Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.162
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Jack Sparrow kaže...
Nego skida mi patch od 3.9GB, a rekli su da je oko 2gb. Valjda se skida i B2K odmah, samo što će ga aktivirati tek drugi tjedan. To je valjda da održe ono obečanje PS3 korisnicima :D

Je, meni je isto 3,9. :) Vjerojatno zbog B2K mapa.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
Latz kaže...
TomoR kaže...

Dajte javite kada krene patch (trebao bi danas), koliko je velik kako se brzo skida, i kad počnete igrati kakva je stabilnost, loading time itd... Za balans oružja bi bilo prerano govorit.

Tako kad dođem s posla da znam s čime imam računat!

ja znam s čime imam računat - traženjem fajlova koje moram nakon patchiranja pregazit da bi igrao s ruskom verzijom postavljenom na engleski ...

Pa to ćemo valjda kao i svaki put do sada pronaći ovdje (u menja tože ruskaja versija):

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Jack Sparrow kaže...
Nego skida mi patch od 3.9GB, a rekli su da je oko 2gb. Valjda se skida i B2K odmah, samo što će ga aktivirati tek drugi tjedan. To je valjda da održe ono obečanje PS3 korisnicima :D

Je, meni je isto 3,9. :) Vjerojatno zbog B2K mapa.

3.9 je jer ste platili B2K, a rekli su 2GB zbog onih koji nisu, znači mape su velike 1.9GB.

Kalko1212 ingame
16 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

3.9 je jer ste platili B2K, a rekli su 2GB zbog onih koji nisu, znači mape su velike 1.9GB.

Meni je 4.2 {#}

Ruski + B2K

I possess a skill to google.
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
kalko1212 kaže...

Meni je 4.2 {#}

Ruski + B2K

i meni {#}

17 godina
Battlefield 3

4,2GB...

Hmm, vidim da ću skočit s posla doma na ručak da pokrenem download {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ja ću objašnjavati curi kako da pokrene download, da ne moram čekati kada dođem doma sa posla... {#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...
Jonja kaže...

Port?

Da, nažalos igra je port. Znam da je DICE govorio da je PC vodeča platforma,ali izgleda da su nas malo lagali. Ljudi koji su išli malo čačkati po kodu igre su našli dosta toga što dokazuje da je igra portana.

Uostalo nije ni bitno dali je port ili nije. Niti mi je to ikada bilo bitno za neku igru sve dok igra radi kak spada na PC-u, briga me dali je port.

Na kraju je Karl-Magnus priznao da je na poćetku razvoja primarna platforma bila pc, ali zbog žurbe da bi igricu izbacili na vrijemu primarne platforme su postale konzole

Meni isto skida 3.9 GB

BF3:crna_bandera
14 godina
I meni skida 3.9Gb
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

4,2GB...

plavi83 kaže...

Ja ću objašnjavati curi kako da pokrene download, da ne moram čekati kada dođem doma sa posla... {#}

Rimout kontrol dečkovi. :)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
Updajtaju i Battlelog sad pa je nemoguće pristupiti
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
17 godina
robimarko kaže...
Updajtaju i Battlelog sad pa je nemoguće pristupiti

Pa tak su i najavili jučer, ako se ne varam 9:00 do 12:00 CET

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 10:29 (TomoR).
17 godina

Slažem se, teamviewer ftw.

Ovako curi objasniš, kasnije ćeš joj pokazati kako se igra i za koji mjesec ćeš čekati svoj red da igraš barem pola sata nakon nje {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
14 godina
neaktivan

sad kad sam vidio u danija ovaj dead space sjetim se sve cime su nas navlacili da kupimo bf3, a nisu odrzali rijec... klasicna EA...

17 godina
neaktivan
Čime?
Ja sam ga dobio besplatno kupnjom Battlefielda 3. Zašto ništa?
14 godina
neaktivan

pa ja sam ga istio kupio prije onog 19. sto su govorili pa qu** nista od toga :(

17 godina
neaktivan
E, kvaka je bila u tome da si trebao otići na EA support.

Ja sam otišao na EA chat, tražio key i dobio ga. :)
14 godina
neaktivan

e ja sam u medju vremenu mjenjao stan pa sam bio bez neta :( sad je ocito kasno za to -.-

14 godina
Danny_HR kaže...
TomoR kaže...

4,2GB...

plavi83 kaže...

hehehehe...za budući update ću se tako pripremiti... {#}

Pero Dinamit kaže...

Slažem se, teamviewer ftw.

Ovako curi objasniš, kasnije ćeš joj pokazati kako se igra i za koji mjesec ćeš čekati svoj red da igraš barem pola sata nakon nje 

ma neće valjda ona na to...za nju ću instalirati MW3... {#}

16 godina
Danny_HR kaže...
TomoR kaže...

4,2GB...

plavi83 kaže...

Dobar ti je ovaj autoCAD. koja to verzija? origin? {#}

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 10:43 (red_bull).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dali cu ja moc igrat bf3 online ako sam ga skinuo s neta i dal ce mi se patchevi normalno skidat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dd_Optic kaže...

Dali cu ja moc igrat bf3 online ako sam ga skinuo s neta i dal ce mi se patchevi normalno skidat?

Vidoviti Milan kaže da hoćeš{#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
16 godina
neaktivan
Dd_Optic kaže...

Skinuo s neta je relativan pojam. Ak si skinuo pirata nećeš moć. Pritom ne mislim na sexy radnje sa forumašem Piratom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 10:52 (Minoza).
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Dd_Optic kaže...

Skinuo s neta je relativan pojam.

Kako mislis relativan pojam?

14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Dd_Optic kaže...

Skinuo s neta je relativan pojam. Ak si skinuo pirata nećeš moć. Pritom ne mislim na pederske radnje sa forumašem Piratom.

DA BOLJE CITAS

14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

oruzja u igri su smjesna... nigdje statistike, jedan f2000 me zgazi iako ja pocmem prvi pucat s LMG i to na bilo kojoj udaljenosti. sad bi ja trebao proucavat kalibar i punjenje pojedinog metka i oruzja?!  kako da ne! to mi nije zabava.

idioti! 

da su bar stavili i dodatke za municiju, ocu rec, kad vec imamo foregrip i ostale fore mogli su stavit i par vrsta streljiva.. tako da bar to mozes birat : oces preciznost ili oces snagu. ali neeeeee, daj 5 vrsta optike, oces krizic, oces tocku, oces tocku i krug, oces s 3,4 povecanjem ili 4x povecanje?! koji kuratz (ajd ove zadnje jos i imaju smisla)... 

neke odluke su mi smjesne i sve vise i vise se nerviram... a vidim da dosta je dosta njih pocelo koristiti taj f2000 s IRNV scopom, mos se je8at kad naletis na takvog... ovo balansa nije vidjelo, jer da je nebi istu ovu kombinaciju imalo 80% assault klase na severu...

u bc2 si trebao iz tog sranja sasut pol sanzera u tuljana da bi ga ubio a sad je dovoljno samo da te vidi... 

igla, stinger i ono govno od javelina su beskorisni... prije bi tenk unistio s EOD botom nego s javelinom... ma daj. debili.

ocu fakin ingame statistiku pojedinog oruzja!!

de polako, ne moraš odma p1zd1t! :-D

Bilo je prije:

http://denkirson.xanga.com/756891604/bf3/

a i ovo:

http://symthic.com/?s=bf3

Ova druga će biti vrlo detaljna. Autor redovito radi na osvježavanju podataka što je super.

Znam da nije ingame, ali nije to toliko potrebno. Ako misliš na one statse oružja u bc2, oni su ionako bili samo opisni i ništa bolji u osnovi od onoga što imamo na blogu.

KILL! Have no fear!
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

DA BOLJE CITAS

A baš si me moro quotat prije neg sam prepravio potencijalno uvredljiv termin. {#}

16 godina
Battlefield 3

Jedno pitanjce:

Imam BF2 Complete Edition na DVD-u (retail) da li je moguće ikako stvaiti to u Origin listu igara ili možda da pokušam skinut igru s Origina sa svojim CD-KEY-em. ?

Usput koje sam ja piz.dine sreće cijeli ovaj tjedan radim drugu smjenu ono od 14:30h do 21:00h i sad si mislim sad ću moći prijepodne do posla igrati BF3 ko čovjek (žena radi, dijete u vrtiću) mir i tišina kad ono faking update svega, zadnje što sam vidio je od 09:00h do 13:00h (ako ne i duže kako to obično biva kod update-a) iz osobnog iskustva govorim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 11:01 (LuX_CRO).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danny jos kad bi bilo moguce da na velikim cq mapama stavis da bude 1000 ticketa,server bi ti bio full non stop + i ja bi samo na njemu igrao:D

x3Cks

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Iskreno i meni fali opis oruzja kao u bc2, gdje si imao graficki prikaz i compare opciju :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 11:00 (ceco22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice