Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.685.529
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pirate pobogu sankcioniši ovog hajvana

Ivaneca?

"Ivaneca" pffff

Ti sigurno govoriš i "Čakovac"

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
odjavljen
191x7 kaže...
ivanec kaže...
191x7 kaže...

Jucer mi krepao router i adapter, danas dobio drugi al ko ce sad brate opet otvarat portove i ostala sr...a...

Ae barem imam novu podlogu za misa, CM Storm Speed-RX Large, padat ce njibovi jos bolje...a tek kad misa promijenim uskoro... ili kad ga negdje...nesto

Gore navedeni, otvoriti temu za odabir miša, davati ljudima savjete (redovito),(mislio sam stari mu je 100% bio lovac na štakore), meni je dao savjet... ja kupio. Drugi dan, gore navedeni, na svojoj temi pita: koj miš da sebi kupim? I na kraju uzme neki koj nije nikom preporucio WTF

Nisam kupio miša, odakle ti to? Još koristim Speedlinkovog Kudosa starog 5+ godina kojeg sam prošle godine popravljao.

Ispravak netocnog navoda .

Znam da sam to procitao , na mobu sam pa cu ovako.

Tema : savjetnik za odabir odgovarajuceg gamerskog misa , strana - 105 , ned . 28.12.2014. - 0:57

Jos si stavio anketu da mi biramo .

Lp

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

"Ivaneca" pffff

Ti sigurno govoriš i "Čakovac"

Moram priznati da nisam bio siguran kako ovo deklinirati

Iako ne mora biti da je ovo tvoje ispravno. On bi nam trebao reći, ćaća mu je profesor hrvatskog...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
191x7 kaže...

Ko zna koliko su manje padali/e na moj pogled kad sam zadnjih dana "igrao". :p

Jesi igrao zadnjih dana ili nisi?

Ti sereš čim zineš...

Zadnjih dana sam igrao ali i nisam baš zadnjih dana igrao. Doslovno.

Zadnjih dana Zadnjih dana

Vidiš dakle da jesam igrao zadnjih dana (otkako sam na novim Windowsima) ali da doslovno nisam igrao zadnjih dana (prekjučer nisam stigao, jučer mi crkao router).

Twitter: @191x7
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

igra li itko od vas ovdje kompetitivno defuse jeli dobar taj mod 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
hanteed kaže...

Ja probao naći server jednom ali nisam uspio tako da sam nakon toga i zaboravio da taj mod postoji. Ali čuo sam od ekipe koja je to igrala da ne valja.

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 16:04 (Soldier977).
16 godina
Battlefield 4

Alien hvala, kad sam te onomad vidio, odmah sam prepoznao pravog efendiju. Zna znanje.  Siguran sam da si ti shvatio moj post s Ilirima, od mjenjaca pasti nisam ni ocekivao poznavanje vlastite povijesti. 

Cyb je, kao i uvijek u pravu. 

Ivanec, Ivancu....

A ne Ivanec, Ivanecu 

Vec sam vas upozoravao

Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
hanteed kaže...

Ako nisi jedan od onih mazohista koji skupljaju medalje za svaki mod (poput mene), savjetovao bih ti da ne bacaš vrijeme. Taj mod je ono što se kaže dead in the water, zaboravljen od igrača i DICE-a. Od izdavanja igre nisu popravili bug zbog kojega se pobjede ne računaju kako spada. Svaka partija je podijeljena na 2 poluvremena, gdje svako poluvrijeme ima 3 runde. Jedno poluvrijeme napadaš objective, drugo braniš. Na loading screenu piše da poluvrijeme dobiva onaj koji ima više dobivenih rundi. Problem u tome je što je to laž i dovoljno je pobijediti samo zadnju rundu. Tu su naravno gotovo uvijek nebalansirani timovi i debilni suigrači koji se spawnaju sa snajperom. Da bi sa snajperom bio koristan u ovom modu, moraš biti stvarno jebeno dobar. To nije slučaj sa 99% snajperista. Uglavnom, don't bother.

Bilo je još tragikomičnih problema sa tim modom, ali neću sad o tome jer nije trenutno bitno.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
10 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...
hanteed kaže...

Ako nisi jedan od onih mazohista koji skupljaju medalje za svaki mod (poput mene), savjetovao bih ti da ne bacaš vrijeme. Taj mod je ono što se kaže dead in the water, zaboravljen od igrača i DICE-a. Od izdavanja igre nisu popravili bug zbog kojega se pobjede ne računaju kako spada. Svaka partija je podijeljena na 2 poluvremena, gdje svako poluvrijeme ima 3 runde. Jedno poluvrijeme napadaš objective, drugo braniš. Na loading screenu piše da poluvrijeme dobiva onaj koji ima više dobivenih rundi. Problem u tome je što je to laž i dovoljno je pobijediti samo zadnju rundu. Tu su naravno gotovo uvijek nebalansirani timovi i debilni suigrači koji se spawnaju sa snajperom. Da bi sa snajperom bio koristan u ovom modu, moraš biti stvarno jebeno dobar. To nije slučaj sa 99% snajperista. Uglavnom, don't bother.

Bilo je još tragikomičnih problema sa tim modom, ali neću sad o tome jer nije trenutno bitno.

ja sam na ps4 igro taj mod sa asaultom i scar h bio sam dobar vecina igraca su 120+lvl

10 godina
neaktivan
Battlefield 4

igra li netko sa type 95b1 carabine jeli dobra puska

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
animosity_frenzy kaže...
ivanec kaže...

Tebi se digne i ti ne znas kaj napraviti?!

Ko onomad kad se malom Ivici digel i pozali se on Marici. Veli ona, odi f stalu i deni na to dve sake gnjoja. Ode Ivica, dođe i Marica: je pomoglo? Nije! Digne Marica suknju, legne na pod i veli: deni ti to Ivek vume...... nakon 10ak sekundi.... si del Ivek? Jesam, Marica, jesam. Oba dve šake. 

Može prijevod?

Evo šta kaže google prevoditelj

You get up and you do not know what to do ?!
When the other day when a small Ivica Digel and complained he Gretel. She says, go f barn and found in it two gnjoja sake. Ivica went, came and Gretel: it helped? It is not! Digne Marica skirt, lie down on the floor and says Deni you Ivek vume ...... after 10 seconds ....'re part Ivek? Yes, Gretel, I did. Both two hands.
I kad ga zavrtiš nazad na obični hrvatski
Dobivate i ne znate što učiniti?!
Kad drugi dan kad mali Ivica Digel i požalio li on Marica. Ona kaže, ide f staju i našli se u njoj dva gnjoja sake. Ivica je otišao, došao i Marica: to pomoglo? Nije! Digne Marica suknja, leći na pod i kaže Deni ti Ivek vume ...... nakon 10 sekundi .... si dio Ivek? Da, Marica, jesam. Oba dvije ruke.

Jebo te meni opet nije jasno...ne valjda zato sto sam drot ili KAJ 

(ej ko se sjeća jo časopisa "Vrući Kaj?)

17 godina
animosity_frenzy kaže...
ivanec kaže...

Ko onomad kad se malom Ivici digel i pozali se on Marici. Veli ona, odi f stalu i deni na to dve sake gnjoja. Ode Ivica, dođe i Marica: je pomoglo? Nije! Digne Marica suknju, legne na pod i veli: deni ti to Ivek vume...... nakon 10ak sekundi.... si del Ivek? Jesam, Marica, jesam. Oba dve šake. 

Može prijevod?

Ma ja razumijem, ali da prevedem izgubio bih account 

10 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

Post about topic  hvala na trudu

MRSKI kaže...
animosity_frenzy kaže...
ivanec kaže...

Evo šta kaže google prevoditelj 

You get up and you do not know what to do ?!
When the other day when a small Ivica Digel and complained he Gretel. She says, go f barn and found in it two gnjoja sake. Ivica went, came and Gretel: it helped? It is not! Digne Marica skirt, lie down on the floor and says Deni you Ivek vume ...... after 10 seconds ....'re part Ivek? Yes, Gretel, I did. Both two hands.
I kad ga zavrtiš nazad na obični hrvatski
Dobivate i ne znate što učiniti?!
Kad drugi dan kad mali Ivica Digel i požalio li on Marica. Ona kaže, ide f staju i našli se u njoj dva gnjoja sake. Ivica je otišao, došao i Marica: to pomoglo? Nije! Digne Marica suknja, leći na pod i kaže Deni ti Ivek vume ...... nakon 10 sekundi .... si dio Ivek? Da, Marica, jesam. Oba dvije ruke.

Jebo te meni opet nije jasno...ne valjda zato sto sam drot ili KAJ 

(ej ko se sjeća jo časopisa "Vrući Kaj?)

Tko će nego policija smirivati situaciju Mrski jel to bilo crno-bijelo izdanje? sa stripovima, šalama i tako to? Ne, ne sjećam se . I naj se sramit sa kajkanjem ako može Banditos možeš i ti... embrace the dark side

Ivanec tak dobar vic i ostane neshvaćen, kaj ti je zahtjevna publika 

potpis
14 godina
Battlefield 4
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 17:29 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
15 0 hvala 8
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

LOL mali cheater

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ahahaha, kako mi drago zbog malog pederčića boosterskog...

Freak Show Inc.

12 0 hvala 2
11 godina
Battlefield 4

ocete vcrs igrat?

LoL: SirHectorDeMaris , Origin: cohr23
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

jaoooooooooo

a sad sam se sjetil, Alien poznati Zg-acki DJ

imam njegovu sliku s jednog plesnjaka ....... samo malo.........da je nađem........aaa evo. Pa zato si mi bio poznat.

Alien poznati šmeker, dj i pravi čager

Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

u ovoj temi...njib do njiba i poneki haxorz se nađe

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 18:12 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4
ZeNGe_CRO-mt kaže...

u ovoj temi...njib do njiba i poneki haxorz se nađe

GTA V ti je odgođen buahahaha

A šta je bilo s malim fegatronom? Haxor ili je i rejpanje njubova postalo zabranjeno? Nekako mi se čini da će Jopisa ova vijest najviše dotući...

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 18:48 (Volume).

3 0 hvala 0
16 godina
ivanec kaže...

jaoooooooooo

a sad sam se sjetil, Alien poznati Zg-acki DJ

imam njegovu sliku s jednog plesnjaka ....... samo malo.........da je nađem........aaa evo. Pa zato si mi bio poznat.

Alien poznati šmeker, dj i pravi čager

Cigo kraljina, šteta što se noćna mora raspala.

Najbolje mi je kad se sa Schwartzom potukao

Volume kaže...

A šta je bilo s malim fegatronom? Haxor ili je i rejpanje njubova postalo zabranjeno? Nekako mi se čini da će Jopisa ova vijest najviše dotući...

Ili radi boostanja?Ili je možda prekršio neko drugo pravilo kao youtuber DannyonPC. Kolko vidim u BF4 mu ne piše da su ga banirali. Baš me zanima što je sa onim likom koji ga je vozikao?

Inaće dečko se sasvim ok ponašao svaki put kad je igrao samnom ili protiv mene, meni je onaj stormić išao na jetra.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 19:23 (Jack Sparrow).
17 godina
Jack Sparrow kaže...
Volume kaže...

Ili radi boostanja?Ili je možda prekršio neko drugo pravilo kao youtuber DannyonPC. Kolko vidim u BF4 mu ne piše da su ga banirali. Baš me zanima što je sa onim likom koji ga je vozikao?

http://247fairplay.com/CheatDetector/Megatr0n_HR

Banned by EA/Fairfight, izgleda da mu se previše ovih 300+:0 score-ova obilo o glavu...

I metaban jer voli chopper za sebe:

http://metabans.com/player?i=cB8h

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 19:29 (TomoR).
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Meni je baš ža maloga, sad će se morat maknit s kompa i izać na svitlo dana. Jadničak...

battlelog - Volume_CRO

3 0 hvala 0
17 godina
Volume kaže...

Meni je baš ža maloga, sad će se morat maknit s kompa i izać na svitlo dana. Jadničak...

Ne ne, sad će morat igrat Bf4, ali prvo kod Antraksa u školu.

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Cigo kraljina, šteta što se noćna mora raspala.

Najbolje mi je kad se sa Schwartzom potukao

Mo to ti se Jaj(r)an potukao, a ne Cigo!

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
16 godina
desh kaže...

Mo to ti se Jaj(r)an potukao, a ne Cigo!

Pa znam da je to Jaran, vidiš da sam pisao za noćnu moru opčenito samo što sam zaboravio napisati tko se potukao sa njim.

16 godina
moderator
191x7 kaže...

Čuj zezati se možemo al sljedeći put ćeš za takve linkove dobiti crveni karton.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 22:21 (pirat).
Moj PC  
3 1 hvala 1
17 godina

jel se sjecate kada se jaran boxao  sa cezarom , a cigo ga je pokro odnosno ozenio za telku 

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 22:07 (4mal).
14 godina
Battlefield 4

G server je pun ko Sanader. Dodjite ostali, nek pukne :-)

Btw suborci, u krevetu sam sa zenom, doji klinca. A ja sam na TSu na mobitelu. Ak se pitate kaj radim s iskljucenim mikrofonom :-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 22:47 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Al je ucav lajao ... a majke naricale :)

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice