pirate pobogu sankcioniši ovog hajvana
Ivaneca?
"Ivaneca" pffff
Ti sigurno govoriš i "Čakovac"
pirate pobogu sankcioniši ovog hajvana
Ivaneca?
"Ivaneca" pffff
Jucer mi krepao router i adapter, danas dobio drugi al ko ce sad brate opet otvarat portove i ostala sr...a...
Ae barem imam novu podlogu za misa, CM Storm Speed-RX Large, padat ce njibovi jos bolje...a tek kad misa promijenim uskoro... ili kad ga negdje...nesto
Gore navedeni, otvoriti temu za odabir miša, davati ljudima savjete (redovito),(mislio sam stari mu je 100% bio lovac na štakore), meni je dao savjet... ja kupio. Drugi dan, gore navedeni, na svojoj temi pita: koj miš da sebi kupim? I na kraju uzme neki koj nije nikom preporucio WTF
Nisam kupio miša, odakle ti to? Još koristim Speedlinkovog Kudosa starog 5+ godina kojeg sam prošle godine popravljao.
Ispravak netocnog navoda .
Znam da sam to procitao , na mobu sam pa cu ovako.
Tema : savjetnik za odabir odgovarajuceg gamerskog misa , strana - 105 , ned . 28.12.2014. - 0:57
Jos si stavio anketu da mi biramo .
Lp
"Ivaneca" pffff
Moram priznati da nisam bio siguran kako ovo deklinirati
Iako ne mora biti da je ovo tvoje ispravno. On bi nam trebao reći, ćaća mu je profesor hrvatskog...
Ko zna koliko su manje padali/e na moj pogled kad sam zadnjih dana "igrao". :p
Jesi igrao zadnjih dana ili nisi?
Ti sereš čim zineš...
Zadnjih dana sam igrao ali i nisam baš zadnjih dana igrao. Doslovno.
Vidiš dakle da jesam igrao zadnjih dana (otkako sam na novim Windowsima) ali da doslovno nisam igrao zadnjih dana (prekjučer nisam stigao, jučer mi crkao router).
igra li itko od vas ovdje kompetitivno defuse jeli dobar taj mod
Ja probao naći server jednom ali nisam uspio tako da sam nakon toga i zaboravio da taj mod postoji. Ali čuo sam od ekipe koja je to igrala da ne valja.
Alien hvala, kad sam te onomad vidio, odmah sam prepoznao pravog efendiju. Zna znanje. Siguran sam da si ti shvatio moj post s Ilirima, od mjenjaca pasti nisam ni ocekivao poznavanje vlastite povijesti.
Cyb je, kao i uvijek u pravu.
Ivanec, Ivancu....
A ne Ivanec, Ivanecu
Vec sam vas upozoravao
Ako nisi jedan od onih mazohista koji skupljaju medalje za svaki mod (poput mene), savjetovao bih ti da ne bacaš vrijeme. Taj mod je ono što se kaže dead in the water, zaboravljen od igrača i DICE-a. Od izdavanja igre nisu popravili bug zbog kojega se pobjede ne računaju kako spada. Svaka partija je podijeljena na 2 poluvremena, gdje svako poluvrijeme ima 3 runde. Jedno poluvrijeme napadaš objective, drugo braniš. Na loading screenu piše da poluvrijeme dobiva onaj koji ima više dobivenih rundi. Problem u tome je što je to laž i dovoljno je pobijediti samo zadnju rundu. Tu su naravno gotovo uvijek nebalansirani timovi i debilni suigrači koji se spawnaju sa snajperom. Da bi sa snajperom bio koristan u ovom modu, moraš biti stvarno jebeno dobar. To nije slučaj sa 99% snajperista. Uglavnom, don't bother.
Bilo je još tragikomičnih problema sa tim modom, ali neću sad o tome jer nije trenutno bitno.
Ako nisi jedan od onih mazohista koji skupljaju medalje za svaki mod (poput mene), savjetovao bih ti da ne bacaš vrijeme. Taj mod je ono što se kaže dead in the water, zaboravljen od igrača i DICE-a. Od izdavanja igre nisu popravili bug zbog kojega se pobjede ne računaju kako spada. Svaka partija je podijeljena na 2 poluvremena, gdje svako poluvrijeme ima 3 runde. Jedno poluvrijeme napadaš objective, drugo braniš. Na loading screenu piše da poluvrijeme dobiva onaj koji ima više dobivenih rundi. Problem u tome je što je to laž i dovoljno je pobijediti samo zadnju rundu. Tu su naravno gotovo uvijek nebalansirani timovi i debilni suigrači koji se spawnaju sa snajperom. Da bi sa snajperom bio koristan u ovom modu, moraš biti stvarno jebeno dobar. To nije slučaj sa 99% snajperista. Uglavnom, don't bother.
Bilo je još tragikomičnih problema sa tim modom, ali neću sad o tome jer nije trenutno bitno.
ja sam na ps4 igro taj mod sa asaultom i scar h bio sam dobar vecina igraca su 120+lvl
igra li netko sa type 95b1 carabine jeli dobra puska
Tebi se digne i ti ne znas kaj napraviti?!
Ko onomad kad se malom Ivici digel i pozali se on Marici. Veli ona, odi f stalu i deni na to dve sake gnjoja. Ode Ivica, dođe i Marica: je pomoglo? Nije! Digne Marica suknju, legne na pod i veli: deni ti to Ivek vume...... nakon 10ak sekundi.... si del Ivek? Jesam, Marica, jesam. Oba dve šake.
Može prijevod?
Evo šta kaže google prevoditelj
Jebo te meni opet nije jasno...ne valjda zato sto sam drot ili KAJ
(ej ko se sjeća jo časopisa "Vrući Kaj?)
Ko onomad kad se malom Ivici digel i pozali se on Marici. Veli ona, odi f stalu i deni na to dve sake gnjoja. Ode Ivica, dođe i Marica: je pomoglo? Nije! Digne Marica suknju, legne na pod i veli: deni ti to Ivek vume...... nakon 10ak sekundi.... si del Ivek? Jesam, Marica, jesam. Oba dve šake.
Može prijevod?
Ma ja razumijem, ali da prevedem izgubio bih account
Post about topic hvala na trudu
Evo šta kaže google prevoditelj
Jebo te meni opet nije jasno...ne valjda zato sto sam drot ili KAJ
(ej ko se sjeća jo časopisa "Vrući Kaj?)
Tko će nego policija smirivati situaciju Mrski jel to bilo crno-bijelo izdanje? sa stripovima, šalama i tako to? Ne, ne sjećam se
. I naj se sramit sa kajkanjem ako može Banditos možeš i ti... embrace the dark side
Ivanec tak dobar vic i ostane neshvaćen, kaj ti je zahtjevna publika
Ja mislim da nije zaslužio :(
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Megatr0n_HR/stats/799899501/pc/
Ja mislim da nije zaslužio :(
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Megatr0n_HR/stats/799899501/pc/
LOL mali cheater
Ahahaha, kako mi drago zbog malog pederčića boosterskog...
ocete vcrs igrat?
u ovoj temi...njib do njiba i poneki haxorz se nađe
u ovoj temi...njib do njiba i poneki haxorz se nađe
GTA V ti je odgođen buahahaha
A šta je bilo s malim fegatronom? Haxor ili je i rejpanje njubova postalo zabranjeno? Nekako mi se čini da će Jopisa ova vijest najviše dotući...
jaoooooooooo
a sad sam se sjetil, Alien poznati Zg-acki DJ
imam njegovu sliku s jednog plesnjaka ....... samo malo.........da je nađem........aaa evo. Pa zato si mi bio poznat.
Alien poznati šmeker, dj i pravi čager
Cigo kraljina, šteta što se noćna mora raspala.
Najbolje mi je kad se sa Schwartzom potukao
A šta je bilo s malim fegatronom? Haxor ili je i rejpanje njubova postalo zabranjeno? Nekako mi se čini da će Jopisa ova vijest najviše dotući...
Ili radi boostanja?Ili je možda prekršio neko drugo pravilo kao youtuber DannyonPC. Kolko vidim u BF4 mu ne piše da su ga banirali. Baš me zanima što je sa onim likom koji ga je vozikao?
Inaće dečko se sasvim ok ponašao svaki put kad je igrao samnom ili protiv mene, meni je onaj stormić išao na jetra.
Ili radi boostanja?Ili je možda prekršio neko drugo pravilo kao youtuber DannyonPC. Kolko vidim u BF4 mu ne piše da su ga banirali. Baš me zanima što je sa onim likom koji ga je vozikao?
http://247fairplay.com/CheatDetector/Megatr0n_HR
Banned by EA/Fairfight, izgleda da mu se previše ovih 300+:0 score-ova obilo o glavu...
I metaban jer voli chopper za sebe:
Meni je baš ža maloga, sad će se morat maknit s kompa i izać na svitlo dana. Jadničak...
Meni je baš ža maloga, sad će se morat maknit s kompa i izać na svitlo dana. Jadničak...
Ne ne, sad će morat igrat Bf4, ali prvo kod Antraksa u školu.
Mo to ti se Jaj(r)an potukao, a ne Cigo!
Pa znam da je to Jaran, vidiš da sam pisao za noćnu moru opčenito samo što sam zaboravio napisati tko se potukao sa njim.
Čuj zezati se možemo al sljedeći put ćeš za takve linkove dobiti crveni karton.
jel se sjecate kada se jaran boxao sa cezarom , a cigo ga je pokro odnosno ozenio za telku
G server je pun ko Sanader. Dodjite ostali, nek pukne :-)
Btw suborci, u krevetu sam sa zenom, doji klinca. A ja sam na TSu na mobitelu. Ak se pitate kaj radim s iskljucenim mikrofonom :-)
Al je ucav lajao ... a majke naricale :)