Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.077.962
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
VahaMaha kaže...

Da li bi ja mogao igrat BF3 multiplayer?

AMD x3 450

RAM 4 GB

HD 7750

Rezolucija 1368*778

Ako bi mogao da li ima dobra duša da mi kupi pa da mu ja preko uplatnice vratim pare ?  {#}

Znam da je puno za tražit al nemam kreditne kartice

https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-3/pc-download/bundle/premium-edition-ANW.html

Jel ovo cijela igra?

Mozes.

Je, cijela je igra.

17 godina
Battlefield 3

Ako se ne varam i Origin prima Paysafecard, stoga nema potrebe da ti netko drugi kupuje - odeš na kiosk Tiska, kupiš paysafecard s odgovarajućim iznosom i njime si kupiš igru.

Twitter: @191x7
Moj PC  
4 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nisam siguran da ima jedan takav kiosk u Sarajevu {#}

Evo jaran će mi uzet, može neko objasnit proceduru, ako nije problem malo podrobnije pošto nijedan od nas nije koristio origin prije. Hvala 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 3

Your payment has failed. This could be caused by an expired payment method or incorrect information.

Pomoć?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel ima jos neko da igra battlefield 3?

2 0 hvala 0
13 godina
yakuzara kaže...

Jel ima jos neko da igra battlefield 3?

Tu i tamo vidim da mi jos netko od frendova igra BF3, tak da ih sigurno ima.

Ja npr. nisam vec neko vrijeme.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
protjeran
Battlefield 3

zna li netko zasto mi nvidia shadowplay snima sve super dok ne poginem? stavio sam na manual alt+f9 start/stop recording ali svaki put prekine snimanje cim poginem.. wtf

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zanima me koliko vas ovdje ima tu i tamo problema sa zvukom u igri...
Odjednom mi "pukne" zvuk i čujem recimo samo radio poruke i to me nervira jer su me 7 puta jučer na gunmasteru zaklali pošto nisam ništa čuo (ne brinite se bio sam 1. na kraju) :P
Ali jako je iritantno to šta zvuk nestane -.-'

0 2 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Prijatelj mi ima problem s igrom, singleplayer radi normalno, ali svaki puta kada ide igrat multiplayer izbaci mu "You were disconnected from ea online". Vjerujem da je netko u temi već imao sličan problem pa neka javi kako ga je rješio.

Hajduk živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bAKeth kaže...

Prijatelj mi ima problem s igrom, singleplayer radi normalno, ali svaki puta kada ide igrat multiplayer izbaci mu "You were disconnected from ea online". Vjerujem da je netko u temi već imao sličan problem pa neka javi kako ga je rješio.

Si ugasio UpNp u postavkama rutera?

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
13 godina
Battlefield 3

Znači lik ima 40% preciznost sa SPAS-12 puškom,12g,iron sight,score mu je 84-36,obično me iz jednog shoota ubije i to u partiji jedno 10-ak puta bez problema!

Grand Bazar,Squad DM,cilu večer mete sve živo!

2 cheeter
21 nije cheeter
AUDIOFIL
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

A neznam,nema mi druge nego da poćmem i ja igrat s tom puškom,ali opet kako uspije naciljat s iron sightom s jednog kraja ulice na drugi i ubija s jednim metkom!!(Grand Bazar,Alleyway)

AUDIOFIL
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ti bi to trebao najbolje znat, iz iskustva, ili kupi ponovo skill pa vidi kako ta puska funkcionira {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 9:32 (zeus-mo).
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
bAKeth kaže...

update punkbustera

13 godina
zeus-mo kaže...

ti bi to trebao najbolje znat, iz iskustva, ili kupi ponovo skill pa vidi kako ta puska funkcionira {#}

Ne kužim zašto sam zalužio srednjak, učimo svi na greškama!! Pa iskustvo mi govori da je nemoguče to napravit osim ako ne koristi nešto!

A vidim gore da većina nešto zna što ja ne znam!!

AUDIOFIL
13 godina
volegradele kaže...

Ne kužim zašto sam zalužio srednjak, učimo svi na greškama!! Pa iskustvo mi govori da je nemoguče to napravit osim ako ne koristi nešto!

A vidim gore da većina nešto zna što ja ne znam!!

Tak si mog'o odma reci. Odma zvucis normalnije.

Nekoliko dana si se izmotavao i izmisljao price o nekakvom fixu...

E sad, sto se tice toga da iz iskustva mozes prepoznati hack.. Mozda cak i mozes bolje od nas.. pogotovo kad nemamo pojma kak je to izgledalo u igri, nego si nam dao samo glasacke listice. :)

13 godina
Battlefield 3

Smatram bez obzira da nikad niste koristili hack možeš na osnovu iskustva s dotičnom pumpericom zaključit sto je sve u stanju napravit!

Ja osobno s njom ubijem s par metak iz blizine, na daljinu vrlo rijetko ili nikad!

Thx!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
volegradele kaže...

Smatram bez obzira da nikad niste koristili hack možeš na osnovu iskustva s dotičnom pumpericom zaključit sto je sve u stanju napravit!

Ja osobno s njom ubijem s par metak iz blizine, na daljinu vrlo rijetko ili nikad!

Thx!

Slug ;)

Očito ga nisi koristio onda....

http://forum.symthic.com/battlefield-3/battlefield-3-technical-discussion/3624-shotgun-charts/?s=e59a8a83ca71d2850e9270867dffdb0f0addba2a

13 godina
volegradele kaže...

Thx!

Postujem {#}

15 godina
volegradele kaže...

A neznam,nema mi druge nego da poćmem i ja igrat s tim cheatom,ali opet kako uspije naciljat s iron sightom s jednog kraja ulice na drugi i ubija s jednim metkom!!(Grand Bazar,Alleyway)

Evo ispravio sam te, sad rokaj dalje.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
11 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imaju li kakvi balkanski server il tako nešto bliže, malo mi je velik ping na onim ruskim i švapskim {#}

0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...
volegradele kaže...

A neznam,nema mi druge nego da poćmem i ja igrat s tim cheatom,ali opet kako uspije naciljat s iron sightom s jednog kraja ulice na drugi i ubija s jednim metkom!!(Grand Bazar,Alleyway)

Evo ispravio sam te, sad rokaj dalje.

Hehehe,

Želim bit siguran prije banna dotičnog sa servera!@

AUDIOFIL
13 godina
volegradele kaže...

Znači lik ima 40% preciznost sa SPAS-12 puškom,12g,iron sight,score mu je 84-36,obično me iz jednog shoota ubije i to u partiji jedno 10-ak puta bez problema!

Nakon 2 kicka i upozorenja dotičnom zadnji score mu je 30-24,19% accuracy! (870MCS)

Eto koliko ne koristi cheet!!

AUDIOFIL
15 godina
volegradele kaže...
volegradele kaže...

Nakon 2 kicka i upozorenja dotičnom zadnji score mu je 30-24,19% accuracy! (870MCS)

Majstore, sa sačmom je moguće imati accuracy oko 150-200% ako nisi znao jer računa svaki pelet, kuglicu koja izađe iz sačme.

Ova igra je stvarno banana radi takvih kao ti koji divljaju da je cheat kad ih netko sa skillom ubije.{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
fila2208 kaže...
volegradele kaže...
volegradele kaže...

Majstore, sa sačmom je moguće imati accuracy oko 150-200% ako nisi znao jer računa svaki pelet, kuglicu koja izađe iz sačme.

Ova igra je stvarno banana radi takvih kao ti koji divljaju da je cheat kad ih netko sa skillom ubije.{#}

Pa vidiš da ne zna niti što je slug, a kamoli kako računa hit sa sačmom{#}

Zato je i kupio cheat za prošli account, tako je 'lakše' igrati takvoj ekipi{#}, gdje bi oni pokušali naučit nešto i spoznat mogućnosti igre i raznolikosti oružja...

13 godina
odjavljen
Battlefield 3

volegradele - ja sam totalni tuljan pa imam sa Spasom 61 % -  {#} .

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
jopis kaže...

Pa vidiš da ne zna niti što je slug, a kamoli kako računa hit sa sačmom{#}

Zato je i kupio cheat za prošli account, tako je 'lakše' igrati takvoj ekipi{#}, gdje bi oni pokušali naučit nešto i spoznat mogućnosti igre i raznolikosti oružja...

I onda bučer radi takvih popljuje igru, tj. bf4....radi noobara kojima je sve krivo i koji prvi kvare drugima igru.

13 godina
Battlefield 3

Joj šta volim kad se ekipa puše sa svojim skillom,i drugima se podsmjehuju!

Igram igru več 2g i želim podjeli i dobit savjet ovdje na forumu i kad ono dobijem napuhane komentare bez povoda!

I naravno spominju moj GRIJEH kao izliku za sve!!Stvarno ste djetinjasti!!

Kao što sam več naveo dotićni lik sa 870MCS je imao 10 rundi za redom 10-60,10-70,80,preciznost preko 50%,čim ga vidiš bez obzira na udaljenost padaš ko muha,ubije 5-6 bez problema na okupu!!

Na kraju smo se svi prebaccili na istu pušku i naravno naš score nije bio približan njegovom,ali ne nije cheeter samo je VOLEGRADELE CHETERČINA USRANA,koja ne zna igrat!

Moram li napomenu da nakon upozorenja dotičnom score i preciznost se naglo vrača u normalu,htio sam bit siguran 100% dali je varalica,ali očito sam na krivom mijestu došao pitat!

AUDIOFIL
Moj PC  
1 9 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

2 g od toga koliko sa cheatom?

dođeš ovdje i tužiš se na lika koji ima sasvim realnu i normalnu statistiku? Wajnaš i plačeš jer te razbio?

šta si očekivao, hvalospjeve, da šefe ti si u pravu.

nauči igrati i nestat će svi ti čiteri odjednom ili će se broj smanjiti

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
volegradele kaže...

Joj šta volim kad se ekipa puše sa svojim skillom,i drugima se podsmjehuju!

Igram igru več 2g i želim podjeli i dobit savjet ovdje na forumu i kad ono dobijem napuhane komentare bez povoda!

I naravno spominju moj GRIJEH kao izliku za sve!!Stvarno ste djetinjasti!!

Kao što sam več naveo dotićni lik sa 870MCS je imao 10 rundi za redom 10-60,10-70,80,preciznost preko 50%,čim ga vidiš bez obzira na udaljenost padaš ko muha,ubije 5-6 bez problema na okupu!!

Na kraju smo se svi prebaccili na istu pušku i naravno naš score nije bio približan njegovom,ali ne nije cheeter samo je VOLEGRADELE CHETERČINA USRANA,koja ne zna igrat!

Moram li napomenu da nakon upozorenja dotičnom score i preciznost se naglo vrača u normalu,htio sam bit siguran 100% dali je varalica,ali očito sam na krivom mijestu došao pitat!

Vidi kume ja se ne pusem sa svojim skilom jer ga nemam ( tuljan ) ali s tom vrstom puskica da se nalupati dobar accur te se ne podsmjehijem nikome.

Ima punnnnno boljih od mene ali ima ( cak ) i gorih te ih ne ismijavam. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice