I find this very difficult to fap to.
But I am damn sure gonna try.

I find this very difficult to fap to.
But I am damn sure gonna try.
koji si ti, i sta je pisac htio reci
Tko sam ja i tko su oni?
Btw, od kad ovo izađe, nema više BF4:
http://store.steampowered.com/app/324310/
Baš me zanima kaj se dogodi kad pun bus zapelaš niz provaliju
Tko sam ja i tko su oni?
Btw, od kad ovo izađe, nema više BF4:
http://store.steampowered.com/app/324310/
Baš me zanima kaj se dogodi kad pun bus zapelaš niz provaliju
kill in action
Kupio sam premium i naravno odma problemi, second asault mape me svako malo izbacuju van zbog "port-a 3659", ok dodao sam ga u ruter no sad mi uopce ne ulazi u igru cijelo vrijeme samo pise joining game... ??
Kupio sam premium i naravno odma problemi, second asault mape me svako malo izbacuju van zbog "port-a 3659", ok dodao sam ga u ruter no sad mi uopce ne ulazi u igru cijelo vrijeme samo pise joining game... ??
Daj origin username i pass pa će netko pogledati...
dao sam vec cyberu zato i neradi
Ako zelis imati ukljucen UPnP moras otvoriti vise portova u ruteru ne samo 3659. Ako vec nisi iskljuci UPnP u ruteru mozda ti pomogne.
Jesi li ti svjestan da kad bi Apple otkupio prava na ime desh, da bi se proizvod zvao idesh [ideš]
Još kad bi i izbacili i seriju Đurđa di bi bio kraj tom potencijalu
Kako je završila dujina anketa jučer?
Koja anketa?
Koja anketa?
Ma bilo je nešto
Ako nekog zanima
Nije baš bila anketa,zato što je postojala samo jedna opcija
Koja anketa?
Ma bilo je nešto
ma ti si pijan...nego mi nije jasno kako ti nebi mogao radit za 5000k kn mjesecno
ma ti si pijan...nego mi nije jasno kako ti nebi mogao radit za 5000k kn mjesecno
Znam ja (jer radim za 5k). Alfa 156 2,5 V6 cucla 15-25l/100km, ovisi koliko ju stisneš. To je problem. Mogu ju kupit ali ju sa tom plaćom ne mogu točit
Zato sad vozim Golfa tricu, 1.8 dizlo i nadam se da ću se ili preselit u neku firmu koja plaća bar 10k ili će me uzeti neka bogata udovica.
Zato sad vozim Golfa tricu, 1.8 dizlo i nadam se da ću se ili preselit u neku firmu koja plaća bar 10k ili će me uzeti neka bogata udovica.
Lažeš, VW nikad nije imao 1.8 Diesel motor, bar ne u Golfu.
Izvinjavam se, 1.9, krivo sam napisao.
1.9 obični dizel, CL oznaka. 1997. godina.
Izvinjavam se, 1.9, krivo sam napisao.
1.9 obični dizel, CL oznaka. 1997. godina.
CL nije oznaka motora, nego opreme (manje više osnovna).
Ja sam bio vozio Cordobu 1994. godište s tim motorom (68KS) i bio sam zadovoljan.
Pa znam da je to oznaka opreme. Mislim da pod tom "opremom" smatraju centralno zaključavanje.
Ja sam isto zadovoljan. Dok ne kupim alfu
Nije mi jasno što se zayebavate s tim jeftinim RC autićima kad se možete protegnuti do Bugatti Veyrona za 3.4 mil. eur više.
Šta je to kavijar, može u lepinji?
Daj dva, i malo šampanjca
Daj dva, i malo šampanjca
Može Beluga za dobroga druga.
Jesam, ali zadnji puta 2008.