Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.305
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
red_bull kaže...

Samo da se malo pohvalim, dobio sam ssd intel 520 od 120 giga za rođendan od svog kuma.Thnx kumešina!

Stvarno preporod kaj se tice brzine loadanja i dizanja winsa..

petko žicaj kuma..

BTW - kum mi je već donio toliko hardvera da je to sramota!!! {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 8:52 (Friday).
12 godina
neaktivan
Friday kaže...

BTW - kum mi je već donio toliko hardvera da je to sramota!!! {#}

I taj se hardware navozao ... :)

battlelog: b4stardo_CRO
14 godina

Zadnji DLC izlazi nakon 11 mjeseci od izlaska igre.

Na BF3 je izašao nakon 18 mjeseci.

Lijepo su ubrzali.

Ima kakvih novih informacija oko izlaska novog nastavka?

Hoće ga raditi DICE ili će sve otići u PM?

13 godina
C64 kaže...

Zadnji DLC izlazi nakon 11 mjeseci od izlaska igre.

Na BF3 je izašao nakon 18 mjeseci.

Lijepo su ubrzali.

Ima kakvih novih informacija oko izlaska novog nastavka?

Hoće ga raditi DICE ili će sve otići u PM?

Bolded is the answer {#}

Mišljenja sam da lova koliko pomaže da nešto bude vrhunski, sljedeći korak bude da ta ista lova (pohlepa za njom) pokopa sve. To se dešava i s BF serijalom.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
12 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Bolded is the answer {#}

Mišljenja sam da lova koliko pomaže da nešto bude vrhunski, sljedeći korak bude da ta ista lova (pohlepa za njom) pokopa sve. To se dešava i s BF serijalom.

Ne nuzno. Pogledaj naprimjer igru "The Witcher". Iako zajednica ocekuje treci nastavak, autori igre ju ne zele izdati jer je potrebno dodatno testiranje. Znaci igra je odavno u stadiju gdje bi ju EA i DICE izdali, ali ju poljaci ne daju na trziste dok nije savrsena. EA i DICE tjera cista pohlepa. Bio sam misljenja da je svemu kriv EA koji tiska DICE, ali vidim da to nije tako. I svedjani su se polakomili za lovom. I onda jos imaju stida i srama usred nedovrsene igre nuditi BF satove i kojekakve drnde, ko da im 100eur premiuma nije dosta.

Srecom sam medju onima koji nemaju nikakvih problema. Ne pati me netcode, nemam rusenja, nemam frame dropova, igra mi radi relativno savrseno, ali sitice poput killcam-a, sound loopa, nedostatka zvuka na tdm-ovima itd, idu na zivce. Ja sam dao novac i ocekujem proizvod a ne poluproizvod. Ako su toliko traljavi i aljkavi, neka prodaju igru preko kickstartera a ne preko trgovine za gotove i finalne proizvode.

17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

igra mi radi relativno savrseno,

AMD {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...

AMD {#}

Vjecni beta driveri ...

13 godina
Bastardo kaže...
Soldier977 kaže...

Bolded is the answer {#}

Ne nuzno. Pogledaj naprimjer igru "The Witcher". Iako zajednica ocekuje treci nastavak, autori igre ju ne zele izdati jer je potrebno dodatno testiranje. Znaci igra je odavno u stadiju gdje bi ju EA i DICE izdali, ali ju poljaci ne daju na trziste dok nije savrsena. EA i DICE tjera cista pohlepa. Bio sam misljenja da je svemu kriv EA koji tiska DICE, ali vidim da to nije tako. I svedjani su se polakomili za lovom. I onda jos imaju stida i srama usred nedovrsene igre nuditi BF satove i kojekakve drnde, ko da im 100eur premiuma nije dosta.

Srecom sam medju onima koji nemaju nikakvih problema. Ne pati me netcode, nemam rusenja, nemam frame dropova, igra mi radi relativno savrseno, ali sitice poput killcam-a, sound loopa, nedostatka zvuka na tdm-ovima itd, idu na zivce. Ja sam dao novac i ocekujem proizvod a ne poluproizvod. Ako su toliko traljavi i aljkavi, neka prodaju igru preko kickstartera a ne preko trgovine za gotove i finalne proizvode.

Dobro, nisam napisao do kraja misao. EA je pohlepna korporacija, a DICE je pod njima i nije izdavač...... U europljana još ima daška idealizma i poštivanja korisnika, ali dokle će i to trajat pošto smo tražili i dobili globalizaciju.

A za drugi boldani dio..... Nemam ni ja problema sa stabilnošću igre, ali definitivno mi se desi nekad kao da pucam u prazno iako je neprijatelj na nišanu.

12 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Nemam ni ja problema sa stabilnošću igre, ali definitivno mi se desi nekad kao da pucam u prazno iako je neprijatelj na nišanu.

To su neke druge stvari u igri i moze ti pomoci dvojac sa slike ispod ...

12 godina
Battlefield 4

Jel to update u tijeku? Origin ne otvara igru??

1 0 hvala 0
16 godina
pukycro kaže...

Jel to update u tijeku? Origin ne otvara igru??

Još ne, palim-gasim Origin svako malo kao napaljeni dječarac željan prvog sexa.

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Cuo sam da bf4 na win8 ima bolje perfomanse,da li da nabavim win8 64bit da mogu mantle koristit a ne da se zahebavam sa win7 32bit?

0 0 hvala 0
15 godina
ISB1 kaže...

Cuo sam da bf4 na win8 ima bolje perfomanse,da li da nabavim win8 64bit da mogu mantle koristit a ne da se zahebavam sa win7 32bit?

Sa win 8 sigurno dobiješ na performansama, bar je tako bilo u beti, svi su dobili dobar gain.

ja bih na tvom mjestu probao, sigurno na 64bita osmicu, tj. 8.1. sa zadnjim updateovima.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

OK,hvala!

0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
ISB1 kaže...

OK,hvala!

Hvala tebi na interesu. Tema je skoro umrla pa dobro dođe bilo kakav post...

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Nemam pojma jel bilo, al ako i jeste super je pa može ponovo... čisto da pomogmen Špelcu da održi temu živom

Moj PC  
15 0 hvala 9
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Nemam pojma jel bilo, al ako i jeste super je pa može ponovo... čisto da pomogmen Špelcu da održi temu živom

Ma nema potrebe, imamo vrlo aktivne moderatore koji unose živost... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Friday kaže...
ISB1 kaže...

OK,hvala!

Hvala tebi na interesu. Tema je skoro umrla pa dobro dođe bilo kakav post...

ja nikad ne postim

13 godina
Battlefield 4

Veliko BUGovo fotkanje!

Ove nedjelje, 27.04.2014.

Svi mi se javite preko privatnih poruka, da vidim koliko vas ima.

Napisite svoj nick na Battlelogu.

I ako imate volje, napisite dal vam pase nedjelja oko 18-19, ili vam je bolje 20-21 sati.

Ili vam uopce ne pase nedjelja.

I nek mi se javi netko tko je dobar s Photoshopom.

P.S. Za one koji nisu na forumu, a citaju ga, nek mi se jave na mail CyberDemonVZ [at] gmail.com

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
17 0 hvala 12
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Veliko BUGovo fotkanje!

Ove nedjelje, 27.04.2014.

Svi mi se javite preko privatnih poruka, da vidim koliko vas ima.

Napisite svoj nick na Battlelogu.

I ako imate volje, napisite dal vam pase nedjelja oko 18-19, ili vam je bolje 20-21 sati.

Ili vam uopce ne pase nedjelja.

I nek mi se javi netko tko je dobar s Photoshopom.

P.S. Za one koji nisu na forumu, a citaju ga, nek mi se jave na mail CyberDemonVZ [at] gmail.com

5 18-19h
2 20-21h
57 21-22h
1 22-23h
سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
Basta ti je dobar sa fotošopom, hehhee
17 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Basta ti je dobar sa fotošopom, hehhee

{#}

16 godina
Battlefield 4

Čudi me da nitko nije postao i sad opet moram ispasti koristan{#} 

Došao je server patch R32 sa PUNO ispravki.{#}

R32 Server Update Notes 

-Fix for an issue where the player could get stuck in a loading screen on a server that had an uneven number of slots 

-Fix for the Live Scoreboard that would be active without a game on a server

Nadam se da nisu popravljali samo ovo nego da će nadopunit listu kasnije.

Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
Battlefield 4

Ljudi danas oko 19 sati bi trebala početi akcija gdje morate u roku 24 sata skinuti Red Orchestru 2 i ostane vam u na steam računu za uvijek. Meni je igra fenomenalna i svatko tko voli nešto između BFa i arme bi trebao probati.{#}

Moj PC  
7 0 hvala 10
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ljudi danas oko 19 sati bi trebala početi akcija gdje morate u roku 24 sata skinuti Red Orchestru 2 i ostane vam u na steam računu za uvijek. Meni je igra fenomenalna i svatko tko voli nešto između BFa i arme bi trebao probati.{#}

moram skinut u roku od 24 sata ili samo započet skidanje?

našao... http://steamcommunity.com/games/RO2/announcements/detail/1353639133892980334

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 17:16 (ranko091).
16 godina
moderator
Battlefield 4

Kad smo već kod slikanja upravo naletio na ovo...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Pitanje za znalce:

Kako birati stranu za iskociti iz tenka ili oklopnjaka. Uvjek iskocim pred cijev onog drugog.......... 

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pukycro kaže...

Pitanje za znalce:

Kako birati stranu za iskociti iz tenka ili oklopnjaka. Uvjek iskocim pred cijev onog drugog.......... 

kamo ciljaš sa mišem u tom trenutku tamo ćeš i izaći.

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

ja nenznan... sve igre koje ja kupim se dilu besplatno kasnije... wtf 

ludonnjaHR
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator
pasko21 kaže...

ja nenznan... sve igre koje ja kupim se dilu besplatno kasnije... wtf 

Igru u prosjeku igra 1000-1500 ljudi,tako da moraju to malo podebljati.

Uskoro očekujem da se dijeli Insurgency,na početku je igru igralo 3000 ljudi,sad jedva 800.

Koliko god te neke igre bile dobre,ako nema ljudi koji to igraju to je sve kura*.

سمندری ڈاکو
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice