BUG Online Game Server - BF3 zaključana tema

poruka: 1.052
|
čitano: 170.308
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
15 godina
BUG Online Game Server - BF3

Gasi li se onda ili ne? Zadnjih 2 dana je pun, a ovako postavljen je jedan od najzabavnijih servera.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tko je sad admin na kraju, Ti ili Neno?

Had a dream, I was king, woke up, still king.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam admin, plan je da se gasi ali ništa nije uklesano u kamenu ak se kužimo.

Videćemo.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa prepusti server nekome drugom ako je problem držati ga...vidiš da ima ekipe.

Ja planiram igrati :D

Ako treba kakva donacija, spreman sam poslat 20-30kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: BUG Online Game Server - BF3

Kad ima ekipe ništa nije problem.

To smo valjda već usvojili.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 21:50 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Kad ima ekipe ništa nije problem.

To smo valjda već usvojili.

Pa onda :D Valda će do prvog aprila biti aktivan...onda ću mami slobodnono reći da sam kupio igricu, ne bu mi vjerovala. :D

17 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Ovaj balanser dobro radi. Jeli moguće smanjiti interval balansiranja na početak runde samo?

Balansirao je previše jer je bilo postavljeno na 45 sekundi, stavio sam sada na 2 minute i misim da je to ok.

Mora ostati na tome da u rundi isto balansira jerbo će se inače dešavat da jedan tim ima više igrača, ako isključim live balans neće gledati broj igrača.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dammit sad jos moram cekat za uc na bugov server

neka, super ima ekipe, danny nemoj ga gasit {#}

CARPE DIEM
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dobro bi moglo bit na dvije minute...

Nego, ja sam mislio da je poredak mapa takav zato da ekipa koja nema karkand moze igrat u kontinuitetu. U svakom slucaju vote sistem je dobra stvar samo nekako nemam naviku glasat, a i ne stignem u zaru borbe :D Bilo bi bolje da su ostavili chat izmedu mapa pa da se onda moze glasat u miru dok se ribboni broje, ovak je sve nekak na ho-ruk (bar meni).

Jeste razmisljali mozda ubacit svoj mix mapa...? npr. jedna velika, jedna mala pa jedna city (mozda cak i inf only) i tak u krug..
Battlelog ~ UrbanFsk
17 godina
neaktivan
Ovo je bolje jer ekipa može sama odabrati koju mapu želi, u principu se onda igraju one mape koje igrači vole i nema prisile.

I dalje postoji standardna rotacija koja ide ako nema odluke na glasanju.
14 godina
neaktivan
*Pod mala sam mislio na karkand.

Nemam edit na mobu, sry...
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
Mixanje sam i mislio pod standardnu, a vote cu se potrudit koristit. A i frendu objasnit da ak hoce karkand nek glasa za njega, a ne da begamo na drugi server :D
Battlelog ~ UrbanFsk
13 godina
protjeran
A kako to da nikada na red ne dođu Metro i Seine? Ili barem ja ne primjetim.
17 godina

ja cu uvijek glasati za tehrain highway cq.... {#}

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Jučer smo dok sam ja igrao 2 puta jednom igrali Metro i jednom Seine.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 13:02 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Lol, svaki put kad ja dođem vrti se ili to ili demavand pa nažalost obično produžim na neki drugi server. Nemam valjda sreće s tajmingom. :/

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina

Danny izgleda a je upalio ovaj troll da ćeš ugasiti server. Sinoć je bilo 64 + 5.

Kendo
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Kendo kaže...

Danny izgleda a je upalio ovaj troll da ćeš ugasiti server. Sinoć je bilo 64 + 5.

A mislim i da je pomogla standardna veličina, obično kad ljudi traže server označe 64/48/32 slota, ali ne i other pod što je bug spadao s 40

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Nije to bio troll, to je realna i dalje aktualna opcija. Naravno, kao što sam ranije rekao ništa nije uklesano u kamen i ako danas, sutra i prekosutra (kada ističe najam) budemo imali aktivnost bit će razloga da produljim. Ako ne budemo, neće.

15 godina

Ma bili su svi domači koji imaju taj server pod favoritima. Svaka čast adminu uvijek zna kako podgrijati temu ili napuniti server kad padne interes. Kako li se samo smijao trganju za preuzimanje prava{#}

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Auto balancer ne radi, vec dvadesetak minuta igramo 4 protiv 1.

I ne, nitko se ne zeli sam prebaciti :))

EDIT: mozda ne radi s malim broj igraca?

Pred kraj ih je doslo jos i onda se slozilo 4:4.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 18:10 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pao server?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Pao server?

Da.

Resetirali smo ga i sad je sve ok.

سمندری ڈاکو
15 godina
Danny_HR kaže...

Nije to bio troll, to je realna i dalje aktualna opcija. Naravno, kao što sam ranije rekao ništa nije uklesano u kamen i ako danas, sutra i prekosutra (kada ističe najam) budemo imali aktivnost bit će razloga da produljim. Ako ne budemo, neće.

i sad kad ga produljis na mjesec dana, opet nitko nece dolazit na njega do zadnjih 2 dana.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
Danny_HR kaže...

i sad kad ga produljis na mjesec dana, opet nitko nece dolazit na njega do zadnjih 2 dana.

Ja cu gotovo svaki dan biti aktivan od sada kada sam nabavio B2K... {#}

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
15 godina
protjeran

Hm, set-up servera je napokon odlican. Prvi dan mi nije sjelo balansiranje (malo zbog previse rakije, malo zbog te novine), jucer sam sve pohvatao i dobro je i po mogucnosti neka tako i ostane. Da ne bi sve ostalo samo na pohvalama, "jedno" konkretno pitanje - donacija - gdje, kako, kada i koliko? 

Volim te baka ali ne vise od Medvescaka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
Danny_HR kaže...

Doći ću ja, samo da mi se vrati uber pro gaming laptop

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Da ne bi sve ostalo samo na pohvalama, "jedno" konkretno pitanje - donacija - gdje, kako, kada i koliko? 

Taman sam prije par dana odradio povrat donacija koje su bile ubačene prije mjesec dana.

Ništa od donacija do daljnjeg, a kada i ako budu bit će napisano tu na forumu.

13 godina
Šef kaže...
lollik91 kaže...
Danny_HR kaže...

Doći ću ja, samo da mi se vrati uber pro gaming laptop

Bas sam isao pogledati koji ti je to laptop.. i izgleda da ti nesto ne stima s "Moj PC"

Ima jako puno "amp;amp;amp" teksta

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 14:57 (CyberDemonVZ).
16 godina
neaktivan

Biti ce sve ok dok HR Klanovi budu se skupljali prvo na Bugu, MC dolazi vec dosta vremena na Bug i to oko 21h.

[M|C] ex_Co7
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice