To je ovo u bugu što je dobija na nagradnoj igri :D
i onda jos ispadne seljak, da prostis...i to onak totalni redneck...
i onda jos ispaden seljak, da prostis...i to onak totalni redneck...
LOL... baš...
Pitanjce:
ne, bipod je samo plus kad se deplya, kad nije deployan nema nikakvog minusa na njega.
Dakle, to je samo subjektivni dojam!
Ok, thx!
Dosta sa kalibrima!!! Dodje ovaj dedek i sve ih spremi u peMziju
Ili garonja kak smo ga mi zvali,ali kad on reži svi su imali glave dole.
Da viš onda suspresiona,još kad nasadiš dva,tri,redenika to bi bilo to.
U biti htio sam reć u bf3 kad uzmeš lmg i počneš rafalat na stojeći i usput pogađaš,u stvarnosti toga nema.
nema teorije da ga držiš,možeš opalit s ramena jedan kratak rafal a sve ostalo je sf.
Ili garonja kak smo ga mi zvali,ali kad on reži svi su imali glave dole.
Da viš onda suspresiona,još kad nasadiš dva,tri,redenika to bi bilo to.
U biti htio sam reć u bf3 kad uzmeš lmg i počneš rafalat na stojeći i usput pogađaš,u stvarnosti toga nema.
nema teorije da ga držiš,možeš opalit s ramena jedan kratak rafal a sve ostalo je sf.
Da, to je totalno promašeno i meni poprilično ide naživce vidjeti frajera sa PKP-om da skače ko baletan. Inače, mi smo prije 14-15 godina za jednu novu godinu pucali iz tandžare (odgovorni građani, nema šta ). Ispucali smo nas par pa valjda više od 100 metaka. Sutradan nismo žlicu za ručkom mogli podići...
Kad sam prvi puta (sa 12-13 godina) pucao iz tandžare, brate mili! Kaže meni stari "Pazi, ima dobar trzaj". Ma daj reko, pa pucao sam već prije. Stajao sam na terasi - nakon pucnja sam bio u sobi
Ma stari moj sve one spike da veći pingne pomaže ovo ono , nabijem na qurčinu.
evo sad igrali protiv nekih likova iz afrike, čudi me da struje imaju kamoli internet. Ping najmanji 230. Dakle prvo te počne pucat pa tek onda izađe iza ćoška. Nema šanse, gubili smo dvoboje na glupsoti. I dobro ragealo se naravno, i igramo nekako se priberemo, i stisnemo, ekipa još aug fura i glumi kao da to nije zabranjeno.
I dobro, na kraju gubimo 120-17 mislim, veli dama možemo još dobit, probije se na a netko, uzmemo i b, i završimo na kraju sa 4-0 pobijedimo.
Top 5 mečeva koje sam odigrao ikad u ovom bf3.
Poanta priče, ping pomaže, ako znaš igrat, visoki ping je samo help.
Što je sad na kraju bolje,optika ili modem :D ?
Ljudina je deinstalirao igru zato što nema optiku a ustvari se trebao prebaciti na 56k modem i ownati frog eatere :)
Što je sad na kraju bolje,optika ili modem :D ?
Ljudina je deinstalirao igru zato što nema optiku a ustvari se trebao prebaciti na 56k modem i ownati frog eatere :)
Ljudina je deinstalirao igru jer su ga iz punkbustera zamolili da to učini
Gdje mu je SSD
- SSD DISK:
SAMSUNG 500GB 840 SERIES BASIC
(platio sam: 2.970,00 Kn)
Gdje mu je SSD
- SSD DISK:
SAMSUNG 500GB 840 SERIES BASIC
(platio sam: 2.970,00 Kn)
fakat nemojte mi vise citirati ovog čobana, dabog da mu se napajnje o optički disk rastopili od gluposti...fakat ne mogu smislit da netko tko kupi bug bude toliko informaticki nepismen. da je iole pametan napravio bi chop-shop sve isprodao i zaradio vise nego sto trazi za konfiguraciju.
fakat nemojte mi vise citirati ovog čobana, dabog da mu se napajnje o optički disk rastopili od gluposti...fakat ne mogu smislit da netko tko kupi bug bude toliko informaticki nepismen. da je iole pametan napravio bi chop-shop sve isprodao i zaradio vise nego sto trazi za konfiguraciju.
Okej :
- Istovremeno može vrtit milijun najnovijih igrica na MAX-FULL HD.
- Nema šanse da vam zašteka u bilo kojem trenutku.
- Star samo 4 mjeseca.
- Garancija je na svim dijelovima kompjutera još 18mj.
- Platio sam ga 31 000kn, a sad ga prodajem za 20 000kn.
- Smatram da je ovo jedan od najboljih kompjutera u Europi, pa čak i na svijetu.
da nije radeon 7970
- Smatram da je ovo jedan od najboljih kompjutera u Europi, pa čak i na svijetu.
je,kak da ne,stavim još jednu 7950 i popapam ga u 3d čmarku 11
Ajde, i stavi rezultate!
Ajde, i stavi rezultate!
nema potrebe,
inače komp sa oglasa je stvarno pila i vrhunske komponente,jedino mi se ne sviđa odabir kućišta i hladnjaka za proc
šta će mi ta pila kad nemam optiku...
Evo Dado, javila mi se jedna frendica da ti forvardam ovo
Fino!
Basta, jel samo meni "bizaran" ovaj combo "BFom do zubara" ili je problem u meni?
Eto, vidis ti na sta su sve ljudi spremni danas!
Svi znaju da je ne primam vise pacijente i skuzi ti koju zakulisno-masonsku igru je odigrao Wolf.
Preselio se u Osijek, kupio komp, upao u PiS, kupio BF da kao "igra", preko Mysiqa me upoznao na cugi gdje smo se skompali i sve to samo zato da moze doci na moju stolicu...
ja imam trogodisnji plan, koji je zapoceo sa kupnjon bfbc2.
preko igre,klana,članova upoznati, majstora stomatologa(obavljeno), vrhunskog kiroprakticara(obavljeno),bankara (obavljeno), kirurga na glasu, politicara na vlasti, direktora multinacionalne kompanije, pimpa sa cijelom paletom djevojki, bogatu udovicu, dvoje troje kineske djece, sponzora doljneg rublja, zaboravnog dilera, uzvisenog grandekardinala... i sve to da bi jednog dana postao Megamultinacionalnogeneralnizastupnik sa sobom za iznamljivanje u samoj katedrali Kaptol.
Za sada sve to ide u dobrom smjeru makar kasnim sa rokovima
P.s. Dragom dr. Basti sve zahvale, na brzini, profesionalnosti, usluzi, i veliko hvala na zubu