- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta se dogadja sa originom, citava frend lista mi izbrisana a origin stalno ide u offline mod.
Proširi sabirnicu, i u safe modu izbriši origin.exe iz instaliranog foldera.....
Ne znam jel bilo, al' oplakah
Mislim da mačor ne stane u tako malo "odijelo"
Proširi sabirnicu, i u safe modu izbriši origin.exe iz instaliranog foldera.....
Da usput i triput pljunem dok sunce zalazi?
Ne znam jel bilo, al' oplakah
Mislim da mačor ne stane u tako malo "odijelo"
Malo odijelo, dobro uočeno.
Da usput i triput pljunem dok sunce zalazi?
Nemoj biti smiješan, to je čisto praznovjerje.
Nemoj biti smiješan, to je čisto praznovjerje.
Ja sam negdje čuo da je dobro i pastu promjeniti iako mi to više zvuči ko crna magija .
Nego sretan Božić vol.2!
EDIT: da budem malo ontopic: http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/684491865188995328/1252936971/
nagradno pitanje ako je bilo 88 killova, 64 LMGom gdje je nestalno još 24 killa a nisam koristio C4?
Znači li to da sam ja to prljava čiterčina???
EDIT: da budem malo ontopic: http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/684491865188995328/1252936971/
nagradno pitanje ako je bilo 88 killova, 64 LMGom gdje je nestalno još 24 killa a nisam koristio C4?
Mučki plenter klejmorki, eto šta si.
Joj to je ona partija mog iživljavanja na Nexu i bAKina na meni. Ne ponovila se.
Obliteration na silk roadu je jako zanimljiv izbor mape i moda... Jako puno otvorenog prostora, nema mjesta za skrivanje, tenkovske granate na sve strane... Pravi battlefield.
Joj to je ona partija mog iživljavanja na Nexu i bAKina na meni. Ne ponovila se.
uf...ponovilo se
uf...ponovilo se
Krajnje si neozbiljan.
bakicaaaaaaaaaaa!
jel Nex rejđo
Partibrejker!
Tu partiju su svi Nex-a ownali , a on i Baka su stalno naljetali na gaymore
. Svako toliko su me spomnijali u četu (i ne samo oni).
Pozz od danas igram BF 4 igram mp i sve. Ali samo odjednom mi izbaci black screen i nista ne mogu,nakon toga mi se komp restarta i to vecinom se dogada kad se mapa promijeni! Zahvalan bi bio kad bi mi pomogli :)
Pozz od danas igram BF 4 igram mp i sve. Ali samo odjednom mi izbaci black screen i nista ne mogu,nakon toga mi se komp restarta i to vecinom se dogada kad se mapa promijeni! Zahvalan bi bio kad bi mi pomogli :)
Portovi otvoreni? Unpnpn nešto u ruteru ugašeno? Svi drajveri updejatni? Pasta promjenjena? Ali pričekaj koji trenutak možda netko dođe sa boljim objašnjenjem. Cyberrrrrrr!!!!!!!!!!!!!
nisi jedini s tim problemom.
Reci pojavi li se kojim slučajem plavi ekran pri gašenju
Pokreni occt ili bilo što drugo zasnovano na linpacku.to je za napajanje i proc
Prime95 osobito Blend je za cpu i ram
Pogledaj temperature na hw monitor možda treba zamijeniti pastu(tim)
Međutim ima jedan čovjek koji je samo nadogradio driver grafičke i problem je nestao,tako da probaj i to.

Probaj isključit full screen, meni je riješilo sve probleme s izbacivanjem..
Pogledaj temperature na hw monitor možda treba zamijeniti pastu(tim
i onda ljudi kažu da ova tema nema smisla, a možeš naći sve od auto-sjedalica do unpackinga tutorijala. Od kad je Irac napustio zemlju postali smo i korisni.
još da modovi nisu strah i terorR imali bi već 3000 stranica .
Pogledaj temperature na hw monitor možda treba zamijeniti pastu(tim
i onda ljudi kažu da ova tema nema smisla, a možeš naći sve od auto-sjedalica do unpackinga tutorijala. Od kad je Irac napustio zemlju postali smo i korisni.
još da modovi nisu strah i terorR imali bi već 3000 stranica .
Teror? Pa pirat je nježan kao mak!
jel Nex rejđo
Ima veto na rejđ. Al' smije vajnat. Pa je vajno. <3
Partibrejker!
Tu partiju su svi Nex-a ownali , a on i Baka su stalno naljetali na gaymore
. Svako toliko su me spomnijali u četu (i ne samo oni).
Spominjali su ti taj tvoj mg4 i na ts-u al' ne želim kurit frku. Al' to sve iz ljubavi sigurna sam.

Pravi se javio
Portovi otvoreni? Unpnpn nešto u ruteru ugašeno? Svi drajveri updejatni? Pasta promjenjena? Ali pričekaj koji trenutak možda netko dođe sa boljim objašnjenjem. Cyberrrrrrr!!!!!!!!!!!!!
Kaj očeš? :D
BF4 je jedna od najosjetiljivijih igara. Na sreću, deset put manje nego kad je izašla, al se očito tu i tamo još događaju sranja.
Restartanje kompa?
Pa, prvo je na popisu driver od grafičke i hardver.
Gospon Ikarus sve lijepo napisao.
Prvo i osnovno, maknuti driver od grafičke i staviti najnoviji.
Provjeriti sve temperature. Nek neki program za kontrolu hardvera lijepo radi u pozadini (npr HwInfo), i nek se pokrene bilo kakav stress program za PC.
Može i BF i prekinuti igru prije nego crkne, i očitati max temp od procesora i grafičke.
Onda je na redu smanjivanje frekvencije graf. kartice.
U najgorem slućaju kupiti novo napajanje :/
EDIT: Nije na odmet defragmentirati pastu i promijeniti SSD na graf. kartici i procesoru.
Zaboravio si defragmentiranje paste i promjenu SSDa na procesoru i grafičkoj.
P.S. Trebalo bi i one 3D kablove kupiti/zamijeniti.

Iz osobnog iskustva mogu potvrditi da je pirat vrstan i darežljiv ljubavnik.
Nikad kod njega "ti mene zadovolji sada, a poslije ću ja tebe"
Ima dosta dobar feedback u hrvatskoj gej zajedici.

Teror? Pa pirat je nježan kao mak!
Ikarus kao i uvijek me pretekao,ali evo ide iz osobnog iskustva znaš??
Spominjali su ti taj tvoj mg4 i na ts-u al' ne želim kurit frku. Al' to sve iz ljubavi sigurna sam.
Tetka sad tebe spominju na TS , Vole oni mene siguran sam ja u to
Radi ovog
Zaboravio si defragmentiranje paste i promjenu SSDa na procesoru i grafičkoj.
P.S. Trebalo bi i one 3D kablove kupiti/zamijeniti.
tebi samo
damn you!!!
p.s. savladao sam qoutanje može link na temu za postavljanje ankete??