Sinoć na islandu hitreg baš nije bio dobar... Očekuje se patch prije uzvrata
Jee i nove drivere trebaju ali ne one kaj dijele za sankom : ) .
Upozoravao je antraks i upozoravao... ali uzalud!
lol gledao malo domaću ekipu i naletim na ''bossa''
Reko vidim otkida, idem vidjeti koji battle report...a kad ono..This is currently hidden by the user.
Prošli dani javnih reportova sa rejpanjem njubića
Samo rokaj latex!
Kako će netko zbog cheatanja popit FairFight ban :D
Izgleda da če Second Assault imati Capture the Flag. DICE če održati live stream gdje če demonstrirati CTF na 3 seccond assault mape. Livestream če biti 20.11 u 21:00 po našem vremenu.
http://blogs.battlefield.com/2013/11/second-assault-live-stream/
Izgleda da če Second Assault imati Capture the Flag. DICE če održati live stream gdje če demonstrirati CTF na 3 seccond assault mape. Livestream če biti 20.11 u 21:00 po našem vremenu.
HOČE, HA?
Pozdrav ekipa!
u narednom periodu cu napokon imati nesto vise vremena, pa se (uzevski u obzir procitano u ovoj temi) pitam da li da:
Naime definitivno se ne zelim frustrirati, a kako vidim dosta ekipe ima znacajnih problema.
Btw, ako netko ima slicnu konfiguraciju kao ja, moze li mi reci kako mu rad i igra.
Thanx!
29 | Kupim BF4 odmah |
---|---|
17 | Sacekam jos koji patch |
Pozdrav ekipa!
u narednom periodu cu napokon imati nesto vise vremena, pa se (uzevski u obzir procitano u ovoj temi) pitam da li da:
Naime definitivno se ne zelim frustrirati, a kako vidim dosta ekipe ima znacajnih problema.
Btw, ako netko ima slicnu konfiguraciju kao ja, moze li mi reci kako mu rad i igra.
Thanx!
Pričekaj da taj X4 malo naraste na FX serije 8. Kad uhvati to, onda ćeš imati manje frustracija nego s njim. :)
Reko vidim otkida, idem vidjeti koji battle report...a kad ono..This is currently hidden by the user.
Samo rokaj latex!
Ma neće nije lax cheater, on je samo booster na jadnim njubovima. Vjerovatno leti u L. Birdu a netko ga popravlja cijele runde tako.
Sjetio se starog team swičera i boostera pa reko da vidim di je danas.
Ontopic: ide tko na gamer expo, ono reboot na velesajmu?
ati r9 270x 2gb, amd x4 965, 8gb rama i još uvijek to ne radi glatko na low postavkama..nije mi jasno..zar je tolko u banani igra i loše optimizirana, ili je komp za bacit u smeće??
ati r9 270x 2gb, amd x4 965, 8gb rama i još uvijek to ne radi glatko na low postavkama..nije mi jasno..zar je tolko u banani igra i loše optimizirana, ili je komp za bacit u smeće??
Trebalo bi ti raditi poprilično dobro!
ako moze mala pomoc..
konacno od izlaska igre iam malo vremena ad probam i multyplayer.. znaci ni jednom jos nisam
i sad gledam servere sve prazno???
po koji server ima 3-4 igraca sve ostalo na 0.. sta se desava?
punkbuster updejtovan, bf4 plugin i bf4 svjeze isntalirani na novi comp.. gdje je zapelo?
hvala
ako moze mala pomoc..
konacno od izlaska igre iam malo vremena ad probam i multyplayer.. znaci ni jednom jos nisam
punkbuster updejtovan, bf4 plugin i bf4 svjeze isntalirani na novi comp.. gdje je zapelo?
hvala
Složi filtere kak spada ;)
Europe, 1-5 free slotova, preferirani game mod (cq ili domination ili rush ili tdm, što te već volja igrat), eventualno još max br. igrača na serveru željeni, te preset - normal,custom ili hc, pa će ti pokazat servere kak treba ;)
ako moze mala pomoc..
hvala
Eo ti par servera
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/e3fe72ce-da55-4f05-89d2-fccdac603ae5/NOOBS-BEGINNERS-MATURE-PLAYERS-24-7-UR-ADMIN/
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/d9817863-b584-4ebe-bc4c-83aa0b3cc8d7/Oscarmike-com-4-4-Operation-Locker-24-7/
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/0d5068ae-5bf5-4649-91ea-b31e1f3cac12/BosniaN-ServeR-BALKAN-1000-Ticks-Mix-ModE-by-i3D-net/
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/0fc9bf63-73c5-463f-99a4-f51117f0f1cb/Oscarmike-com-3-4-Siege-of-Shanghai-24-7/
Ma neće nije lax cheater, on je samo booster na jadnim njubovima. Vjerovatno leti u L. Birdu a netko ga popravlja cijele runde tako.
Sjetio se starog team swičera i boostera pa reko da vidim di je danas.
Ontopic: ide tko na gamer expo, ono rebbot na velesajmu?
Ovo da su reporti skriveni je mislim po defaultu jer kad god sam to nekome tko mi nije frend išla pogledat, svima je skriveno. I da igra u littlebirdu, ali nije ni prvi ni zadnji koji ima omiljeno vozilo i većinu vremena provodi u njemu.
Mi ćemo ić malo prošetat ne interliber i infogamer...
Ovo da su reporti skriveni je mislim po defaultu jer kad god sam to nekome tko mi nije frend išla pogledat, svima je skriveno. I da igra u littlebirdu, ali nije ni prvi ni zadnji koji ima omiljeno vozilo i većinu vremena provodi u njemu.
Dobor vještice, nemoraš baš svakog branit. Nit ga napadam i bmk nek igra i radi što hoće, samo se šalim, okej?
Miss Righteous...stvarno nekad ono....ali dobro.
što se tiče L-. Birda, on je sa jednim engijem ili dva unutra da te fixaju super neuništiv, a da ne pričam o switchu seata da se flareovi reloadju...dakle praktički si neuništiv snjim...ali nebitno.
Meni je radila glatko na mixu Low/Medium/High na x4 970 i GTX770, 8GB DDR2 RAM-a (40-100 FPS)
Iako, od zadnjeg patcha svima sa TS-a povremeno zatrza (a sad imam uglavnom preko 120FPS, konstantno, sa manje više High/Ultra mixom)
Dobor vještice, nemoraš baš svakog branit. Nit ga napadam i bmk nek igra i radi što hoće, samo se šalim, okej?
što se tiče L-. Birda, on je sa jednim engijem ili dva unutra da te fixaju super neuništiv, a da ne pričam o switchu seata da se flareovi reloadju...dakle praktički si neuništiv snjim...ali nebitno.
Ma on je super annoying lik, farmer bodova i killova.Kad vidim takvog tražim drugi server.
Ali ako ima guzičara kojima se da cijele runde popravljati, tko smo mi da sudimo.
Pa to je ovaj tjedan!!
Ako odem sutra, imat cu BF3 majicu pa me pozdravite ak me netko vidi
nisam baš zadovoljan..evo primjer ZAVOD 311 sve super po onim šumama, a čim dođem do onih velikih zgrada uspori na 25-30 fps-a..nebi ja ništa rekao da igram na high, al igram na low, neznam više što da isključim da imam neki konstantni fps..btw bf3 vrti na ultri bez ikakvih problema..
Vjerojatno, jer vec nekoliko dana pisemo o tome
Meni on sad treba zbog repair bodova za otključati Eng. :)
...a da se nađemo kod bf4 štanda i tam negdje zapimo? :)
A fila dragi... kreneš ničim izazvan pljuvat po liku (pardon šalit se) koji ni ne sudjeluje u forumu već dugo. Mislim meni je jasno da ti imaš potrebu pisat 25 postova dnevno na temi pa kad nemaš što, onda valjda ideš kopat po leaderboardsima i tražit zanimljivosti za forum, ali onda dozvoli da mi ostali komentiramo. Svejedno mi je s čim lateralus igra jer ga nisam nijednom srela na serveru u BF4, ali koliko se sjećam on je i u BF3 bio jako puno u scout heliju, a tamo scout nije bio "neuništiv", dakle očito voli igrat s time. Nije mi uopće bio cilj branit ga, niti mislim da ono što sam napisala zvuči tako.
Al interesantno čim ti netko baci kontru kreneš s osobnim komentarima prema toj osobi... No ne bih htjela dalje u offtopic...
...a da se nađemo kod bf4 štanda i tam negdje zapimo? :)
Šta postoji bf4 štand? Zanima me ako se igra bf4 na kojem pcu.. i koliko često se crasha
HOČE, HA?
znaci 4 nove/stare mape i novi game mode.. nova oruzja nece biti ?
HOČE, HA?
znaci 4 nove/stare mape i novi game mode.. nova oruzja nece biti ?
Pa kad je bio onaj livestream US vs EU na XBOX One, igralo se i sa ASVAL-om i tako dalje (igralo se i na Caspain Border), znači trebalo bi biti i novih oružja sa Second Assault.
@fila:
S novim Battlelogom po defaultu daješ uvid svojim battle reportima samo frendovima, sumnjam da su i tvoji "javni".
Lateralus je OK igrač, smanjio je rage u odonsu na prije, i voli Little Bird, te je naravno jako dobar u njemu. Uglavnom čak i leti sam, bez popravljača, gine ohoho, kao i drugi letači. Malo je ljut kada team ignorira protivnički AA, doduše
No, svejedno ga se može srušiti, štoviše, može se na njemu otključati i MP7 sa "double IGLA-om". Ja ga još prije runde pitam bolje Stinger ili IGLA za assignment, on kaže bolje uzmi IGLA-u, i mene balansira u kontra team i ne da mi natrag. Pa sam igrao.
Za informaciju "moj" team ja nakraju većinu SV stisnuo u spawn i pobijedio sam tu rundu, toliko o "nabijanju" njubova - btw, ti ne bi čistio recone s krovova kada imaš vozilo za to?
Za zaštitu mladeži i nježnih ušiju u video-u je ipak dio sa laganim psovkama uperenim meni odrezan.
Meni je radila glatko na mixu Low/Medium/High na x4 970 i GTX770, 8GB DDR2 RAM-a (40-100 FPS)
Iako, od zadnjeg patcha svima sa TS-a povremeno zatrza (a sad imam uglavnom preko 120FPS, konstantno, sa manje više High/Ultra mixom)
koja mapa?
AA uključen?
hbao?
nije mi jasno da imaš toliko fpsa. da je 770 toliko jača od moje 7950OC!?
ja na ultra imam od 55 do 90 iako mi ni na high nije puno bolje.
jel igraš mp ili sp?
glavno pitanje je možda...koji windowsi?
koja mapa?
AA uključen?
hbao?
nije mi jasno da imaš toliko fpsa. da je 770 toliko jača od moje 7950OC!?
ja na ultra imam od 55 do 90 iako mi ni na high nije puno bolje.
jel igraš mp ili sp?
glavno pitanje je možda...koji windowsi?
Sve mape, Windows 8.1, rekao sam mix, bez AA, sa HBAO, MP, naravno.
Kada uključim MSAA i SSAO, padam na oko 70 FPS min.
GTX770 mi je autoOC, CPU mi je (još) na default. BTW, imam DDR2133 CL9, gledao sam neke testove, i to ima dosta utjecaja navodno.
kako je ovaj bf4 neoptimizirano smehce za multi gpu sustave ! ajme majko moja nezna cf ni skalirat kak spada , gledam i na drugim stranim forumima isto njesra
1gpu 80-90, 2 gpu-a 100/110 clap clap fucking dice ! druge igre 80-90% boost skorom duplo fps-a , na bf3 je nesto bolje skaliranje fala Bogu ! .