BUG Online Game Server - BF3 zaključana tema

poruka: 1.052
|
čitano: 170.034
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
17 godina
neaktivan
Re: BUG Online Game Server - BF3
fila2208 kaže...

deni, zanima me me dal se može složit da i kad ima 64 igrača da i dalje vrti sienu i bazzar barem.

Mislim da su to super mape i na 64 igrača, da malo razbijemo monotoniju onih velikih.

Metro narvano ne.

Hvala.

I ja sam za to, obje su igrive na 64, naročito Sienna.

17 godina
neaktivan
Previše su podložne rejpanju, zato sam ih i izbacio. Jednostavno su clusterfuck sa više od 32 igrača.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
Jel se mogu ikako joinat na server ako nemam B2K, odnosno kada su non-B2K mape (logično)?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
ne
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
16 godina
u vrazju mater :D

onda cu premium uzet
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Jel se mogu ikako joinat na server ako nemam B2K, odnosno kada su non-B2K mape (logično)?

Da. Naravno samo kada su BF3 mape, kada se igraju BTK neces moci uci.

17 godina
Merce kaže...
Mitch kaže...

Da. Naravno samo kada su BF3 mape, kada se igraju BTK neces moci uci.

Ne. Ne može se ući ni kada su vanilla mape.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
14 godina
BUG Online Game Server - BF3

Dosadano je sad kad se server prazni kad je velika mapa...nikako dočekat city map neki :(

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prestrasno je kakv ja lag dozivljavam na BUGu, i ne samo ja.

Nekad mi radi dobro (ne odlicno), a nekad je u totalno ku*cu!

Snimio sam danas kratki filmic od dvije min, pa cu uplodati.

Ping 50-60, 100+ fpsa a ono trza da ne moze jace!
I zbog toga imam osjecaj da padam od jednog metka, pa ne mogu ubiti nikog itd. itd. itd.

ONO, wtf?

Na drugim serverima sve 5.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7QwyuCL55Zw

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 1:50 (Co7).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisam znao, sorry mitch. Prije sam mogao ulaziti na stari bug server a nisam imao BTK.

14 godina
Co7 kaže...

I zbog toga imam osjecaj da padam od jednog metka, pa ne mogu ubiti nikog itd. itd. itd.

ONO, wtf?

Neku večer plačem da mi laga nitko ništa. Sad večeras odjednom svima laga?

Laga skoro svaki 64 slotni server na kojem sa bio, e radi fluidno kao 32 igrača.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Co7 kaže...

Neku večer plačem da mi laga nitko ništa. Sad večeras odjednom svima laga?

Laga skoro svaki 64 slotni server na kojem sa bio, e radi fluidno kao 32 igrača.

Prije dvije veceri je meni bilo slicno.

[M|C] ex_Co7
14 godina

A gle, ja svako malo vidim nekog sa 200-400 pingom. I nitko niš ne poduzima. Jedan takav je dovoljan da nama drugima igra štuca.

Tako da ili nek se ubaci ping limiter ili ručno se uklanja ekipu ako ne smanje ping. Par puta sam upozorio na chat za ping nitko ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Dosadano je sad kad se server prazni kad je velika mapa...nikako dočekat city map neki :(

Čim padne ispod 24 idu ti manje mape. 

Co7 kaže...

ONO, wtf?

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7QwyuCL55Zw

Jedan put laga jednom, drugi put drugom. Nema tu nekog razloga, jednostavno je tako. Kad kažeš da drugdje ne lega, jesi bio na 64 serveru?

Meni je sinoć legalo samo nekih 20-ak minuta, oko 22 sata, prije i nakon toga sve okej.

Resetirat ću server, za svaki slučaj.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina

i vidi danny neki ping limiter evo sinoc je bio lik koji je igrao sa nama imao je ping skoro 400 konstantno...mislim da ga je dado kickao na kraju ali je sigurno igrao najmanje 20 minuta na serveru...

-BiH-slackspace

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne postoji automatski ping kicker jer rcon protokol ne šalje informacije o pingu.

0 0 hvala 1
14 godina

Kako je na kanalima onda bilo manje od 24 i nije prebacilo? Stavi manje od 30 ili neš da odmah prebaci na city jer smo svi izašli sa kanala od dosade...ono samo prijedlog

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

xyan kaže...

po meni bi samo Oman trebalo iz rotacije izbaciti, nikak nije mapa dizajnirana, rusi su u ociglednoj prednosti, pogotovo kad imaju nebo pod svojom kontrolom. a i nerviraju me snajperi kod krana sta spawnreajpaju, i tesko ih se rijesiti ako je cijeli squad gore, plus ak se squad slozi ko 2 snajpera sa soflamima, support i inzinjerac...baserape samo takav

edit: ne znam, nesto su rekli da je dobar, ja probao i svidja mi se..onako za promjenu, ionako mi je sad vise do zabave stalo u igri nego do cega drugog

Ponukan idejom forumskog kolege odlučio sam dići malu anketicu vezanu za taj nesretni oman. Znam dosta ljudi koji imaju računala jaka a igra im loše radi na omanu, a da ne pričam o disabalansu i da je mapa praktički vozni park. Svi sjednu u vozila, a ko ne uhavti vozila bude rejpan. Dont get me wrong, da se mapa igrat, nije ni tako jako preloša, ali dosadna je i ubija čar igre, ubija zabavu. Karkand, wake i sharqi imaju neizvjesne partije, dok oman nema, oman je ili rejp ili dosada cijelo vrijeme

Meni je osobno svejedno, ionako je izbjegavam koliko mogu ali eto...samo da vidim šta ljudi misle pa nek danny i režija odluče. Hvala.

Ko glasa zamjenit oman, nek napiše kojom mapom.

5 Izbaciti oman iz rotacije.
28 Ostaviti oman u roatciji.
1 Zamjenit oman drugom mapom.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bug od sutra vrti samo armored kill :P
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
ceco22 kaže...
Bug od sutra vrti samo armored kill :P

Znam, ali svejedno još večeras...a kasnije kad ak malo dosadi možda opet složi samo te velike mape miksane sa ak pa nebi bilo loše tad, izbacit oman.

16 godina

Oman je super, više je orijenitran vozilima, pa tko ima više tenkova pobijeđuje.{#}

Odnosno sve mape su super ništa netreba izbacivati.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ponukan idejom forumskog kolege odlučio sam dići malu anketicu vezanu za taj nesretni oman. Znam dosta ljudi koji imaju računala jaka a igra im loše radi na omanu, a da ne pričam o disabalansu i da je mapa praktički vozni park. Svi sjednu u vozila, a ko ne uhavti vozila bude rejpan. Dont get me wrong, da se mapa igrat, nije ni tako jako preloša, ali dosadna je i ubija čar igre, ubija zabavu. Karkand, wake i sharqi imaju neizvjesne partije, dok oman nema, oman je ili rejp ili dosada cijelo vrijeme

Meni je osobno svejedno, ionako je izbjegavam koliko mogu ali eto...samo da vidim šta ljudi misle pa nek danny i režija odluče. Hvala.

Ko glasa zamjenit oman, nek napiše kojom mapom.

Imam osrednje računalo i nikad nije bilo problema sa performansama na Omanu. Boldano možeš reći za bilo koju mapu. Nemam sad report. ali baš neki dan na Omanu je bila totalno neizvjesna partija, pobijedili sa 4 ili 5 ticketa razlike i nije mi to bila prva. Čini mi se da je bila subota po noći, ali nije bitno uostalom.

KILL! Have no fear!
17 godina

ja cu jos jednom i ovdje napisati u vezi ovih performansi...dok sam imao 4gb rama na ovu konfiguraciju pod moj pc imao sam dosta microstuteringa i laga, tipa ono vozim avion i idem nisko i odjednom zatrza i slozim se u zemlju ili tako nesto...i samo sam dodao jos 4gb i meni igra ide ne dobro nego duplo ali duplo bolje...nema nekog povecanja fps ali igra ide glatko...nikakve druge postavke nisam dirao i dalje mi je sve na low na 1650 rezoluciji ali nemam onog cudnog laga... a na bugu iskusim lag samo kad neko od igraca ima ping veci od 400...

-BiH-slackspace

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ee pa to je to onda,uvijek je neki padobranac sa pingom 400+ i zato nama zatrza i svakog takvog treba odmah kickati,

razlog:your ping is too high i ćao

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Server je pripremljen za Armored Kill. 

Ideja je da se prvih nekoliko dana vrti samo to, dok se malo ne zasitimo, a za dalje ćemo se dogovoriti. Trenutno je postavljeno na MIX između velikog konkvesta i onog novog moda, pa ćemo to podešavati ovisno o tome kakav bude novi mod.

4 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

Server je pripremljen za Armored Kill. 

Ideja je da se prvih nekoliko dana vrti samo to, dok se malo ne zasitimo, a za dalje ćemo se dogovoriti. Trenutno je postavljeno na MIX između velikog konkvesta i onog novog moda, pa ćemo to podešavati ovisno o tome kakav bude novi mod.

lol

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 11:07 (lollik91).
16 godina

Želite li da radi ovog posta iznad Danny banira lollika sa server?{#}

35 DA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
i odma edit
16 godina

Kad izlazi Armored Kill za nas obične smrtnike bez premiuma?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Kad izlazi Armored Kill za nas obične smrtnike bez premiuma?

25.9

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice