Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.562.543
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
pukycro kaže...

Znaci frekvencija monitora = fps definitivno?

Realno, što viši FPS to bolje, ali samo da je stabilan a ne da skače gore dolje (recimo od 70-150).

Ovo kod mene nije idealno, ali sam se navikao i grafa mi se ne pregrijava.

16 godina
Friday kaže...
Skilledžija kaže...

PLD - koriste samo panjevi.

Ako ne možeš bez tog gadgeta pronaći metu, bolje se mani snajpanja i faćaj se MG4.

Osim što pokazuješ protivniku da si panj i njub, gubiš vrijeme i izlažeš glavu.

S ovim se nikako ne slažem jer je zlata vrijedan baš zbog drugih snajpera a odlično dođe za lockanje...

Pa da, i ne samo snipera nego i drugih prašinara na brzinu za spotat, a kad ga koristim onda se stalno mičem tamo vamo i pa nek baje gađaju.

Šta se tiće optike uglavnom koristim x8 i variable zoom x14 pa štelam ovisno o rangeu. Range finder i zeroing ne koristim baš jer samo oduzima vrijeme, kad uhvatiš ruku za bullet drop ide to puno brže i bolje. Jedinod di vidim njihovu korist i korist veće optike je kad se ukampaš pa ideš killeve priko 1km.

13 godina
RePlaY kaže...

Aha da, dobre runde jucer! {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Friday kaže...

S ovim se nikako ne slažem jer je zlata vrijedan baš zbog drugih snajpera a odlično dođe za lockanje...

PLD ako se koristi za ono za što je namijenjen onda sam za i podržavam, a to je lockanje vozila, posebice helikoptera.

Ali kad ga panjevi koriste za traženje drugih panjeva onda to nikako nije dobro.

Ponavljam, ako ti treba PLD za traženje panjeva onda se mani snajpanja jer to nije za tebe.

Ako naletiš na dobrog snajperistu, onda je taj tvoj PLD za njega zlata vrijedan jer će te skinuti k'o zeca dok ga ti tražiš po mapi.

A i dobar snajperist sigurno neće biti na poziciji koju ćeš ti prvo gledati jer takav traži spotove koji nisu "popularni" u snajperskom svijetu.

Zašto ne PLD i kako bez njega?

- Sa PLD-om se samo gubi vrijeme i izlaže se glava.

- Mapu se treba poznavati, tj. mjesta na kojima snajperisti vole bivati - to se preskenira u par sekundi bez PLD-a.

- Nadalje, gleda se točka koja "pada" tj. točka koju protivnik uzima - tamo su protivnici.

- Svako toliko bacajte pogled na minimapu pa vas neće tako često knajfati.

- Naćulite uši - budite svjesni svoje okoline. Slušajte glasove tj. jezik na kojem govore. Ako ste Rus - američki glas kad čujete - protivnik je blizu i obratno.

- Kad ubijete protivnika opet dobro slušajte ako se što čuje jer ako je još netko njegov u blizini, on će se oglasiti.

- Pratite lubanje na mapi - govore da je netko vaš umro i da je protivnik blizu tog mjesta.

- Nemojte biti statični, odnosno ne ležite po podu. Ako netko i zapuca na vas otežajte mu pogodak, a samim time on otkriva svoj položaj.

- Izbjegavajte "popularna" mjesta za snajpanje jer će vas brzo otkriti i vrlo vjerojatno knajfati. Recimo na Zavodu na ona dva krova - to je najgluplje moguće mjesto, a zečevi ga toliko vole da je to milina - a ja još više, posebice kad sam u malom heliću :)

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 4

Zar stvarno treba oko svake stvari tolko filozofirati antrakše? 

Moj PC  
12 0 hvala 3
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Čovjek bi rekao da je neka bf mašina kad toliko filozofira,  a kad ono low bob {#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Ja sam prvenstveno odgovarao Cyberu i onima koji žele nešto naučiti tj. razmijeniti iskustva i savjete.

Oni koji se drže PLD-a k'o pijan plota mogu mi stiskati palce kakve hoće i uopće ih ne doživljavam.

Pred neki dan naletimo na lika 117 lvl koji nije znao da automatski AA radi samo u slučaju da je letjelica spotana.

Pretpostavljam da će nakon ovoga još netko to saznati.

LVLCap kad kenja na youtubeu onda je on super i naj, a ovdje kad počne rasprava ili davanje savjeta (isto što i on radi) onda mi filozofiramo?

@fila

Ti ne kenjaj nego se faćaj ACE 23 i tamani njibove na Lockerima.

Ako hoćeš jedan air superiorty slobodno se javi - i ne, ne može Astra umjesto tebe :P

[19xx] 4ntraks
14 godina
Skilledžija kaže...

@fila

Ti ne kenjaj nego se faćaj ACE 23 i tamani njibove na Lockerima.

Ako hoćeš jedan air superiorty slobodno se javi - i ne, ne može Astra umjesto tebe :P

Samo se ti razbacuj znanjem, a da nema levelfaga i jackfragsa još bi se u plićaku brćkao :)

{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
13 godina
fila2208 kaže...

Samo se ti razbacuj znanjem, a da nema levelfaga i jackfragsa još bi se u plićaku brćkao :)

{#}

Baš si mi prave našao.

Da, gledam youtubere, ali od ovih se ne može previše naučiti.

Makar ja ne, jer to što oni kenjaju više-manje znam.

Gledam i učim od igrača koji dobro voze vozila.

Zato jer želim biti koliko-toliko dobar u svim segmentima igre, a ne usko specijaliziran samo u jednom.

Ovo što sam pisao za snajpanje je čisto iz mog iskustva i ono što ja mislim da je najbolje.

Ako ti se ne sviđa nešto što sam napisao, odnosno misliš da sam pogrešno zaključio, slobodno me ispravi.

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mozda nisam pogodio pravo mijesto ali cu probat ovdje. dali mi tko moze pomoc dosao sam do jednog dijela igre i sve mi je nestalo izbrisalo se. Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Haha ste vidjeli ovu animaciju klanja,ja nisam a fora je,ovaj igrac mora bit neki zivcenjak haha 

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
12 0 hvala 3
13 godina
Shvele kaže...

Mozda nisam pogodio pravo mijesto ali cu probat ovdje. dali mi tko moze pomoc dosao sam do jednog dijela igre i sve mi je nestalo izbrisalo se. Hvala

Na pravom mjestu si.

Ali, sto bi htio od nas? Da vratimo izgubljene podatke? :)

Original ili Pirat?

Mozda imas virus, mozda ti je Cloud save prebrisao lokalni save, mozda ti je nekakav Cleaner izbrisao Bf4 direkrorij...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Shvele kaže...

Na pravom mjestu si.

Ali, sto bi htio od nas? Da vratimo izgubljene podatke? :)

Original ili Pirat?

Mozda imas virus, mozda ti je Cloud save prebrisao lokalni save, mozda ti je nekakav Cleaner izbrisao Bf4 direkrorij...

Zar to nije poznati bug? 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
Battlefield 4

Ispravljen je. Kao. Osim ako ima staru piratsku verziju.
Dao je pogresne i/ili nepotpune podatke. Nisam mu ja kriv.

Btw, bas me briga. Ako nije multiplayer nije za prave muskarce! A ja volim prave muskarce.
I kukija. S velko K al mi se neda ispravljat pa radije dopisem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2014 0:01 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/TheSpeed777/

Lik ima 4.85KD, 1500 SPM.One shotta po mapi.Malkice sumnjiv...

Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
Branimir82 kaže...

Auu, dobar je!

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Branimir82 kaže...

Auu, dobar je!

Reportao sam ga, i ja i kompletni server.

13 godina
Battlefield 4

Evo gameplay od Goat simulatora {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2014 2:13 (MRSKI).
Moj PC  
7 0 hvala 3
13 godina
Battlefield 4

AAAAAAAAAAAAAAAAA

Ne mogu skupiti 5 killeva s tornja!!!!

Btw, sretan Uskrs.

Moj PC  
5 1 hvala 3
16 godina
Branimir82 kaže...

Evo još jednog čitera. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/BattleCIoud/stats/931212751/pc/

Lik skače po zgradama kao u Titafall-u.

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
Battlefield 4

kome poznato {#}

arecibo observatory puerto rico

http://tinyurl.com/ln3tlej

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ekipa, je li tko od vas čuo za neki "youtube" link koji učita u RAM neku glupost koja rezultira time da GGC Stream bana onoga tko to ima u memoriji?

Navodno to likovi dijele kako bi ciljano nekoga optužili za hax pa se eto raspitujem. Sumnjam da je nešto takvo moguće, al nikad se ne zna...

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

OK, odustajem od assignmenta.

Ubio sam lika s vatrom na tornju - nista nisam dobio.

Sletio sam na toranj iz helica i vec sam puno puta imao 10 kill streak - nista.

Napokon sam skupio 5 killova s tornja i taman kad sam isao skupljati sniper ribbon, runda je bila gotova.

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
Blade Runner31 kaže...

Haha ste vidjeli ovu animaciju klanja,ja nisam a fora je,ovaj igrac mora bit neki zivcenjak haha 

gledao sam to na lockerima... neki tip čučio, a ovaj se ovako zaletio u njega i zaklao ga... onako divljački. :)

12 godina
Battlefield 4

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/457815399662903488/842521735/

Najbolja runda u zivotu.

Cijelo vrijeme gubimo,uzimamo im mjesta iza leda,okrenuli vodstvo kad smo imali 15 ticketa :D

EDIT:

Nisam pohvalo squad,svi smo slusali sefa.

To vec 4 dana nisam vidio :D

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2014 13:01 (Paradox1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

OK, odustajem od assignmenta.

Ubio sam lika s vatrom na tornju - nista nisam dobio.

Sletio sam na toranj iz helica i vec sam puno puta imao 10 kill streak - nista.

Napokon sam skupio 5 killova s tornja i taman kad sam isao skupljati sniper ribbon, runda je bila gotova.

http://croatiantragedies.weebly.com/

sry, morao sam. {#}

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
15 godina
191x7 kaže...

Ekipa, je li tko od vas čuo za neki "youtube" link koji učita u RAM neku glupost koja rezultira time da GGC Stream bana onoga tko to ima u memoriji?

Navodno to likovi dijele kako bi ciljano nekoga optužili za hax pa se eto raspitujem. Sumnjam da je nešto takvo moguće, al nikad se ne zna...

Mora da je ovaj {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sretan Uskrs, noobovi, skilleri, čiteri... ! {#}

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sretan Uskrs svima!

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ima nas svakakvih -.- hrvati admini  ...  dečki malo abjuzaju svoje ovlasti ^^

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2014 15:44 (Hurki).
Moj PC  
7 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice