Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.077.673
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
battlelog:kickass_HR myanimelist:http://myanimelist.net/profile/waddapppp

3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Jel se vama događa da Origin stalno kreša? Znači sruši se ali ne izbaci ono da je prestao radit(onaj mali dialog od Windosa gdje traži pomoć oko problema na netu) nego se Origin transformira u nešto stoto(budu samo neke ikone poslagane vodoravno) i kad želim ugasit onda ne mogu desni klik na navigacijsku traku nego moram ili u task manager i od tamo ugasit... Ebeno mi to ide na živce, isto kad mi između partija kad se očitava nova mapa/partija samo mi piše Save i nakon toga crni zaslon i dole u desnoom kutu loading... Windows 8.1 x64 Pro

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2015 23:37 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Mislim na ovo

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Dobar background!

Jesi ugasio Origin in game, Origin overlay, te Origin helper? Sve u Originu podešavaš.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
TomoR kaže...

Dobar background!

Jesi ugasio Origin in game, Origin overlay, te Origin helper? Sve u Originu podešavaš.

Hvala, sad sam ugasio Origin in Game, ova ostala dva ne znam točno gdje su... A što se tiče ovog problema da mi se između partija ne želi očitati mapa? Piše Saving i onda samo Loading na crnom ekranu i to je to... Moram izač i ponovno ući

Helper sam sad isključio, našao sam gdje je

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 15:49 (Dex.pwn).
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ugasio ali opet mi je nekoliko puta bilo samo loading na crnom ekranu

0 0 hvala 0
17 godina
Dex.pwn kaže...

Vidi ako ovo pomogne:

BLACK SCREEN WHILE LOADING , CHANGING MAP OR CHANGING ROUND
It seems that That some NVIDIA drivers are causing the problem . For Nvidia users it is recommended to uninstall the current driver and install the BETA drivers .

ATI users do the following
C:\Users\your user name\Documents\Battlefield 3\settings
PROF_SAVE_profile > open in wordpad
Edit to read: GstRender.FullscreenEnabled 0
Edit to read: GstRender.FullscreenScreen 1
Save and set file as read only
Start BF3, should start in windowed mode
Go to options > video > change undefined monitor number to "1"
Adjust screen resolution to a resolution LOWER than your default Eyefinity resolution (The one that works for me is 2760x1600) [default is 3308x1920]
Select full screen
Hit apply

Let me know if this fix works out for you . If not i will look into it further . Also the ficx above for the slow loading map times might actually help out aswell .

14 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Dex.pwn kaže...

Vidi ako ovo pomogne:

BLACK SCREEN WHILE LOADING , CHANGING MAP OR CHANGING ROUND
It seems that That some NVIDIA drivers are causing the problem . For Nvidia users it is recommended to uninstall the current driver and install the BETA drivers .

ATI users do the following
C:\Users\your user name\Documents\Battlefield 3\settings
PROF_SAVE_profile > open in wordpad
Edit to read: GstRender.FullscreenEnabled 0
Edit to read: GstRender.FullscreenScreen 1
Save and set file as read only
Start BF3, should start in windowed mode
Go to options > video > change undefined monitor number to "1"
Adjust screen resolution to a resolution LOWER than your default Eyefinity resolution (The one that works for me is 2760x1600) [default is 3308x1920]
Select full screen
Hit apply

Let me know if this fix works out for you . If not i will look into it further . Also the ficx above for the slow loading map times might actually help out aswell .

Ne razumijem ovo boldano.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Radi li vam Battlelog? Meni ne, niti na jednom browseru, izbaci mi samo Gateway Timeout :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
leotom kaže...

Radi li vam Battlelog? Meni ne, niti na jednom browseru, izbaci mi samo Gateway Timeout :/

Ni meni isto

13 godina
Dex.pwn kaže...
leotom kaže...

Ni meni isto

BF4 radi.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Jel ovo samo meni ili ?

Otvorim battlelog preko Origina i kaže mi da je kriva šifra ili username... Ukucam ponovno za login i opet kaže da je krivo... Bf3 i dalje imam na listi igara

0 0 hvala 0
13 godina
Dex.pwn kaže...

Jel ovo samo meni ili ?

Otvorim battlelog preko Origina i kaže mi da je kriva šifra ili username... Ukucam ponovno za login i opet kaže da je krivo... Bf3 i dalje imam na listi igara

Nije samo tebi.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
Battlefield 3

Vidim dosta je neaktivna tema,jestel to svi presli na bf4?zanima me ako jos netko igra bf3 i dosadno mu je samom igrat,nek me doda na originu AcexCRO mozemo igrat zajedno i na ts,skype otic i zajebavat se

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Mene zanima dali premium bf(onaj koji idu uz standard ediciju) key s Kinguin.neta radi? Jeste imali kakvih problema oko kupovine i sl? Kako da aktiviram premium kad kupim ključ

http://www.kinguin.net/category/16/battlefield-3-premium-ea-origin-key/

Koji shop da uzmem?

0 0 hvala 0
12 godina
Dex.pwn kaže...

Mene zanima dali premium bf(onaj koji idu uz standard ediciju) key s Kinguin.neta radi? Jeste imali kakvih problema oko kupovine i sl? Kako da aktiviram premium kad kupim ključ

http://www.kinguin.net/category/16/battlefield-3-premium-ea-origin-key/

Koji shop da uzmem?

Uzeo sam bf3 i, naknadno, bf3 premium preko g2play.net. Nakon šta kupiš ključ na takvom sajtu (g2play, kinguin, itd.) dobiješ potvrdu o kupovini, račun i sam ključ. Odeš u origin i odabereš gore desno Origin - Redeem Product Code, tam ukucač ključ kojeg si primio na e-mail i, ak je sve u redu sa ključem, igra ti se odmah pojavi pod my games u origin-u. Odma ti bude ponudilo da ju skineš i instaliraš i to je to.

OT: Ako nekoga zanima bf4, trenutno traje 24h akcija za bf4 vanila za samo 9.99e na kinguin, g2play, mt1shop (oni daju i China Rising DLC).

BF3 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
11 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nebi trebao imati nikakvih problema, plus na kinguinu imaš onaj "Buyers protection" koji platiš dodatnih ~80 centi pa dobiješ lovu nazad u slučaju da nešto nije u redu s keyem.

Premium normalno aktiviraš kao i svaku drugu igru (Origin> reedem product code)

inače imaš na ovoj stranici  još jeftinije, tamo sam ja kupio premium prije nekih godinu dana, isto prošlo bez problema.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ma budem uzeo na Kinguinu, samo da si kartica stigne. Inaće da pitam pošto vidim da skoro svaki server ima nekakav problem s tim, kao da namjerno trpa profiće u jedan a noobove u drugi tim, mislim ono nije niti zabavno niti fer igrati 

@ Evo kako izgleda battle report u kojem igra "PRO" koji ladno digne helić na 156 km visine i guzi nas dole(mislim na @Megatrona)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/85944395/1053121991/

Pre jadno

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2015 17:55 (Dex.pwn).

1 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 3

ja sam si drito na originu ćopio premium sa paysafecard-om i deri miško.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2015 22:44 (sokre).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ma budem uzeo na Kinguinu, samo da si kartica stigne. Inaće da pitam pošto vidim da skoro svaki server ima nekakav problem s tim, kao da namjerno trpa profiće u jedan a noobove u drugi tim, mislim ono nije niti zabavno niti fer igrati 

@ Evo kako izgleda battle report u kojem igra "PRO" koji ladno digne helić na 156 km visine i guzi nas dole(mislim na @Megatrona)

Pre jadno

lol pa sta si stavio tako jadni battlereport,ako mu kazem da ga ovako sramotis po forumu pocet ce te stalkat po serverima i trollat

14 godina
odjavljen
kurt kaže...
Dex.pwn kaže...

Pre jadno

lol pa sta si stavio tako jadni battlereport,ako mu kazem da ga ovako sramotis po forumu pocet ce te stalkat po serverima i trollat

Ko šupak igra, mogu i ja tamo dić helić i rešetat sve okolo... Samo nemam pivu  pa mi nije zabavno, nemam šta pit dok gunner guzi 

11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

placem 

3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
kurt kaže...

placem 

Hahaha, koliko je kilova na kraju prikupio tako?

14 godina
neaktivan

Ne znam,ali fora je u tome da ubija grieferkillera,lika koji ima vise od 200k killova u jetu i prvi je na svijetu po broju killova s njim

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 2:49 (kurt).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2015 17:22 (kurt).

0 4 hvala 0
11 godina
neaktivan

Sram te moze biti, fuj 

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
14 godina
odjavljen

Zbog takvih kao što si ti, pravi gejm u BFu propada... Digne helić u visinu, ima pregled nad cijelom mapom i samo skida.. Predpostavljam da ti je vozač bio isto pi*ki*a ko i ti, Megatron. Pošto si postao to vjerojatno si vidio šta sam ti u čet napisao.

@ I uz to nemoj mene i sebe uspoređivat, i kad vozim helić nikad ga nisam digao više od cca 20-30 metara.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2015 23:43 (Dex.pwn).
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Šta da radim? Chrome mi izbaci da plugin više nema podršku. Kako da igram lol ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice