Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.196.781
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Battlefield 3
AmDCluB kaže...
b00 kaže...

This kick is caused by a rootkit application running while playing on PunkBuster enabled servers. The name of the file is called oreans32.sys and it is located in C:\WINDOWS\System32\Drivers\ of your computer. Deleting that file and rebooting will allow you to play again.

sve super sve 5 ali ja nema takaw file u tome folderu.

a nez, manual update pb.. ako opet kicka... instaliraj anti malwarebytes pa skeniraj... ako opet kicka cekaj update za hack {#}

12 godina
protjeran
b00 kaže...
AmDCluB kaže...
b00 kaže...

This kick is caused by a rootkit application running while playing on PunkBuster enabled servers. The name of the file is called oreans32.sys and it is located in C:\WINDOWS\System32\Drivers\ of your computer. Deleting that file and rebooting will allow you to play again.

a nez, manual update pb.. ako opet kicka... instaliraj anti malwarebytes pa skeniraj... ako opet kicka cekaj update za hack {#}

Dobar je taj cit, kada istekne podrska neda pb da hvata slike.{#}

13 godina
Kendo kaže...

Ja se ponekad spojim na server gdje igra Cyber, jer jedino njega i imam za frenda od forumaša, i ne gledajući koji je server u pitanju jer očekujem po običaju neku mapu sa vozilima, upadnem na kanale TDM. Katastrofa. Loš hitreg zbog pingaša, Dado koji se šora oko kontenjera i neki Rambo koji smrdi na kilometar. Da nije bilo našeg zubara Baste popušili bi samo tako. Ubuduče provjeravam server jer se ovom nisam nadao od Cybera pošto nije bilo ni  t od tenka {#}.

Haha, a to je! Bas mi je bilo cudno kako si se ti nasao na TDM serveru. I ja sam se gore spojio preko Dade, nisam gledao sto je za igru {#}

Ako se dobro sjecam, meni je hitreg bio savrsen, pogotov na Dadi. Osim sto me poslije zaklao, sve ostalo je teklo po planu {#}

A zato cesto igras na mapama gdje i ja! Valjda te necu opet razocarat {#}

Bas je odlicno kad upadnes, bas imam nekog s mozgom i iskustvom sa svoje strane {#}{#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Moj Zdenkec ti ne kontas da te mi kapiramo to sto ti kuzis, te necu nikad kapirati kako ti ne kuzis da mi ne kontamo kako ti zelis da kuzimo.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Stigle nove igracke{#}

Sljedi instalacija BF-a sa novim accountom Win 8{#}{#}

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
13 2 hvala 3
13 godina
protjeran
AmDCluB kaže...
b00 kaže...

Klikni pod folder options da ti se vide ''skriveni'' i ''zasticeni'' fileovi operativnog sustava.

12 godina
protjeran
PR0MATRAC kaže...
AmDCluB kaže...
b00 kaže...

Klikni pod folder options da ti se vide ''skriveni'' i ''zasticeni'' fileovi operativnog sustava.

jesam i dalje nema. naporavio sam update pb-a pa idem probati igrati.

17 godina
odjavljen
berto kaže...

Stigle nove igracke{#}

Vas je moglo više stati u auto kad ste dolazili u Osijek samo da si imao normalnu podlogu za miša. Ja u dnevnoj sobi imam manji tepih...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
berto kaže...

Stigle nove igracke{#}

Vas je moglo više stati u auto kad ste dolazili u Osijek samo da si imao normalnu podlogu za miša. Ja u dnevnoj sobi imam manji tepih...

Ma bilo je mjesta ali svi su se bojali butchera pa se nisu usudili uc u auto{#}

15 godina
berto kaže...

Stigle nove igracke{#}

Playstation 3 feget!!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Windows 8 je majka! ::
13 godina
protjeran
AmDCluB kaže...
PR0MATRAC kaže...
AmDCluB kaže...
b00 kaže...

jesam i dalje nema. naporavio sam update pb-a pa idem probati igrati.

Ako ti nece opet obrisi taj folder nebitno sto u njemu nista nema

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Citati deca, citati.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Uf ja sam prezadovoljan sa Win8, svaki dan jos nesto novo otkrijem na njemu.  :D

Btw.

Dok je drvoseča sekao neku granu, sekira mu ispadne i upadne u reku. Na to drvoseča tužno sede na obalu i poče da plače.
Bog se sažalio pa mu se javi i pita:
- Zašto plačeš?
- Ja sam siromašan drvoseča, izgubio sam sekiru i ne znam kako ću bez nje živeti, a novu nemam para da kupim...
Na to Bog mahne rukom i pojavi se zlatna sekira.
- Jel' ovo tvoja?
- Nije.
Bog ponovo mahne i pojavi se srebrna sekira.
- A ova?
- Nije ni ta.
Najzad se pojavi i obična gvozdena sekira...
- Ta je, hvala ti Bože!
Bog je bio zadovoljan siromahovim poštenjem te mu pokloni sve tri sekire i drvoseča srećan ode kući.

Nakon nekog vremena, isti drvoseča šetao sa ženom po obali, kad mu zena upade u reku.
On zaplaka, a Bog se ponovo pojavi i upita ga:
- Zašto plačeš?
- Oh, Boze, žena mi je upala u reku!
Bog mahne i iz reke izađe Jennifer Lopez.
- Jel' ovo tvoja žena?
- Da, uzvikne drvoseča.
Bog se naljuti, "Sram te bilo, slagao si!"
Drvoseča odgovori:
- Oh, oprosti mi, Bože. U pitanju je nesporazum. Vidiš, da sam rekao da Jennifer Lopez nije moja žena,
pojavila bi sa Catherine Zeta-Jones. Pošto bih ja rekao da ni ona nije moja žena, pojavila bi se moja žena.
I kad bih ja rekao da to jeste moja žena, Ti bi mi dao sve tri.
Bože, ja sam siromašan čovek i ne bih se mogao brinuti o sve tri supruge, pa ću zbog toga uzeti samo Jennifer Lopez!

Naravoučenije: čak i kad muškarci lažu, čine to iz dobrog i časnog razloga, na dobrobit svih! :D

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 20:26 (ceco22).
16 godina
berto kaže...

Stigle nove igracke{#}

baš me zanima kak ces ugurat win8 i bf3 na taj ssd  {#}

17 godina
odjavljen
bik kaže...
berto kaže...

Stigle nove igracke{#}

Ma to je SSD samo za BF3...

Freak Show Inc.
12 godina
protjeran
PR0MATRAC kaže...

jesi ti normalan pa gdje ces brisati driver folder. pa da moram nanovo snimati windowse. a bisera majko mila

15 godina
neaktivan
bik kaže...

evo vec ugurao, ostalo jos 20 GB free{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 16:07 (berto).
16 godina
odjavljen
MARKOcVp kaže...
fila2208 kaže...
drahic kaže...

LTE tehnologija omogućuje maksimalne brzine prijenosa podataka do 150 Mbps što je i do 10x brže nego danas. T-Mobile 4G mreža trenutno podržava maksimalne brzine do 75 Mbps no budućnosti će te brzine biti i do 150 Mbps.

Zamisli 150Mbps, yebote, 18.75 MB/sec [Megabyte-per-second].

Onda se ovi ne bi zalili na hitreg {#}

Zaboravi 75 i upload blizu, ako baš nisi jedini na tronju i 1m od njega. Na 50m od zgrade s LTE tornjem, ja imam 30/15 u odličnoj situaciji.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
16 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

hahahaha evo sad im suppresion smeta.

bf3 nije namjenjen za esports

Zenge mudar čovjek...

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
13 godina
protjeran
AmDCluB kaže...
PR0MATRAC kaže...

jesi ti normalan pa gdje ces brisati driver folder. pa da moram nanovo snimati windowse. a bisera majko mila

Ej Riky Martine, brate shvati me / citaj me do kraja sto pisem :

Dakle ...ako u njemu nema nista !

Ako si ti shvatio da ti savjetujem da brises folder sa fileovima onda nije problem u mojoj izjavi nego u tvom ne/shvacanju.

Uhh ovo sam odlicno rekao {#}

+

odg filli for inbox msg

I speak because i have something to say,  Filla because he have to say something.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 16:55 (PR0MATRAC).
13 godina
Battlefield 3
Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
berto kaže...

Stigle nove igracke{#}

Ah, sad ćeš napokon postati pravi igrač {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
berto kaže...

Stigle nove igracke{#}

Ah, sad ćeš napokon postati pravi JEbač {#}

ispravljeno {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Da ,ali evo steam sada naplacuje nesto sitno te nove mape. S tim da ih mozes igrati i ako ne platis. Po mojem misljenju ima samo priliku i zaraditi. Jer ne placaju jedan cjeli tim da uradi mape, vec samo poberu najbolje od svega. Nesto sitno nagrade tvorce ,a oni i dalje imaju zivu igru dosta dugo.

Nije njima cilj da bf živi 15 godina kao cs, nego da se svaku god - dvi minja, a ne sad naplatit 50 eura igru i da ekipa igra to 10 godina na custom mapama.

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
AmDCluB kaže...

e to ti ja govorim , svi ce kupiti bf4 prije nego sto ce izaci. pa jel se nemoze udruziti cijeli sviejt pa da barem 70% ljudi nekupi igru 1 mjesec. da se Dice malo zabrine. ali ne svi ce kupiti igru prije nego sto ce i izaci i mozes se slikati.

Ljduina u hr ima 4milje ljudi pa se ne možemo udružiti da nešto se učini po pitanju života u državi i povećanja kvalitete istog, a što da ti onda pričam.

Ja bi tu ima nešto reći {#}

[M|C] 7emper_fi
16 godina
fila2208 kaže...
drahic kaže...

LTE tehnologija omogućuje maksimalne brzine prijenosa podataka do 150 Mbps što je i do 10x brže nego danas. T-Mobile 4G mreža trenutno podržava maksimalne brzine do 75 Mbps no budućnosti će te brzine biti i do 150 Mbps.

Zamisli 150Mbps, yebote, 18.75 MB/sec [Megabyte-per-second].

{#}

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
Battlefield 3

WTF!!!!!!!!!!!!

AUDIOFIL
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
volegradele kaže...

WTF!!!!!!!!!!!!

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=2259&jumpto=3617704&sort=asc&view=flat

meni trenutno radi stabilno na 314.07 driverima

Tread softly because you tread on my dreams.
13 godina
volegradele kaže...

WTF!!!!!!!!!!!!

Tako treba.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice