Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.663.372
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
moderator
Re: Battlefield 4
hrka11 kaže...

..zato radje otvori novu temu (govorim iz iskustva).

Pa da dobije još jedan karton?

murkozna kaže...

znam pravila od prije, jer velim imam profil star nekih 4 godina al nezz lozinku pa sam napravio novi, nezz mozda onda nije bilo al fkt nisam znal da se nesmije o piratskim igrama raspravljat
ma kad otvoris novu temu ovi admini odma zakljucaju kaj good da je , samo ak je naslov slican a tema otvarana zadnje 2012 oni ce obrisat jer je to vec bilo, al nema veze da je proslo 3 godine xD (to znam iz iskustva) 

http://www.bug.hr/forum/user/murkovicdaniel/33350.aspx

Pošalji na pisma@bug.hr da si zaboravio lozinku.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Gle nemam ja ništa protiv tebe,kršiš pravila foruma a to sam ti i napisao. (2x)

I nezna što se čudiš,pa i na starom accu imaš žuti zbog piratluka.

FIFU 15 imašDEMO NA ORIGINU.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
pirat kaže...

A sto ako njegovo pismo bude objavljeno i dobije majicu?

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
16 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Joj, zašto nema češće ovakvih padobranaca...
I, baš uleti kad nam je Petkić bubani

prikladna, vezano uz tematiku

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
14 godina
protjeran
pirat kaže...

Baš si seksi kad pišeš ove plave postove 

battlelog - Volume_CRO
12 godina
Battlefield 4

Sada je sasvim jasno koliko su neki nesmotreni a neki zločesti.

Nego nema Cybera, čini se da danas dobija optiku pa čeka na kraju kabla.

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ma tu sam, al nemam nis pametno za reci.

Htio sam odgovoriti vezano uz ovu piratsku verziju, al nevidim poruku. Obrisana je?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

@ Cyber 

ajde pročitaj odgovor u temi gdje si postavio pitanje za optiku.

battlelog pukycro

1 0 hvala 0
13 godina
pukycro kaže...

@ Cyber 

ajde pročitaj odgovor u temi gdje si postavio pitanje za optiku.

Jesam, kliknuo sam ti hvala :-)

Ne mislim prelazit na t com, samo me zanimalo dal ce i drugi operateri imat koristi od njihove optike.

I prema nekim izvorima sam doznao da bi moja centrala mogla dobiti VDSL za nekoliko dana. Na Iskonu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 14:27 (CyberDemonVZ).
14 godina
protjeran
Battlefield 4

O ćao Cyber  Nešto te nema u temi u zadnje vrime... Nije valjda da si se uozbiljija pa se nećeš s nama više družiš? 

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

@Cyber 

ako postoji opcija optike svakako uzmi,ja imam 40/10 i simultano se vrti BF4, maxtv, žena na tabletu ili mobu i sin na laptopu ili mobu i ide sve bez trzaja ikakvog

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

O ćao Cyber  Nešto te nema u temi u zadnje vrime... Nije valjda da si se uozbiljija pa se nećeš s nama više družiš? 

Isprintao sam si onu Spelcovu tablicu s brojem poruka na temi, i drzim ju na zidu pokraj kompa kao poticaj da smanjim broj poruka :-)

13 godina
pukycro kaže...

@Cyber 

ako postoji opcija optike svakako uzmi,ja imam 40/10 i simultano se vrti BF4, maxtv, žena na tabletu ili mobu i sin na laptopu ili mobu i ide sve bez trzaja ikakvog

Koliko love? Bez posla sam pa mi je to vazna stavka. Iskon sad nudi 20/5 za 170kn.

12 godina
Battlefield 4

E onda je malo problematično, maxtv osnovni paket+ lokalni paket + telefon+flat 40/10 325 kuna

battlelog pukycro

0 0 hvala 1
17 godina
Volume kaže...
Alien 22 kaže...

Jeee mada su meni draze one Mudine bez brkova .

Ne smetaju meni ni one s brkovima dok su uredno održavani 

Rđavom qurcu svaka dlaka smeta, tako da .... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 14:43 (mrfloyd).
11 godina
pirat kaže...
murkozna kaže...

znam pravila od prije, jer velim imam profil star nekih 4 godina al nezz lozinku pa sam napravio novi, nezz mozda onda nije bilo al fkt nisam znal da se nesmije o piratskim igrama raspravljat
ma kad otvoris novu temu ovi admini odma zakljucaju kaj good da je , samo ak je naslov slican a tema otvarana zadnje 2012 oni ce obrisat jer je to vec bilo, al nema veze da je proslo 3 godine xD (to znam iz iskustva) 

http://www.bug.hr/forum/user/murkovicdaniel/33350.aspx

On kaze da je zaboravio lozinku,a bio online na ovom starom racunu 13:18 danas ili je meni nesto promaklo.

ps. Kako se najbrze otkljucavaju oruzja u bf? i nisam provjerava pa da pitam mogu li nadimak promjenit na racunu mislim na batt.(da ne trazim bezee ako ne)?

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - cohr_23
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 14:57 (hrka11).
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...
 nisam provjerava pa da pitam mogu li nadimak promjenit na racunu mislim na batt.(da ne trazim bezee ako ne)?

Pirat će ti promjenit, samo reci u koji!

Freak Show Inc.
13 godina
hrka11 kaže...
 Kako se najbrze otkljucavaju oruzja u bf?

Igras s klasom i vrstom oruzja koju zalis otkljucat, npr assault i carabine. Ili recon i snajperi.

Igras mod gdje postoji vjerojatnost puno killova, npr DTM s puno ticketa.

I u igri pritisni ESC, i dolje desno imas odabir dodatnog XP-a. Odaberi cim veci i igraj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 15:22 (CyberDemonVZ).
11 godina
Friday kaže...

Pirat će ti promjenit, samo reci u koji!

CyberDemonVZ kaže...
hrka11 kaže...
 Kako se najbrze otkljucavaju oruzja u bf?

Igras s klasom i vrstom oruzja koju zalis otkljucat, npr assault i carabine. Oli recon i snajperi.

Igras mod gdje postoji vjerojatnost puno killova, npr DTM s puno ticketa.

I u igri pritisni ESC, i dolje desno imas odabir dodatnog XP-a. Odaberi cim veci i igraj.

Za tebe petko nisam sigurn je li me lozis ili nisi pa cu sutit  a mislio sam nadimak na igri da promjenim,to se onda vjerovatno u originu se promine.

A to za oruzja nisam zna 

14 godina
protjeran
hrka11 kaže...

Za tebe petko nisam sigurn je li me lozis ili nisi pa cu sutit  a mislio sam nadimak na igri da promjenim,to se onda vjerovatno u originu se promine.

A to za oruzja nisam zna 

Dobro ti Špelac kaže, Pirat ti može napraviti šta god oćeš pa tako i otključavati/zaključavati oružja po potrebi 

battlelog - Volume_CRO
11 godina
Volume kaže...
hrka11 kaže...

A to za oruzja nisam zna 

Dobro ti Špelac kaže, Pirat ti može napraviti šta god oćeš pa tako i otključavati/zaključavati oružja po potrebi 

Haha,okk...on je svemoguc onda znaci? ps.promijenio ime u originu ali mi nije promjenilo se u battlelogu kad udjem,oce se promjenit automatski ili??

16 godina
hrka11 kaže...

Haha,okk...on je svemoguc onda znaci? ps.promijenio ime u originu ali mi nije promjenilo se u battlelogu kad udjem,oce se promjenit automatski ili??

Trebalo bi sa odlogiravanjem i ponovnom prijavom.

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
amater_2 kaže...
hrka11 kaže...

Trebalo bi sa odlogiravanjem i ponovnom prijavom.

Trebalo bi. Ali... to je DICE, pa tko zna :)

17 godina
hrka11 kaže...

i nisam provjerava pa da pitam mogu li nadimak promjenit na racunu mislim na batt.(da ne trazim bezee ako ne)?

http://www.origin.com/in/change-id

Promijeni se za koji sat, tj. ne vidi se trenutno promjena (očito ne usklađuju baze in real time)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 15:29 (TomoR).
16 godina
Battlefield 4

Moga bi ja svoj nick prominiti.

Velika_MUDA_Glava_ko_u_MAČKA   

Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

Ok je sad,promjenilo se za par minuta.

I s ovim sam sada onom dokaza da nisu svi neozbiljni i da ih ima koji ce objasnit stogod,a da nisu samo sise,guzice,muda itd u pitanju   

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
hrka11 kaže...

Ok je sad,promjenilo se za par minuta.

I s ovim sam sada onom dokaza da nisu svi neozbiljni i da ih ima koji ce objasnit stogod,a da nisu samo sise,guzice,muda itd u pitanju   

Kolega, mi smo stalno ozbiljni. Bilo da se priča o BF, ženama, guzama, predcjednici itd. 

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Isprepadali ste danas jadnog mladica......ja sam mislio nesto pitat, a sad me strah...

0 0 hvala 0
13 godina
barcaINTER kaže...

Isprepadali ste danas jadnog mladica......ja sam mislio nesto pitat, a sad me strah...

M240B je najbolje oruzje.

Molim.

12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
barcaINTER kaže...

M240B je najbolje oruzje.

Molim.

Ha ha.... ma mislio sam pitat jel se igra veceras, zasto me tako podcjenjujes....

14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Moga bi ja svoj nick prominiti.

Velika_MUDA_Glava_ko_u_MAČKA   

Ne nego 25cm_bez_glave_a_glava_ka_u_mačka

battlelog - Volume_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice