Jesam li ja to vidio Metro u conquestu? Ne!! Zašto? Zašto?
Jesi, da.
Objasnio sam već ranije - zato da se ne ubija rotacija modova i da se ne desi da 2 runde za redom bude rush.
Jesam li ja to vidio Metro u conquestu? Ne!! Zašto? Zašto?
Jesi, da.
Objasnio sam već ranije - zato da se ne ubija rotacija modova i da se ne desi da 2 runde za redom bude rush.
Dečki i curke,
DICE je u zadnjem patchu postrožio postavke za pokretanje servera, tako je sad za igru potrebno minimalno 6 igrača, što pomalo otežava jutarnje punjenje servera. Ovim bih vas putem zamolio da u jutarnjim satima svakog dana dođete na server, naravno tko može, kad vam je računalo idle odnosno kad ništa drugo ne radite.
Uđite i budite idle ako treba, čisto da se server pokrene.
Dobra strana priče je ta da će server imati puno više šanse ostati aktivan, jer će drugi serveri isto tako teže startati.
Ugl. molim vas da uletite oko 9-10 ujutro, kad je server prazan i idleate da se pokrene, jer kao što znate - aktivnost servera je jedini uvjet da produljujemo najam.
Thx unaprijed.
Se može maknut Metro mapa? Ovako se uopće nemože igrat..
Nema veze ako bude par puta za redom isti mod, samo da ne bude ta mapa..
Ne, ostaju sve mape za sad.
Trenutno je na serveru omogućen queue iako ne bi trebao biti. Situacija je ista kod više hostova, tako da nije specifično vezana za naš server.
Ipak, molio bih vas da se javite ovdje ako uspijete ili ne uspijete ući u server iz queuea.
Čisto da imamo povratnu informaciju za DICE.
Dečki i curke,
DICE je u zadnjem patchu postrožio postavke za pokretanje servera, tako je sad za igru potrebno minimalno 6 igrača, što pomalo otežava jutarnje punjenje servera. Ovim bih vas putem zamolio da u jutarnjim satima svakog dana dođete na server, naravno tko može, kad vam je računalo idle odnosno kad ništa drugo ne radite.
Uđite i budite idle ako treba, čisto da se server pokrene.
Dobra strana priče je ta da će server imati puno više šanse ostati aktivan, jer će drugi serveri isto tako teže startati.
Ugl. molim vas da uletite oko 9-10 ujutro, kad je server prazan i idleate da se pokrene, jer kao što znate - aktivnost servera je jedini uvjet da produljujemo najam.
Thx unaprijed.
Min limit je 4 , probaj postaviti 4 trebalo bi raditi bez problema.
Trenutno je na serveru omogućen queue iako ne bi trebao biti. Situacija je ista kod više hostova, tako da nije specifično vezana za naš server.
Ipak, molio bih vas da se javite ovdje ako uspijete ili ne uspijete ući u server iz queuea.
Mene nikako da ubaci na server.
Min limit je 4 , probaj postaviti 4 trebalo bi raditi bez problema.
4 i jest postavljeno. :)
A napokon si uključio da čeakmo ulaz na server u redu.
Danny zašto conquest small kada može biti 32- conquest large. Zabavnije je ratovati za 5 pozicija nego za 3.
I to baš na mojoj omiljenoj Operation Firestorm.
Mozda bi ostao idle da mi se igra ne crasha svakih 15-20 min. :)
Daj Danny izbaci Damvan peak sa servera (mozes stavit metro ako hoces popunit eventualnu rupu).
Daj Danny izbaci Damvan peak sa servera (mozes stavit metro ako hoces popunit eventualnu rupu).
Pa Metro je već na serveru.
Da mu (Dannyu) ne stavljam rečenice u usta, al kaj nije rekao da ostaje kak je sad?
Daj razmislite malo, svako hoće nekaj. Ja recimo ne želim da se izbaci bilo koja mapa, "onaj" bi da se izbaci ova, "onaj"2 bi da se izbaci neka druga....
A nije baš ni dobro stalno nekaj prčkat i mijenjati.
dal se mora imat original bf3 da bi mogo igrat s vama xD ?
dal se mora imat original bf3 da bi mogo igrat s vama xD ?
zezaš?
naravno da moraš.
Danny jer možeš nekako ubrzati spawn vozila, zato jer trebamo dugo čekati što je malo dosadno.
E, ali onda mu netko drugi pričeka vozilo, uzme ga i radi nešto totalno beskorisno s njim (pogotovo što ode jedan sam s tenkom, npr.)... Nažalost, prečesto vidio takvo ponašanje.
I, recimo na Caspianu, dok dođeš od Deploymenta do prve zastave pješke, dobre žuljeve dobiješ na nogama.
P.S. Meni je OK ovaj normalni respawn time za vozila, bar znam dok uništim protivničko vozilo da mi se neće pojavit za 20 sekundi s drugim... A naravno, nisam dobio od nikog ammo da si nafilam RPG-ove/javeline/stingere (a trčiš pored tipa iz squada i na koljenim moliš za Ammo, no ne vidi te ni ne čuje - a možda pokupim invisibility glitch? - ma nije, prebrzo me ubiju )
Znam, ali mi je čudno jer je maksimum uvijek bio 42.
ode server pa-pa?
jel se sinoc rusio zbog 40 tuljana ili nesto drugo?