Došlo ojačanje za BF.
I kakve su? Koliko je lakše locirati protivnike i da li vrijede tu cijenu? Pitam jer žicam Vješticu da mi ih kupi za rođendan.
Došlo ojačanje za BF.
I kakve su? Koliko je lakše locirati protivnike i da li vrijede tu cijenu? Pitam jer žicam Vješticu da mi ih kupi za rođendan.
Zicaj malo bolje jer neces pozalit.
Ja ih imam vec skoro godinu dana i prezadovoljan sam.
Rupy ih je uzeo na moj nagovor i isto je zadovoljan.
Jos jedan frend ih je uzeo i ceka da mu dodu.
O kojim to slušalicama pričate?
O kojim to slušalicama pričate?
Ajd probaj se vratit jednu stranicu - hvala
Došlo ojačanje za BF.
Nemoj žicat samo ih kupi jer su odlične. Kaj se tiče protivnika čuješ svaki korak pojačaš stražnji zvuk i čuješ ak ti se ko šulja.
Došlo ojačanje za BF.
Priznaj,pitas zbog juke,a ne vjestice
Pamrak i Peacean_BiH svaka cast za ono probijanje danas :D
Došlo ojačanje za BF.
Priznaj,pitas zbog juke,a ne vjestice
Ma nema pomoći za Juku, njega čuješ kad već kolje. Sad me triput u 5 minuta capnuo.
Ma nema pomoći za Juku, njega čuješ kad već kolje. Sad me triput u 5 minuta capnuo.
Onda su Logitechove G35 bolje. Imam njegove tagove, a on moje nema
...Pitam jer žicam Vješticu da mi ih kupi za rođendan.
Hmmm, nešto slabo žicaš i zaboravljaš na dogovorene uvjete :D No dobro, možda ih kupim sebi :P
Ima li neki uredu server na kojem konstantno ima ljudi, bitno da je rush ili conquest, sve mape, nemam više gdje igrati uopće, nađe mi samo 20 servera sa dobrim pingom, dalje je sve užas.
Ima li neki uredu server na kojem konstantno ima ljudi, bitno da je rush ili conquest, sve mape, nemam više gdje igrati uopće, nađe mi samo 20 servera sa dobrim pingom, dalje je sve užas.
Pogle kakav ti je ping na ovima:
Ako je ok, onda ima stotine servera na kojima mozes igrati :)
ja kad tako slozim server bude prazan u roku 10 min, nazalost serveri koji vrte odredjene mape budu popunjeni.
Pa nisi kupio za k, ali odes na only DLC servere, jer jako malo servera ima vise mapa. Evo ja sutra opet slozim onaj klasik CQ sve najbolje mape ali tesko ce ga biti napuniti i zadrzati punim bez bar 10 igraca domaci.
EDIT : Et stavio sam na ovaj svoj sever sad sve po meni najbolje konkvest mape 600 tiketa ;)
Šta se desi kad na Kharg rushu napadači ukradu Frogfoot-a...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/67656807/
looll
...
hax?
470 killova za 50 minuta?WTF?Igrao sam s likovima neki dan na khargu s 64 igraca,ja sam bio u a10 i oni u heliju,skidao sam stalno frogfoot,pilot je drzao heli na 400m,a gunner je samo ubijao punih 58 minuta,i imao je 215-0,ne kuzim di je ovaj stigao nabit 470 tako brzo?A ni ovaj u frogfootu nije bas zdrav,200+ killova,nice
ako na kharg rushu imas dobru ekipu rape train has no brakes
Nakon par dana igranja ili makar pokušavanja istoga, donosim sitrep sa uglavnom Norshern Canalizejšn mape (Team death-match) jer sam skužio da je na njoj najlakše frag-ati njubare poput mene, pogotovo ako se skrivaju po onim mini hangarima, a moj SKS ne pita za head-aru dva puta.
Na preporuku nekoga ovdje krenuo sam igrati tu mapu, prvo u conquest obliku, što se ispostavilo kao jako loše jer sam imao osjećaj da ću ako ne budem igrao sa normalnim soldžerima u squadu ostati bez 35 centimetara duge grunge kose (tata mi je ćelav i btw se bojim da neću ostati bez kose i nevezano za BF3 događanja). Stoga sam prešao na TDM.
Prve smrti sam okusio od strane M39-ki jer koliko sam skužio, to oružje ima nenormalan range i rate of fire, čujem zvuk poput siktanja zmije i već znam da sam mrtav. Nakon toga, jazavci sa SCAR-ovima su mi se šuljali iza leđa i umjesto da se dive malom pejzažu moje krvi iz lubanje, oni me zakolju i pokupe dogtag, a u njihovom cam-u vidiš 3D model koji ti postane preokupacija sljedećih par minuta (ne doživljavam to osobno) dok ne dobiješ "avenger" ili "nemesis" u score traci.
Ph4nt0ma nisam vidio jer je taj vjerojatno uskrsnuo među neke D3n00bizat1on-pr0-53rv3re.
Najednom se cijeli server diskonektao, valjda neki maintain. Vratili smo se, i na serveru su bili neki III DEAD III i III Black Mamba III. Tu kreće moj napadaj anksioznosti, paranoje i općeg ludila, jer ti ljudi kako su igrali, ja to u životu nisam vidio. Dakle, oni su sebi vrlo vjerojatno govorili "hej, ovaj će sad nama baciti smoke slijeva, a doći s desna, e pa hajdemo mi ipak otići s lijeva i ubiti ga s leđa". Dok sam igrao, mislim da nijednom nisam naišao na face to face borbu ni sa jednim od njih, samo čujem "psssskčš čkčk psssskčš" i budem mrtav, a nisu igrali sa snajperima, nego su me ubijali sa shotgun-om i onim DAO12 (? tako se zove čini mi se) sa nekih brat-bratu 50+ metara što je bilo još veći apsurd.
Btw. otišao sam bio na Caspian Borders mapu, uzeo helikopter, zabio se u njih 7 zbuksanih, poginuli od eksplozije, BestThingIDidInMyLife.jpg. i vratio se na Norshern Canalizejšn da plačem i ubijam sebi ravne.
EDIT: E da btw2, otišao sam bio na neki server na kojem sam pokupio ban i ispostavilo se da je zato što je bio Knife0nly, a ja sam ih sve posložio rafalom. Enough said.
Koliki Network Smoothing Factor je najbolji?
Koliki Network Smoothing Factor je najbolji?
Ovisi od servera do servera i pinga na njemu, te tvoje kvalitete veze.
No kažu da nekih 30-40% uglavnom se pokaže pristojnim. Ja, pogotovo zbog TV missile-a ga držim na nuli. No to povlači za sobom da puno ekipe trzovito skače ispred mene.
EDIT: E da btw2, otišao sam bio na neki server na kojem sam pokupio ban i ispostavilo se da je zato što je bio Knife0nly, a ja sam ih sve posložio rafalom. Enough said.
Takav server slobodno prijaviš, oni dobiju ukor ili kaznu a tebi maknu ban. Slobodno kontaktiraj EA (možeš i preko twittera @AskEASupport). To je protivno EA ROE-u.
Takav server slobodno prijaviš, oni dobiju ukor ili kaznu a tebi maknu ban. Slobodno kontaktiraj EA (možeš i preko twittera @AskEASupport). To je protivno EA ROE-u.
Dakle, takva vrsta servera ne bi trebala postojati, s takvim pravilima?
Dakle, takva vrsta servera ne bi trebala postojati, s takvim pravilima?
Zadnji put kada sam čitao ROE tako je bilo...
Moje isprike, bio sam u krivu, od 10.04. Knife only i slični serveri su dozvoljeni.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625510365424/