Bruno,trebamo organizirat 1 vs. 1 u tenku. Ti vs. Master Churner... Isto tako u jetu. 1 vs. 1
Master Churner?
Ja sam nooblek za Jet
Bruno,trebamo organizirat 1 vs. 1 u tenku. Ti vs. Master Churner... Isto tako u jetu. 1 vs. 1
Master Churner?
Ja sam nooblek za Jet
Kaj, nisi položio vozački, pa pješačiš?
Sjedni kadgod u tenkić, pa ćemo te podučit
Mućko
Master Churner?
Ja sam nooblek za Jet
Ma ti vs on u tenku,a isto tako netko drugi za jet. :)
Imamo novijeg clana koji rastura u jetu :)
Kaj, nisi položio vozački, pa pješačiš?
Sjedni kadgod u tenkić, pa ćemo te podučit
Mućko
That's the way we do it around here
Kako se teabagga dok vozim tenkić?
Ma zaželio sam se njegovog dogtaga, a ne nožeka.
Nego kakve su postavke bile jučer na onom sq rushu? Razumijem da je bio ugašen 3D spoting, ali zašto je bio ugašen i spot na minimapi?
I nekako mi je dugo trebalo da ubijem lika, s M416 sam pucao po vamam i ponekad mi je trebao cijeli magazin da ga koknem. Jeste što povečavali health igarača?
Efo ti SS sa Procona.
A puno ti trebalo da ubiješ jer si noobek a mi skillzori
http://i235.photobucket.com/albums/ee252/dado1410/BSQRgameplay.jpg
Omg šta ću ja sve doživjet tu na forumu.
Preseli tu akciju u 21:00, budem se okružio najvećim pro i skripter skilerzima iz moje voljene gerijatrije pa probijete obranu do mene.
Hahaha kakvo si ti mućko đubre.
Zapravo, upravo bacam 24-satni ban svima iz gerijatrije da netko slučajno ne bi stao u tvoju obranu.
Zapravo, upravo bacam 24-satni ban svima iz gerijatrije da netko slučajno ne bi stao u tvoju obranu.
Hahaahha budem onda zvao pisovce da me brane i još nexa i nuhia.
(Mučko đubre)²
Dam se kladit da nitko nema ovako lijep presentation video ;)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241037754800/
Nex i Nuhi su plaćenici, oni idu najboljem platiši, a ja ću im dati ponudu koju ne mogu odbiti.
PiS klan su moji drugovi i pridružit će mi se u smještanju skrotuma na tvoje lice.
MUAHAHAHAHAHAHAHA!
Ajme majko ja znam da bi me nex branio.
A pisovce molim da ne zovemo jer imam noćne more od njih. Svaki put nakon mečeva na njihovom serveru išao sam u krevet sa palcem u ustima i sklupčan u fetus položaj.
išao sam u krevet sa palcem u ustima i sklupčan u fetus položaj.
podsjeća me na dosta povrataka subotom navecer doma
Jedna brzinska za zagrijavanje prije posla; zadnjih 600-700 ticketa klopao i igrao...
Par puta optuzen za cheatanje (ego-booster, jeli :))
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/28446814/1/352154476/
P.S. Jedno cca 100 killova sa Dartom, prejak je :p
Nisam nikad bio neki "fan" foruma no moram priznati da mi bez ovog foruma nebi bilo toliko zabavno igarti bf3 ,sve mi žao kad dodjem do trenutno zadnje stranice :) Hvala Vam svima na neiscrpnom vrelu zabave što u igri što na forumu
Nisam nikad bio neki "fan" foruma no moram priznati da mi bez ovog foruma nebi bilo toliko zabavno igarti bf3 ,sve mi žao kad dodjem do trenutno zadnje stranice :) Hvala Vam svima na neiscrpnom vrelu zabave što u igri što na forumu
Upravo zbog toga bi svaki novi član teme trebao pročitati sve stranice od prve do zadnje...SVAKI....SVE!!!
Šteta što si pica pa slabo dođeš na 64 slotni servah. Ja sam mislio da će te dodatne guze za silovanje veseliti...
..hm, bok Lastane ja sam novi na forumu imam jedno pitanje...kad me rejpaju na public serveru da li me poslije toga boli guzica?
Šteta što si pica pa slabo dođeš na 64 slotni servah. Ja sam mislio da će te dodatne guze za silovanje veseliti...
Sad mu više ne ostaje mučki zalijepljen C4 na tenkiću kad pogine, pa zato izbjegava
..hm, bok Lastane ja sam novi na forumu imam jedno pitanje...kad me rejpaju na public serveru da li me poslije toga boli guzica?
Dragi čitatelju bitno je samo da dođeš sa adekvatnim proizvodima pa ćeš nakon nekog vremena osjećati i ugodu
neznam šta je zabavno,sad se jedne te iste stvari ponavljaju pa meni više nije zabavno,u početku je bilo
uglavnom se samo kur** kako su tamo nekog nobleka ili nekog nožem,big deal
da imam taj ts onda bi stvarno lako igrao,xfire mi radi probleme
neznam šta je zabavno,sad se jedne te iste stvari ponavljaju pa meni više nije zabavno,u početku je bilo
uglavnom se samo kur** kako su tamo nekog nobleka ili nekog nožem,big deal
da imam taj ts onda bi stvarno lako igrao,xfire mi radi probleme
Pa instaliraj TS... Klijent je besplatan. A imaš nekoliko TS servera, među kojima i naš na kojem su gosti dobrodošli ako nemaju svoj server.
Jedna brzinska za zagrijavanje prije posla; zadnjih 600-700 ticketa klopao i igrao...
kak ti se da igrat 5000 ticketa i jos tdm?? pa ja sam nakon 500 ticketa luuuud 👿
kak ti se da igrat 5000 ticketa i jos tdm?? pa ja sam nakon 500 ticketa luuuud 👿
sad sam pogledao,stvarno je trajalo 10h i 29¨?