Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.606.300
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Stigla mala nadogradnja za bf4 još jedna gtx 680  {#}

Moj PC  
37 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
logi7 kaže...

Stigla mala nadogradnja za bf4 još jedna gtx 680 {#}

Nemoj stvarati zazubice onima koji nemaju novca. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
11 godina
protjeran
fila2208 kaže...
TomoR kaže...{#}

Jok, na jednom accountu igra commandera, a na drugom soldiera. Like a pr0

Priča se da će uzeti i treći samo da specta papusa i jiku, ali to je još nepotvrđeno.

Trebao je dice složiti, bf4 commander edition, za 20 dolara di možeš bit samo commander i spect, a uz dodatnih 40, otključaš full igru.

fila opet nemas pametnijeg posla nego kao baba komentirati sve zivo i nezivo ili si zaboravio popiti poslijepodnevnu dozu tableta? kako ti se samo da stalno pisati. citam i nevjerujem. podsjecas me na jednog lika koji isto tako stalno piskara po faacebooku a i u stvarnom zivotu jer zivi pro*jev od covjeka.

15 godina
BFBeast kaže...

fila opet nemas pametnijeg posla nego kao baba komentirati sve zivo i nezivo ili si zaboravio popiti poslijepodnevnu dozu tableta? kako ti se samo da stalno pisati. citam i nevjerujem. podsjecas me na jednog lika koji isto tako stalno piskara po faacebooku a i u stvarnom zivotu jer zivi pro*jev od covjeka.

Daj ljudina, ti si brate baš banana.

Pa zezamo se malo, a ti tako...imaš brate pa prijavi post, mene će admin opomenuti i problem riješen.

Inače pijem popodne anitbudaletin i glupandol, onaj tvoj recept šta si mi poslao, ali danas sam preskočio jer sam bio u gužvi...

ajde nemoj bit takav, slat ćeš mi pm kad ti bude trebalo pomoći kupti bf4 ili već nešto..tako da pusiach u nosach.{#}

Ontopic:

madtom majstore, sakupi ih sve, samo 900 komada.

http://blogs.battlefield.com/2013/10/road-to-bf4-rewards/

Uživaj :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
logi7 kaže...

Stigla mala nadogradnja za bf4 još jedna gtx 680 {#}

srecom pa 660ti drzi lock na 60fpsa {#}

xfact
17 godina
Battlefield 4

Road to BF4 awards:

http://blogs.battlefield.com/2013/10/road-to-bf4-rewards/

Unlockovi, assignmenti, oružja itd...

EDIT:

Ups, fila bio brži, taman dok sam čituckao.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 21:39 (TomoR).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Neznam jel tko čitao...ali ima fora detalja.

Sviđa mi se što sad sve puške defaultne od prve minute stižu sa par početnih dodataka da je lakše krenuti.

Vozila isto, za primjer, jet ima flarese, dakle nećeš morati prvih 20 minuta yebati majku jer nemožeš pobjeći i flareati.

Po meni odličan potez.

Također battlepackovi su samo dodaci..a ionako će se sve moći otključati ukoliko koristiš taj gun, kao i u bf3.

Također u battlelogu imate i suggestione, tj. možete složiti 3 assigmenta koja si pratite, ono shortcuti na assigmenti koji ganjate umjesto da morate svako malo letit na assigments page i tražit.

Male promjene, detalji, ali tako potrebni.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

....

Ne znam da li si igrao betu, ali si većinu navedenog mogao isprobati i "uživo".

Čak su i misije ok (iako ih ne spominju u gornjem članku). Iako sam negdje čitao da ćeš moći sastaviti svoju misiju, kroz betu je ponuđeno nekoliko kategorija i predodređenih misija. Šteta što mi ljudi s liste nisu prihvaćali (svaka čast iznimkama, klanjam ti se pijana čarapo) tako da neznam krajnji rezultat/nagradu za odrađivanje (mada mi se čini da je nagrada dog-tags, nešto mi je pisalo 0/20, valjda još nije bilo implementirano do kraja).

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 22:27 (Zura).
15 godina
Zura kaže...
fila2208 kaže...

....

Ne znam da li si igrao betu, ali si većinu navedenog mogao isprobati i "uživo".

Čak su i misije ok (iako ih ne spominju u gornjem članku). Iako sam negdje čitao da ćeš moći sastaviti svoju misiju, kroz betu je ponuđeno nekoliko kategorija i predodređenih misija. Šteta što mi ljudi s liste nisu prihvaćali (svaka čast iznimkama, klanjam ti se pijana čarapo) tako da neznam krajnji rezultat/nagradu za odrađivanje (mada mi se čini da je nagrada dog-tags, nešto mi je pisalo 0/20, valjda još nije bilo implementirano do kraja).

Jesam, ali beta je samo djelić igre, tako da nisam probao pola stvari.

Misije smo malo gledali, ali nisam se bavio previše ostatkom.

jedva čekam full game, tako da mogu u sve tu ''uploviti'' :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Vezano za low performance reporte:

http://www.game-debate.com/news/?news=9510&game=Battlefield%204&title=DICE%20Working%20To%20Address%20Poor%20Battlefield%204%20Performance

Mislim nista konkretno receno, ali eto kao da su svjesni problema lol.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
infeqt0r kaže...

http://www.game-debate.com/news/?news=9510&game=Battlefield%204&title=DICE%20Working%20To%20Address%20Poor%20Battlefield%204%20Performance

Pa mislim da su pokazali (objektivno, bez fanbojizma) da su svjesni problema i riješavaju ih, u beti su sa tri peča sredili igru. Od preloših framedropova do na kraju stvarno lijepo igrive bete.

nadajmo se da će nastaviti u tom tonu.

13 godina
Battlefield 4

Znam da tu ima dosta zainteresiranih :)

Novi softver za snimanje gameplaya. Ovaj put ravno od Nvidije.

Hardverski podrzava GTX 650 i novije. Cini mi se da ne radi na starijim karticama, ni na AMD-ovim {#}

http://www.geforce.com/whats-new/articles/geforce-shadowplay-beta-available-october-28

Unaprijed snima 20 minuta gameplaya i ako se nesto zanimljivo dogodi samo pritiskom na tipku, snimite proslih 20 minut na disk :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
7 0 hvala 5
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Hardverski podrzava GTX 650 i novije. Cini mi se da ne radi na starijim karticama, ni na AMD-ovim {#}

http://www.geforce.com/whats-new/articles/geforce-shadowplay-beta-available-october-28

Unaprijed snima 20 minuta gameplaya i ako se nesto zanimljivo dogodi samo pritiskom na tipku, snimite proslih 20 minut na disk :)

Kako slučajno izlazi 28.10...{#}

14 godina
Radit će taj shadowplay na svemu nebrini se,nemogu vjerovati da neće
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Kako slučajno izlazi 28.10...{#}

Ajde napokon vise{#}.... odgadaju ga vec mjesecima, mislio sam da ce ga pustiti kad je pocela bf4 beta jer i sad se program nalazi u geforce experianceu i moze ga se pokrenut samo je blokiran{#}....

OK, that settles it, so nvidia it is {#}

Battlelog: just_mau5
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
infeqt0r kaže...

Pa mislim da su pokazali (objektivno, bez fanbojizma) da su svjesni problema i riješavaju ih, u beti su sa tri peča sredili igru. Od preloših framedropova do na kraju stvarno lijepo igrive bete.

nadajmo se da će nastaviti u tom tonu.

Sad ne znam da li su ti patchevi namijenjeni samo za Win 7 usere ili i za ove koji su presli na Win 8/8.1 ? Meni je mrsko prelaziti sa 7-ce a rado bih da imam jednake performanse kao na Win 8.1

15 godina
infeqt0r kaže...

Sad ne znam da li su ti patchevi namijenjeni samo za Win 7 usere ili i za ove koji su presli na Win 8/8.1 ? Meni je mrsko prelaziti sa 7-ce a rado bih da imam jednake performanse kao na Win 8.1

ja sam prešao prvo i dobio ajmo reć mali boost...ali i dalje sam imao neke dropove.
Nakon ta tri patcha, tj. zadnja dva, dropovi nestali, minimum fps porastao, tako da ne znam :) 

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
infeqt0r kaže...

ja sam prešao prvo i dobio ajmo reć mali boost...ali i dalje sam imao neke dropove.
Nakon ta tri patcha, tj. zadnja dva, dropovi nestali, minimum fps porastao, tako da ne znam :) 

Hajd fino :)

Cisto me zanima razlika izmedju Win 7 sa patchevima i Win 8.1 sa istim.

15 godina
Battlefield 4

Pilot epizoda top 5 za BF4.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Radit će taj shadowplay na svemu nebrini se,nemogu vjerovati da neće

lol, ajde molimte objasni kako ce to program koji se bazira na hardwerskom h.264 encoderu ugradenom u kepler cipove raditi na starijim karticama koje ga nemaju ili jos bolje na amd-u??? 

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 1:44 (berto).
17 godina
Battlefield 4

Nvidia je tako dobra ka svojim korisnicima da ono što imaju drži od tajnosti od njih samih, pa ti daju samo ako moraju.

To je silovanje potrošaća. Ja na to ne bih pristajao. Ko zna što još vaše grafičke mogu, a nVidia vam to ne da da koristite.

AMD je otvoren. Sve što hardver može daju korisnicima. Čak i dodaju stvari za koje nisu ni znali da hardver može pa su saznal ida može (npr Mantle).

Zato je AMD bolje tvrtka, bolji proizvođač grafičkih. Kada ga kupiš znaš na čemu si i da nema nečeg što imaš al ti ne daju.

Twitter: @191x7
Moj PC  
5 13 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Alo fanboji, smirite se, spamate temu bezveze.

Totalno je nebitno koja je grafička ili proc i koji proizvođač.

Amd ne otključava svoje procesore ili kartice tako da bi pomogao korisnicima, jer on voli korsnike ili im poklanja, nego zato da ih bolje proda.

(i da, driveri su im shrot dosta puta imaju blesave probleme)

Jadni ste vi koji mislite da bilo koja tvrtka radi to za korisnike, radi to za sebe i gleda kako izmust šta više para.

Tako da plox sa tim fanboj forama odlepršajte u novu temu i tamo se svađajte cijeli život ako treba.

Imam amd karticu i intel proc.

Da nebi mislili da nešto mrzim, ne mrzim, obe firme za grafu i obe za proc poštujem i ako mi se nudi dobar deal i dobar proizvod kupit ću, simple as that.

A ne se farbat po licu bojama omiljene grafičke ili proca i svađat po forumima ujutro, {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 12:01 (fila2208).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
berto kaže...
fila2208 kaže...

Imam amd karticu i intel proc.

Ajde barem jedno od tog dvoje da si pogodio kako treba{#}

btw. ujutro i treba spammat dok jos nema moderatora{#}

Intelenvidija feget get out!
Šalim se, ma bleasave su mi te super rasrpave kad netko priča o proizvođaču kartica kao nekom dobrom priajtelju ili kolegi, koji mu tako dobar proizvod ono, pokloni da mu ovaj puno vjeruje.

Ali slažem se, najbolje se spama rano ujutro! :) 

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 4
Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 13:33 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

misliš 780Ti

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

lol ja sam otisao spavati, ali ocito je bilo dosta spama xD. Kao sto sam rekao ja sam bio fanboy crvenih, sad vise nisam ni jednih. Ali cinjenica da se zeleni driverima vise vole sa BF serijalom bili su mi trenutno prevaga za njih. Zato se nadam da je amd kad je vidio to napravio ovaj mantle i da na kraju profitiramo samo mi krajnji korisnici. Ali isto dizati taj Mantle u nebesa , a da nitko osim DICE-a ili AMD nije uzivo koristio je kranje glupo. Budemo vidili uskoro sto je to DICE uspio napraviti.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

sorry za novi post, pisem preko moba. Kako iskljuciti 3d pogled na BF 3 :(. Pisem tu jer vidim da je tamo neaktivna vec tema. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...

sorry za novi post, pisem preko moba. Kako iskljuciti 3d pogled na BF 3 :(. Pisem tu jer vidim da je tamo neaktivna vec tema. 

Jednostvano isključiš stereoscopic 3d...u opcijama?

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...

Jednostvano isključiš stereoscopic 3d...u opcijama?

Nazalost ne ;(

15 godina
Battlefield 4

Skini setting editora i makni kvačiuc sa stereo 3d...mislim ono, to uključuje i isključuje 3d prikaz?

Da nisi šta u opcijama grafe mijenjao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice