http://battlefieldlog.com/2013/07/18/battlefield-4-campaign-details-revealed/
Evo nešto o kampanji...kad padnu serveri, bit će i kampanja dobra za odigrati :)
http://battlefieldlog.com/2013/07/18/battlefield-4-campaign-details-revealed/
Evo nešto o kampanji...kad padnu serveri, bit će i kampanja dobra za odigrati :)
jeli se još može kupovati bf4 po povlaštenim cijenama iz prijateljskih zemalja kao što su mex, bra, ind?
moze skoro sve 53 koje su uzele su uzele iz Meksika. :)
Koliko para Ceco?
BF4 Digital Delux
meksiko 640 peso = 51$
brazil 140 real = 62.5$
indija bf4 uopće nema u ponudi
BF4 Standard
meksiko 500peso = 39,90$
brazil 99 real = 44.25$
indija bf4 uopće nema u ponudi
O kojem Bf4 pricamo ? Sa onim dodatkom?
bf4 + dlc. ali nema više ispod 50$, u biti ima u south africa tamo je 49.13$ ( Ovo cijena se odnosi na DD )
bf4 + dlc. ali nema više ispod 50$, u biti ima u south africa tamo je 49.13$ ( Ovo cijena se odnosi na DD )
zbog nas kaj se krpamo preko indije, mexica i brazila da kupimo jeftinije igre, u tim državama će izbiti seljačka buna jer su digli cijene radi nas, kao u indiji
Jel se znaju već system reqsi koji ce trebati za igrati na pc-u?
Sori ako je već bilo ne pratim temu:/
Jel se znaju već system reqsi koji ce trebati za igrati na pc-u?
Sori ako je već bilo ne pratim temu:/
Ne.
Ako niste znali dodali s još neke gluposti koje dobijemo sa standard ili DD ver. ako preorderamo igru.
Po ovome ako preorderam standard edition necu moci igrati beta verziju? WTF
Ali imam Premium pa ću moci, ali opet mi to oko preordera nejde u glavu, stvarno previše filozofiraju.
Ako niste znali dodali s još neke gluposti koje dobijemo sa standard ili DD ver. ako preorderamo igru.
znaci po ovome jedina razlika za mene je 2 goldenpacka, jer vec imam sve otkljucano za bf3, imam exlusive betu jer imam premium i mohw...
rađe ću uzet onda standardnu verziju i otkljucavat usput jer je zabava u tome
znaci po ovome jedina razlika za mene je 2 goldenpacka, jer vec imam sve otkljucano za bf3, imam exlusive betu jer imam premium i mohw...
rađe ću uzet onda standardnu verziju i otkljucavat usput jer je zabava u tome
Da ja cu isto tako,sta cu bezveze placat za te 2 stvari.Prakticki jedino je pristup beti zanimljiv a to imam jer imam premijum
Ok, whats a battlepack? Golden battlepack?
Battlepacks contain a combination of new weapon accessories, dog tags, knives, XP boosts, and character customization items. The packs are designed to add an all-new layer of multiplayer persistence with an exciting element of chance, and are awarded during gameplay.
ugl. sve ono kaj mozes inace dobit normalnim levelanje kroz igru, samo za one nestrpljive ili njubeke kojima se neda il nemogu
Mislim fore....idem kupiti sad četvorku da dobijem prečac za vozila za bf3.
ne znaju što bi pa trpaju gluposti.
Mislim fore....idem kupiti sad četvorku da dobijem prečac za vozila za bf3.
ne znaju što bi pa trpaju gluposti.
Jeee i ako narucit odmah dobijete i set nozeva gratisss
Jeee i ako narucit odmah dobijete i set nozeva gratisss
I set lonaca, od inoxa 18/10 dno u kojima je kuhao Ognjenović još drugu titu, sve sa potpisom cijele kuhinje.
Ubisoft Online Store Published BATTLEFIELD 4 System requirements
http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1ipwdo/ubisoft_online_store_published_battlefield_4/
Screen
MINIMUM OS:
Windows Vista (Service Pack 1) 32-bit Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz) Memory: 2 GB System RAM Hard Drive: 20 GB Video Card:DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM Sound Card: DirectX 9.0c compatible
RECOMMENDED OS:
Windows 7 64-bit Processor: Quad-core CPU Memory: 4 GB Hard Drive: 20 GB Video Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950) Sound Card: DirectX 9.0c compatible
ali
Offspring (Origin Producer):
I don't believe the final system requirements have been decided yet, and this looks a lot like placeholder system requirements from BF3 with a couple of tweaks. I know everyone's excited for BF4 news, but I wouldn't trust an Ubisoft page with system requirements for it just yet.
jel bi po tom ja mogao igrat?
http://battlefieldinformer.com/f199/battlefield-4-official-system-requirements-2144/
pise da je official, prema tome ispada da su zahtjevi 100% isti ao i za bf3, kako se i ocekivalo da ce biti
Jel itko PO bf4?
http://battlefieldinformer.com/f199/battlefield-4-official-system-requirements-2144/
pise da je official, prema tome ispada da su zahtjevi 100% isti ao i za bf3, kako se i ocekivalo da ce biti
UPlay have posted what seems to be the Official system requirements for Battlefield 4. Now EA/DICE have not yet confirmed this so the information provided could just be place holders! Read on for more information below.
Kad izađu ofišl, bit će malo više informacija, osim quad core cpu za recomended..i simpatično mi je da je minimum 32-bitni sistem, koji je, kao što je rečeno par strana pirje izbačen iz igre i igra radi samo na 64-bitnim sisteima...e sad ko tu koga j....
Fila samo je Alpha radila na 64-bit. I windows vista/7. Dok bi u beti trebali dobiti ostale u podrsku.
Fila samo je Alpha radila na 64-bit. I windows vista/7. Dok bi u beti trebali dobiti ostale u podrsku.
Hm a negdje je pisalo da će i igra bit 64bitna...nešto sam fulao...ali svejedno, dok ofišl systemsi ne izađu na battlelogu ne vjerujem nikome, jer siguran sam da kad to objave svuda će trubit te reqse.
I btw. ovdje piše još za dx9.0, zar i bf3 nije već bio na 10, ili 11 pa se nije mogao igrat na winxp zar ne, ili sam nešto zbrljao ja? :(
citao sam malo po netu za bf4 system req. i kaze da je preporuceno 4gb rama.. sad ja imam ddr2 4gb 800mhz.. hoce li bit problema pri igranju? ili je bolje uzet mi novu maticnu i ddr3 rame?