Pa da, ako već misliš uživati u multiplayeru s puno sati isplati se kupiti original.
ps. BC2 je zaštićen samo multiplayer ne i singleplayer
Pa da, ako već misliš uživati u multiplayeru s puno sati isplati se kupiti original.
ps. BC2 je zaštićen samo multiplayer ne i singleplayer
znaci nepostoji ni jedan način :(
a baš sam se nado isss ko što je bio cod mw2 hackiran mislio sam da je i battlefield
Tu si 2 dana i vec cvilis za piratizacijom???
Sorry za OT, ali na q---- mi idu takvi.
EDIT:
Glavno da si svoj komp istaknuo i za njega si imo para....mislim ono....bez komentara....
Bilo bi dobro kad bi se rush i conquest mijenjali, znači jednu rundu ovo jednu ovo, a ne da cijeli dan bude jedno te isto.Nebi bilo loše uključiti i killcam.To su moji prijedlozi a admin kako hoće.
to si ti mislis
mogli bi glasat dal ga hocemo ili ne al ok ti si admin tvoj izbor
to si ti mislis
Ne igram BFBC2 (pogledaj pod moj PC za razlog ) ali killcam u CoDovima nikad nisam volio. Šta te briga kako sam te upucao i od kuda
to si ti mislis
Ne igram BFBC2 (pogledaj pod moj PC za razlog ) ali killcam u CoDovima nikad nisam volio. Šta te briga kako sam te upucao i od kuda
briga me tak da ti znam di kampas pa da ti se osvetim
ali kao prvo bc2 killcam otkriva tko te skinuo i s kojim oruzjem
drugim rijecima ne otkriva tocnu lokaciju kao u codu
Tko ti ga je del i s kojim oruzjem ti pise gore u lijevom kutu....
Tko ti ga je del i s kojim oruzjem ti pise gore u lijevom kutu....
njemu piše u sredini, isto di piše i kad on nekog ubije
obavjesti koje se tiču samog igrača su u sredini
a gore lijevo vide svi drugi
killcam je lejm imo, posto nije bas killcam vec izgleda kao ''afterkillcam''
u cod-u je ok jer je iz prvog lica i mozes eventualno skontat je li netko cheater - slazem se za odavanje lokacije, zasto bi nakon sto me netko ubije ja bio ''nagradjen'' njegovom lokacijom
Meni se kod killcama jedino sviđa što vidiš koje oružje je koristio, koji je level igrać i koje specializations koristi, tako recimo ako vidim da ima body armor će mi objasnit zašto ga ja nisam uspio ubiti ili ako ima magnum ammo zašto me tako brzo ubio i sl. Takiđer možete saznati da li je taj protivnik vaš nemesis, pa ne morate sami brojat killove da znate da li mu se treba osvetit.
ma osvećujem se ak me samo krivo pogleda, nemora ni zapucat na mene
Naravno da je killcam sranje.
ma kakav kill cam to je za cendravce
Dok naprimjer, poneki ''hc weekend'' bi sjeo ''ko budali šamar''
..but that's just me..
mozes ga ukucat u tu s torrenta jer je to original igra na koju naknadno stavis krek. u pakovanju dobis uputstva i naravno kutiju :)
zna li iko moze li BF:BC2 u LAN da se igra,podrzava li ona LAN,hvala
daj ono stavi da se vidi ovaj iz squada kad prodje killcam, da ne zurim u prazno 12 sec, sto je jako dosadno, ovako bar vidim malo gdje se ovaj krece i gdje je tocno, to bi bilo bolje
na nekim serverima sam to vidio, i sviđa mi se tako, al ak "neznas" ili sto nema veze.
Nemojte gnjaviti čovjeka, još će požaliti što je svojom lovom platio server na kojemu svi mi igramo.
na nekim serverima sam to vidio, i sviđa mi se tako, al ak "neznas" ili sto nema veze.
Pitaj onda admine tih servera kako su to izveli pa javi, budući da sam pročešljao postavke i to je omogućeno samo ako je omogućen i killcam.
Riječ bijaše psihotične baklave!
hey ljudi, jedno pitanje.
Kupio sam key na ebay, i instalacija uredno prosla, igra se pali pita key, ja ukucam, sve ok prijavim se na EA acc, sve fercera, ali kad kliknem na servere ucitava mi jedno 3-4 min ali ne pokaze niti jedan server, probao sam traziti BUG, ali nece.
Samo otvori server browser i ukucaj BUG Online Game Server(imas traku gore desno)..btw igra ti se trebala ''apdejtati'' s neta, vjerojatno kojih 10-ak minuta(predzadnji patch ima preko 300mb), ovisno o vezi..
Dosta mi je!
Ajmo se nas par skupit pa da ih sve Amputiramo kao team.
.. Da stavim clan tag: AMPUTERI
:)
.. timski rad a ne ko muve bez glave letat okolo..