Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.644
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
TomoR kaže...

Meni upravo Battlelog update... Kod vas?

Svima je.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
neaktivan
nooir kaže...

Bez komentara.

A u klinac, a mislio sam da ja pizd.m previše {#}

16 godina
Battlefield 3

Ja hella ovako zamišljam

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Battlelog opet u updateu, šta sada?

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ja hella ovako zamišljam

Prije sam ja takav...

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
moderator
kalko1212 kaže...

Battlelog opet u updateu, šta sada?

Nisam ja imao live score, pa sam im rekao da to odmah naprave ili ja više ne igram.

17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Ja hella ovako zamišljam

Samo se ti zahebavaj na moj račun ali sve to ne mjenja činjenicu da ja tebe i tvoj squad gazim kao insekte i padate kao kruške pred mojim mecima. (kad niste u svojim toplim maternicama zvanim vozila)

Osim baste koji je jedini od vas muško i zna se kretat ali i na njega polako djeluje taj vaš kamp-no legs play.{#}

13 godina
Jack Sparrow kaže...

Ja hella ovako zamišljam

A horora čovječe. Nisam se ovako naježio od kako sam gledao Krug. Fuj! Idi mali diži tegove nije ovo za tebe.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Šta je sad opet?

edit: evo vidim tek sad da ste i vi pitali...

Update Update
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 10:28 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...
Jack Sparrow kaže...

Prije sam ja takav...

Tak dugo do kada ne pojedeš barem 3 tipke....nije RAGE..

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
hellbyte0 kaže...

Osim baste koji je jedini od vas muško i zna se kretat ali i na njega polako djeluje taj vaš kamp-no legs play.{#}

Mrzim vozila!

Ja tebe volim nabit puscanim metkom :)

Steta sto ti nisi bio na SQD Rushu sinoc, mozda bi ti osjetio moj skalpel umjesto Flaminga :p

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo i mene, samo sta je u originalu CS 1.6 

edit: odo ja popit jos jedno 2 kave, ne vidim sta pisete pa ja dubliram {#}

edit2: evo jos boljeg :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 10:43 (xyan).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
hellbyte0 kaže...

Samo se ti zahebavaj na moj račun ali sve to ne mjenja činjenicu da ja tebe i tvoj squad gazim kao insekte i padate kao kruške pred mojim mecima. (kad niste u svojim toplim maternicama zvanim vozila)

Lako je guziti kad se prebaciš u jači tim.{#}

btw...ostavi se mojeg tenk i mojeg squada ...jes čuoooo

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 10:36 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Opet, opet i opet...

17 godina
protjeran
Basta kaže...
hellbyte0 kaže...

Mrzim vozila!

Ja tebe volim nabit puscanim metkom :)

Steta sto ti nisi bio na SQD Rushu sinoc, mozda bi ti osjetio moj skalpel umjesto Flaminga :p

Hehe bravo stari tako treba.{#}

A hebeš jučer sam sa wizom pokušavao na CHC serveru dobit Karkand CQ i onda ušli nex i nuhi na drugi tim i sav balans i naš trud propao u vodu.{#} Pred kraj sam vidio da si i ti došao u pratnji balerinice (danny).{#}

Budem drugi put došao ne brini, makar ovaj SQ rush mi se čini ne budem igrao jer jednostavno organizirat 4 čovjeka kako ja želim da se ponašaju kao vojska i rade što se kaže je jako jako teško.{#}

17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

btw...ostavi se mojeg tenk i mojeg squada ...jes čuoooo

Neću se sad kačit s tobom kuky na tu temu makar bi mogao reć dosta o tome ali neću.

A squad ti je ono jedan humor.{#}

15 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...

A hebeš jučer sam sa wizom pokušavao na CHC serveru dobit Karkand CQ i onda ušli nex i nuhi na drugi tim i sav balans i naš trud propao u vodu.{#} Pred kraj sam vidio da si i ti došao u pratnji balerinice (danny).{#}

Budem drugi put došao ne brini, makar ovaj SQ rush mi se čini ne budem igrao jer jednostavno organizirat 4 čovjeka kako ja želim da se ponašaju kao vojska i rade što se kaže je jako jako teško.{#}

Daj molim te, uz malo vjezbe sve se moze. U ovom se modu tek pokazuje tko je dobar a tko nije dobar sq leader

13 godina
xyan kaže...

evo i mene, samo sta je u originalu CS 1.6 

True!

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina
protjeran
xyan kaže...
Daj molim te, uz malo vjezbe sve se moze. U ovom se modu tek pokazuje tko je dobar a tko nije dobar sq leader

Stari sve to stoji ali neznaš moje G, a neznaš bome ni mene koji sam perfekcijonista i picajzla u svemu.{#}

Bit će vjerojatno samo jedan onaj naš SQ za taj rush koji dobro igra i to je to.

15 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...
xyan kaže...

Stari sve to stoji ali neznaš moje G, a neznaš bome ni mene koji sam perfekcijonista i picajzla u svemu.{#}

Bit će vjerojatno samo jedan onaj naš SQ za taj rush koji dobro igra i to je to.

Hmmm, znaci lako odustajes? :D ma samo kazem, da za sq rush treba malo feeling dobiti i to je to...i upoznati mape. a i 2.set m-coma se brze plenta nego na obicnom rushu, ako ste primjetili vi koji ste igrali?!?

16 godina
Battlefield 3

Igramo mi prije koji dan Sharqi Peninsula, gubimo za oko 200 ticketa i imamo samo 3 zastave. Vidim pali nam  F i G, pošto sam bio blizu G odlučim otići gore da ponovo uzmem.Kad ono gore imam kaj za vidjeti, hellbyte u kutu leži nepomično(kempa) i čeka da mu netko doleti. I tako stojim ja nekih 10 sekundi iza njega da se uvijerim da je to hell pošto on govori da nikad ne kempa, ali on dalje leži i čeka. E onda mi je dosadilo pa sam ga morao kazniti za njegove laži, naravno nožem u vrat.

Šteta što nisam imao upaljen fraps pa da ga snimam..{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 11:05 (Jack Sparrow).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Igramo mi prije koji dan Sharqi Peninsula, gubimo za oko 200 ticketa i imamo samo 3 zastave. Vidim pali nam  F i G, pošto sam bio blizu G odlučim otići gore da ponovo uzmem.Kad ono gore imam kaj za vidjeti, hellbyte u kutu leži nepomično(kempa) i čeka da mu netko doleti. I tako stojim ja nekih 10 sekundi iza njega da se uvijerim da je to hell pošto on govori da nikad ne kempa, ali on dalje leži i čeka. E onda mi je dosadilo pa sam ga morao kazniti za njegove laži, naravno nožem u vrat.

To ti se zove taktičko rushanje, a ne kempanje.{#}

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Ti i tvoj squad ste najveći provokatori ikad.{#}{#}

16 godina
hellbyte0 kaže...

Meni je nekako najdraže tebe provocirati jer si isto tako mučki provokator, a k tome znaš ponekad i psovati kad si ljut.{#}

i bertu naravno samo kaj on ne igra baš u zadnje vrijeme

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 11:16 (Jack Sparrow).
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Ovo je bilo po zapovijedi {#}...jer hebi ga kakavi bi mi to G klan bili da nemam G zastavu...pihhh....kako bi rekao Diretore....obavezno jedan čučavac na G

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
hellbyte0 kaže...

Meni je nekako najdraže tebe provocirati jer si isto tako mučki provokator, a k tome znaš ponekad i psovati kad si ljut.{#}

i bertu naravno samo kaj on ne igra baš u zadnje vrijeme

Ma volim i ja tebe srćeko ipak si zahebant a takve ljude volim.{#}

Eh mladi berta je očito zauzet fakultetom pa nemože sad tako često, inače da ti bude lakše on me neki dan krstio par puta nožem.{#}

Budem rekao berti da si se zaželio njegovog noža, bude onda on skočio kod tebe na bug da kaže bok.{#}{#}

16 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...

Kaj, nisi položio vozački, pa pješačiš?  {#}

Sjedni kadgod u tenkić, pa ćemo te podučit {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
Battlefield 3

Ma zaželio sam se njegovog dogtaga, a ne nožeka.

Nego kakve su postavke bile jučer na onom sq rushu? Razumijem da je bio ugašen 3D spoting, ali zašto je bio ugašen i spot na minimapi?

I nekako mi je dugo trebalo da ubijem lika, s M416 sam pucao po vamam i ponekad mi je trebao cijeli magazin da ga koknem. Jeste što povečavali  health igarača?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Bruno,trebamo organizirat 1 vs. 1 u tenku. Ti vs. Master Churner... {#}   Isto tako u jetu. 1 vs. 1 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma čiteri... Do tog sam zaključka došao noćas u 4:28 nakon dugog i opsežnog analiziranja njihove igre jer zbog psihičkih trauma nisam mogao spavati.

Imam negdje formule, grafove i analitičke izračune koje sam koristio...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 11:29 (Danny_HR).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice