Ajde ak se nekom igra nek me doda na xd:ivekyyy
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prihvati :D
Jel bila dobra partija? :)
Jel bila dobra partija? :)
,shebo me burgundy ;D
Htio bih kupiti call of duty 2 i igrati multiplayer.
Ali često sam čuo da se na njega može igrati samo preko xfirea.
Je li to samo za crack verzije ili?
Kako vi igrate? Može li mi neko objasniti?
imaš i steam :D
Što sa steamom?
Ne skidam preko steama.
Zanima me ovaj xfire.
Što sa steamom?
Ne skidam preko steama.
Zanima me ovaj xfire.
instaliraj xfire, skini igru, instaliraj 1.3 patch, nades server na xfireu i igras
kolko sam upučen, instliraš xfire, updateaš igru, prek xfirea ju najdeš, najdeš server pokreneš i igraš
Xfire ti samo služi da preko njega tražiš servere (original i/ili cracked), dopisuješ se i igraš zajedno s frendovima itd... ukratko, kao što ide i Xfireov slogan - gaming simplified.
Možete li mi dati link gdje skinuti patch?
I zašto svi igrate preko xfirea? Zar call nema svoje servere?
Je li to zbog crack igara ili?
Netreba org ?
Možete li mi dati link gdje skinuti patch?
I zašto svi igrate preko xfirea? Zar call nema svoje servere?
Je li to zbog crack igara ili?
Klik.Preko xf je najlakše i najjednostavnije tražiti servere bili oriđi ili carcked
Netreba org ?
Za neke servere ne,za neke da
Je li radi to i sa crack igrama? Taj patch?
Htio bih igrati s prijateljima call ali oni imaju crack-ovane igre.
Crack ti je za SP kampanju, za MP uopće ne trebaš crack, nakon instalacije COD-a skineš patch 1.3 i instaliraš ga ;)
A hoće li taj patch raditi i sa već crackanim igrama? Nisam baš najbolji na tom području ja volim original igre a ovako skidanje mi je muka jer neznam ni što trebam sa tim a uostalom ima puno virusa! Nekima od mojih prijatelja sistem je pao najmanje 10 puta!
A hoće li taj patch raditi i sa već crackanim igrama?
Da, bez brige, jer si ionako crackao samo SP.
Kako da nađem crackane servere i dodam prijatelje?
Moram na crackane jer mi prijatelje maju call pirate.
Instaliraš COD, xfire, uključiš XF i pričekaš da ti detektira COD2, nakon toga imaš slijeva treći gumb odozgo kao 2 računala tj. monitora, stisneš to i unutar toga ti piše npr. Call of Duty 2 i stisneš da ti izlista servere i nađeš npr. neki hrvatski ako si iz HRV jer imaju nizak ping. Kada nađeš neki dobar srv na koji ćeš i poslije dolaziti stisneš desni klik na njega i dodaš ga u favorite, da ga uvijek ne tražiš među gomilom, je li... Prijatelje dodaješ tako što ćeš stisnuti crveni plusić koji se nalazi skroz lijevo na dnu i upišeš username prijatelja.
Kako da nađem servere na xfire?Možete uploadat video ili neke slike...
And thank you very much
iam problem s codom, pojavi mi se cod2mp,exe is not working i skinem novi cod2mp.exe i ne radi reinstaliram igricu opet isti vrag, i onda nakon nekog vremena instaliram opet i radi, i sad mi se opet to desilo i ne radi mi cod...pomoc? :'(
iam problem s codom, pojavi mi se cod2mp,exe is not working i skinem novi cod2mp.exe i ne radi reinstaliram igricu opet isti vrag, i onda nakon nekog vremena instaliram opet i radi, i sad mi se opet to desilo i ne radi mi cod...pomoc? :'(
ustekaj slusalice u komp ili nesto ak imas win 7 pa probaj opet
hvala :D
Namjestio sam slikanje na xfire-u na ctrl+2 a onda mijenjao komande za slikanje, ali xfire uopće nije htio slikati ( probao sam samo slikati na radnoj površini)!
Imam instaliran gta sa i minecraft i neke druge igre za koje bi trbalo biti servera ali ja ih nemougu naći!
Napravio sam isto na slici koja je priložena u ovoj temi ali nije htio prikazati servere.
U čemu sam pogriješio?
Namjestio sam slikanje na xfire-u na ctrl+2 a onda mijenjao komande za slikanje, ali xfire uopće nije htio slikati ( probao sam samo slikati na radnoj površini)!
Imam instaliran gta sa i minecraft i neke druge igre za koje bi trbalo biti servera ali ja ih nemougu naći!
Napravio sam isto na slici koja je priložena u ovoj temi ali nije htio prikazati servere.
U čemu sam pogriješio?
nemozes slikati na pozadini,samo u igrama koje xf podrzava,a drugo za gta i minecraft nemoze xf pronaci servere.to jedino za cod igre radi.bar tak mislim.
Aha ok hvala
Zna ko za neki only pistol cod 2 server, 1.3 verzija?
Imam problema oko errora iz cod2 radianta! kao da mi nece prihvatit cod2 evo kako glasi error "FATAL ERROR: Couldn't load defualt_localize.cfg. Make shure Call of Duty is run from the correct folder. GetLastError()=3(((novi red)))An unrecoverable error has occured. Wuld you like to edit Preferences before before exiting Q3Rdiant?"(((i onda ti ponudi Da i Ne pa biraj))). Zar moram mjenjat configuraton? ili? ja sam shvatio da mi ovaj configuration koj imam u cod2 nece prihvatit? pomozite brzo! hvala.