Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.517
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
MARKOcVp kaže...

Uz exaila, najbolji pilot, i bolji bih rekao, u tih 6min ja sam imao 74:1 a on cak 41:1 kao pilot, sto je stvarno puno kilova za pilota. 

Hehe, Mihek je prokletnik, previše killova ukrade gunneru. Guided rockets FTW.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
16 godina
Battlefield 3

Eto lude partije u Littlebirdu

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/67483634/331323887/

Hehe 2xp mi donio 130000 xp :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 3 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Znate zaš sam pitao to, tu anketu stavio?

Igrin hitreg direktno ovisi o kašnjenju različitih mrežnih kartica. I ne samo hitreg, cijeli netcode.

Najgore wlan, pa integrirane mrežne pa diskretne pa sve do ponajboljih Intel i Killer mrežnih.

Kada bi svi imali iste mrežne, podjednako dobra računala (manje bitno sve dok igra radi glatko)

i jednaku vezu (podjednak ping) igra bi imala fantstičan hitreg. Zato npr na lanovima svima super radi. :)

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ipak se dogodilo:

kad tad moralo je kad tad moralo je
Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo igram normalno prvu partiju, dok drugu ne mogu, jer mi jako trza, prva radi super druga trza. Ne znam du ceg je. Igram na High postavkama, GPU Load mi je 1%, sto je smijesni. Kako da rijesim problem. Temp. grafe je kad oko 50 stepeni. 

Hvala

dzix
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 0:50 (dzelo).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
dzelo kaže...

Evo igram normalno prvu partiju, dok drugu ne mogu, jer mi jako trza, prva radi super druga trza. Ne znam du ceg je. Igram na High postavkama, GPU Load mi je 1%, sto je smijesni. Kako da rijesim problem. Temp. grafe je kad oko 50 stepeni. 

Hvala

Smanji sve na Low pa onda probaj.

Mozda ti se popuni memorija na graf. kartici. Na visim detaljima se dogadja i s 1,2GB memorije na kartici.

Ne bi se smjelodogadjati na High na tvojoj kartici (ima 1GB memorije?).. ali tko zna, probaj.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
Battlefield 3

Bas je dobro kad se hrpa domacih igraca okupi na jednom serveru :)

Kao npr jucer.

Steta zbog veliko disbalansa kasnije :(

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

posto ga G-portal nije jos ugasio iako nisam nista 2 mjeseca, da ga bar napunimo poslije lako prebacim na klasik ;) 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/pc/5dacef34-44b6-4155-ad8a-f25577c50f31/Croatian-53Team-Bug-hr-Damavand-Peak-rush-24-7/

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 12:01 (ceco22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ceco22 kaže...

posto ga G-portal nije jos ugasio iako nisam nista 2 mjeseca, da ga bar napunimo poslije lako prebacim na klasik ;) 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/pc/5dacef34-44b6-4155-ad8a-f25577c50f31/Croatian-53Team-Bug-hr-Damavand-Peak-rush-24-7/

Postali su iznimno bezobrazni po tom pitanju. I naš server je tako ostao funkcionalan još 2mj nakon isteka, bez ikakve obavijesti, pa su htjeli prisilnim putem naplatit za jedno tromjesečje, jer smo kao mi dužni odjaviti server.... Tako da si pripazi paypal.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

onda idem odjaviti server sutra ;), jer kod njih budemo uzeli BF 4 server pa da ne bi bilo poslije nekih problema :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 12:19 (ceco22).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Decki, da li bude kakvih BF4 servera u HR? Ili poslije Diabolica vise nitko nema kod nas?

Vec mastam, server od 66 igraca, ping oko 15, domaca ekipa koja zna sto radi.. jiz jiz...

A to ce biti pod "Must have" jer napokon uvode glasovnu komunikaciju u igru!

Btw, I will own your ass {#}

Moj PC  
15 0 hvala 3
13 godina
odjavljen
Battlefield 3

Provociras s lancicem ? Slijedi foto sesion {#} .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Alien 22 kaže...

Provociras s lancicem ? Slijedi foto sesion {#} .

{#} Kaj bi ja bez Cece :)

Kad smo vec kod toga, Ceco budes se sto spancirao Varazdinom?

Varazdinski Dado?

Zagrebacki Dado? :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 13:06 (CyberDemonVZ).
13 godina
odjavljen
Battlefield 3

Kad je spancir da popijemo cedevitu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Danas ti počinje :)

1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

24.8 ak se ne varam.

0 1 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Decki, da li bude kakvih BF4 servera u HR? Ili poslije Diabolica vise nitko nema kod nas?

Vec mastam, server od 66 igraca, ping oko 15, domaca ekipa koja zna sto radi.. jiz jiz...

Stvarno bi mogli uzet BF4 server sad, jer kako vidim cijene će bit približne za BF3 (koje su sada prilično niske) zbog hardverskih zahtjeva koji se nisu puno povećali

14 godina
odjavljen
Battlefield 3

A ako se smije znati kako se krecu cijene servera za trojku?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Stvarno bi mogli uzet BF4 server sad, jer kako vidim cijene će bit približne za BF3 (koje su sada prilično niske) zbog hardverskih zahtjeva koji se nisu puno povećali

Gdje vidiš? Nisam još kod dobrih RSP-ova vidio BF4 servere za prednarudžbu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
16 godina
Zin8 kaže...

A ako se smije znati kako se krecu cijene servera za trojku?

oko 90 centa po slotu

Danny nisam još vidio cijene nego po requirementsima gledam, ali cijene najčešće idu po req-sima, a BF3 je započeo cijenu prilično visoko (1.25-1.50$ slot) jer su njegovi req-si bili prilično zahtjevni, a kakva je sad situacija u odnosu BF4 na BF3, sigurno bi trebali biti jeftiniji u startu

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 13:53 (Mitch).
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Nema kod nas i teško da će bit. Licenca je skupa, treba imat kvalitetnu "farmu" i prije toga treba odradit jako puno "obrađivanja" nekog u EA-u. Sumnjam da je netko u HR na to spreman i da ima mogućnosti. Pogotovo s obzirom na to da se serveri u HR jednostavno ne isplate, što zbog veće cijene najma, to zbog puno, puno manjeg broja zainteresiranih admina.

Server u HR je dobar samo nama i prvim susjedima, drugi ih zaobilaze jer je koncentracija igrača na ovim prostorima mala. Zato se čak i admini iz Italije primjerice češće odluče na server u Njemačkoj koja je više manje usred svega. :) A i infrastruktura im je višestruko bolja.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Danny nisam još vidio, ali cijene najčešće idu po req-sima, a BF3 je započeo cijenu prilično visoko (1.25-1.50$ slot) jer su njegovi req-si bili prilično zahtjevni, a kakva je sad situacija u odnosu BF4 na BF3, sigurno bi trebali biti jeftiniji u startu

Nadajmo se. Međutim sys requirements nije isti za server i za igru. Tak da ono što je nama dovoljno za igru nije baš bitno za providera. 

Kolko vidim u BF4 će bit puno više događaja na mapi za vrijeme meča (više destrukcije, vremenske prilike i sl.) pa se ne bih baš kladio da će cijena slota bit niža nego što je bila kad je došao BF3.

16 godina
Danny_HR kaže...
Mitch kaže...

Danny nisam još vidio, ali cijene najčešće idu po req-sima, a BF3 je započeo cijenu prilično visoko (1.25-1.50$ slot) jer su njegovi req-si bili prilično zahtjevni, a kakva je sad situacija u odnosu BF4 na BF3, sigurno bi trebali biti jeftiniji u startu

Nadajmo se. Međutim sys requirements nije isti za server i za igru. Tak da ono što je nama dovoljno za igru nije baš bitno za providera. 

Kolko vidim u BF4 će bit puno više događaja na mapi za vrijeme meča (više destrukcije, vremenske prilike i sl.) pa se ne bih baš kladio da će cijena slota bit niža nego što je bila kad je došao BF3.

Istina, ali to bi sve trebalo sjest na RAM

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

pazi da te ne knife-am i ostanes bez njih kad se nađemo na pifkanu {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

{#}

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Moj PC  
7 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Kad smo vec kod toga, Ceco budes se sto spancirao Varazdinom?

Varazdinski Dado?

Zagrebacki Dado? :)

Malo bumo bili nekaj tam, čujemo se ako ulovimo vremena, žemske idu s nama pa onda mi odlučujemo po prilici 0.22%.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 16:23 (DadoZG).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Došlo ojačanje za BF.

Moj PC  
19 5 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Evo, i na drugom accountu "složio" MCOM defender medalju, najviše ribbona na High Ticket (60-75) squad rushu, 16 igrača.

Trebalo mi je 387 MCOM defend killova (najgore su mi runde kada završim sa 3 defend killa, bez ribbona - teroetski 200 defend killova bi bilo dovoljno da se boosta). Intenzivno sam to ganjao zadnjih 5 dana, bez pomoći od ovih "mojih" sa TS-a. 

Dakle, ako tko želi, može!

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 10:15 (TomoR).
Moj PC  
8 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Evo, i na drugom accountu "složio" MCOM defender medalju, najviše ribbona na High Ticket (60-75) squad rushu, 16 igrača.

Trebalo mi je 387 MCOM defend killova (najgore su mi runde kada završim sa 3 defend killa, bez ribbona - teroetski 200 defend killova bi bilo dovoljno da se boosta). Intenzivno sam to ganjao zadnjih 5 dana, bez pomoći od ovih "mojih" sa TS-a. 

Dakle, ako tko želi, može!

A da pokušaš sa još jednom novim accountom, možda bi još brže napravio.

16 godina

Evo imam jedan mali problem s BF3, ako ga se može tako nazvati.

Uzeo sam si sada ovaj humble bundle i prašim malo battlefield i svaki puta kada uđem u novi game moram podesit rezoluciju.

Dali postoji neki način kako podesiti i da tako ostane, jer u ni jednoj drugoj igri nisam imao ovakav problem.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice