Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.200.049
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma lako meni za bugove..meni se igra prije znala srušit jednom u danu i flashao sam bios grafe pa pitam dali je još netko probao isto?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 22:34 (ARazer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 3
kalko1212 kaže...
red_bull kaže...
kalko1212 kaže...

Kada kažu da su na CBC-u admini mutavi u pravu su. 

Admin mi nije ni razlog napisao, rejpao sam ih, pitao druge jer Baserape dozvoljen i kažu da je.

Jednostavno zaobilazite takve servere i gotovo. Nebudu oni dugo puni sa takvim balavim ponašanjem. A ja mislio da tamo igra ozbiljnija ekipa...

I ja isto, igramo na CBC-u, svi su snajperisti, netko ne uništava tenkove i itd. uglavnom nisu čuli za Teamwork.

Lol kad nemaš tim na ts sa kojima igraš fino, a svi su public gameovi isti, nitko ne igra teamplay. Nađi frendove za voice chat, popravit će ti se igra totalno.

15 godina
ARazer kaže...
Jel ima kome da se igra sruši bez ikakve poruke i morate je ugasit u tasku?

Kontaktiraj Cyber_Freak-a. Njemu se u zadnje vrijeme stalno ruši i čini mi se da je slično ko i tebi.

16 godina
Battlefield 3

U pravo sam sada igro ne serveru i uzeo sam kuky-u dog tag i onda mi se ne vidi na mom profilu da sam mu uzeo dog tag zasto?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Novi ORIGIN!

Origin update!

Ajde, da vidimo dal ce ovo ispraviti greske kod rusenja!

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jel, ja nisam ništa dobio..
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Novi ORIGIN!

Origin update!

ne razumijem..ako obrises origin i stavis novi onda moras igru ponovo skidati...?

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
13 godina
protjeran
ARazer kaže...

ma lako meni za bugove..meni se igra prije znala srušit jednom u danu i flashao sam bios grafe pa pitam dali je još netko probao isto?

meni se u zadnja 2 dana crashala 10-15 puta...

neznam vise sta da probam...A radila mi je super..u mjesec dana mozda mi se crashala 4 puta...a sad,problem...  :(

13 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
ARazer kaže...

neznam vise sta da probam...A radila mi je super..u mjesec dana mozda mi se crashala 4 puta...a sad,problem...  :(

lupam napamet, ali i meni je bilo masu puta crasalo bez upozoroenja samo izade iz igre, i tek kad sam napravio downclock graficke kartice ( memory clock sa 2100 na 1800 ) samo rijesio sve probleme!

13 godina
Cyber_Freak kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Novi ORIGIN!

Origin update!

ne razumijem..ako obrises origin i stavis novi onda moras igru ponovo skidati...?

Ma ne, u opcijama sam stavio "Update to Pre-release"

Izasla nova pre-release verzija. Origin to pregledava kod pokretanja. Znaci, ugasis pa upalis.

Sam se downloada, instalira preko stare verzije. I imas sve kao i prije.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 0:22 (CyberDemonVZ).
17 godina
Battlefield 3

{#} evo i mene sad počelo kikati van igre iznenada.

EDIT: yup izbacilo me sa svakog servera u roku 2-3 minute. tako mi i treba kad ne igram danima!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 0:49 (sokre).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ja nakon šta sam pokušao sve što sam našao na netu i nakon xy puta kontaktiranja supporta i ništa mi nije riješilo taj problem..koji puta se srušila svaku rundu 1, a koji puta jednom u 10 rundi.Bez ikakve poruke..nije bilo pravila, na kraju sam išao probat stavit novi bios grafe i od tada niti jednom..čak sam i win 3 puta na novo stavio..da mi to nije pomoglo nebi išao s downclockanjem grafe nema te igre..jer ak je 580 ne može vrtit onda ne znam..tako da probajte vi koji imate sličan problem..niš ne košta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
MaxonUniversal kaže...
Cyber_Freak kaže...
ARazer kaže...

lupam napamet, ali i meni je bilo masu puta crasalo bez upozoroenja samo izade iz igre, i tek kad sam napravio downclock graficke kartice ( memory clock sa 2100 na 1800 ) samo rijesio sve probleme!

Hm,pa ova moja saphire 6950 je mislim tvornici clockana... E sad kad bi je jos znao downclocati...
13 godina
neaktivan

i moja msi 560 je tvornicki klokirana pa sam je morao spustiti jer inace da bf3 radi, dok sve ostale igre normalno rade! ja sam radio sa msi afterburner

13 godina
protjeran
MaxonUniversal kaže...

i moja msi 560 je tvornicki klokirana pa sam je morao spustiti jer inace da bf3 radi, dok sve ostale igre normalno rade! ja sam radio sa msi afterburner

Jel znas mozda koja je aplikacija za ati?? Trixx??
15 godina
Battlefield 3

Mozete staviti link od nekog Normal conquest ili eventualno sa mix rush rotacijom servera koji sadrzi sve mape?

Naravno osim buga,tamo sam uvjek kad ima ljudi, no kad nema onda mi malo muka naci neki dobar.

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
MaxonUniversal kaže...

Afterburn ti radi i na ATI tj. AMD.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

vama je problem kad se 1 u danu crasha?!meni se nije ugasila maloprije SAT VREMENA (moj rekord na koji sam ponosan)obično se crasha svakih desetak minuta

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
kurt kaže...

vama je problem kad se 1 u danu crasha?!meni se nije ugasila maloprije SAT VREMENA (moj rekord na koji sam ponosan)obično se crasha svakih desetak minuta

Ma prijatelju da mi se crasha tako od prvog dana onda vise ni ne bih pridodavao neki paznju tome i vjerovatno bi obrisao igru... Al glupo je kad ti mjesec dana radi perfektno sve,pa onda u zadnja 3 dana skupis 20 crashova... Bas sam pogledao pod administrative windows tools evente,od 01.01 mi je krenula igra sa crashanjem... Nisa valja danas downclockati grafu pa probati... Pa ovo nema nigdje da moras grafu downgrade da bi igrao neku zahtjevnu igru...lool
13 godina
protjeran
H4X0R_Bug kaže...
Cyber_Freak kaže...
MaxonUniversal kaže...

Ja sam dobio uz grafu na cd-u Ati Overdrive...Mislim da se moze i sa njime?
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
mislim da da..imaš na službenim str za skinut šta god ti treba..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

radi kao zmaj od prvog dana, ne sjecam se da mi se igra ikada srusila, desi mi se da me dc.a sa servera kada mi bolja polovica upali FB na laptopu i to je to. ne trza, nemam problema, ide kao podmazano od day 1 :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
H4X0R_Bug kaže...
Cyber_Freak kaže...
MaxonUniversal kaže...

Ja ti imam istu tu grafu i sa 11.11 radi bez problema. Jučer mi se jednom crashala, a prije toga je radila 2 tjedna bez problema. Crashevi su mi stvarno rijetki.

Moj frend sa 560ti stalno ima problema, valjda jer je grafa tvornički clockana. Ova naša nije, samo ima bolje hlađenje, ne trebaš downclockat.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 9:05 (Vash).
17 godina
Battlefield 3

prekrasno sad me pb kika van lol.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vash kaže...
Cyber_Freak kaže...
H4X0R_Bug kaže...
Cyber_Freak kaže...
MaxonUniversal kaže...

Ja ti imam istu tu grafu i sa 11.11 radi bez problema. Jučer mi se jednom crashala, a prije toga je radila 2 tjedna bez problema. Crashevi su mi stvarno rijetki.

Moj frend sa 560ti stalno ima problema, valjda jer je grafa tvornički clockana. Ova naša nije, samo ima bolje hlađenje, ne trebaš downclockat.

lool,pa zar nije svaki Saphire tvornicki overclockana verzija ili sam ja lobrkao loncice?? Uglavnom i meni je super radilo na 11.11 driverima,onda sam digao na 11.12 i povremeno crashovi..Onda mi je frend dao link za 12.1 neoficijalne drivere,sve radilo ok,i nakon par dana poceli crashovi... Jucer sam ponovo vratio na 11.11 i nakon 5 min crash...Pa sam digao na 11.12 ponovo,i odigrao mapu cijelu do kraja... Ma ne znam vise,lud sam...Sta se to moglo u 3 dana desiti da mi pokvari i zgadi ovu igru... Citao sam negdje da su ovi najbolji druveri za nasu grafu pa cu probati danas opet.. http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Catalyst1111aperformance.aspx Kad se mijenjaju druveri,jel se moraju stari ocistii sa necim ili kao ja preko ovih nove staviti??
14 godina
neaktivan
sokre kaže...

i mene,a nije me inače nikad prije

idem na bugov server možda me on ne kicka :)

EDIT:on se ni ne louda do kraja,a več se crasha...{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 9:40 (kurt).
15 godina
Battlefield 3

I ja imam probleme sa stalnim crashanjem igre. Moram ici u task manager i ugasit je kad se pojavi crni ekran.

Cesto pise da su se driveri od graficke srusili. Imam gainward gtx 570 GLH... To mi se pocelo pojavljivat nakon zadnjeg updatea igre....

pwn too much...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kurt kaže...
sokre kaže...

i mene,a nije me inače nikad prije

idem na bugov server možda me on ne kicka :)

EDIT:on se ni ne louda do kraja,a več se crasha...{#}

heh kikaju svi isprobano. evo reinstal pb pa ćemo vidjeti sad.

EDIT: problem riješen (nadam se), obrisao pb,reinstalirao, restartao komp i ruter. nema više kikanja van (za sada). sad nazad na WOT malo hehe, tamo barem uvijek sjedim u svom tenku:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 10:35 (sokre).
15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
lool,pa zar nije svaki Saphire tvornicki overclockana verzija ili sam ja lobrkao loncice?? Uglavnom i meni je super radilo na 11.11 driverima,onda sam digao na 11.12 i povremeno crashovi..Onda mi je frend dao link za 12.1 neoficijalne drivere,sve radilo ok,i nakon par dana poceli crashovi... Jucer sam ponovo vratio na 11.11 i nakon 5 min crash...Pa sam digao na 11.12 ponovo,i odigrao mapu cijelu do kraja... Ma ne znam vise,lud sam...Sta se to moglo u 3 dana desiti da mi pokvari i zgadi ovu igru... Citao sam negdje da su ovi najbolji druveri za nasu grafu pa cu probati danas opet.. http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Catalyst1111aperformance.aspx Kad se mijenjaju druveri,jel se moraju stari ocistii sa necim ili kao ja preko ovih nove staviti??

Ne bih znao, nije me to nešto posebno zanimalo, ali mislim da ova nije ništa posebno clockana, ako i je to je minimalno. Meni je samo važno da je tiha.

Pa to ti i je problem, ne možeš nove preko starih i obrnuto bez čišćenja.

Uvijek moraš počistiti prije instalacije drugih drivera.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 10:40 (Vash).
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Jel ima neki program za ciscenje detaljno drivera ili samo preko control panela je dovoljno?
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice