- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

ti zabari jackfag i ne sjecam se vise ko jos, kad sam procitao ko je potplacen bio odmah su otisli kod mene na unsubscribe, tako da ih vise i ne pratim
u zadnje vrijeme samo matta najvise volim slusati
Ma svi JTeri, poput JF, xFactor, LVLCAP i slićni su optuženi da ih je EA potplatio da govore dobro o BF4, no to nije istina. JackFrags je sam napravio video o tome. Radilo se o natječaju EA, gsje je zadatak bio priložiti svoja 3 videa o BF4 (footage sa eventova:E3, gamescom...), kako bi dobili neku novćanu nagradu. No možeš i sam vidjeti da niko od njih nije u nijednom videu samo hvalio, nego su imali objektivna mišljenja ;)
ti zabari jackfag i ne sjecam se vise ko jos, kad sam procitao ko je potplacen bio odmah su otisli kod mene na unsubscribe, tako da ih vise i ne pratim
Ma svi JTeri, poput JF, xFactor, LVLCAP i slićni su optuženi da ih je EA potplatio da govore dobro o BF4, no to nije istina. JackFrags je sam napravio video o tome. Radilo se o natječaju EA, gsje je zadatak bio priložiti svoja 3 videa o BF4 (footage sa eventova:E3, gamescom...), kako bi dobili neku novćanu nagradu. No možeš i sam vidjeti da niko od njih nije u nijednom videu samo hvalio, nego su imali objektivna mišljenja ;)
Jesi ti lud ili si drogiran ? Mozda i jedno i drugo. Ti kreteni sa jutjuba imaju cca 3mil subscribera, sad si racunaj koliko je od njih glupi amer sa viskom love koji ni ne gleda dalje
od onoga sto mu Levekep ili neko drugo govno kaze. Sve je to igra velikih brojki, da samo 10 % od tih 3 mil kupi igru to ti je nekih 2 mil eura zarade EA-u.
Slazem se da ti frajeri zive od toga, ali brate bar budi posten kad radis review..
Jesi ti lud ili si drogiran ? Mozda i jedno i drugo. Ti kreteni sa jutjuba imaju cca 3mil subscribera, sad si racunaj koliko je od njih glupi amer sa viskom love koji ni ne gleda dalje
od onoga sto mu Levekep ili neko drugo govno kaze. Sve je to igra velikih brojki, da samo 10 % od tih 3 mil kupi igru to ti je nekih 2 mil eura zarade EA-u.
Slazem se da ti frajeri zive od toga, ali brate bar budi posten kad radis review..
OK OK shvatili smo
BF hardline nije BF. Moze lock.
Izgleda da je Visceral razvio po meni najbolji DLC za BF3 - End Game (u tom DLC-u me najviše morilo sunce na Kiasar Railroadu, pa sam ga često psovao što i inače radim pa je baš bilo prikladno, ali osim toga je bio fenomenalan).
Onaj uTuber Westie kaže da je pričao s ekipom iz Viscerala na nedavnom pokazivanju Hardlinea i da su rekli ovo:
Sve bolje i bolje zvuči, ali tako je bilo i sa BF4, kad ono međutim.
Izgleda da je Visceral razvio po meni najbolji DLC za BF3 - End Game (u tom DLC-u me najviše morilo sunce na Kiasar Railroadu, pa sam ga često psovao što i inače radim pa je baš bilo prikladno, ali osim toga je bio fenomenalan).
Onaj uTuber Westie kaže da je pričao s ekipom iz Viscerala na nedavnom pokazivanju Hardlinea i da su rekli ovo:
http://www.reddit.com/r/BF_Hardline/comments/277yrl/visceral_made_the_end_game_dlc_for_battlefield_3/
Sve bolje i bolje zvuči, ali tako je bilo i sa BF4, kad ono međutim.
Ne vjerujem ništa dok neko poznat i od povjerenje ne proba. Ali već vidim da je to BF4+ovi-patchevi-za-netcode+drugi skin (možda i bude ok). Ali kome se ne sviđa mehanika BF-a4 neće mu sigurno leći ni Hardline.
šta u ovom slučaju znači da je radi "novi studio"?
NIŠTA.
ovo je kopija bf4, maltene bf4 dlc, i sve kaj su napravili promjenili tematiku i valjda će radit kao što sad radi cte.
ova mehanika mi je osobno preloša (bolje rečeno očajna) tako da vjerujem da ovu igru neću kupit.
prodaju muda pod bubrege i može ih bit sram, dvaput prodaju/izdaju istu igru samo sa različitom tematikom i kao sad je radi novi studio.
WTF pa jesu oni ludi ili misle da su ljudi zaista ovce?
BF hardline nije BF. Moze lock.
Upravo suprotno.
šta u ovom slučaju znači da je radi "novi studio"?
NIŠTA.
ovo je kopija bf4, maltene bf4 dlc, i sve kaj su napravili promjenili tematiku i valjda će radit kao što sad radi cte.
ova mehanika mi je osobno preloša (bolje rečeno očajna) tako da vjerujem da ovu igru neću kupit.
prodaju muda pod bubrege i može ih bit sram, dvaput prodaju/izdaju istu igru samo sa različitom tematikom i kao sad je radi novi studio.
WTF pa jesu oni ludi ili misle da su ljudi zaista ovce?
A čuj. Što se mene tiče neka izdaju svaku godinu kvalitetnu igru baziranu na Battlefieldu nije nikakav problem. Uvjet rasta profita iz godine u godinu to zahtijeva.
Prijatelju, nije za tebe kapitalizam
ma ok, ako bude igriva i da radi kako treba, zašto ne?
Bez obzira na muznju isprebijane krave,ako igra ima kaj za ponuditi,ja ju kupujem. Neznam kako vama,ali meni se sviđa mix CS-a i BF-a. Malo sam se zasitio tog modern warfeare-a.. Hocu igricu sa policajcima i lošim deckima..

Zadnji bf koj valja je bf3 ovo sve ostalo je smece. Ovaj hardline je ocajan i to kaj ima ima naziv "battlefield" ispred je jedino veliko govno sa tresnjom na vrhu. Kaj se "Lvlcapa" tice on je isto jedno obicno potplaceno govno koj hvali taj battlefield 4 u nebesa od samog izlaska,ne vjerujem vise nista njemu niti me njegovo misljenje vise ne zanima. O hardlinu nije reko niti jednu negativnu stvar. Prekrizio sam ga za vijeke vijekova isto ko i battlefield hardline. . Samo se nadam da ovaj novi star wars battlefront bude necemu valjao.
Zadnji bf koj valja je bf3 ovo sve ostalo je smece. Ovaj hardline je ocajan i to kaj ima ima naziv "battlefield" ispred je jedino veliko govno sa tresnjom na vrhu. Kaj se "Lvlcapa" tice on je isto jedno obicno potplaceno govno koj hvali taj battlefield 4 u nebesa od samog izlaska,ne vjerujem vise nista njemu niti me njegovo misljenje vise ne zanima. O hardlinu nije reko niti jednu negativnu stvar. Prekrizio sam ga za vijeke vijekova isto ko i battlefield hardline. . Samo se nadam da ovaj novi star wars battlefront bude necemu valjao.
Čemu takva negativa? Pa tko kaže da će biti loše...
Neznam koja su ti očekivanja bila sa BF4, ali mene je oduševio... da ima bugova, ima... ali koja igra ih nema? Igrao sam i gore od toga, prije sam čak psovao kao kočijaš, dok sam sada miran 'ko bubica dok igram BF4 :) (osim jučer, kad sam puko zbog FPS-a :D )

Kad se otprilike očekuje izlazak?
Godina,dvije?
Kad se otprilike očekuje izlazak?
Godina,dvije?
LOL! Ovo je EA, ove godine.
Zato se kaže da se o ukusima ne raspravlja. Ali objektivno, i po svim rezultatima igranja, zanimanja, prodaje, kvalitete.... BF3 je najbolji BF do sada.
Voljeli ga ili ne, XFactor kaže da će "embargo" na Hardline filmiće biti dignut 9.6. oko 22h po našem vremenu, pa očekujte hrpu filmića (i od njega).
Evo, ovdje raspravlja o tome, kaže da je igrao multi nekih 5 sati na nekom eventu, on i još hrpa drugih YT-era (unutra je BF4 play):

Polako.... "igranja, zanimanja, prodaje, kvalitete"... Nisam samo prodaju napisao.
Netcode nije bio baš super ni u BF2 ni u BC2.... jer jednostavno ne može netcode biti savršen jer je igra napravljena da radi preko interneta i samim tim ne može biti odziv trenutan. Čak i CS:GO ima problema sa kašnjenjem što je i normalno i ne može drugačije.
Za supress se slažem, ali........ nije to gamebreaking stvar, a bugova i glitcheva u toliko masovnoj igri će uvijek i biti.
No.

Nije BF4 netcode bolji od BF3 nego je MOZDA malo manje losiji nego njegov predhodnik. kazem mozda, jer sve usporedbe govore o istom sra*ju u drugom pakovanju.
Istu stvar se moze ocekivati u BFH. Ista igra,isti kod, samo druga kuca taj kod implementira.
Mozemo ocekivati standardne stvari kao i predhodnici, tj.
-veliki marketing
-premium nadoplate i DLC-ove
-problemi sa serverima prvih 2-3 dana
-lagovi prvih tjedan dana
-patchevi ne manji od 2 GB
-los netcode
-velika kolicina blura
Svi smo u iscekivanju vijesti o premiumu i DLC-ovima...
Mogli bi bacit okladu koliko bi sve to moglo kostati.
sanse da bude ispod 100 eura su male...
lol, daleko od toga da bf3 ima dobar netcode, jer nema, ali i dalje je svijetlosnim godinama bolji od bf4 netcodea... Ali to je ceco pa mora biti kontra ;)

Ma koga više uopće briga i za glupi netcode i za to šta je pravi bf a šta ne... I koga briga šta se koliko prodalo i koliko se šta igra
Bitno da je koliko toliko zanimljivo za navečer ubit uru vrimena, nasmijati se s ekipom i odmorit malo živce od posla, žene, dice...
Ma koga više uopće briga i za glupi netcode i za to šta je pravi bf a šta ne... I koga briga šta se koliko prodalo i koliko se šta igra
Bitno da je koliko toliko zanimljivo za navečer ubit uru vrimena, nasmijati se s ekipom i odmorit malo živce od posla, žene, dice...
Nemoj tako, nekom je BF život...
Ma koga više uopće briga i za glupi netcode i za to šta je pravi a šta ne... I koga briga šta se koliko prodalo i koliko se šta igra
Nemoj tako, nekom je BF život...
Ajde pa nije ni u "običnom" životu sve tako krasno i sjajno pa ne tribamo ni od bf-a očekivati čuda