i kad sagledas na kraju, zbog cega i koga da investiram toliko svog privatnog vremena, NE ISPLATI SE vjeruj mi !!!
Zbog budućnosti i zbog djece kojoj ostavljamo planet! A i zbog mačaka, svi vole slatke mace...
i kad sagledas na kraju, zbog cega i koga da investiram toliko svog privatnog vremena, NE ISPLATI SE vjeruj mi !!!
Zbog budućnosti i zbog djece kojoj ostavljamo planet! A i zbog mačaka, svi vole slatke mace...
Zbog sira i limene glazbe...
Pršut.
kupio sam bf3 premium, i sad sam ga aktiviro na originu, pise potvrda da ce doc na moj email za bf3 premium bla bla, ja stisnem ok, i sad mi jos nema ni potvrde na mail, niti mi se pojavio bf3 da ga mogu download... jel to u redu ili?
kupio sam bf3 premium, i sad sam ga aktiviro na originu, pise potvrda da ce doc na moj email za bf3 premium bla bla, ja stisnem ok, i sad mi jos nema ni potvrde na mail, niti mi se pojavio bf3 da ga mogu download... jel to u redu ili?
Kupio si premium (jer već imaš BF3) ili premium edition (igra+premium)?
kupio sam samo premium, nisam bas bio upucen pa nisam znao , nego, ako sada samo ovo kupim trebalo bi biti sve u redu? http://www.go2arena.com/battlefield-3.html
kupio sam samo premium, nisam bas bio upucen pa nisam znao , nego, ako sada samo ovo kupim trebalo bi biti sve u redu? http://www.go2arena.com/battlefield-3.html
kupi sada taj bf3 i aktiviraj ga na istom originu i onda ako se ti ne pojavi i premium pokušaj ponovo ga aktivirati
slab mi snimak bio pa sam pojacao boje pecurkama !
Jesu to oni neki modovi kaj su se davno spominjali? Bas bi mogao isprobat tak nes?
Ima ko kavih detalja kam da idem?
da pecurke su modovi sale, igras sa njima ko lud !
da pecurke su modovi sale, igras sa njima ko lud !
Pa jbte, ja ih nisam jeo a vidim sve sareno. Mora onda da je prirodno
kupi sada taj bf3 i aktiviraj ga na istom originu i onda ako se ti ne pojavi i premium pokušaj ponovo ga aktivirati
kupio sam ga, evo skida se, sada se nadam da ce mi premium biti aktiviran...
Dok ti se skine zaboravit ćeš šta si ono htio - kao kad gledaš serije na RTL-u i počnu reklame...
Moja sucut na kupnji igre, vidjeti ces na sta mislim kada krenes igrati. nemoj se samo nicemu cudiit jer u bf3 je sve moguce.
Moja sucut na kupnji igre, vidjeti ces na sta mislim kada krenes igrati. nemoj se samo nicemu cudiit jer u bf3 je sve moguce.
Ajde stavi neki video i pokaži dečku kako ti igra radi, kakav ti je hitreg.
Ti to nemozes znat jer igras cod, a ne bf3.
SpaceHamsterr now has access to Battlefield 3
SpaceHamsterr now has access to Aftermath for Battlefield 3
SpaceHamsterr now has access to Back to Karkand for Battlefield 3
SpaceHamsterr now has access to End Game for Battlefield 3
SpaceHamsterr now has access to Premium for Battlefield 3
SpaceHamsterr now has access to Armored Kill for Battlefield 3
SpaceHamsterr now has access to Close Quarters for Battlefield 3
SpaceHamsterr now has access to Battlefield 3
SpaceHamsterr now has access to Aftermath for Battlefield 3
SpaceHamsterr now has access to Back to Karkand for Battlefield 3
SpaceHamsterr now has access to End Game for Battlefield 3
SpaceHamsterr now has access to Premium for Battlefield 3
SpaceHamsterr now has access to Armored Kill for Battlefield 3
SpaceHamsterr now has access to Close Quarters for Battlefield 3
SvemirskiHrcakk, imas Premium, cestitam!
Znači kontam ovaj novi 'poll' kaj su stavili na glasanje i ekipa od svih map packova izabere B2K
pa koji hebeni qrac je tu dobro? valjda najneoptimiziranije mape u cijelom bf3 (mislim na utjecaj fpsa), mape nisu ništa spešl, a vozila?? LoL @ F-35
po meni je AK najjači dlc od svih, ne toliko radi mapi samih po sebi, nego zato jer imaju tank destroyere... jednostavno su mi predobro sjeli i obožavam igrat s njima... šteta kaj su ih ostavili limitirane samo na AK mapama
EG map pack mi je čisto oke isto kao i CQ, samo kaj su u njemu dali pun qrac oruzja i to je veliki plus... a AM je isto dobar dlc, fora mape, novi izgled vojnika itd..
Znači kontam ovaj novi 'poll' kaj su stavili na glasanje i ekipa od svih map packova izabere B2K
pa koji hebeni qrac je tu dobro? valjda najneoptimiziranije mape u cijelom bf3 (mislim na utjecaj fpsa), mape nisu ništa spešl, a vozila?? LoL @ F-35
po meni je AK najjači dlc od svih, ne toliko radi mapi samih po sebi, nego zato jer imaju tank destroyere... jednostavno su mi predobro sjeli i obožavam igrat s njima... šteta kaj su ih ostavili limitirane samo na AK mapama
EG map pack mi je čisto oke isto kao i CQ, samo kaj su u njemu dali pun qrac oruzja i to je veliki plus... a AM je isto dobar dlc, fora mape, novi izgled vojnika itd..
di ima to glasanje?
po mom misljenju mjesto za najlosiji dlc dijele aftermath i close quarters
ostali dlc su mi odlicni, stvarno bi tesko izdvojio najboljeg
Meni osobno svi su Dlcovi odlično složeni, temperiani i tematizirani.
Svaki nudi nešto. B2k možda najviše ekipa voli jer su upravo te mape bile najjače u bf2. Evo primjer, izađe bf4 i slože dlc,back to city, bezveze velim i stave 4 city mape iz bf3. Misliš da nebi bio najbolji dlc? Većini da. A i imaj na umu, da nemaju svi premium, ali imaju vjerovatno b2k....zato i je kao najbolji jer dosta ekipe nije ni igralo ostalo.
Koliko je prodano premiuma 2-3 miljuna jel? A ima više od toga igrača, zar ne :)
Tako da apsoultno ako moram izvodjiti po sadržaju: Armored Kill i End game.
Maštovitosti: Aftermath. Inteligentosti i potezu koji donosi profit: Close quarters.
B2k je isto da se ubere para ali da se i respektira bf2 i dašak njega uvede i ubf3 sa novim redizajniranim starim mapama.
Svi dlcovi su po meni odlični, neki više, neki manje, ali dobar posao su napravili, ali i naplatili :)
Tko je za gun master?