Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.624.036
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

A koja je situacija jucer bila sa Volume-om... Ja udem u onaj zeleni kontejner kod D, a sa druge strane neki lik, rijesim njega a kad onda Volium junacki uleti na isti ulaz. Toliko sam se ukakio da sam refleksno postiskal sve tipke na misu i tipkovnici. U tom trenautku sam se nasel cca 2 metra sa njegve lijeve strane i ukljucila se knife animacija...

Hello...
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 11:45 (Danny_5).

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Danny_5 kaže...

A koja je situacija jucer bila sa Volume-om... Ja udem u onaj zeleni kontejner kod D, a sa druge strane neki lik, rijesim njega a kad onda Volium junacki uleti na isti ulaz. Toliko sam se ukakio da sam refleksno postiskal sve tipke na misu i tipkovnici. U tom trenautku sam se nasel cca 2 metra sa njegve lijeve strane i ukljucila se knife animacija...

Za gličeve trebaš pitati predsjednika cecu ili izvršnog dopredsjednika tomu...

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4
Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Kakvu dugu devetku,ja ga malopren vidio u gradu vec se u tenku voza.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

pice,koji su vam dodaci (manje-više) na carabine puškama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pice,koji su vam dodaci (manje-više) na carabine puškama?

FLIR, zeleni laser, muzzle brake i stubby...

Freak Show Inc.
14 godina
Danny_5 kaže...

Vidija sam svega u ovoj blesavoj igri al ono je stvarno nešto novo. Ispalim ti redenik aek-a u facu, a ti me mrtvo ladno zakolješ s 5 metara

battlelog - Volume_CRO
11 godina
Battlefield 4

Ja nikad i ne pazim koji dodaci su na puski(osim koji nisan koristim),zar to stvarno ima bitnu neku ulogu toliko?

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 12:38 (hrka11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pa, ima. Laseri za nešto precizniji hip fire i vertical/stubby za stabilnost.

My name is Legion... For we are many!
14 godina
Friday kaže... 

FLIR, zeleni laser, muzzle brake i stubby...

Šta će ti muzzle? Karabini (osim ace52) imaju vertikalni recoil koji se bez problema može kontrolirati. Muzzle ti samo bespotrebno povećava spread metka

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...

Ja nikad i ne pazim koji dodaci su na puski(osim koji nisan koristim),zar to stvarno ima bitnu neku ulogu toliko?

Neke puške je malo lakše kontrolirati sa dodacima. Ali najbitnija stvar mi je ciljnik. Kineski RDS je majka... Iako ponekad stavim i kobru - onda se pravim da sam Dama

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Šta će ti muzzle? Karabini (osim ace52) imaju vertikalni recoil koji se bez problema može kontrolirati. Muzzle ti samo bespotrebno povećava spread metka

Pa nemam pojma jebote...

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...

Pa nemam pojma jebote...

S kojim karabinom igraš najviše 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
Friday kaže...

Pa nemam pojma jebote...

AK 5C - samo taj koristim!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
Volume kaže...
Friday kaže...

Pa nemam pojma jebote...

taj je i meni do jaja ali ne stavljam nikakve lasere na njega i imam čini mi se potato grip i to je to.

17 godina
hrka11 kaže...

Naravno da ima. Pogotovo u war-ovima gdje će kontra strana podesit oružje da bude maksimalno precizno (koliko je moguće).

Ovo naučiti napamet, ima grafova i sličica:

http://symthic.com/bf4-weapon-info

Ja uglavnom volim stavljati suppresor i angled foregrip na skoro sve, jer pokušavam maksimalno burstat i da budem što manje na minimapi.

Recimo dosta popularan ACW-R - baca lijevo 0.4 desno 0.3, gore 0.38, to je recimo nekakav prosjek:

http://symthic.com/bf4-weapon-info?w=ACW-R

First shot multiplier je malo viši 2.3, pa je zato OK staviti angled/folding foregrip.

Recimo usporedba angled/folding i stubby/potato sa flash hider-om:

http://symthic.com/bf4-compare?ACW-R_vs_ACW-R&a11=Flash%20Hider&a12=Potato/Stubby%20grip&a21=Flash%20Hider&a22=Angled/Folding%20grip

Evo, i Prodigio Pete slično misli:

Naravno, svaka puška je drugačija, pa neka ima bazni hipfire, ili on the move bolji. Pa ako želiš tako koristiti neko oružje, recimo strafe lijevo-desno da tebe teže pogode, ali da ti ipak malo lakše njega pogodiš, onda je dobar ergo/vertical grip.

Recimo na L85A2 imam set-up sa ergo grip-om, da malo potenciram tu on the move preciznost.

Lijepo je u BF4 što imaš Test Range pa možeš relativno lako isprobavati razlike.

14 godina
Friday kaže...

On ima nizak rate fire i vrlo je precizna puška, muzzle je najgori izbor za njega. 

Red dot, coyote ili kobro ovisno šta ti paše 

Heavy barell, ako ti je teško kontrolirati recoil ostavi standardni ili suppresor ovisno o mapi da te ne vide na minimapi

Ergo ili vertical grip za da mu malo poboljšaš hip fire s obzirom da mu je rate of fire nizak za bliske borbe

Laser ili tactical light koji će ti opet pomoći u bliskoj borbi s tim da ih obavezno isključuješ ako si u dimu da te ne vide

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Battlefield 4

Ergo ili vertical samo na PDW stavljam jer time se poboljšava ono po čemu su te puške specifične, a to je hipfire.

Na carbine angled/folding grip(samnjuje trzaj prvog metka) ili stubby/potato(smanjuje spread kod automatskog pucanja) zavisi o tome kakav recoil ima. Tako da na AK5C može i subby jer ima dosta mali trzaj pa je lako kontrolirati i nećeš tolko burstati. Sad angled/folding staviš ako je velika mapa, ali opet bezveze je uopće pucati na velike udaljenosti sa carbinkama.  Na cijevi ti ne treba ništa i na večini oružija je tako i najbolje jer smanjuje recoil i preciznost ili si tih ali gubiš damage.

Sight koji ti paše.

Na kraju još laser po izboru, najbolje bi bilo imati ga pa palit i gasiti sa T po potrebi jer ne veće udaljenosti ti ništa ne znači, a lakše te protivnik vidi. Ako vam se to neda onda onda naprava za automatsko spotanje ili magnifier ako se ima obični red dotovi ili canted iron sight ako imate već scope.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 13:38 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
 bezveze je uopće pucati na velike udaljenosti sa carbinkama

Sad već neko vrijeme igram sa MG4 ali sa AK 5C pucam na dosta velikim udaljenostima bez ikakvih problema...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
Jack Sparrow kaže...
 bezveze je uopće pucati na velike udaljenosti sa carbinkama

Sad već neko vrijeme igram sa MG4 ali sa AK 5C pucam na dosta velikim udaljenostima bez ikakvih problema...

lako je pucat ali dali pogađaš 

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Samo se vi zaj.... dok vam ja ne dodjem s pingom izmedju 300-900 pa da vas onda vidim junaci.

Ne trebaju vam ni warowi ni dodaci

Pratim vas pratim samo da znate

克罗地亚电源
Moj PC  
8 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

lako je pucat ali dali pogađaš 

S obzirom da se ne libim pucati na svim udaljenostima - vrlo dobar postotak:

Freak Show Inc.
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Na carbine angled/folding grip(samnjuje trzaj prvog metka) ili stubby/potato(smanjuje spread kod automatskog pucanja) zavisi o tome kakav recoil ima. Tako da na AK5C može i subby jer ima dosta mali trzaj pa je lako kontrolirati i nećeš tolko burstati. Sad angled/folding staviš ako je velika mapa, ali opet bezveze je uopće pucati na velike udaljenosti sa carbinkama.  Na cijevi ti ne treba ništa i na večini oružija je tako i najbolje jer smanjuje recoil i preciznost ili si tih ali gubiš damage.

Sight koji ti paše.

Na kraju još laser po izboru, najbolje bi bilo imati ga pa palit i gasiti sa T po potrebi jer ne veće udaljenosti ti ništa ne znači, a lakše te protivnik vidi. Ako vam se to neda onda onda naprava za automatsko spotanje ili magnifier ako se ima obični red dotovi ili canted iron sight ako imate već scope.

Stubby/potato također osjetno poboljšavaju preciznost ads-a nakon izlaska iz sprinta i preciznost metka dok se krećeš i pucaš. On je must have na brzim mapama tipa lokeri di si većinom u nekakvom trku. 

Šta je tiče cijevi ne mora značiti da je najbolje ništa. Npr. Zavod i suppresor su odlična kombinacija. Precizne puške tipa ak5c, aku-12 idu odlično s heavy barellom jer dobivaš na preciznosti, a ne utječu pretjerano na recoil koji te puške po stocku imaju vrlo nizak 

battlelog - Volume_CRO
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ja sam tak i tak juriš na bilo kojoj mapi ,mene ubije čekanje-znači krumpir iliti pomes frites je must have

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja sam tak i tak juriš na bilo kojoj mapi ,mene ubije čekanje-znači krumpir iliti pomes frites je must have

Za niti jednu pušku, mapu i stil igre nema te kombinacije attachmenta koji će biti savršen za svaku situaciju. Jednostavno ovisi o puno toga i moraš se prilagoditi, barem je to moje mišljenje i ja tako igram

battlelog - Volume_CRO
14 godina
neaktivan
Volume kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Za niti jednu pušku, mapu i stil igre nema te kombinacije attachmenta koji će biti savršen za svaku situaciju. Jednostavno ovisi o puno toga i moraš se prilagoditi, barem je to moje mišljenje i ja tako igram

ma znam da, zato i pitam šta da isprobavam jer neznam ništ, skroz sam ispao iz "štosa".

ali moram primjetit preglupe spawn pointove na cq largu.

kako me može bacit na najdalju zastavu(od moje baze)ali  na liniji sa njihovom red zone-om? jedno jučer 10-tak puta.

ok je onda da stave da sam sa zadnje strane (bliže svojoj bazi) to mi ima više smisla.

evo primjer dawnbreaker mapa, svaki put kad sam išao na najgornju točku(zastavu) spawna me ovdje

13 godina
Battlefield 4

BF4 Premium u Meksiku je na popustu, košta 16 USD. Nešto malo preko 100kn.

Javio sam Stefanu (Serb_Stef), pokušat će riješiti da svi njegovi uzmu Premium!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
ali moram primjetit preglupe spawn pointove na cq largu.

kako me može bacit na najdalju zastavu(od moje baze)ali  na liniji sa njihovom red zone-om? jedno jučer 10-tak puta.

ok je onda da stave da sam sa zadnje strane (bliže svojoj bazi) to mi ima više smisla.

evo primjer dawnbreaker mapa, svaki put kad sam išao na najgornju točku(zastavu) spawna me ovdje

Svaka zastava ima određene spawn pointove.

A točka spawna se računa uvijek na točki koja je najudaljenija od prosjeka neprijateljske vojske.

Ovo prosjeka je najgore.

I zato se može dogoditi da je negdje desetak vojika, prema njima računa tvoj spawn point, a ti se stvoriš među 5 drugih. Jer prema njima nije računalo spaw point.

Ovo gore je pisanje iz glave, ali koliko sam pratio minimapu, i mogućnost spavna među neprijatelje, mislim da je otprilike tako.

Na isti način ti nastaneš na tim točkama. Negdje na mapi su neprijatelji tako raspoređeni, da su te točke bili najdalji dio od svih njih.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Battlefield 4

Znači tako to izgleda dok se ubija sa medpack-om:

Ban, bar na BF4DB:

http://bf4db.com/players/15518347

Ali, postoje navodno stvarni testni accounti od DICE-a gdje se "iživljavaju"?:

http://bf4db.com/players/2399224 - ovaj je white-listan

A vidite sličnost s imenima?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

A vidite sličnost s imenima?

DICE_PomPirate ima PUNO veći ID i očito je nastao znatno kasnije.

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice