Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.611.762
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4

I find this very difficult to fap to.

But I am damn sure gonna try.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
12 godina

koji si ti, i sta je pisac htio reci

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
Battlefield 4

Tko sam ja i tko su oni?

Btw, od kad ovo izađe, nema više BF4:

http://store.steampowered.com/app/324310/

Baš me zanima kaj se dogodi kad pun bus zapelaš niz provaliju

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
CyberDemonVZ kaže...

Tko sam ja i tko su oni?

Btw, od kad ovo izađe, nema više BF4:

http://store.steampowered.com/app/324310/

Baš me zanima kaj se dogodi kad pun bus zapelaš niz provaliju

kill in action

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
Battlefield 4

Battlefield 4 - "Maniac" Rap

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Kupio sam premium i naravno odma problemi, second asault mape me svako malo izbacuju van zbog "port-a 3659", ok dodao sam ga u ruter no sad mi uopce ne ulazi u igru cijelo vrijeme samo pise joining game... ??

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

Kupio sam premium i naravno odma problemi, second asault mape me svako malo izbacuju van zbog "port-a 3659", ok dodao sam ga u ruter no sad mi uopce ne ulazi u igru cijelo vrijeme samo pise joining game... ??

Daj origin username i pass pa će netko pogledati...

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Friday kaže...
Stjepanj kaže...

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
13 godina
protjeran
Friday kaže...
Stjepanj kaže...

dao sam vec cyberu zato i neradi

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
13 godina
Battlefield 4

Ja ponovno skinuo igru (57.9GB) valjda iz 4 puta mi se svidi!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Ako zelis imati ukljucen UPnP moras otvoriti vise portova u ruteru ne samo 3659. Ako vec nisi iskljuci UPnP u ruteru mozda ti pomogne.

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
13 godina
neaktivan
desh kaže...

Jesi li ti svjestan da kad bi Apple otkupio prava na ime desh, da bi se proizvod zvao idesh [ideš]

Još kad bi i izbacili i seriju Đurđa di bi bio kraj tom potencijalu

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2016 0:01 (Ikarus01).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Kako je završila dujina anketa jučer?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Koja anketa?

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Koja anketa?

Ma bilo je nešto

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Nije baš bila anketa,zato što je postojala samo jedna opcija

12 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Koja anketa?

Ma bilo je nešto

ma ti si pijan...nego mi nije jasno kako ti nebi mogao radit za 5000k kn mjesecno

16 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

ma ti si pijan...nego mi nije jasno kako ti nebi mogao radit za 5000k kn mjesecno

Znam ja (jer radim za 5k). Alfa 156 2,5 V6 cucla 15-25l/100km, ovisi koliko ju stisneš. To je problem. Mogu ju kupit ali ju sa tom plaćom ne mogu točit

Zato sad vozim Golfa tricu, 1.8 dizlo i nadam se da ću se ili preselit u neku firmu koja plaća bar 10k ili će me uzeti neka bogata udovica.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Zato sad vozim Golfa tricu, 1.8 dizlo i nadam se da ću se ili preselit u neku firmu koja plaća bar 10k ili će me uzeti neka bogata udovica.

Lažeš, VW nikad nije imao 1.8 Diesel motor, bar ne u Golfu.

16 godina
odjavljen

Izvinjavam se, 1.9, krivo sam napisao.

1.9 obični dizel, CL oznaka. 1997. godina.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Battlefield 4 - "Maniac" Rap

Dobra je stvar, ali Neebs-ova stvar po meni razvaljuje

battlefield friends 

[M|C] LuX_CRO
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Izvinjavam se, 1.9, krivo sam napisao.

1.9 obični dizel, CL oznaka. 1997. godina.

CL nije oznaka motora, nego opreme (manje više osnovna).

Ja sam bio vozio Cordobu 1994. godište s tim motorom (68KS) i bio sam zadovoljan.

16 godina
odjavljen

Pa znam da je to oznaka opreme. Mislim da pod tom "opremom" smatraju centralno zaključavanje.

Ja sam isto zadovoljan. Dok ne kupim alfu

16 godina
neaktivan
Jebla te Alfa! Svijetli i svira u njoj više nego na koncertu…
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nije mi jasno što se zayebavate s tim jeftinim RC autićima kad se možete protegnuti do Bugatti Veyrona za 3.4 mil. eur više.

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Šta je to kavijar, može u lepinji?

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A Twitch: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Du_Jo_Cro kaže...

Daj dva, i malo šampanjca 

13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Daj dva, i malo šampanjca 

Može Beluga za dobroga druga.

17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

Jesam, ali zadnji puta 2008.

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice