biti noob a mozes i disableat xfire ingame , imati 3000h a xf ti prepozna samo 100h , tako da nikako nemozes znati po satima kako igra , TEST je najbolji....I da kako vi to racunate ko je low ko je med itd.. dajte malo objasnite neznam {#}

14 godina
Call of Duty 2

jel znate za deathrun mod cod2 ....mozda vam je poznato sa cs-a

Shot first, ask later!!! XFire:al3xan3r Steam:jackass2056

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 2

Jel zna neko kako u mp da ti svijetli ime? :D

Bolje džaba lezat,nego dzaba radit! xD
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Jel zna neko kako u mp da ti svijetli ime? :D

altgr + 3 + broj (od 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0) - ovo je da su ti slova u boji , ako si mislio bas da ti svijetli nick onda ovako  otvori konzolu, onda napises  /bind F1 ^1tvoje ime  stisnes enter, pa ovo:  /bind F2  2^tvoje ime  i onda kad zavrsi mapa stiskas F1 i F2  i mozes ubacit za ovo f1 i f2 neke druge tipke te naravno drugo ime  to me naucio Fićo_Cod5 :D

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...Member of Brotherhood
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 14:56 (JozaxD).
17 godina
Call of Duty 2

Need Clan 2000 h+ !!!

Hahaha zezam se, morao sam, vidim da neki kupe sate pa.. haha

Nego to je po meni najbolji CoD, neki dan vidio da će izlazit sad i CoD 9, stvarno su upropastili Call of Duty s tim izbacivanjem svake godine "ne baš" kvaltetan sadrzaj.

"Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime" "No metter how deep i search, humans are big fools"
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of Duty 2

decki trebam pomoc sa FPS-om... imam lock na 125 i do prije par dana je sve bilo fino... međutim sad mi taj FPS pada na 40-50, a neke mape koje imaju vise detalja pada i na 20-30... nisan nista dirao u opcijama ni nista, jel neko zna razlog.... komp nebi trebo bit problem jer BFBC2 igram na medium bez problema... ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

decki trebam pomoc sa FPS-om... imam lock na 125 i do prije par dana je sve bilo fino... međutim sad mi taj FPS pada na 40-50, a neke mape koje imaju vise detalja pada i na 20-30... nisan nista dirao u opcijama ni nista, jel neko zna razlog.... komp nebi trebo bit problem jer BFBC2 igram na medium bez problema... ???

jel ti se komp pregrijava mozda ? ili probaj instalirati zadnje drivre  za graficku karticu

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...Member of Brotherhood
14 godina
neaktivan
Call of Duty 2

o.O pokusavam uci u server preko xf i izbaci mi Xfire requires UAC elevation to run the game.  jucer je sve normalno radilo :S

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 11:31 (donator_bubrega).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

o.O pokusavam uci u server preko xf i izbaci mi Xfire requires UAC elevation to run the game.  jucer je sve normalno radilo :S

kolko ja znam UAC je program koji moraš upaliti kada igraš CB da proofaš da nehaxaš 

14 godina
protjeran
donator_bubrega kaže...

o.O pokusavam uci u server preko xf i izbaci mi  Xfire requires UAC elevation to run the game.   jucer je sve normalno radilo :S

imaš windows 7 i na tom ja automatski uključeno/isključeno,mislim da se to može promjeniti da ti radi normalno.

ili pokreni xf kao administrator i dopusti codu da se pokreće kao admin

14 godina
neaktivan
danny007 kaže...
donator_bubrega kaže...

o.O pokusavam uci u server preko xf i izbaci mi Xfire requires UAC elevation to run the game.   jucer je sve normalno radilo :S

imaš windows 7 i na tom ja automatski uključeno/isključeno,mislim da se to može promjeniti da ti radi normalno.

ili pokreni xf kao administrator i dopusti codu da se pokreće kao admin

reinstall sam xf,sad radi :D

15 godina
neaktivan
Call of Duty 2

komp se ne pregrijava jer mi veliki sobni vent puse na njega... a drivere za grafu nemogu instalirat, kad ih instaliram onda mi se reza promjeni na 640x480 8bit i ne mogu promjenit... i izbaci neki error da driveri nesto ne odgovaraju bla bla... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
karlo666 kaže...

komp se ne pregrijava jer mi veliki sobni vent puse na njega... a drivere za grafu nemogu instalirat, kad ih instaliram onda mi se reza promjeni na 640x480 8bit i ne mogu promjenit... i izbaci neki error da driveri nesto ne odgovaraju bla bla... :(

Koja grafa? jesi skinio za svoje windowse, 32/64 bitni?

"Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime" "No metter how deep i search, humans are big fools"
15 godina
neaktivan
Call of Duty 2

grafa mi je radeonka HD 4650... skino sam za svoj 32... skido sam sam, pa sam mislio da negdje pogresim, onda mi je jedan clan ovog foruma cak dao link al i dalje nece... cak sam skino i onaj driver scanner i pokazuje da su mi driveri iz kamenog doba al nemogu instalirat nove... sve mi se nekako cini da ce i komp i G25 i hotas X na lomacu... -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 2

pozz.. na laptop sam instaliro cod2 (windows xp je) nakon par sekundi što uđem u server kika me pb.. org key nema...ev kaj kaže.. 

Server disconected-MeXxuSx kiked punkbuster player "MeXxuSx" (for 0 minutes) RESTRICTION Service Communication Failure:PnkBstra.exe

update sam pb i nista... nezz kaj da radim..a na kompu radi normalno..bez ikakvih poteškoča... pls help

http://www.youtube.com/user/matijamc?feature=mhee Here I'm! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice