Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.558.944
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
16 godina
moderator
Re: Battlefield V
D3lBoy kaže...

Ne vidi se ni koliko playera, framerate, cpu usage... Kljucno je 64 playera, i kazem to nije nesto cudno kod mene bilo, doslovno svi sa quad coreovima placu na BF forumima, samo upiši "Battlefield 1 i5 problem". Koliko sam se ja oko tog klao, razne process hackere koristio da ubije sve ostale processe dok igram, confige mjenja, postavke, core unpackere... ma kakvi CPU na 100%, dropa samo tako na 64 playera, pogotovo od sredine 2017. kad su izasli svi ti updateovi za Win10, pri launchu je jos bilo igrivo. Imao sam i ja 75-80 fpsa na 1440p ali bi imao dropove, kad bi bio usred akcije (kad mi naj vise trebaju frameovi). Nije nista pozadinski problem jer doslovno nista nisam mjenjao, ni windowse, nista. Stavio 8700, nebo i zemlja razlika.

Baš svi?

Evo ja poznam sebe i još nekoliko koji nemaju problema i sa puno slabijim procesorima.

سمندری ڈاکو
11 godina
neaktivan

A dobro vi onda imate stvarno neke posebne primjerke. No windows 10, 64 playera, amiens npr. uđite u sred mape/pucnjave sa quad coreom. 100% CPU sve jezgre, sa dropovima. Ali dobro, ako vama dvoje radi - super.

Battlelog: D3lBoy-00
16 godina
D3lBoy kaže...

A dobro vi onda imate stvarno neke posebne primjerke. No windows 10, 64 playera, amiens npr. uđite u sred mape/pucnjave sa quad coreom. 100% CPU sve jezgre, sa dropovima. Ali dobro, ako vama dvoje radi - super.

Čudno jer večini ljudi koje ja znam i imaju barem i3 čak i pentium g4xxx ili na više igra je radila jako dobro.  Samo par sam sreo kojima igra radi loše, možda si htio na preveliki settinzima igrati ili si imao resolution scale ili vsync preko drivera forsiran.

Ili pak pošto pratiš CPU load ti MSI afterburner kočio igru. Često sam vidio da ljudima radilo bolje bez tih sranja ili nakon reinstalacije windowsa jer im se nakupilo đubreta nutra.

13 godina
Battlefield V
Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

CPU bottleneck je to nije upitno, stavio na low ili ultra isti framerate, jer je ogranicena grafa CPUom. I sami su rekli i5 6600 je minimum za igrat, i mozda netko moze istrpit dropove, ja ne. Cuo sam da je nesto bolje na Win 8.1

Battlelog: D3lBoy-00
8 godina
protjeran
D3lBoy kaže...

CPU bottleneck je to nije upitno, stavio na low ili ultra isti framerate, jer je ogranicena grafa CPUom. I sami su rekli i5 6600 je minimum za igrat, i mozda netko moze istrpit dropove, ja ne. Cuo sam da je nesto bolje na Win 8.1

Kako su neki strucnjaci pricali na PUBG temi ja sam mislio da frosbite vrti sve u 144fps, sa 200 igraca na mapi i to na pentiumu 166 mmx.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2018 14:06 (Evil Access).
15 godina
Battlefield V

Nisam pratio ništa dva tjedna, kad je beta, 5.9? Zbilja me zanima kako će raditi, ne kupuje mi se nešto novo radi igre za koju nisam niti najmanje siguran...

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield V

Nakon bete odlucujem koju cu prvu nabaviti bf5 ili bo4..

Po svemu videnome do sada to je bf5 iako nisam igrao alphu ali alphe su opcenito zaracku tako da je beta skoro pa finalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Soldier977 kaže...
mrfloyd kaže...

Cim sam to vidio upalio sam Super Mario Bros 2 za stara dobra vremena. 

Hoćeš reći da te nije nimalo dirnuo ovaj video? 

Ne!

BF3 i ja smo imali topal-hladan odnos.

Mrzio sam ju zbog svih tih losih stvari koje je donijela( svrsavanje na statse, los netkod, bugovi, odvratni modeli likova, unisten rush, premium ....) a obozavao sam ju jer je ipak to Battlefield i radi dobrih mapa.

15 godina
Battlefield V

omiljeni youtuber kukija i ostalih, poslušat u pozadini, samo je analizrao šta se dešava sad s bf.

jadna marketinška kampanja, nikakav hype, prvi loš trailer, dizanje hypea na royaleu...nikad, ali nikad nisam bio više meh oko bf igre. Možda je i to trik pa da igra bude wow.

Vidjet ćemo, u svakom slučaju eto bete, eto i igre...brzo prošlo ljeto..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

omiljeni youtuber kukija i ostalih, poslušat u pozadini, samo je analizrao šta se dešava sad s bf.

jadna marketinška kampanja, nikakav hype, prvi loš trailer, dizanje hypea na royaleu...nikad, ali nikad nisam bio više meh oko bf igre. 

Nisam mislio da bu došlo do toga al ja se slažem s tobom.

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...

Kao da je smjena generacija u diceu i totalno se promjenio pristup...ne  kužuim...

šta ćemo s ovim? pa jebemu kako su zaboravili kako se to radi. iako je izašao broken, ali složili ga pokprali i svi smo uživali...valjda će bf5 bit bolji, jači veći odmah pa planiraju nas sve iznanditi? 

znači ovo sve sa bf3, pa do krja svih tih trailera nas 90% je preorderalo...a koliko sad na bf5? jebga roki

opet bih ga kupio...kad pogledaš sve, dao bi lovu odmah, jer je izgledao savršeno, radio polovično, ali bio nešto najbolje tada.
kao prva ljubav koju se sa sjetom prisjetiš i nasmiješ, iako je bilo suza i plača, bilo je ljepših vremena...bf3 se više ni
kad neće ponoviti, ali neka, lijepo je bilo igrati, družiti se i upoznati ljude kroz njega

životno iskustvo koje ću pričat svojoj bahatoj djeci kojoj neću dat igrat smeća kao fortnite već ih tući svaki dan i tjerat da gledaju bf3 trrailer kad naprave nešto loše.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2018 16:11 (fila2208).
8 godina
protjeran
Battlefield V

BF3 je tehnicki napravio skok, ovo su danas samo mali pomaci. Meni je od svega iz te igre najupecatljiviji ostao zvuk, imao sam tada Logitech X-530 i onaj mali kalas kada udjes negdje u prostoriju pa pocnes rokat, odusevljenje nevidjeno... Nekako mi je interface bio bolji, digital warfare tema i sve je nekako bila jedna vrlo skladna cijelina.

Ovaj BF5 izgleda presareno za WW2 igru, nekako su trebali sve napraviti vise u WW2 stilu i staviti puno vise "militarizma". Trebali su napraviti da bude onako po malo grimm i igrati na tu kartu, a oni su otisli praviti cirkus od rata. Ima puno ljudi koji ne podnose Fortnite i mislim da je velika vecina BF communitia u toj grupi. Mislim da su promasili cijelu loptu s ovim skinovima, politickom korektnosti i sarenilom...

Zapravo mislim da ne razmisljaju dobro strateski. Trebali su raditi 2+2 model, izbaciti modernu eru, pa za dvije godine izbaciti WW1 ili WW2, pa onda opet modernu i sve tako. S tim da su mogli raditi spinoff igre koje bi prodavali za  30 eura izmedju toga. Na modernu eru nesto kao Hardline sto su i uradili ili SF sa robotima nano tehnologijom i to sve, a na WW1 i WW2 su mogli napraviti steampunk ili nesto slicno...

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2018 16:39 (Evil Access).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Evil Access kaže...

Ovaj BF5 izgleda presareno za WW2 igru, nekako su trebali sve napraviti vise u WW2 stilu i staviti puno vise "militarizma". Trebali su napraviti da bude onako po malo grimm i igrati na tu kartu, a oni su otisli praviti cirkus od rata. Ima puno ljudi koji ne podnose Fortnite i mislim da je velika vecina BF communitia u toj grupi. Mislim da su promasili cijelu loptu s ovim skinovima, politickom korektnosti i sarenilom...

Super receno pogotovo ovo boldano, takav bas ja feeling imam dok gledam sve te trailere i gameplay kaj se tice vizualnog djela, uopce nemam osjecaj da je igra WW2 i uopce mi nije jasno cemu su odabrali WW2 eru  za to svoje sarenilo ala Fortnite isprdak i onda jos na to te glupe social justice spike neznam cemu to sve.

twice the pride double the fall
16 godina
Battlefield V

Pa ljudi htjeli malo šaljivi i neozbiljni BCe koji se bazira više na specijalnim jedinicama nego vojsci, sad bi od jednom svi da bude više vojna igra. Iako se slažem oko toga da treba biti vojno, ovo sve što vidie u igri je bilo korišteno od neke jedinice u ratu. Barem tako kažu.

fila nije da ga mrzima, ali ovaj video ste ja mislim 3 puta već postavili. Eto na prošloj bio, a i ovaj za BF3 je bio sigurno 3 puta. I lud bi poludio. Kao potajno želite da se desi da propadne igra, čak i prije izlaska lol

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2018 18:36 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield V

Pa di mi je wook jednini glas razuma ode? Niste ga valjda potirali.

#wookizdrži

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

fila nije da ga mrzima, ali ovaj video ste ja mislim 3 puta već postavili. Eto na prošloj bio, a i ovaj za BF3 je bio sigurno 3 puta. I lud bi poludio. Kao potajno želite da se desi da propadne igra, čak i prije izlaska lol

Bijah na moru pa nisam pratio temu, siguran sam da je stavljeno, ali od viška samo tebe glava boli.

Šalim se, ne želim igri da propadne, ali trenutno kao da nikog nije briga za bf5 i to je čudno, svaki bf je izaazvao hype, za ovaj kao da ono, meh nek izađe i bmk :)

ovaj za bf3 je odličan i treba nek se stavi još put, možda bi dice i shvatio nešto da pogleda kako su složili tricu pa postupe i tako s ovom.

nezz, čekam betu tu, pa ćemo više znati svi, nadam se da se neću jako razočarati.

13 godina
fila2208 kaže...

ovaj za bf3 je odličan i treba nek se stavi još put, možda bi dice i shvatio nešto da pogleda kako su složili tricu pa postupe i tako s ovom.

Pa u tome je fora. Nitko nema pojma kako su složili igru, mape, kustomizaciju oružja... (osim ove dosadne snježne mape)

Samo se govori o marketingu, swbj, lgbtu il čemu već, šarenim likovima....

Nema reklama, nema detalja, ne postoji hype jer nemamo hajpati o čemu osim prikazanim nacrtanim likovima...

Alpha je stara nekoliko mjeseci i sve prikazano će se mjenjati, TTK, vjerojatno i svi parametri oružja, izgled vremenskih uvjeta, avioni, tenkovi... tak i oni koji su vidjeli igru, moga na kraju dobiti nešto drugo. Možda bolje, a možda još i gore.

Ova Rotterdam mapa bi mogla biti Seine Crossing 2 ak sve naprave kak spada.

Hype nije tu, samo znatiželja. Baš me zanima što će na kraju ispasti iz tog famoznog BFV-a :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Pa u tome je fora. Nitko nema pojma kako su složili igru, mape, kustomizaciju oružja... (osim ove dosadne snježne mape)

Samo se govori o marketingu, swbj, lgbtu il čemu već, šarenim likovima....

Nema reklama, nema detalja, ne postoji hype jer nemamo hajpati o čemu osim prikazanim nacrtanim likovima...

Alpha je stara nekoliko mjeseci i sve prikazano će se mjenjati, TTK, vjerojatno i svi parametri oružja, izgled vremenskih uvjeta, avioni, tenkovi... tak i oni koji su vidjeli igru, moga na kraju dobiti nešto drugo. Možda bolje, a možda još i gore.

Ova Rotterdam mapa bi mogla biti Seine Crossing 2 ak sve naprave kak spada.

Hype nije tu, samo znatiželja. Baš me zanima što će na kraju ispasti iz tog famoznog BFV-a :D

Tako slično je bilo sa BC2. Nitko previše nije očekivao, a igra ispala jako dobra. U biti jebeš marketing i hype, nek se pobrinu za igru i u to ulože pare. Navodno i beta neće biti baš sadašnji build.

A lik koji je radio Rotterdam kaže kako sliči malo Siene i Amiensu. 

15 godina
Jack Sparrow kaže...
Navodno i beta neće biti baš sadašnji build.

Uvijek ista priča, za sve bugove, kao beta je stari build od par godina.  na kraju svi bugovi budu ingame, kao izdužene glave u bf3 

13 godina
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...
Navodno i beta neće biti baš sadašnji build.

Uvijek ista priča, za sve bugove, kao beta je stari build od par godina.  na kraju svi bugovi budu ingame, kao izdužene glave u bf3 

Baš sam primjetio da im se ova izreka ponavlja 

Makar kod BF4 se vidjelo u kojoj je fazi razvoja (nisu imali ni gotove mape ni teksture u beti!!)

A ovdje u alphi se samo igraju s balansom oružja i vozila.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Baš sam primjetio da im se ova izreka ponavlja 

Makar kod BF4 se vidjelo u kojoj je fazi razvoja (nisu imali ni gotove mape ni teksture u beti!!)

A ovdje u alphi se samo igraju s balansom oružja i vozila.

pa jasno kad je bf 1.5 reskin pa samo moraju to uskladit 

#triggered

17 godina
fila2208 kaže...
pirat kaže...

Kao da je smjena generacija u diceu i totalno se promjenio pristup...ne  kužuim...

Nisu nestali kreativci koji stvaraju dobre igre, dobar BF. Nestalo je vremena. Rokovi i datumi gaze sve pred sobom. Vjerojatno glavni “core” programera za BFV u ovom trenutku već radi drugu igru dok drugih pet igara čeka u redu. Ograničeno vrijeme, ograničeni resursi, sve u lipu. Generički odraženo, meni osobno reskin BF1. Ni malo ugođaja WWII, nula. Nisam igrao alphu ali ono sto sam vidio na twitchu mi je mlako i već viđeno. Iako mislim da sam vise ostario nego sto je igra govno, rekao bi frend Floyd:)

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2018 21:48 (BDS).
17 godina
Baka, realno i iskreno, pa sta nas vise moze nahajpati???

Iskrcah se na Normandiji bar 5 x, spasih svijet od usuda tj Dooma, spasih svijet od Space Invadersa, rijesio tajnu Monkey Islanda, bio kum Duke Nukemu na svadbi, suljao se podzemljem Ultima Underworlda, trcao sa Mariom kroz cijevi, mlatio mackaste gadove u Wing Commanderu, u XWingu razbio imperiju, pa ipak presao na tamnu stranu u Tie Fighteru, porazbijao balone u Pangu, tukao se ulicama Super Street Fightera, osvetio Shinobija, Wizard of Wor u dvoje, branio englesku u Defender of the Crown, oslobadjao taoce i defjuso bombe u CS beta5 do 1.6, poludio u Africi tokom BF1942, pa BF2, svrsio u BC2, BF3, BF4, BF1.
Pa daj me nahajpaj DICE ako mozes, mamicu ti milu.
Naravno da ne mozes i zato ja nisam ciljana publika nazalost!
Idem igrat Zeldu, to jos nisam.... :)
17 godina
mrfloyd kaže...
Baka, realno i iskreno, pa sta nas vise moze nahajpati???

Iskrcah se na Normandiji bar 5 x, spasih svijet od usuda tj Dooma, spasih svijet od Space Invadersa, rijesio tajnu Monkey Islanda, bio kum Duke Nukemu na svadbi, suljao se podzemljem Ultima Underworlda, trcao sa Mariom kroz cijevi, mlatio mackaste gadove u Wing Commanderu, u XWingu razbio imperiju, pa ipak presao na tamnu stranu u Tie Fighteru, porazbijao balone u Pangu, tukao se ulicama Super Street Fightera, osvetio Shinobija, Wizard of Wor u dvoje, branio englesku u Defender of the Crown, oslobadjao taoce i defjuso bombe u CS beta5 do 1.6, poludio u Africi tokom BF1942, pa BF2, svrsio u BC2, BF3, BF4, BF1.
Pa daj me nahajpaj DICE ako mozes, mamicu ti milu.
Naravno da ne mozes i zato ja nisam ciljana publika nazalost!
Idem igrat Zeldu, to jos nisam.... :)

hahahahahah, bravo Floyd.

Ej WWII i Frostbite i da ne mogu nahajpat, pff. Moze se, samo za to treba malo truda i vremena. Ugodaj WWII ne postoji, totalna nula. Jesu to te puske, zgrade, tenkovi...al ne vrijedi. Bacili sve u nekakav vakum i igraj. Neznam. Generički na max. Jesam ostario i sve to. Al bar su danas ti alati mocni da mozes napravit sta god pozelis. 

9 godina
neaktivan
Battlefield V

Nisam nikamo nestao, čitam temu, ali teško je unesti glas razuma među ljude koji su spremni otvoriti svoj novčanik pred tvrtkom i ljudima koji su nas opljačkali i izvrijeđali. Sada kada imamo priliku zadati ozbiljan udarac i pokazati EA tko je glavni, kada nam u tome pomažu BO4 i RDR2, kada imamo prilike zauzeti svoj stav po pitanju ideološke opredjeljenosti u igrama koje toliko volimo i koje nam pružaju toliko zabave, još uvijek među nama postoji masa šestokolonaša koji ne razumiju, nije ih briga ili jednostavno prkose zdravom razumu i unose zrna sumnje u naše napore i djelovanja.

1. Lik je rekao da želi žene u igri jer nemože reći svojoj kćeri zašto nemože igrati kao žena!? Umjesto da joj prepriča povijest i objasni kako žene nisu smjele biti na 300 km od prve crte bojišnice on promptno sve feminizira zaboravljajući da žene koje žele igrati kao žene čine veoma mali postotak BF igrača i uopće o tome ne pitajući zajednicu za mišljenje.

2. Nakon što je feminizirao II svjetski rat zatim ga je pretvorio u LGBT all inclusive steampunk šarenilo koje više podsjeća na Fortnite nego na neki military FPS.

3. Nakon što ga je zajednica počela prozivati lik nas je nazvao "uneducated" i rekao "if you cant accept it, dont buy it".

4. Sama igra je BF1.5 reskin što su mnogi ovdje i primjetili

I sada nakon svega ovoga ovdje još uvijek postoje ljudi koji su igru preordali i koji je namjeravaju kupiti. Ozbiljno vas pitam, jeste li vi normalni?

Neki specijalac je ovdje bio napisao i to citiram: "I sad recimo beta i sam izlazak pokažu da je igra odlično odrađena i da je zabavna, pogotovo s društvom!

I što sad? Ne smijem ga kupiti da pošaljem neku poruku?"

Evo što reći ovakvom liku. Dobiješ po glavi, isprebijaju te, opljačkaju te, izvrijeđaju i još uvijek dolaziš i kupuješ, fascinantno.

Što misliš da smo bojkotirali SWBF2 jer je igra bila loša? Ljudi su je bojkotirali zbog pljačke i da bojkotirali su je da pošalju poruku da neće dopustiti da ih se pljačka.

Isto i sa BFV, bojkotiramo zbog svih navedenih razloga i bojkotiramo da pošaljemo poruku. Poruku koja glasi da ne želimo revizionističku povijest, ne želimo libtardaciju franšize i ne želimo fortniteizaciju igre namjenjene 12godišnjacima.

Cyber je rekao da prati sve oko BFV na internetu, ali očito nije skužio da ako podržava ovakvo lakrdijaštvo onda je u debeloj manjini, jer ljudi jesu glupi, pogotovo u skupinama što i pokazuje EA-ova bilanca, ali do neke granice, ovo je prešlo tu granicu.

Svi PC igrači bi trebali umjesto BFV-a kupiti BO4 prvi COD PC port nakon mnogo godina i prva COD igra koja je prilagođena esportu i računalu više nego konzoli. Makar je i to pljačka, ali bolje bez para nego bez stava i morala.

Svi konzolaški igrači pod obvezno kupuju RDR.

#notmybattlefield

#getwokegobroke

1 6 hvala 1
13 godina
D-wook kaže...

Nisam nikamo nestao, čitam temu, ali teško je unesti glas razuma među ljude koji su spremni otvoriti svoj novčanik pred tvrtkom i ljudima koji su nas opljačkali i izvrijeđali. Sada kada imamo priliku zadati ozbiljan udarac i pokazati EA tko je glavni, kada nam u tome pomažu BO4 i RDR2, kada imamo prilike zauzeti svoj stav po pitanju ideološke opredjeljenosti u igrama koje toliko volimo i koje nam pružaju toliko zabave, još uvijek među nama postoji masa šestokolonaša koji ne razumiju, nije ih briga ili jednostavno prkose zdravom razumu i unose zrna sumnje u naše napore i djelovanja.

1. Lik je rekao da želi žene u igri jer nemože reći svojoj kćeri zašto nemože igrati kao žena!? Umjesto da joj prepriča povijest i objasni kako žene nisu smjele biti na 300 km od prve crte bojišnice on promptno sve feminizira zaboravljajući da žene koje žele igrati kao žene čine veoma mali postotak BF igrača i uopće o tome ne pitajući zajednicu za mišljenje.

2. Nakon što je feminizirao II svjetski rat zatim ga je pretvorio u LGBT all inclusive steampunk šarenilo koje više podsjeća na Fortnite nego na neki military FPS.

3. Nakon što ga je zajednica počela prozivati lik nas je nazvao "uneducated" i rekao "if you cant accept it, dont buy it".

4. Sama igra je BF1.5 reskin što su mnogi ovdje i primjetili

I sada nakon svega ovoga ovdje još uvijek postoje ljudi koji su igru preordali i koji je namjeravaju kupiti. Ozbiljno vas pitam, jeste li vi normalni?

Neki specijalac je ovdje bio napisao i to citiram: "I sad recimo beta i sam izlazak pokažu da je igra odlično odrađena i da je zabavna, pogotovo s društvom!

I što sad? Ne smijem ga kupiti da pošaljem neku poruku?"

Evo što reći ovakvom liku. Dobiješ po glavi, isprebijaju te, opljačkaju te, izvrijeđaju i još uvijek dolaziš i kupuješ, fascinantno.

Što misliš da smo bojkotirali SWBF2 jer je igra bila loša? Ljudi su je bojkotirali zbog pljačke i da bojkotirali su je da pošalju poruku da neće dopustiti da ih se pljačka.

Isto i sa BFV, bojkotiramo zbog svih navedenih razloga i bojkotiramo da pošaljemo poruku. Poruku koja glasi da ne želimo revizionističku povijest, ne želimo libtardaciju franšize i ne želimo fortniteizaciju igre namjenjene 12godišnjacima.

Cyber je rekao da prati sve oko BFV na internetu, ali očito nije skužio da ako podržava ovakvo lakrdijaštvo onda je u debeloj manjini, jer ljudi jesu glupi, pogotovo u skupinama što i pokazuje EA-ova bilanca, ali do neke granice, ovo je prešlo tu granicu.

Svi PC igrači bi trebali umjesto BFV-a kupiti BO4 prvi COD PC port nakon mnogo godina i prva COD igra koja je prilagođena esportu i računalu više nego konzoli. Makar je i to pljačka, ali bolje bez para nego bez stava i morala.

Svi konzolaški igrači pod obvezno kupuju RDR.

#notmybattlefield

#getwokegobroke

Osim kaj su se borile na istocnom frontu, imale svoju eskadrilu i tako to. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
9 godina
neaktivan
Battlefield V

Evo što zajednica misli o najnovijem BFV traileru.

A na njegovom kanalu možete pronaći i istinu o BFV i BO4. Još jedan youtuber koji je stekao popularnost zahvaljujući borbi protiv libtardizacije društva.

Libtardi su uništili masu franšiza, rak rana industrije zabave:

Star Wars

Star Trek

Terminator

Ghostbusters

Oceans 11

Cijela država Kalifornija gdje liberali namjerno širenje aidsa ne smatraju prekršajem za zatvor zbog diskriminacije ljudi sa AIDS-om.

itd. itd.

Opet vam govorim, više se obrazujte, a manje provodite vremena na Facebooku i onim našim idiotnim stranicama net.hr, index, dnevno i slično jer kad od prijatelja čujem da to posjećuju odmah mi se kosa na glavi digne.

0 7 hvala 0
9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Osim kaj su se borile na istocnom frontu, imale svoju eskadrilu i tako to. 

Ajde molim te ostavi taj White Knightizam doma za svoju djevojku koja očito to voli.

Žene su na prvoj crti bojišnice uz muškarce u pješadiji nastupale u NEZNANTIM (BEZNAČAJNIM) brojevima i to jedino u SSSR-u i to zato što su sovjeti ratovali na nemate dovoljno municije koliko mi imamo ljudi.

Osim toga, isto u neznatnim brojevima postojale su ženske posade za tenkove i pilote, a još manje ih je bilo snipera. I to opet u SSSR-u.

Sve druge vojske su isključivo upošljavali žene na backline i support ulogama.

Tek nakon što je GB omogućila unovačenje žena u vojsku važnost i broj žena je došao do releventne razine.

Znači da rezimiramo: U 2WW žene su na prvim crtama bojišnice bile u neznatnim brojevima isključivo u SSSR armiji zbog nedostatka ljudstva.

Važnost žena u war effortu je ogroman i nikad zaboravljen. Tijekom rata su svu industriju, obitelj i cijelu državu nosile na svojim leđima dok su muškarci ginuli na bojištu i to je realnost koju povijest poznaje i to nitko ne spori. Sve libtard pokušaje da se uloge žena i muškaraca u ratu revidiraju će propasti.

16 godina
D-wook kaže...

Evo što zajednica misli o najnovijem BFV traileru.

A na njegovom kanalu možete pronaći i istinu o BFV i BO4. Još jedan youtuber koji je stekao popularnost zahvaljujući borbi protiv libtardizacije društva.

Libtardi su uništili masu franšiza, rak rana industrije zabave:

Star Wars

Star Trek

Terminator

Ghostbusters

Oceans 11

Cijela država Kalifornija gdje liberali namjerno širenje aidsa ne smatraju prekršajem za zatvor zbog diskriminacije ljudi sa AIDS-om.

itd. itd.

Opet vam govorim, više se obrazujte, a manje provodite vremena na Facebooku i onim našim idiotnim stranicama net.hr, index, dnevno i slično jer kad od prijatelja čujem da to posjećuju odmah mi se kosa na glavi digne.

Ovo što pišeš upravo vidim da pišu na facebooku i ostalim socijalnim mežama. Identične postove SJWova i onda ti nama napišeš da se malo obrazujemo i da ne koristimo facebook. Nekako mislim da bi upravo ti to trebao napraviti.

Gore ti Šime odgovorio. I nisu samo kod rusa. Britanci su trenirali žene i slali ih u druge države kako bi predovdile pokret otpora. A i kod Norvežana ti ima ona neka knjiga o ženi koja se borila bez ruke.

Ali nebitno, i STG44 je bilo malo i Sturmtigera je bilo 5 i to su ih korsitili za uništavanje zgrada i bunkera, i tiger još nije postoja kad se odvijale bitke koje će biti u igri. Zašto se za to ne buniš? Jel i to ima veze s politikom i forsirano je? Dobro da nisi napisao da ni crnci ni žene nisu postojali do prije 10 godina.

ruski+žemske+spremne+za+ići+u+boj ruski+žemske+spremne+za+ići+u+boj
britanski+piloti,+svi+do+jednog+muškarci britanski+piloti,+svi+do+jednog+muškarci
oh+ne oh+ne
ruskinje ruskinje
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2018 23:49 (Jack Sparrow).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice