Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.558.587
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
13 godina
Re: Battlefield V
Soldier977 kaže...
MRSKI kaže...
Timo kaže...

beta će početi 4.9. kao „early access“ za one koji su prednaručili igru

Sasvim slučajno otvorih pod "moj PC" 

Ja mu ne vjerujem. 

Sad brzo ide kupiti to kaj ima pod Moj PC i onda će slikati 

Nego, ajde da je i tema malo oživjela 

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
Andi_zg kaže...

BFV open beta uzivo sa gamescoma u 18 00 

Evo, sad će, ako je netko zaboravio.

I jedan tekst s Reddita:

I showed the reveal trailer to my Grandad. A man who fought in France. He said...

"Is that a female?" "Yes grandad" "Is that face paint?" "Yes grandad" "Does she have a prosthetic hand?" "Yes grandad"

He then took his glasses off as his eyes filled with tears and said...

"I lost so many friends in Europe during that war. They weren't ’friends’ at all. They were my brothers. And I miss them everyday."

He wiped his tears away and finished by saying...

"I'm sorry, I didnt see any women with claws wearing face paint....but I saw a lot of dead men. Is this what people think happened? Because it isnt."

I patted him on the head and simply told him...

"You're uneducated."

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2018 17:20 (CyberDemonVZ).
11 godina
neaktivan

It just works!

Battlelog: D3lBoy-00
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...
Andi_zg kaže...

Izgubi pol sata života na ovu glupost.

Tu bi kao neki gameplay trebao biti?

CyberDemonVZ kaže...

I showed the reveal trailer to my Grandad. A man who fought in France. He said...

"Is that a female?" "Yes grandad" "Is that face paint?" "Yes grandad" "Does she have a prosthetic hand?" "Yes grandad"

He then took his glasses off as his eyes filled with tears and said...

"I lost so many friends in Europe during that war. They weren't ’friends’ at all. They were my brothers. And I miss them everyday."

He wiped his tears away and finished by saying...

"I'm sorry, I didnt see any women with claws wearing face paint....but I saw a lot of dead men. Is this what people think happened? Because it isnt."

I patted him on the head and simply told him...

"You're uneducated."

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2018 18:32 (pirat).
13 godina
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Andi_zg kaže...

Izgubi pol sata života na ovu glupost.

Tu bi kao neki gameplay trebao biti?

Nula bodova!! :(

Nema gameplaya, samo gluposti.

Izgleda da NDA do 31. vrijedi i za EA....

Gledam do kraja za svaki slučaj.

11 godina
neaktivan

Vidio sam te u chatu :)

Koliko sam skuzio u Beti ce bit ponovno Narvik mapa te Rotterdam

13 godina
Battlefield V

Doveli onog šmoklju i dvije ženske da pričaju o BFV kako je kastomizacija super. Moći ću složiti svoga Kena i barbiku jupiiii

Moj PC  
9 0 hvala 1
13 godina
D3lBoy kaže...

Koliko sam skuzio u Beti ce bit ponovno Narvik mapa te Rotterdam

Tako je.

Conquest i dva dana Operationsa ako sam dobro čuo.

16 godina
Battlefield V

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/battlefield-v-rtx-ray-tracing-reflections/

Hebiga ako laze nvidia lazem opet  i ja 

Battlefield V Open Beta Minimum System Requirements
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1050 / GTX 660 2GB
  • Operating System: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 or Windows 10
  • Processor (AMD): AMD FX-8350
  • Processor (Intel): Core i5 6600K
  • Memory: 8GB RAM
  • DirectX version: 11.0 Compatible video card or equivalent
  • Internet: 512 KBPS or faster, stable Internet connection
  • Free hard-drive space: 50GB
Battlefield V Open Beta Recommended System Specifications
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
  • Operating System: 64-bit Windows 10
  • Processor (AMD): AMD Ryzen 3 1300X
  • Processor (Intel): Intel Core i7 4790 or equivalent
  • Memory: 12GB RAM
  • DirectX: 11.1 Compatible video card or equivalent
  • Internet: 512 KBPS or faster, stable Internet connection
  • Free hard-drive space: 50GB
Moj PC  
5 0 hvala 5
13 godina

Kako su samo strpali FX 8350 i i5 6600K u isti koš?

Meni je FX overclockirani, ovisno o igri, radio lošije i od i5 2500K.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2018 21:26 (CyberDemonVZ).
16 godina

Skoro su identični BF1. Zapravo  inter-nvidia zahtjevi identični, samo se AMD malo imjenio i preporučeno je manje rama za BF5

11 godina
neaktivan
Battlefield V

Igrao sam Alphu i radi losije od BF1, a bf1 radi katastrofa na low i mid range cpuovima

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
D3lBoy kaže...

Igrao sam Alphu i radi losije od BF1, a bf1 radi katastrofa na low i mid range cpuovima

Alpha je nikavi pokazatelj, ja sam i u BF1 alphi imao 30-40 frameova. A kasnije sam imao oko imeđu 60-80 FPSa. Niti je igra ispolirana, niti nema drivera za igru.

A i ovo za CPU je glupost pošto meni na i3 radio dobro.

11 godina
neaktivan

Gle ovo je Alpha od prije par dana, a beta je za isto nekoliko dana, ne vjerujem da ce poboljsati performanse u tako kratkom roku. Osim ako nije neki super stari build alphe sto ne vjerujem. Ako si ti mogao sa i3 igrat BF1 Multiplayer onda si imao neki dijamantni primjerak, jer ja sa i5 6600, 1070 i 16gb rama nisam. Meni je ne igrivo kad multiplayer fast paced shooter ima dropove ispod 60 fpsa

14 godina
Jack Sparrow kaže...
D3lBoy kaže...

Alpha je nikavi pokazatelj, ja sam i u BF1 alphi imao 30-40 frameova. A kasnije sam imao oko imeđu 60-80 FPSa. Niti je igra ispolirana, niti nema drivera za igru.

A i ovo za CPU je glupost pošto meni na i3 radio dobro.

Da mos mislit na 640x480 rezi mozda. Ja dok sam imal i5 6600 bilo mi je neigrivo na FHD rezi kaj god radil od low do ultra proc je na 100% bil zakucani vecinu vremena i trzanja ko u prici, uzasno iskustvo.

twice the pride double the fall
8 godina
D3lBoy kaže...

Gle ovo je Alpha od prije par dana, a beta je za isto nekoliko dana, ne vjerujem da ce poboljsati performanse u tako kratkom roku. Osim ako nije neki super stari build alphe sto ne vjerujem. Ako si ti mogao sa i3 igrat BF1 Multiplayer onda si imao neki dijamantni primjerak, jer ja sa i5 6600, 1070 i 16gb rama nisam. Meni je ne igrivo kad multiplayer fast paced shooter ima dropove ispod 60 fpsa

Aplha i je generalno barem par mjeseci star build. Prije da su testirali balans ili nesto na strani servera nego performanse same igrice, za to sluze bete (i za hype masinu naravno).

16 godina
moderator
dad0r kaže...

Da mos mislit na 640x480 rezi mozda. Ja dok sam imal i5 6600 bilo mi je neigrivo na FHD rezi kaj god radil od low do ultra proc je na 100% bil zakucani vecinu vremena i trzanja ko u prici, uzasno iskustvo.

Kod tebe je nesto drugo bil problem.

Ja stim procom igram na ultra i fhd rezi sa stabilnih 80-90fpsa.(proc nije ni clockan)

سمندری ڈاکو
14 godina
pirat kaže...
dad0r kaže...

Kod tebe je nesto drugo bil problem.

Ja stim procom igram na ultra i fhd rezi sa stabilnih 80-90fpsa.(proc nije ni clockan)

Sa tim procom je jedio u BF1 bilo problema sve ostalo je klizilo, ako pogleda sluzbene BF forume imas oko 100 stranica di se ljudi zale za istu stvar.

Recimo 64 Amiens je bil nocna mora s tim i5

16 godina
D3lBoy kaže...

Alpha 1 je već tada bila verzija od prije 4 mjeseca, a Alpha 2(ova od prošli tjedan) je ista ta alpha 1 samo su mjenjali damage na puškama da testiraju balans. Tako da ovo je nekih 6 mjeseci stari build igre. Pa vidio si sam da je lightning skroz sjeban u igri.

dad0r kaže...

Ne na FHD i još sam snimao.

Evo video recimo

Dao bi ti neki drugi ali radi buga u youtubeu meni nisu 60fps iako renderano na istom settingu. A kad idem skidati preko convertera onda normalno nudi.

Uglavnom nešto vam blokira igru ili CPU. Probaj ugasiti origin in game, ugasiti antivirus ili firewall ili neke drugi programe koji rade u pozadini. Ja osobno pola tih programa koji ne trebaju raditi u pozadini pogasim jer samo blokiraju igru.

13 godina
Battlefield V

Jučer pogledam ovo:

Odmah instalirao BF3 i peglao....  Koja je to bila igra..... 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Uglavnom nešto vam blokira igru ili CPU. Probaj ugasiti origin in game, ugasiti antivirus ili firewall ili neke drugi programe koji rade u pozadini. Ja osobno pola tih programa koji ne trebaju raditi u pozadini pogasim jer samo blokiraju igru.

A gle sad sa i7 nema nikakvih problema ali se sjecam da je s i5 na pocetku bilo koma i nisam bil jedini tj. masa ljudi na forumu se zalila ali isto tak ima dost ljudi koji su rekli da sa i3 igraju bez problema ko ti, a s druge strane ljudi s i5 imali gadan stuttering. 

14 godina
Soldier977 kaže...

Jučer pogledam ovo:

A kakav su tek hype uspijeli napraviti i kako su jebneo dobri traileri bili?

Danas nazalost sa BFV cist suprotno samo kontroverze i gluposti i onda jos gameplay s Gamescoma je pod NDA..

17 godina
Soldier977 kaže...

Jučer pogledam ovo:

Cim sam to vidio upalio sam Super Mario Bros 2 za stara dobra vremena. 

13 godina
dad0r kaže...
Jack Sparrow kaže...

A gle sad sa i7 nema nikakvih problema ali se sjecam da je s i5 na pocetku bilo koma i nisam bil jedini tj. masa ljudi na forumu se zalila ali isto tak ima dost ljudi koji su rekli da sa i3 igraju bez problema ko ti, a s druge strane ljudi s i5 imali gadan stuttering. 

Ja sam, kad je izašao BF1 imao ,CPU i7 2700K/GPU GTX 1070 i imao sam stuttering na 64 p serverima.. CPU je bio bottleneck. Uzeo i7 6700K sve bilo ok. Što više igrača u MP igri zahtjevnije je za CPU, tako da teško bilo koji i3 može podržati 1070 grafu da radi koliko može.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2018 11:53 (Soldier977).
13 godina
mrfloyd kaže...

Cim sam to vidio upalio sam Super Mario Bros 2 za stara dobra vremena. 

Hoćeš reći da te nije nimalo dirnuo ovaj video? 

11 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Evo video recimo

Dao bi ti neki drugi ali radi buga u youtubeu meni nisu 60fps iako renderano na istom settingu. A kad idem skidati preko convertera onda normalno nudi.

Nema šta nisam probao i zakljucak je da i5 nije dovoljan za Conquest 64playera. Pa cak i 8400 koji je 6c/6t zna bit na 100% usagea u tom scenariju, a di quad core, pogotovo dual core. To što si ti snimao nije Conquest Large, nit je 64 playera. Sa i5 6600 nisam imao nikakvih problema igrati 48 playera conquest ili operations, ali 64 - nocna mora. Dropovi u 30 fpsa, nismo jedini svima je tako.

BFV moze bit samo gori, jer jos ubacuju taj ray tracing, a i primjetio sam opcenito da je igra puno teža na gpu nego prethodni BFovi koji su bili samo CPU heavy, ovo je oboje. Ali ajde možda se cudo dogodi, no BF je znan kao quad core killer.

16 godina
D3lBoy kaže...

Nema šta nisam probao i zakljucak je da i5 nije dovoljan za Conquest 64playera. Pa cak i 8400 koji je 6c/6t zna bit na 100% usagea u tom scenariju, a di quad core, pogotovo dual core. To što si ti snimao nije Conquest Large, nit je 64 playera. Sa i5 6600 nisam imao nikakvih problema igrati 48 playera conquest ili operations, ali 64 - nocna mora. Dropovi u 30 fpsa, nismo jedini svima je tako.

BFV moze bit samo gori, jer jos ubacuju taj ray tracing, a i primjetio sam opcenito da je igra puno teža na gpu nego prethodni BFovi koji su bili samo CPU heavy, ovo je oboje. Ali ajde možda se cudo dogodi, no BF je znan kao quad core killer.

neki klipovi jesu CQ large.

Ovo je CQ large

i ovo

i ovo

i ovo

i ovo samo što je to i mape iz CTE, dakle još manje sređene i optimizirane

Napisao ti je pirat, ima isti takav CPU(6600) igra na ultra na 90 frameova

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2018 12:07 (Jack Sparrow).
17 godina
Battlefield V

Alfa je bila pravi CPU HOG. Jedan FX 8300 na 4.4 GHz da toliko koči jednu R9 380X, užas za vidjeti.

Ono, proc sve jezgre 80% a grafička 60%, i to svi detalji najniži da bi bilo jedva igrivo (konzolaški, jel).

Podizanje čisto grafičkih detalja zadrži framerate ali iskorištenje grafičke poraste. Podizanje ostalih detalja samo dodatno ubije CPU.

Morati ću nekako preći na Ryzena ili nešto takvo opako, barem na Ryzen 5 2600 ako ne na jače.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ne vidi se ni koliko playera, framerate, cpu usage... Kljucno je 64 playera, i kazem to nije nesto cudno kod mene bilo, doslovno svi sa quad coreovima placu na BF forumima, samo upiši "Battlefield 1 i5 problem". Koliko sam se ja oko tog klao, razne process hackere koristio da ubije sve ostale processe dok igram, confige mjenja, postavke, core unpackere... ma kakvi CPU na 100%, dropa samo tako na 64 playera, pogotovo od sredine 2017. kad su izasli svi ti updateovi za Win10, pri launchu je jos bilo igrivo. Imao sam i ja 75-80 fpsa na 1440p ali bi imao dropove, kad bi bio usred akcije (kad mi naj vise trebaju frameovi). Nije nista pozadinski problem jer doslovno nista nisam mjenjao, ni windowse, nista. Stavio 8700, nebo i zemlja razlika.

8 godina
D3lBoy kaže...
Jack Sparrow kaže...

Evo video recimo

Igrao sam BF4 na Phenom X4 sa stock coolerom bez beda, frend i dan danas 4 i 1 igra na i5 4750. Ray tracing ce biti opcija koju mozes ukljuciti i iskljuciti po zelji isto kao i hrpa drugih grafickih opcija.

Jos jednom, BFV Alpha je build napravljen prije nego sto saznali u kojem vremenskom periodu je igrica smjestena. Beta ce biti bliza stvarnim performansama koje ca sa full releasom biti jos bolje. Mozda umjesto da krivis CPU, probaj smanjiti malo graficke detalje i provjeriti temperaturu cijelog kompa.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice