Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.623.983
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...

Možda se to može srediti da squad commanderi pričaju sa voice activationom, a ostali sa push to talk.(?)

Ja sebi svakako planiram podesiti push to talk - što zbog djece, što zbog činjenice da mi je svaka druga "a jebem ti ja mater".

Samo ne znam koja tipka bi mi bila dovoljno zgodna za to...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Možda se to može srediti da squad commanderi pričaju sa voice activationom, a ostali sa push to talk.(?)

Ja sebi svakako planiram podesiti push to talk - što zbog djece, što zbog činjenice da mi je svaka druga "a jebem ti ja mater".

Probaj sa alt. Mislim da je u većini stvari to defaultna tipka.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
Danny_5 kaže...
Kak ste odigrali poslje mog prisilnog odlaska? Pukla mi je veza...steta kaj nisam snimal, trojica oko mene, mislim da Mrski i jos dvojica sa LMG-evima i cca 10 sekundi konstantan rafal... :D

Jutro!

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/597881311068344000/349418125/

Jako gusto je bilo!

Uzeo sam malo sniper. Napravio sam tri killa!!

Odlično

Jebeni server. Igramo svi na istoj strani i naravno razvaljujemo ove preko. Nakon 10min ja ostanem sam a ove [G]ay-eve prebaci preko.

Jedini veki se prebacija i malo mi pomoga protiv mučki provokatora.

Skor mi je na kraju još i dobar jer me nitko, ali baš nitko nije diga nakon što je prebacilo ostale preko. 

E da, voljum koliko je ono bilo 7:3 ili 8:4 

Mrski evo ti  za UCAV.

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ja sam vidio da vas par igra jučer na serveru, bio je pun server i nije mi se dalo čekat, pa sam bacio solo dvije runde i mogu samo reć da

praktički nakon godinu dana neigranja bf-a kao da prvi put igram ovu igru lol

prefaking loš sam, kuky je u biti dvije svijetlosne godine ispred kolko god to čudno zvučalo

dajte mi recite kakve gripove koristite i setupe za oružja(carabine)?

najviše igram sa sniperom i enžijem,a ništ praktički neznam koje su najbolje kombinacije.

potato grip dobar?

i koji fov vam je najbolji? ja sam ga sad spustio na 77 ,ali nikako se naviknut da su mi ljudi na 20 metara sitni ko makova zrna

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Volume kaže...

Da svi su na istom kanalu ali opet nekako nije "gužva" 

Izgleda da imamo više ljudi koji vole pričati.

Ali, kad smo radili ono grupno fotkanje, pa bilo nas je u kanalu .. koliko 40-50..? I normalno smo razgovarali.

Da probamo s jednim kanalom?

Al onda moramo pazit na Čarapicu.. kad se on raspriča..

Lako ga stavimo na mute ako bude kenja

Pa koliko je puta nas znalo 15-ak dok smo igrali i ako se nismo sprdali nikad nije bilo problema. Govorimo samo ono šta je bitno i to je to

battlelog - Volume_CRO
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

"Svaka im čast kako igraju"

"Avioni će nas sve srediti"

I onda izgubimo. Jeee :D

Fora! Zanimljivo pogledati kako je to izgledalo iz protivničkog kuta. :-)

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
14 godina
amater_2 kaže... 

Jebeni server. Igramo svi na istoj strani i naravno razvaljujemo ove preko. Nakon 10min ja ostanem sam a ove [G]ay-eve prebaci preko.

Jedini veki se prebacija i malo mi pomoga protiv mučki provokatora.

Skor mi je na kraju još i dobar jer me nitko, ali baš nitko nije diga nakon što je prebacilo ostale preko. 

E da, voljum koliko je ono bilo 7:3 ili 8:4 

Mrski evo ti  za UCAV.

Tako nešto, znam da je bilo 7:2 a nemam pojma kako je završilo. Kad si kemperčina pa samo čekaš u nekim kutevima 

I taj server je posta sranje veće, jbt deset puta me pribacilo u toku partije. I još mi Dama pobiga... 

Zenge grip ovisi od puške do puške, nisu sve iste majku mu. Ja za fov koristim 74(90) ako se ne varam

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 9:42 (Volume).
16 godina
Volume kaže...

Tako nešto, znam da je bilo 7:2 a nemam pojma kako je završilo. Kad si kemperčina pa samo čekaš u nekim kutevima 

I taj server je posta sranje veće, jbt deset puta me pribacilo u toku partije. I još mi Dama pobiga... 

Da vidi mi se po skoru da kempam. 

I da server je njisra. Moramo naći neki drugi čejnlink server...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 9:48 (amater_2).
17 godina
Battlefield 4

Ako se misli igrati ovako organizirano, savjetujem uzeti jedan 32 igrača server (+2 Commandera? ili 30+2?), koji se može passwordirati, a dok nije pod passwordom nek vrti mix (Chain Link, Rush, male Conqueste itd.)

Recimo, mislim da bi bilo super igrati neki CTF 16vs16 organizirano, puno manje vozila, a opet napeto.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
amater_2 kaže...

Da vidi mi se po skoro da kempam. 

Posta si osjetljiv ki Jopis na ovo a? 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...

DA. Nemoj da te otiram sa foruma. 

Boli me kita ko što kaže. Samo daj pivu i sve je oprošteno. 

17 godina
odjavljen
Volume kaže...
amater_2 kaže...

Da vidi mi se po skoro da kempam. 

Otvaraš vrata pakla

Freak Show Inc.
14 godina
TomoR kaže...

Ako se misli igrati ovako organizirano, savjetujem uzeti jedan 32 igrača server (+2 Commandera? ili 30+2?), koji se može passwordirati, a dok nije pod passwordom nek vrti mix (Chain Link, Rush, male Conqueste itd.)

Recimo, mislim da bi bilo super igrati neki CTF 16vs16 organizirano, puno manje vozila, a opet napeto.

Air superijoriti? 

Dobra ideja, ali neki njihovi imaju samo vanillu pa bi iz toga tribalo šta kombinirati 

Friday kaže...

Otvaraš vrata pakla

Ma zna on da ga ja volim

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield 4

Mali carapica bobe,svaki put kad ti kazem da me popravis pobjegnes mi od tenka kad vidis da jet ide i onda se mi smijes bobe,a veki mi killove stalno krade

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Dobra ideja, ali ne možemo igrati CTF kad je to mod iz DLC-a.

Kako vam se čini ideja da jednostavno doniramo za premium ovima koji misle igrati war-ove? Puno je onda dobrih mogućnosti. Mislim da bi sa 32 kompetentna igrača gameplay bio vrhunski na Propagandi, Guilinu, Metrou, Caspian... A tu su i modovi koje bi vrijedilo isprobati u ovom 'kompetitivnom' okruženju. Kod nas koliko mi je poznato samo Monk nema premium.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dečki (srbi) su baš korektno ovo odradili. Mislim da je ovaj zadnji njihov video na jednom mjestu isječen - vjerojatno i oni imaju svog Ivaneca . Ne uzimam im to za zlo, svi smo zapravo takvi.

Trebalo bi što prije dogovoriti uzvrat. Pa ako jopis i dama dogovore neku dobru taktiku da ih nalupamo

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Hmm, jesam svašta pogodio sa SRAW-om (u War-u i sebe jednom - vratio mi se SRAW oko kamena dok mi se tenk sakrio...) ali ovo ne mogu objasniti:

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Doca15 kaže...

Mali carapica bobe,svaki put kad ti kazem da me popravis pobjegnes mi od tenka kad vidis da jet ide i onda se mi smijes bobe,a veki mi killove stalno krade

Tako je meni replay - "POPRAVLJAJ, POPRAVLJAJ!!!". Ja izađem iz tenka a on gas...

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Ali stvarno je sramota da nemamo server. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Sad baš odgledao Stef-ov video od Shanghai-a - svi dijelovi gdje je netko od nas skinuo njihov chopper sa SRAW/SMAW/RPG izrezan, izgleda da su nam skidali sve po spisku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Sad baš odgledao Stef-ov video od Shanghai-a - svi dijelovi gdje je netko od nas skinuo njihov chopper sa SRAW/SMAW/RPG izrezan, izgleda da su nam skidali sve po spisku...

Nema ni sa golmuda dio kad ja sa srawom skidam heli

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 10:42 (Friday).
11 godina
Friday kaže...

Bar nisam jedini.Bez toga se ne more igrat  necu rec jebem ti miša.

Ma proslo je to extra kako je moglo,s obzirom da nismo se ni dogovarali ni nista...na goldmundu smo trebali na zastave ic stalno.Sad,a i prizadnji put(kad smo slucajno igrali s njima) su nas sjebali tako,ja i nex smo drzali A i B stalno koliko smo mogli.

p.s. Jutro ekipa 

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
16 godina
neaktivan
Friday kaže...
TomoR kaže...

Nema ni sa golmuda dio kad ja sa srawom skidam heli

Pretpostavi si kakve ti je nježne riječi uputio...

14 godina
TomoR kaže...

Da su neki od nas snimali partije pa kidali video di se spominju majke sve tri partije bi stale u minut

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Soldier977 kaže...

Ali stvarno je sramota da nemamo server. 

Da, mogao bi i BUG časopis sponzorirati jedan 

17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

Pretpostavi si kakve ti je nježne riječi uputio...

Dosta toga je izrezano...

Freak Show Inc.
11 godina
TomoR kaže...

Ima moj!

Pocetak 9 minute...

Alo bilo je samo: "yeeboote"

Battlelog: Ratkapa16
14 godina
Volume kaže...
TomoR kaže...

Da su neki od nas snimali partije pa kidali video di se spominju majke sve tri partije bi stale u minut

Da pogodim.....onaj na R i onaj na N?

Doduše nisam ni ja baš bio tiho jaganjče

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
Granzon kaže...

Da pogodim.....onaj na R i onaj na N?

Doduše nisam ni ja baš bio tiho jaganjče

Nećeš virovat ali Nex je bija toliko tih da sam ga svakih par minuta pita "Nex jesi još tu" samo da provjerim jeli živ

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Riplej je bio politički korektan, ali svako malo je bilo "ma daaaaj"

Spusti se helijem na 5 metara visine i psuje kad nas skine tenk 

Freak Show Inc.

0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice