Arabarran sunac ti poljubim i tvojim minama...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeste jos na tom serveru?
Sad i ja dolazim
Arabarran sunac ti poljubim i tvojim minama...
Pogledaj i pod krevet,za svaki slučaj
=BG= Company....
BG uskoro trajno gasi server?
Tako piše. Krajem ovog mjeseca valjda
Ajde,da sam se i te muke riješio....
Mućko đubre...
hm, ja sam level 37 a imam platinum na 4 oruzja?!
Muke? Kad si njub s njub tubom, onda si njub
Pa on ih ima bar 20 sve skupa.
Muke? Kad si njub s njub tubom, onda si njub
Ma,jedva sam dočekao da odradim platinu sa tubom,baš ne volim igrati s njom....
Vraćam se sačmi
Pa on ih ima bar 20 sve skupa
24,točnije. Još tu ima dosta posla
sa kolegom bazenkom idem igrat pa ako se itko hoce pridruzit moze kod nas na ts:158.255.214.68:9987 soba je BF Bug
par slikica od noćas
Na kojem serveru igrate?
Možda večeras navratim....
skupimo se na ts i onda nadjemo neki random server

mslm da ima diabolic..al cesto su prazni
BC2 ponovno instaliran. Idem sad malo pucat da vidim je li me BF3 razmazio. Ovo mi je u pamćenju kao draža igra nekako.
evo ovako..kupio sam bc2 preko origina.kada ga pokrenem iz origina krene mi update i stane negdje na sredini svaki put.piše da je problem sa serverom ili internet konekcija..
igru mogu jedino pokrenut iz direktorija i na multyplayeru ima samo 6 servera ponuđenih za igranje.prozore sa strane nisam označio.a i kad sam označio opet je isto..imal li neko sličnih problema ili rješenje problema??
evo ovako..kupio sam bc2 preko origina.kada ga pokrenem iz origina krene mi update i stane negdje na sredini svaki put.piše da je problem sa serverom ili internet konekcija..
igru mogu jedino pokrenut iz direktorija i na multyplayeru ima samo 6 servera ponuđenih za igranje.prozore sa strane nisam označio.a i kad sam označio opet je isto..imal li neko sličnih problema ili rješenje problema??
Probaj ovdje skinuti patch.
Samo 6 servera ti nalazi jer nemaš taj zadnji patch instaliran.
Mislim da bi mu moralo pri pokretanju igre patch automatski skinuti,jel si probao updater pokrenuti ili ideš na BC2 ikonu direktno?
Mislim da bi mu moralo pri pokretanju igre patch automatski skinuti,jel si probao updater pokrenuti ili ideš na BC2 ikonu direktno?
pa el je reko da kad pokrene igru da mu na pola patcha stane i pukne mu...
Napravi kak ti je kolega pirat reko,skini prek tog linka i onda sam pokreni to sta si skino i radit ce sve kak treba
hvala..probat ću..nadam se da će profunkcionirati..
Imam problem naime kad igram bfbc2 30 min ili više i želim izaći iz igre, kliknem exit i samo crn ekran se pojavi nemogu ni ctrl+alt+delete, nista, vec restart.
Netko???
Jesi išta provao osim što si ovaj post napisao?
Reinstal drivera od grafičke ili reinstal same igre(prije ju pobriši s revo uninstaller)
Imam problem naime kad igram bfbc2 30 min ili više i želim izaći iz igre, kliknem exit i samo crn ekran se pojavi nemogu ni ctrl+alt+delete, nista, vec restart.
Probaj defragmentirati particiju na kojoj je igra.
Da li netko od vas ima problem sa bullet lag-om. Svaki prokleti put poginem iako sam počeo pucati prije , a masu puta obojca poginemo iako je lik vec bio mrtav!
normalna stvar.