Gasi li se onda ili ne? Zadnjih 2 dana je pun, a ovako postavljen je jedan od najzabavnijih servera.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tko je sad admin na kraju, Ti ili Neno?
Ja sam admin, plan je da se gasi ali ništa nije uklesano u kamenu ak se kužimo.
Videćemo.
Pa prepusti server nekome drugom ako je problem držati ga...vidiš da ima ekipe.
Ja planiram igrati :D
Ako treba kakva donacija, spreman sam poslat 20-30kn
Kad ima ekipe ništa nije problem.
To smo valjda već usvojili.
Kad ima ekipe ništa nije problem.
To smo valjda već usvojili.
Pa onda :D Valda će do prvog aprila biti aktivan...onda ću mami slobodnono reći da sam kupio igricu, ne bu mi vjerovala. :D
Ovaj balanser dobro radi. Jeli moguće smanjiti interval balansiranja na početak runde samo?
Balansirao je previše jer je bilo postavljeno na 45 sekundi, stavio sam sada na 2 minute i misim da je to ok.
Mora ostati na tome da u rundi isto balansira jerbo će se inače dešavat da jedan tim ima više igrača, ako isključim live balans neće gledati broj igrača.
dammit sad jos moram cekat za uc na bugov server
neka, super ima ekipe, danny nemoj ga gasit
Nego, ja sam mislio da je poredak mapa takav zato da ekipa koja nema karkand moze igrat u kontinuitetu. U svakom slucaju vote sistem je dobra stvar samo nekako nemam naviku glasat, a i ne stignem u zaru borbe :D Bilo bi bolje da su ostavili chat izmedu mapa pa da se onda moze glasat u miru dok se ribboni broje, ovak je sve nekak na ho-ruk (bar meni).
Jeste razmisljali mozda ubacit svoj mix mapa...? npr. jedna velika, jedna mala pa jedna city (mozda cak i inf only) i tak u krug..

I dalje postoji standardna rotacija koja ide ako nema odluke na glasanju.
Nemam edit na mobu, sry...

ja cu uvijek glasati za tehrain highway cq....
Jučer smo dok sam ja igrao 2 puta jednom igrali Metro i jednom Seine.
Lol, svaki put kad ja dođem vrti se ili to ili demavand pa nažalost obično produžim na neki drugi server. Nemam valjda sreće s tajmingom. :/
Danny izgleda a je upalio ovaj troll da ćeš ugasiti server. Sinoć je bilo 64 + 5.
Danny izgleda a je upalio ovaj troll da ćeš ugasiti server. Sinoć je bilo 64 + 5.
A mislim i da je pomogla standardna veličina, obično kad ljudi traže server označe 64/48/32 slota, ali ne i other pod što je bug spadao s 40
Nije to bio troll, to je realna i dalje aktualna opcija. Naravno, kao što sam ranije rekao ništa nije uklesano u kamen i ako danas, sutra i prekosutra (kada ističe najam) budemo imali aktivnost bit će razloga da produljim. Ako ne budemo, neće.
Ma bili su svi domači koji imaju taj server pod favoritima. Svaka čast adminu uvijek zna kako podgrijati temu ili napuniti server kad padne interes. Kako li se samo smijao trganju za preuzimanje prava
Auto balancer ne radi, vec dvadesetak minuta igramo 4 protiv 1.
I ne, nitko se ne zeli sam prebaciti :))
EDIT: mozda ne radi s malim broj igraca?
Pred kraj ih je doslo jos i onda se slozilo 4:4.
Pao server?
Pao server?
Da.
Resetirali smo ga i sad je sve ok.
Nije to bio troll, to je realna i dalje aktualna opcija. Naravno, kao što sam ranije rekao ništa nije uklesano u kamen i ako danas, sutra i prekosutra (kada ističe najam) budemo imali aktivnost bit će razloga da produljim. Ako ne budemo, neće.
i sad kad ga produljis na mjesec dana, opet nitko nece dolazit na njega do zadnjih 2 dana.
i sad kad ga produljis na mjesec dana, opet nitko nece dolazit na njega do zadnjih 2 dana.
Ja cu gotovo svaki dan biti aktivan od sada kada sam nabavio B2K...
Hm, set-up servera je napokon odlican. Prvi dan mi nije sjelo balansiranje (malo zbog previse rakije, malo zbog te novine), jucer sam sve pohvatao i dobro je i po mogucnosti neka tako i ostane. Da ne bi sve ostalo samo na pohvalama, "jedno" konkretno pitanje - donacija - gdje, kako, kada i koliko?
Doći ću ja, samo da mi se vrati uber pro gaming laptop
Da ne bi sve ostalo samo na pohvalama, "jedno" konkretno pitanje - donacija - gdje, kako, kada i koliko?
Taman sam prije par dana odradio povrat donacija koje su bile ubačene prije mjesec dana.
Ništa od donacija do daljnjeg, a kada i ako budu bit će napisano tu na forumu.
Doći ću ja, samo da mi se vrati uber pro gaming laptop
Bas sam isao pogledati koji ti je to laptop.. i izgleda da ti nesto ne stima s "Moj PC"
Ima jako puno "amp;amp;amp" teksta
Biti ce sve ok dok HR Klanovi budu se skupljali prvo na Bugu, MC dolazi vec dosta vremena na Bug i to oko 21h.