Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.609.808
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Battlefield 4

http://battlefieldlog.com/2013/07/18/battlefield-4-campaign-details-revealed/

Evo nešto o kampanji...kad padnu serveri, bit će i kampanja dobra za odigrati :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

jeli se još može kupovati bf4 po povlaštenim cijenama iz prijateljskih zemalja kao što su mex, bra, ind?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

moze skoro sve 53 koje su uzele su uzele iz Meksika. :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Koliko para Ceco?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

BF4 Digital Delux

meksiko 640 peso = 51$

brazil 140 real = 62.5$

indija bf4 uopće nema u ponudi

BF4 Standard

meksiko 500peso = 39,90$

brazil 99 real = 44.25$

indija bf4 uopće nema u ponudi

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 22:30 (MaxonUniversal).

0 0 hvala 5
14 godina
Battlefield 4

O kojem Bf4 pricamo ? Sa onim dodatkom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

bf4 + dlc. ali nema više ispod 50$, u biti ima u south africa tamo je 49.13$ ( Ovo cijena se odnosi na DD ) {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 22:30 (MaxonUniversal).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
MaxonUniversal kaže...

bf4 + dlc. ali nema više ispod 50$, u biti ima u south africa tamo je 49.13$ ( Ovo cijena se odnosi na DD ) {#}

zbog nas kaj se krpamo preko indije, mexica i brazila da kupimo jeftinije igre, u tim državama će izbiti seljačka buna jer su digli cijene radi nas, kao u indiji {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jel se znaju već system reqsi koji ce trebati za igrati na pc-u?

Sori ako je već bilo ne pratim temu:/

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Zin8 kaže...

Jel se znaju već system reqsi koji ce trebati za igrati na pc-u?

Sori ako je već bilo ne pratim temu:/

Ne.

سمندری ڈاکو
16 godina
moderator
Battlefield 4

Ako niste znali dodali s još neke gluposti koje dobijemo sa standard ili DD ver. ako preorderamo igru.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 0 hvala 4
12 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ako niste znali dodali s još neke gluposti koje dobijemo sa standard ili DD ver. ako preorderamo igru.

Po ovome ako preorderam standard edition necu moci igrati beta verziju? WTF {#}

Ali imam Premium pa ću moci, ali opet mi to oko preordera nejde u glavu, stvarno previše filozofiraju.

Sniping is my job.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 12:47 (Schima).
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

znaci po ovome jedina razlika za mene je 2 goldenpacka, jer vec imam sve otkljucano za bf3, imam exlusive betu jer imam premium i mohw...

rađe ću uzet onda standardnu verziju i otkljucavat usput jer je zabava u tome

14 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

znaci po ovome jedina razlika za mene je 2 goldenpacka, jer vec imam sve otkljucano za bf3, imam exlusive betu jer imam premium i mohw...

rađe ću uzet onda standardnu verziju i otkljucavat usput jer je zabava u tome

Da ja cu isto tako,sta cu bezveze placat za te 2 stvari.Prakticki jedino je pristup beti zanimljiv a to imam jer imam premijum

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ok, whats a battlepack? Golden battlepack?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
xyan kaže...

Battlepacks contain a combination of new weapon accessories, dog tags, knives, XP boosts, and character customization items. The packs are designed to add an all-new layer of multiplayer persistence with an exciting element of chance, and are awarded during gameplay.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
xyan kaže...

ugl. sve ono kaj mozes inace dobit normalnim levelanje kroz igru, samo za one nestrpljive ili njubeke kojima se neda il nemogu

15 godina
pirat kaže...

Mislim fore....idem kupiti sad četvorku da dobijem prečac za vozila za bf3.

{#}

ne znaju što bi pa trpaju gluposti.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
pirat kaže...

Mislim fore....idem kupiti sad četvorku da dobijem prečac za vozila za bf3.

{#}

ne znaju što bi pa trpaju gluposti.

Jeee i ako narucit odmah dobijete i set nozeva gratisss {#}

15 godina
Alien 22 kaže...

Jeee i ako narucit odmah dobijete i set nozeva gratisss {#}

I set lonaca, od inoxa 18/10 dno u kojima je kuhao Ognjenović još drugu titu, sve sa potpisom cijele kuhinje.{#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Cura je commander {#}

Moj PC  
0 11 hvala 0
14 godina
Bruno Matejcic kaže...

Cura je commander {#}

so?

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ubisoft Online Store Published BATTLEFIELD 4 System requirements

http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1ipwdo/ubisoft_online_store_published_battlefield_4/

Screen

MINIMUM OS:
Windows Vista (Service Pack 1) 32-bit Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz) Memory: 2 GB System RAM Hard Drive: 20 GB Video Card:DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM Sound Card: DirectX 9.0c compatible

RECOMMENDED OS:
Windows 7 64-bit Processor: Quad-core CPU Memory: 4 GB Hard Drive: 20 GB Video Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950) Sound Card: DirectX 9.0c compatible

ali

Offspring (Origin Producer):
I don't believe the final system requirements have been decided yet, and this looks a lot like placeholder system requirements from BF3 with a couple of tweaks. I know everyone's excited for BF4 news, but I wouldn't trust an Ubisoft page with system requirements for it just yet.

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 15:40 (Lateralus).

6 0 hvala 8
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

jel bi po tom ja mogao igrat?

Requiscat In Pache

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

http://battlefieldinformer.com/f199/battlefield-4-official-system-requirements-2144/

pise da je official, prema tome ispada da su zahtjevi 100% isti ao i za bf3, kako se i ocekivalo da ce biti

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 17:40 (MARKOcVp).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Jel itko PO bf4?

Dream team.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
MARKOcVp kaže...

http://battlefieldinformer.com/f199/battlefield-4-official-system-requirements-2144/

pise da je official, prema tome ispada da su zahtjevi 100% isti ao i za bf3, kako se i ocekivalo da ce biti

UPlay have posted what seems to be the Official system requirements for Battlefield 4. Now EA/DICE have not yet confirmed this so the information provided could just be place holders! Read on for more information below.

Kad izađu ofišl, bit će malo više informacija, osim quad core cpu za recomended..i simpatično mi je da je minimum 32-bitni sistem, koji je, kao što je rečeno par strana pirje izbačen iz igre i igra radi samo na 64-bitnim sisteima...e sad ko tu koga j....

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Fila samo je Alpha radila na 64-bit. I windows vista/7. Dok bi u beti trebali dobiti ostale u podrsku.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
ceco22 kaže...

Fila samo je Alpha radila na 64-bit. I windows vista/7. Dok bi u beti trebali dobiti ostale u podrsku.

Hm a negdje je pisalo da će i igra bit 64bitna...nešto sam fulao...ali svejedno, dok ofišl systemsi ne izađu na battlelogu ne vjerujem nikome, jer siguran sam da kad to objave svuda će trubit te reqse.

I btw. ovdje piše još za dx9.0, zar i bf3 nije već bio na 10, ili 11 pa se nije mogao igrat na winxp zar ne, ili sam nešto zbrljao ja? :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 1:20 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

citao sam malo po netu za bf4 system req. i kaze da je preporuceno 4gb rama.. sad ja imam ddr2 4gb 800mhz.. hoce li bit problema pri igranju? ili je bolje uzet mi novu maticnu i ddr3 rame?

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice