Joj ljudi nemojte me sad strašit, baš sam htio updatat na WIN 8.1.
Ma samo daj buraz bez straha.
Ma samo daj buraz bez straha.
Zanimljivo je to kak mi na laptopu radi puno bolje bf3 od kad sam stavio 8.1,a isto imam nvidiju tamo. Dok na kompu je sasvim suprotno. Ma nije mi ni tak vise bitan tolko bf3,sam da bf4 radi kak spada...
OK, nesto ocito ne stima... na nekim srednjim postavkama dobijam VISE FPS-nego prije. Samo kad stavim Ultra se drasticno smanji :)
Proucit cu jos malo, pa stavim rezultate.
Ja sam strepio kako ću na SSD ugurati BF4 uz BF3 kad sam imao 18GB slobodno, danas lijepo upgrade s 8 na 8.1 i odjednom slobodno 28GB. lol
Nego, presao sam na Win 8.1, nabavio novu jako dobru maticnu, overclockirao procesor na 4,5GHz i ovo su rezultati benchmarka:
neznam stari, ja sam prelaskom na win 8.1. i u bf3 dobio fini gain. Nisam nešto puno testirao, ali tako lijepo radi da je milina.
nema onih dropova više.
Ugl. testiraj malo šta ti muči sistem...kod svakog drukčije yebga :)
Baš sam probao BF3 na Win8 (koji sam stavio zbog BF4) i nisam primjetio drastičnu razliku. Isto s drugo p. Dok je BF4 na 8 letio.
Ja sam strepio kako ću na SSD ugurati BF4 uz BF3 kad sam imao 18GB slobodno, danas lijepo upgrade s 8 na 8.1 i odjednom slobodno 28GB. lol
Hm, po sistemskim zahtjevima, trebat će 30gb za instalaciju..taman i da bazno ne treba, trebati će sa vremenom, svaki dlc barem 5gb a još jasno i sam OS koji ima privremene memorije.
Ako redovito ne brišeš svoje smeće, često ćeš gledat poruku da ti fali mjesta ;)
A osim toga, mislim da je najbolje prebaciti bf3 na drugi hard kad 4-ka izađe pošto sumnjam da ćeš ju tako često igrati pa da će ti trebati da se brzo učito :)
Pošto ne vjerujem da će bf4 biti smeće kako se neki nadaju
Hm, po sistemskim zahtjevima, trebat će 30gb za instalaciju..taman i da bazno ne treba, trebati će sa vremenom, svaki dlc barem 5gb a još jasno i sam OS koji ima privremene memorije.
Ako redovito ne brišeš svoje smeće, često ćeš gledat poruku da ti fali mjesta ;)
A osim toga, mislim da je najbolje prebaciti bf3 na drugi hard kad 4-ka izađe pošto sumnjam da ćeš ju tako često igrati pa da će ti trebati da se brzo učito :)
Podcrtano sam i namjeravao. Ono čega sam se bojao je to da će BF4 s svim DLC-ovima zauzimati barem 15GB više od BF3 Premium i onda na SSD-u ne bih imao mjesta.
neznam stari, ja sam prelaskom na win 8.1. i u bf3 dobio fini gain. Nisam nešto puno testirao, ali tako lijepo radi da je milina.
nema onih dropova više.
Pa pitanje u čemu je on to testirao. Benchmarkovi se ne rade u MP, nego SP ili baš pravim odvojenim benchmarku jer MP ne radi uvijek isto.
I koji je smisao SSDa onda ako igru prebacite na obični HDD. Nije li isti vrag?
Evo što kažu na službenoj stranici, tu je općenito bez pojedinih država i drugih ograničenja.
EDIT: Promjenivši državu na UK, ipak je 1.11...
Neeeee, zašto si to rekao?
Sad je 1. Pomislio sam da bi to moglo biti iako sam mislio da je samo izbor jezika.
Znači, morat ćemo "praviti udovice" na Svi Svete
fack, meni je odabran brazil zato mi i piše 29.10. lol.
Ma radit će proxy opet :)
Pa pitanje u čemu je on to testirao. Benchmarkovi se ne rade u MP, nego SP ili baš pravim odvojenim benchmarku jer MP ne radi uvijek isto.
Pfff, a ne bi ni moj post procitao :)
Mjerio sam na punom 64 slotnom Caspian serveru, nekoliko puta, po 10 minuta.
Razlike na istim postavkana su UVIJEK unutar nekuh 3-4 FPS-a tako da bi to trebao biti jako dobar pokazatelj ukupnih performansi Cpu + Gpu + OS + driveri.
I cini mi se da je problem bio u samom BF3 prilikom prebacivanja na Win 8.1. Sad mi neke teksture imaju jako ruzan izgled, ko da su ostale na Low, a postavke su na Ultra.
Kad to rjesim ide novo mjerenje.
Hm što mi je to uletilo u game library?
Ovaj meksiko čuda čini
2142? Koliko?
Na Europskom je 10Eura.
2142 sam bio platio 3 eura na akciji
BF4 500 Pesosa
BF4 500 Pesosa
Šta će ti?
BF4 500 Pesosa
Šta će ti?
Ti se javi, game šopingholičaru
BF4 500 Pesosa
Šta će ti?
Ti se javi, game šopingholičaru
Feget provokatorski
Ma ja imam 8.1 i BF3 leti na ultra 100njak FPs.
Ma ja imam 8.1 i BF3 leti na ultra 100njak FPs.
Haha Dama moj ti si u zadnjih10 dana tu i na face bar 80 puta napisao win 8.1 i leti u istoj recenici,hmmm zadovoljan si ha?
Meni isto od kad sam prešo sa sedmice na osmicu BF3 i BF4 lete ko podmazani. Inače jel netko prešo sa Windows 8 na Windows 8.1, da li ima neke razlike BF3 i BF4?
Meni isto od kad sam prešo sa sedmice na osmicu BF3 i BF4 lete ko podmazani. Inače jel netko prešo sa Windows 8 na Windows 8.1, da li ima neke razlike BF3 i BF4?
Otkako sam danas s 8 prešao na 8.1 Battlefield 4 mi ne radi nikako. Neće uopće. Ne mogu ga ni pokrenuti, pa čak ga ni Origin ne pokazuje.
Otkako sam danas s 8 prešao na 8.1 Battlefield 4 mi ne radi nikako. Neće uopće. Ne mogu ga ni pokrenuti, pa čak ga ni Origin ne pokazuje.
Neko je dobre volje?
Kaj, dobil si posel?
Haha da ja cijeli dan pokusavam ali ne radi ta cetvorka,ma jebe m ti dice,bf,origin i sve kad je zbugano toliko
Haha da ja cijeli dan pokusavam ali ne radi ta cetvorka,ma jebe m ti dice,bf,origin i sve kad je zbugano toliko
Nije to bug, to je pre-release feature.