Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.170
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
BDS kaže...

Dragi Hamza. Na ovom forumu ti je velika koncentracija igraca sa raznim kompleksima. Tako da nemoj stavljati video uradke, dobre skorove ili nedaj boze spominjati M16. Tako da eventualno napravi video gdje se za helijem zabijas u brdo i obavezno nemoj imati K/D veci od 0.6. Isto tako sad kad saznaju da si na TS-u i da letis sa Mihailom i onom drugom dvojicom(kmmm) koji su u top 5 na svijetu lagano ides na ignore listu.

Ma nije to ovdje u pitanju. Ima par likova koji svima udaraju TD bez obzira o čemu se radi. Cyber je prije dan-dva napisao nekome "Stotka, svaka čast" i netko mu udari TD. Šutljiva većina ipak odobrava ovakve filmiće sa ponekom konstruktivnom kritikom. Svakako bi ljudi trebali i dalje stavljati filmiće bez obzira na par ogorčenih kretena...

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 3

Lulz, imao sam jednu dobru TV rundu na CTF Kiasar-u.

Kaže lik, "Tom, just that you know, I quit because of you". 

Ma sinek, nema problema, samo ti daj.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Tuširaj se zlato kao da očuh ne gleda...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 13:24 (Friday).
13 godina
Friday kaže...

U zadnjih nekoliko dana (kad nisam na gun master)

Pa kako te nisam vidio, jučer sam odigrao barem 10 partija.

BTW, teško je naći dobar GM server. Uglavnom imaju isti setup oružja a to je bezveze...

Sad sam bio kod X3M-ovaca na serveru i puno bolje se moze taktizirati jer je bilo puno manje igraca nego kod Cece. I manja je vjerojatnost da ce ti netko skociti sa stropa na glavu, s nozem u ruci :P

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Tuširaj se zlato kao da očuh be gleda...

Već jesam danas, sigurno ću se još tuširati, vruće je znaš. Znoj, suze i te spike.

13 godina
Friday kaže...

Ma nije to ovdje u pitanju. Ima par likova koji svima udaraju TD bez obzira o čemu se radi. Cyber je prije dan-dva napisao nekome "Stotka, svaka čast" i netko mu udari TD. Šutljiva većina ipak odobrava ovakve filmiće sa ponekom konstruktivnom kritikom. Svakako bi ljudi trebali i dalje stavljati filmiće bez obzira na par ogorčenih kretena...

Nije istina... ja sam većina i šutljiv sam, a ne odobravam takve filmiće i lupam palčeve koje ljudi ne vole random.

Što se Hamze tiče, helifag noob koji mi je preoteo pilota.

Sva sreća da imam zamjenskog inače bi sad bio jako ljut na njega ;P

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Nije istina... ja sam većina i šutljiv sam

Da, ti si baš šutljiv. Isto kao što sam ja konstruktivan član foruma...

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Nije istina... ja sam većina i šutljiv sam, a ne odobravam takve filmiće i lupam palčeve koje ljudi ne vole random.

Šutljiv? HAH!  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
13 godina
Battlefield 3

Da se ne pitate tko vam je opalio palčeve - to sam ja.

Ali ovaj put nije random nego zato jer se ne slažem s vama :P

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 13 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ceco, svaka čast na serveru, dobra je stvar što se svaku rundu setup pušaka mijenja, ali nije li 64 igrača malo previše za Gun Mastera?  {#}  I samo jedna mapa?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/pc/5dacef34-44b6-4155-ad8a-f25577c50f31/Croatian-53Team-Bug-hr-Gun-Master-All-modes-Ziba-24-7/

Mada, opet, server je pun i tvoj, pa valjda većem dijelu populacije to paše. Meni ne bašSmijeh

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 12:44 (Šef).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Hehe, sad se netko s tobom ne slaze :)

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Skilledžija kaže...

Hehe, sad se netko s tobom ne slaze :)

Jbga kad imam "fanove"... jedan njih ti je L(j)udina.

On bi mi puko palac i da napišem: "L(j)udina je najbolji pro 1337 skilzor sa M16"

[19xx] 4ntraks
12 godina
protjeran
drahic kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ako je i u tenku precizan ko s puskama onda ga ja hocu za gunnera! I jos k tome popravlja!

Ljudina FTW!

Ljudina, daj stavi koji video gdje imas nekakav ludi killstreak.

Da,je...Stoji vjerovatno nepomican na malom brdascu negdje i gada izdaleka jer,pfff buraz,pazi malo na k/d {#} 

Pa zato je i quitao ocito. Jer je vidio da svi snajpaju i boli ih racku a ja ja se zaletavam sa tenkom da pokusam nesto i napravit.

PTFO or GTFO.

On je ocito ovo drugo napravio. {#}

daj decko oladi, ako ti cecin server nazivas stranim onda ok. stvarno nerazaumijem cime si ti frustriran. igrao sam tada 3 mape i 3. sam morao quitati jer nemas pojma igrati. mi smo njih rejpali a ti si nonstop bjezao prema njima kada sam te popravljaoa. ai da stvcar bude jos gora u pocetku sam bio vozac i izadem da popravim tenk i netko od nasih cro bisera ude u moj tenk. toliko o ptfo, zato bolje stfu. ja neznam dali sam ikada ostao duze od 10 sec na istome mjestu, ako hoces mogu ti pokazati neke osnovne stvari u bf3 a ti ces meni u bf4 ako nebudem imao vremena. Moze?

12 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

hahaha, sta ces kad sam privlacljiv ;)

baj d wej, dodao me on i dosao kod nas na ts ... isto super pilot nema sta ;)

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
14 godina
neaktivan
Šef kaže...

Ceco, svaka čast na serveru, dobra je stvar što se svaku rundu setup pušaka mijenja, ali nije li 64 igrača malo previše za Gun Mastera? {#}  I samo jedna mapa?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/pc/5dacef34-44b6-4155-ad8a-f25577c50f31/Croatian-53Team-Bug-hr-Gun-Master-All-modes-Ziba-24-7/

Mada, opet, server je pun i tvoj, pa valjda većem dijelu populacije to paše. Meni ne bašSmijeh

Stavio bi on i air superiority da radi na 64 igrača...

luđak {#}

battlelog:KICKASS_HR
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ova tema nije ni za sta drugo nego za vase prepucavanje i kurcenje. Kad se neko pojavi sa nekim pitanjem ili problemom u vezi igrice vi ga samo ignorisete i nastavite sa vasim glupostima. Hebo te ovakav forum...

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Friday kaže...
BDS kaže...

Dragi Hamza. Na ovom forumu ti je velika koncentracija igraca sa raznim kompleksima. Tako da nemoj stavljati video uradke, dobre skorove ili nedaj boze spominjati M16. Tako da eventualno napravi video gdje se za helijem zabijas u brdo i obavezno nemoj imati K/D veci od 0.6. Isto tako sad kad saznaju da si na TS-u i da letis sa Mihailom i onom drugom dvojicom(kmmm) koji su u top 5 na svijetu lagano ides na ignore listu.

ti koji stavljaju TD na svaki post su malo poremeceni i isfrustriarani ljudi. ali kao sto sam vec prije napisao da svaka bud_ _ _ ima svoje veselje, pa tako je njima veselje stavljati TD a u stvarnom zivotu ih najvise veseli necija tragedija-to su takvi specijalci.

13 godina
MaXt0r kaže...

Ova tema nije ni za sta drugo nego za vase prepucavanje i kurcenje. Kad se neko pojavi sa nekim pitanjem ili problemom u vezi igrice vi ga samo ignorisete i nastavite sa vasim glupostima. Hebo te ovakav forum...

No dobro, cemu odma ljutnja :)

Pa ponovi pitanje ako si jako nestrpljiv :)

Ovaj tvoj problem nije jedan od klasicnih koji se pojavljuju svako malo u BF3.

Igra na zalost koristi cak 3 programa da bi se pokrenula, pa je pretpostavka da jedan od njih ne radi:

Origin + Web browser + sama igra.

Sad, posto ne znamo s cim je problem, napravi sve sto se moze.

Reinstall Origina.

U njema klikni na Battlefield 3 i stavi Repair instalation.

Probaj u web browseru izbrisat cookise, cache i temporary files. I ponovo instaliraj Battlelog plugin.

I da, tesko, ali mozda te odjednom poceo zezati UPNP? Makar, onda bi bilo problema sa spajanjem, a ne rusenjem igre.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 13:12 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

I da, tesko, ali mozda te odjednom poceo zezati UPNP? Makar, onda bi bilo problema sa spajanjem, a ne rusenjem igre.

Meni se zbog upnp rušio!

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

U zadnjih nekoliko dana (kad nisam na gun master)

Pa kako te nisam vidio, jučer sam odigrao barem 10 partija.

BTW, teško je naći dobar GM server. Uglavnom imaju isti setup oružja a to je bezveze...

Sad sam bio kod X3M-ovaca na serveru i puno bolje se moze taktizirati jer je bilo puno manje igraca nego kod Cece. I manja je vjerojatnost da ce ti netko skociti sa stropa na glavu, s nozem u ruci :P

Prikolji vikinga par puta pa ćeš vidjeti probleme {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Challenge accepted :)

To pricas iz iskustva? :)) I kakvi su "problemi" uslijedili? :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 13:31 (CyberDemonVZ).
14 godina
AmDCluB kaže...

Da,je...Stoji vjerovatno nepomican na malom brdascu negdje i gada izdaleka jer,pfff buraz,pazi malo na k/d {#} 

Pa zato je i quitao ocito. Jer je vidio da svi snajpaju i boli ih racku a ja ja se zaletavam sa tenkom da pokusam nesto i napravit.

PTFO or GTFO.

daj decko oladi, ako ti cecin server nazivas stranim onda ok. stvarno nerazaumijem cime si ti frustriran. igrao sam tada 3 mape i 3. sam morao quitati jer nemas pojma igrati. mi smo njih rejpali a ti si nonstop bjezao prema njima kada sam te popravljaoa. ai da stvcar bude jos gora u pocetku sam bio vozac i izadem da popravim tenk i netko od nasih cro bisera ude u moj tenk. toliko o ptfo, zato bolje stfu. ja neznam dali sam ikada ostao duze od 10 sec na istome mjestu, ako hoces mogu ti pokazati neke osnovne stvari u bf3 a ti ces meni u bf4 ako nebudem imao vremena. Moze?

Joj daj molim te sta se kacis koji k. na svaku? 

Ja nisam aposlutno frustriran nicim. FYI

Ti si quitao jer ja neznam igrati? {#} Majke ti,da me tvoja pojava ne zivcira,rekao bi ti da idemo odigrati zajedno. 

Kakve ja veze imam sta je tebi netko u tenk usao? Bolje ti zacepi gubac u ovom slucaju. {#}

A da,ti si profesor za bf3,pa ce ti drugima pokazat kako se igra,jel? {#}

Nope. Nemoze. Takvima kao ti sa takvim stavim ('pametnim') nemam namjeru nista pokazivat. 

Zapravo,ti ces sam naucit,ipak si pR0skiLLeR madafeget m16 bob.

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Challenge accepted :)

To pricas iz iskustva? :)) I kakvi su "problemi" uslijedili? :)

Priča se da nisu baš blagonakloni kad ih netko siluje na njihovom serveru {#}

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
drahic kaže...
Takvima kao ti sa takvim stavim ('pametnim') nemam namjeru nista pokazivat. 

To si od cybera naučio? {#}

Freak Show Inc.
12 godina
protjeran
drahic kaže...
AmDCluB kaže...

PTFO or GTFO.

Joj daj molim te sta se kacis koji k. na svaku? 

Ja nisam aposlutno frustriran nicim. FYI

Ti si quitao jer ja neznam igrati? {#} Majke ti,da me tvoja pojava ne zivcira,rekao bi ti da idemo odigrati zajedno. 

Kakve ja veze imam sta je tebi netko u tenk usao? Bolje ti zacepi gubac u ovom slucaju. {#}

A da,ti si profesor za bf3,pa ce ti drugima pokazat kako se igra,jel? {#}

Nope. Nemoze. Takvima kao ti sa takvim stavim ('pametnim') nemam namjeru nista pokazivat. 

Zapravo,ti ces sam naucit,ipak si pR0skiLLeR madafeget m16 bob.

krenio sam ti nesto pisati ali sam pobrisao jer se nevrijedi sa panjom raspravljati.

ali sam nacuo da si se preabacio u jet azato jer su te na zemlji gazili usprkos tvojoj m16. kazu ljudi da si stalno vikao pa kako ovo kako ono, kako on mene sada ubi i tako to, upao sam sa stolice od smjeha kada sam to cuo. kazu da težiš da moras biti medu boljima pa si se morao okrenuti negdje gdje nema toliko konkurencije. ljepo ljudi pricaju o tebi.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 13:54 (AmDCluB).
16 godina
Battlefield 3

Vi ste svi PRO !

Moj PC  
9 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
bik kaže...

Vi ste svi PRO !

a ti si BIK !!!

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
12 godina
protjeran
bik kaže...

Vi ste svi PRO !

ne fora je u tome sto nije nitko pro, ali ovdje svi tvrde aza druge da su njubovi a sebe sami velicaju. aja uvjek kazem da sam ja prosjecni igrac znam igrati samo sa jednom puskom, pa si onda dam neki cilj da budem bolji jer bi mi brzo dosadilo. i kao sto sam rekao za cudo bozje mi u hrvatskoj uopce nemamo njubova svi su to igraci iznad prosjeka. npr pljuje se po m16 a taj koji pljuje m16 ima accuracy ispod 16 posto, pa naravno da ce pljuvati po njoh kada ni sa njom nezna gadati. 

a da nespominjem koliko ljudi znaju baratiti tipkovnicom i misem kada si moraju praviti macore da za defibrilator i ili bacanje granata. i to su ti iznad prosjecnai igraci pitam se ja? da im das mis sa 3 tipke nebi znali ni upaliti igru. ali glavnom da se anjih 10 okaupe na ts-u i razvaljuju random jadnike na publicu jer se onda osjecaju mocnim, a iagraju protiv organiziranih ljudi takoder na ts-u i kada iazgube onda su im ovi citeri i m16 njaubare glitcheri itd.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 14:11 (AmDCluB).
13 godina
Friday kaže...
drahic kaže...
Takvima kao ti sa takvim stavim ('pametnim') nemam namjeru nista pokazivat. 

To si od cybera naučio? {#}

Smijem ovdje staviti jednu sliku iz skole? {#}

14 godina
AmDCluB kaže...

krenio sam ti nesto pisati ali sam pobrisao jer se nevrijedi sa panjom raspravljati.

ali sam nacuo da si se preabacio u jet azato jer su te na zemlji gazili usprkos tvojoj m16. kazu ljudi da si stalno vikao pa kako ovo kako ono, kako on mene sada ubi i tako to, upao sam sa stolice od smjeha kada sam to cuo. kazu da težiš da moras biti medu boljima pa si se morao okrenuti negdje gdje nema toliko konkurencije. ljepo ljudi pricaju o tebi.{#}

Ajde,pokusat cu sto krace. Iako sumnjam da ces i tada shvatit.

Nacuo.Nacuo sam i ja svasta o tebi. Cak sam nacuo da te zena vara. Hm,jel istina ili samo prica? To je na tebi da otkrijes. Pa razmisli dali je istina ili nije,i dali svakom vjerovati. 

Gazili me na zemlji. I jesu i nisu. Necu rec da nisu kad je bilo uvijek boljih. Uvijek postoji bolji. Uvijek vikao kako sta..Da-to mi je ispuni ventil kada sam zivcan i kada igram. 

Presao na jet. U jednu ruku da i ne. Presao sam kada je ShinoX dosao jer sam bio impresioniran sa jetovima i mogucnostima i kako funkcionira DF itd. 

Btw- Vise cijenim jednog DF-era nego nekog ovakvog ko sta si ti. 

Ocito je da si pao sa stolice,jer je bio tezak udrac na tvoj mozak.Tj,reci cu glavu,jer neznam dali imas mozga. 

Dapace da tezim da budem medu boljima. Sto bi trebao,imat zelju i tezit prema losijima?

Dali ti uopce citas sta si napisao prije nego sta postas post? 

Tako je,dosadi mi nekada BF. Prosle godine sam tijekom ljeta igrao samo PES2013 i nisam igrao uopce skoro BF. Ove godine smo krenuli malo sa WarZ-jem,i unazad 2 mjeseca sa DayZ-em. U pocetku nisam igrao uopce Bf3 jer mi je dosadio. 

Simple as that. 

P.s.-I u DayZu imas konkurenciju. Ako nisi znao,sada znas.

P.s.-Pa da znas kako tvoji klanski kolege 'lijepo' pricaju o tebi iznenadio bi se. Sljedeci put im ti plati cugu,jer su te oni pocastili 'lijepim rijecima' . {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 14:12 (drahic).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice