Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.606.294
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jedino sam napravio update windowsa na win 8.1. :( Uf odustajem do sutra, glava me zabolila od duplih zidova.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 4
ceco22 kaže...

Jedino sam napravio update windowsa na win 8.1. :( Uf odustajem do sutra, glava me zabolila od duplih zidova.

Lol ne razumijem, isti sistem imamo, i ja mogu uključit isključit opciju kad želim...provjeri control panel grafike.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Samo deinstaliraj nvidia 3d driver i to je to.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nesto novo nesto divlje.

16 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kach kaže...

Nesto novo nesto divlje.

Meni izgleda isto...

Cak mi ova gore bolje izgleda...

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 19:28 (steelman).
16 godina
neaktivan
kach kaže...

Nesto novo nesto divlje.

nekada su ljudi spremali zimnicu za preko zime, ali danas... :)

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Malo slabe kvalitete ali se da pogledat - xbox one - nova mapa

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 20:00 (-zip-).
Moj PC  
11 0 hvala 9
17 godina
-zip- kaže...

Hmm nešto kao Close quarter mape. Nije loše

14 godina
neaktivan
-zip- kaže...

jupiiii još kampera po krovu {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
12 godina
Battlefield 4

Zaboravio postavit sliku,ugl.zbunilo me.

Treba li onda upisat "list!"  ili..

http://i.imgur.com/0p7A6bT.png

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 20:19 (Paradox1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Only in battlefield momenti.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Joj naviknuo sam se na bf4 hitbox kak radi savrseno i sad u retardiranom bf3 mrzim kad me svaki put ube kad se pokusam sakrit iza nekog zida. Katastrofa mrzim bf3 odsada pa nadalje haha.

4 6 hvala 1
15 godina
kach kaže...

Joj naviknuo sam se na bf4 hitbox kak radi savrseno i sad u retardiranom bf3 mrzim kad me svaki put ube kad se pokusam sakrit iza nekog zida. Katastrofa mrzim bf3 odsada pa nadalje haha.

Pričaj mi.

Ja nekog izgađam i pustim ga, ma reko, bit će kill assist as kill kad ono banana.

Da ne pričam kako se pokušavam spawnat na mapu i na dvoklikanje...{#}

(btw baš guštam sad, crknuo mi miš pa sam izvadio ovog ljepotana,

Mogu samo reći, muka neviđena {#}

13 godina
fila2208 kaže...
kach kaže...

Pričaj mi.

Ja nekog izgađam i pustim ga, ma reko, bit će kill assist as kill kad ono banana.

Pa đe ga nađe majke ti {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...
kach kaže...

Pričaj mi.

Još kad izvadiš tu kuglicu pa moraš čistit one kotačiće.....{#}

... there is no spoon ...
17 godina
Battlefield 4
Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 22:42 (191x7).
Moj PC  
8 0 hvala 2
15 godina
Paradox1 kaže...

Zaboravio postavit sliku,ugl.zbunilo me.

Treba li onda upisat "list!"  ili..

http://i.imgur.com/0p7A6bT.png

Ako ne radi "list" onda upiši "List", prvo slovo veliko.

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
16 godina
neaktivan
Hummer kaže...
-zip- kaže...

Hmm nešto kao Close quarter mape. Nije loše

To je Domination mode, koji se igra na samo jednom manjem dijelu originalne mape

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
neaktivan

Potpisano.

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Super to zvuči, ali pitanje je koliko je moguće: fizikalni i animacijski model ovog enginea je nešto kompleksniji od CounterStrikea koji ima fiksne animacije i jednostavan ragdoll koji se lako reproducira. 64 igrača i svaki njihov pokret nisu baš malo stvari za spremanje i reprodukciju...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
kach kaže...

Nesto novo nesto divlje.

Jesu to dvije 780 sada ili je 780 zamjena za nešto staro?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zamjena za 660ti.

0 0 hvala 0
15 godina
aufhenger kaže...

Još kad izvadiš tu kuglicu pa moraš čistit one kotačiće.....{#}

A da, najbolji dio dana. Vadit kuglicu, pa čačkalica pa čistit kotačiće :)

Soldier977 kaže...

Taj sam kupio uz prvo računalo davne 2000. godine.
I nikad kvar nikad problem, a otad izmjenio miljardu shrot miševa.
Ovaj stajao u naftalinu, sad ga opet aktivirao, ugl. malo zezancije dok Arazer ne pošalje svoj g700 :)
Mislio sam od tebe kupiti onaj g9x ili kako već, ali on se javio da će poslati svoj pa reko ajde kad je bliži :)
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ovaj stajao u naftalinu, sad ga opet aktivirao, ugl. malo zezancije dok Arazer ne pošalje svoj g700 :)
Mislio sam od tebe kupiti onaj g9x ili kako već, ali on se javio da će poslati svoj pa reko ajde kad je bliži :)

Daleko ti je bolje uzet novi g400s nego koristen g700.

15 godina
steelman kaže...
fila2208 kaže...

Nažalost, nemam novca :)
Tek od ponedjeljka počinjem raditi i onda do plaće se krpam. Prijatelj Arazer (sgt.gti u bflogu) se ponudio da mi pošalje g700. Pošto sam dosad igrao na shrot miševima od ~100kn vjerujem da će mi biti veliki gain takav miš.

Ugl. bitno da imam miš, jer me kuglica ubija. Ne vjerujem da prije 10 god sam sa time igrao i mislio kako je to super :) 

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 15:15 (fila2208).
11 godina
neaktivan

eii molio bih te za savjet...

možeš li mi preporučit dobar gamerski pc za oko 4000 kn , a da se na njemu mogu igrati novije igrice kao :bf 4, farcry 3 , cod ghost , crysis ..... a po mogučnosti i gta 5 

unaprijed hvala :D

16 godina
moderator
Battlefield 4
Postoje teme u kojima možeš pitati takva pitanje,ovdje je to offtopic.

http://www.bug.hr/forum/board/slaganje-pc-konfiguracija/75.aspx?sort=act
سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 1 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

Jesam li ja jedini kojemo se čini da je 8x scope imao manje uvečanje u beti nego u bf3?

http://www.youtube.com/user/MsDome007

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
steelman kaže...
fila2208 kaže...

Ovisi o kojoj cifri se radi {#}  S tim da je moja periferija skoro pa pod staklenim zvonom. 

A pošto je Đukela u pitanju cijena je da cijene nema {#}

15 godina
Battlefield 4

Žene u multiplayeru BF-a, u budućnosti.

"We've been looking at how much it's worth, compared to how much we'd have to sacrifice,"

says Patrick Bach

"Yes, but we don't know when we can do that, We have been talking about it quite a lot. We've been looking at how much it's worth, compared to how much we'd have to sacrifice.

"Because it's quite complicated, It's not just [creating] the actual character models, it's all the voice-over work. We have hundreds of thousands of lines that would need to be duplicated, because even now we're cheating quite a lot - we have random male voices, and then you have to multiply that by two. If we do it, we'll do it right, not just to tick a box or something."

"I think maybe - without trying to over-simplify it, because I do think that there are certain components of inherent sexism in terms of game protagonists these days - I think that the way it gets dealt with the best, the way that it gets dealt with the easiest, is just by honestly putting a character in the game that you feel passionate about putting in the game,"

Moj PC  
0 0 hvala 5
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice