Mislim da se dade namjestiti da kad pokrenes odredjeni program iskljuci aero za vrijeme izvrsavanja programa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da se dade namjestiti da kad pokrenes odredjeni program iskljuci aero za vrijeme izvrsavanja programa
Da, desni klik na BF3.exe, Properties i postavke kao kod mene (znalo je i meni bacati tu poruku da nema dovoljno resursa):
Da se pohvalim dobio sam closed beta invitation za Warface pa da vidimo malo kako to tamo izgleda :)
Da se pohvalim dobio sam closed beta invitation za Warface pa da vidimo malo kako to tamo izgleda :)
de napiši dojmove kad stigneš. Ima li utjecaja na okolinu, jel tipični corridor shooter i to. Ono što sam vidio na jutubu ne ohrabruje baš.
de napiši dojmove kad stigneš. Ima li utjecaja na okolinu, jel tipični corridor shooter i to. Ono što sam vidio na jutubu ne ohrabruje baš.
ja sam je vec igrao ali mi se nesvida sto mnemogu povecati fov, pa zasada neigram dok nevidim kako da povecam fov.
Dal mogu naknadno instalirat Origin broswer plugin?
Kod pokretanja igre traži me taj plugin a ja ga očito nemam instaliranog.
Na Battlefield stranici mi piše samo da je update avaliable za taj plugin ali sam taj plugin ne mogu downaloadat, pa čak ni taj update kolko god klikao na njega.
Možeš.
Možeš.
Ja bi ti bio zahvalan kad bi mi rekao kako i gdje :P
EDIT: zapravo plugin je instaliran ali mi kaže da instaliram zadnji update koji ne mogu instalirat jer ga ne mogu ni download-at kolko god stiskao gumb.
EDIT#2: riješio problem.
Neznam kako bi ti to objasnio pa pogledaj sliku.
Guza!
mah probao sam, isto sranje ko i crysis, sensitivity je isti iz hipa i ads... katastrofa...
w3 aR3 t3H c0pY/p4sT3 pR0 pWn4g3 h4x0rZ!!1
Sve super kod tebe sve 5 ali to forsanje riječnika haxor pwnz0r pr0 kod "nevinog" reklamiranja sebe i svog igranja (bia to spasoje kojeg si spomenija 500 puta ili sad famas kojeg forsaš itd itd) malo je too much, skužili smo, ruganje "pr0 pwn3r1im4 hax0rzima" dok ti kao normalan igrač radiš dobre skoreve bi tribalo nešto... Neman pojma, ka podjebavaš "uživljene" dok si ti kul il što već... -_-
NHF dosadno mi je pa da bacin koji komentar na tebe :D
Oću žuti radi off topica, a i voljan san dat 50 eura da mi se blokira pristup temi. Iako sada i nije loša, zadnjih par dana je čisto ok na temi...
M16 FTW
Sve super kod tebe sve 5 ali to forsanje riječnika haxor pwnz0r pr0 kod "nevinog" reklamiranja sebe i svog igranja (bia to spasoje kojeg si spomenija 500 puta ili sad famas kojeg forsaš itd itd) malo je too much, skužili smo, ruganje "pr0 pwn3r1im4 hax0rzima" dok ti kao normalan igrač radiš dobre skoreve bi tribalo nešto... Neman pojma, ka podjebavaš "uživljene" dok si ti kul il što već... -_-
Oću žuti radi off topica, a i voljan san dat 50 eura da mi se blokira pristup temi. Iako sada i nije loša, zadnjih par dana je čisto ok na temi...
M16 FTW
Nadam se da se samo praviš mutav sa ovakvim proljevom od posta i ovim smješnim pokušajem analize mog "psihološko/igračkog profila"!? Ne trolaš jer ipak nisi na toj razini, pa ono, čudno mi malo, jeli. Mislim, ako ne kužiš zezanciju sa l33t spikom samo reci, nije bed, ima nas svakavih - nekih koji kontaju, a ima i pak onih malo sporijih...
Hebe mi se za reklamiranje sebe (ne kužim, jel' bi šta trebao imat od reklamiranja?), slika je zbog identičnih K/D brojki. Trabunjaš napamet i ne, nije nikakav Famas (a ni Spasoje, zamisli!?) u điru, nit je bitan score; postao bi i da smo imali 4 - 39, a da je isti.
Vidim da te hvataju doživljaj i ESL groznica pomalo ako si se prepoznao kao "uživljeni" i našao shodnim za nadrobiti svakakvog drloga u odgovoru na moj post... Ono, brale, ae, ka ono, pravi si mangup, ae...
M16 FTW
Nadam se da se samo praviš mutav sa ovakvim proljevom od posta i ovim smješnim pokušajem analize mog "psihološko/igračkog profila"!? Ne trolaš jer ipak nisi na toj razini, pa ono, čudno mi malo, jeli. Mislim, ako ne kužiš zezanciju sa l33t spikom samo reci, nije bed, ima nas svakavih - nekih koji kontaju, a ima i pak onih malo sporijih...
Hebe mi se za reklamiranje sebe (ne kužim, jel' bi šta trebao imat od reklamiranja?), slika je zbog identičnih K/D brojki. Trabunjaš napamet i ne, nije nikakav Famas (a ni Spasoje, zamisli!?) u điru, nit je bitan score; postao bi i da smo imali 4 - 39, a da je isti.
Vidim da te hvataju doživljaj i ESL groznica pomalo ako si se prepoznao kao "uživljeni" i našao shodnim za nadrobiti svakakvog drloga u odgovoru na moj post... Ono, brale, ae, ka ono, pravi si mangup, ae...
Ma Basta, čovjek se zafrkava, vidiš da mu je dosadno, bar bilo u tom trenu
Bump
Bump
Yebote dobro da bumpaš, zaboravili bi na temu, da ne uleti koji bamp.
mah probao sam, isto sranje ko i crysis, sensitivity je isti iz hipa i ads... katastrofa...
ae, onda kazes da ja ne znam nastimati mis u igri...
ESL FOREVER!!!
ESL FOREVER!!!
Jedna ispravka - kad netko kaze ESL prvenstveno treba misliti na ladder, kupove, A-series, Major i Pro Series, a Versus je najniza stepenica, entry level...tako to barem oni objasnjavaju
ESL PRO 1337 FOREVER!!!
ESL PRO 1337 FOREVER!!!
a de je pečat?
Neznam kako bi ti to objasnio pa pogledaj sliku.
Guza!
heeeej.... to sam stavio malo da se kolege 'opuste' nakon povratka s bojišnice
Malo sam warface odigrao, i moram reci da je bolji od CoD sigurno, mada sam 1 partiju odigrao i to mission. Grafika je odlicna, gameplay takodjer, bolji nego u crysisu, a na njegovom je engineu...moram jos to isprobavat, ali za F2P shooter, predobro
Pošalji 50€ i blokiram te, nije bed.
Pošalji 50€ i blokiram te, nije bed.
Neka meni pošalje login podatke - iskamčit ću karton u roku par minuta za nula kuna (voljan sam pomoći )
a) Hebe mi se za reklamiranje sebe (ne kužim, jel' bi šta trebao imat od reklamiranja?),
b) slika je zbog identičnih K/D brojki.
a) Ako radis u svojoj privatnoj stomatoloskoj ordinaciji sa reklamom bi mozda imao vise pacijenata i posla! :p
Vise posla bi znacilo manje seksa i manje BF3, upravu si netreba ti reklama!
b) K/D je identican, ali bodovi nisu. Ti si izgleda PTFO, a Butcher je, pa Butcher!
ae, onda kazes da ja ne znam nastimati mis u igri...
pa kad neznas, dalo bi se to skemijat, sa shemom kao sta ima rat 7 aim button kojeg dok drzis ti prepolovi dpi, samo prebacis ili bindas nekako na desni klik, pa automatski dok aimas imas upola manji dpi